Автор Тема: Предстоящото безкасово общество  (Прочетена 7222 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sirius

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Предстоящото безкасово общество
« -: Януари 07, 2009, 23:56:41 pm »
Здравейте!
Нямах много време да търся във форума дали темата вече не е дискутирана и се извинявам предварително, ако дублирам нечий пост! За съжаление при мен търсачката не работи /не знам по какви причини/ и търсенето на определена информация в сайта ми отнема страшно много време с което, за съжаление, не разполагам. И така, какво ни очаква в бъдеще според Дуйат Кинман. Предлагам Ви откъс от неговата книга «ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО».

...
И му бе позволено да вложи дихание в образа на звяра, така че образът на звяра да проговори; също и да направи да бъдат избити онези, които не се покланят на образа на звяра. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава, освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.

Откровение 13:15-17

Един свят без пари в наличност? Без валута, монети, чекове и кредитни карти? Всички покупки и продажби на земята се осъществяват посредством нещо като белег или емблема, имплантирани на всеки човек?

Невъзможно? Прекалено фантастично? Моля, продължете да четете!

  “Ние, членовете на ООН... най-тържествено заявяваме нашата обединена решителност да работим без отлагане за установяването на нов международен икономически ред.”

Преди почти тридесет и пет години Уилард Кантелън, християнин, благородник и паричен експерт, разкри на християнския свят, че е присъствал на съвещание, където международните банкери от цял свят са обсъждали въвеждането на общество без пари в наличност. По този повод той написва книгите “Денят, когато доларът умря” и “Нови пари или нищо”, в които прави разкритието, че елит от международни финансисти планира в един момент да извади от употреба всички налични пари на земята - валута, монети и чекове - и да въведе система, в която цялата търговия ще се осъществява чрез знаци, кодове и числа. Днес познаваме този проект под името “Електронна система за трансфер на парични средства”.

Компютърните специалисти работят върху задачата да въведат система, в която всеки индивид на земята да е означен с определено число, което да бъде използвано за търговски цели - купуване и продаване. Докладът предполага, че един такъв цифров номер може да бъде татуиран с лазер върху челото или ръката на човек. С въвеждането на този международен знак ще може да се премахне цялата валута. Никой няма да може да купува или продава, без да има документ за това или цифров знак.

Очаква се обществото без пари в наличност скоро да стане реалност. Дълго обсъждано, то вече е почти готово. В близко време се очаква навсякъде по света да влязат в употреба банкови карти.

Ще бъдете ли изненадани да научите, че преди почти 2 000 години всичко това вече е било открито на апостол Йоан, заточен от римския император в един трудов лагер за роби на остров Патмос в Средиземно море? В дните на древен Рим, когато обявявали някого за враг на държавата, обикновено го осъждали на изгнание в Патмос. Там се намирали солниците на Рим. Престъплението на Йоан било, че е вярващ християнин.

Годината била около 95 сл. Хр. Смята се, че по това време Йоан е бил на деветдесет години. И ето един ден той погледнал в бъдещето през очите на Бог и видял времето, известно като “последните дни”:

  “И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони...” (От. 13:1).

Последният диктатор в историята

Почти шест хиляди години преди Откровението на Йоан, Бог открил на пророк Данаил същия световен диктатор на последните дни (Данаил, гл. 2 и 7).

Бог предрекъл, че велик диктатор ще поеме управлението на възстановената Римска империя, съставена от десет нации. Той ще накара всички нации на земята да подкрепят едно общо световно правителство и ще се наложи като върховен главнокомандващ и абсолютен диктатор в една система на тирания, наречена “нов световен ред”. Той ще бъде обожествяван и ще му се покланят като на “бог”.

Когато това се случи, обществото “Череп и кости”, стоящо в сянка, ще е изпълнило своята заветна цел:

Едно тоталитарно световно управление от социалистически тип, основано от ордена според логиката на Хегеловата диалектика, в което държавата е неограничена и свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.

Новият световен ред ще бъде съпроводен от блясъка на нова световна религия - религията на Ню Ейдж. Още - световна църква, описана в Библията (Откровение 17) като великата блудница. Тази сатанинска, подправена църква на последните дни ще бъде фалшификация на истинската църква, измита с кръвта на Исус Христос.

