Я да се обадя и аз.
До колкото бях запознат антиматерия се получава, когато две частици се сблъскат с огромна скорост т.е. антиматерията е енергията която се освобождава, но както кажете

За
теориите за възникването и развитието на вселената гледайте "Айнщайн - теория за всичко" или всеки друг научнопопулярен филм за Айнщайн.
За хамбургера ще кажа, че молекулярен преобразувател вече съществува, но ако си мислиш, че ще доживееш деня, в който ще се използва масово от населението, бъркаш се. Най-големите гении във физиката и в частност нанoтехнологиите са го изобретили и от това, което гледах по дискавъри става ясно, че работи много бавно (за един хамбургер ще му трябват 1,000,000 години)
По отношение на телепортирането - това не е телепортиране, а ускоряване. (Има разлика да те телепортират на марс, друго е да те ускорят през луната - сещаш се, че във втория случай ще стигнеш само до луната

)
нашия живот е толкова мижав от гледна точна на времето ,че ме хваща яд че няма да мога да присъствам на такива велики открития!
И мен, затва ме е яд, но пък аз имам намерение да присъствам

Дали ще успея е друг въпрос