Световният диктатор - Антихрист, ще поеме контрола над всичките банкови системи в света. Той ще се провъзгласи за глава на глобална световна банка (нещо като американския “Федерален резерв”, но в световен мащаб - бел. прев.) и за първи път в историята на човечеството ще въведе едно общество, което ще функционира изцяло без пари в наличност.

Йоан видя нещо изумително - “белегът”, който световният диктатор имплантира върху дясната ръка или челото на всички хора на земята, така че никой да не може да купува или продава без него.

Възможно ли е ние, които живеем в последното десетилетие на шестото хилядолетие, да свършим в такъв свят... подобен на кошмар от Оруел?

Senior Scholastics, едно светско списание, показа гимназиални ученици от целия свят с татуирани по челата им числа. А в съпровождащата статия, озаглавена “Обществени нужди и частни права - кой ви наблюдава”, се казва:

“Цялото купуване и продаване в програмата ще се осъществява чрез компютър; без пари, без ресто, без чекове. В програмата хората ще получават определен номер, татуиран на китката на ръката или на челото. Номерът ще се поставя чрез лазерен лъч, така че да не се усеща. Имплантацията няма да се вижда с просто око и ще е постоянна като отпечатъците на пръстите. Всички артикули на потребителните стоки ще бъдат маркирани с компютърен знак. Компютърният терминал в магазина ще намира номера на артикула от щанда и номера в човешкото тяло и автоматично ще изважда сумата на покупката от специалната сметка на лицето.”

Нова парична система

Г-н Кантелън казва в книгата си “Нови пари или нищо”:

“Вече почти цяло десетилетие банкерите и техническите специалисти от Европа работят трескаво за установяването на една нова цифрова система.”

През 1977 г. д-р Хенрих Елдеман, главен аналитик на ЕС, обяви, че е готов да започне да определя номер на всеки човек в света. И уточни, че планира да използва за тази цел номер, състоящ се от осемнадесет цифри, обединени в три групи по шест.

Д-р Елдеман открил, че един компютризиран план за възстановяване вече е на път да сложи в ред световния хаос. На среща през 1974 г., събрала на едно място ръководители на Общия пазар, съветници и учени, д-р Елдеман представил “Звяра”.

“Той е гигантски самостоятелно програмиращ се компютър с възможности да номерира всяко човешко същество на земята.”

Сега нека представя д-р Патрик Фишер, един от най-изтъкнатите компютърни учени в света през 70-те, преподавател в университета Маджил в Монреал, Канада. В разговор по радиото на югозападната църква на Оклахома с доктора по философия Емил Гаверлик той разкрива, че всеки човек от промишлените нации в света е свързан със свръхкомпютър, разположен в Европа. Той добавя, че има само една стъпка до появата и възхода на световен диктатор, който ще контролира икономиката на целия свят. Според него всичко ще започне с окончателното издаване на дебитни карти за всеки човек:

“Дебитна карта ще бъде издадена на около два милиарда души по земята. Тя ще позволява кодирането на всеки човек по света.”

Числата, започващи с 666

Един гигантски компютър в Европа съхранява база данни с осемнадесетцифрени номера, кодиращи човечеството. Вашият също е там. Всеки от тях започва с цифрите 666. Откъде знам това?

Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги - “Когато парите ви се губят” и “Новата парична система”. Тя разкрива как с Божията помощ успяла да разгадае тайната на бар-кодовата система (UPC). Разкритието й е смайващо - международната бар-кодова система представлява осемнадесетцифрен номер, базиран в компютър, наречен “Белгийският звяр”. Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (U.S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666. 666 е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия. 110 е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете, и накрая деветте цифри на вашия социално-осигурителен номер. По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете: “666-110-кода на областта - деветцифрения социално-осигурителен номер”. Така се получава 18-цифрено число, съставено от три групи по 6 цифри. Например: 

  666-110 205-540 101-147

  6 цифри 6 цифри 6 цифри

  Не е ли шокиращо? Числото 666 е международен код, който активира световен компютър! Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666.

“Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е 666” (Откр. 13:18).

Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Числото на единното световно управление “в последните дни”? Отговорът е недвусмислено “да”! Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666. И то е по-близо, отколкото си мислите!

През 1985 г. в една църква в Орегон разказах пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера. В края на срещата един мъж ми подаде своята ВИЗА карта, току-що получена по пощата. На предната й страна беше отбелязан неговият номер - 666 110 509 540 210 316 (последните девет цифри са променени, за да запазим анонимността на човека). Понастоящем осемнадесетцифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва:

“И да се протестира шумно това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета. И в деня на получаване, когато напълно и изцяло зависим от нашите карти (или каквото друго средство за преживяване ги замени), може да се окажете съвършено сам, без никой друг до себе си.”

Заговорът се заплита

Стъпка по стъпка, създавайки обстоятелства и причини, обуславящи еднозначно хода на събитията, привържениците на новия световен ред ни тласкат към общество без пари в наличност - системата на “белега” на последния диктатор.

Това е разкрито от Святия Божи Дух още преди 2 000 години.

“И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег...” (Откр. 13:16-17).

По време на един самолетен полет преди тринадесет години гледах кратък петнадесетминутен филм, който бордовата стюардеса пусна на пътниците след излитането. Това, което видях и чух в него, ме изуми. Ето същността му в едно изречение:

“Намираме се на прага на едно общество, функциониращо без пари в наличност. Общество, в което цялата валута, разменни пари и чекове ще излязат от употреба и всички покупки и продажби ще се осъществяват чрез система за електронен превод на парични средства.”

На 7 ноември 1989 г. в телевизионното шоу “Добро утро, Америка”  Чарлз Гибсън и Джоан Лънден говориха за бързото разпространение на системата за дебитни карти. Тогава за първи път по телевизията чух изречението: “Това ни приближава към общество без пари в наличност.”

Белгийският звяр

В момента гигантският мегакомпютър на света се намира в Люксембург, преместен там от Брюксел, столица на ЕС и отскоро финансова столица на света (неотдавна изнесоха там Крей V от Станфордския университет). Името на компютъра е “Звярът” (мениджърите в една американска банка наскоро били осведомени, че сделките ще се осъществяват чрез свръхмощен европейски компютър, наричан “Звярът”). Ето неговият акроним:

З/B - Brussels  Брюксел[ски]

  В/E - Electronic Електрон[но]

  Я/A - Accounting Счетоводен

  Р/S - Survelliance Надзор[ен]

  А/T - Terminal  Терминал

  В момента системата разполага с четиринадесет терминала. Не бива да бъркаме тази система с предстоящия ръководител на възстановената Римска империя (ЕС), който в Откр. 13:1 е наречен “звярът”. Компютърът не е звярът (Антихрист). Звярът ще бъде човек - контролиран от Сатана диктатор. Но тази система ще бъде наложена в един критичен момент, за да контролира икономиката на света.

Нека се върнем към разказа на Лари Госхорн, който, както си спомняте от предишната статия, е президент на компанията “Роботикс интернешънъл” и един от най-изтъкнатите специалисти в областта на новите технологии. На среща с група християнски бизнесмени от Южна Каролина той разказва как неговата компания заедно с компанията “Бъроуз” изгражда глобална система, свързваща всички FDIC банки на земята с гигантски мегакомпютър в Европа. Вече преведохме част от тази вълнуваща история, с чийто запис на аудиокасета разполагаме. От разказа на г-н Госхорн става ясно, че той е наясно с библейските пророчества и всъщност е знаел, че ги изпълнява.

“Ако сега имате дебитна карта и я поставите в който и да е банкомат в света, той ще ви свърже с европейския свръхкомпютър и първите три цифри, които ще активират картата ви, ще бъдат 666.”

 (Не, не бързайте да задавате въпроси на банките-посредници. Много от тях просто не осъзнават това.)

  Наскоро мой близък приятел ми каза, че отишъл в банка в Америка и попитал дали може да осребри чуждестранен чек. Касиерката отвърнала: “Няма проблем, ще го извадя на компютъра.” За негово удивление само за секунди тя успяла да свери чека, който бил издаден в друга държава. Компютърът имал достъп до терминал в Брюксел и подписът на човека, написал чека, се появил на монитора. 

Неактивен Sirius

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Относно: Предстоящото безкасово общество
« Отговор #1 -: Януари 07, 2009, 23:57:51 pm »
Съвпадение ли е, че:

  Емблемата на ЕС е 666?

  Символът на Световната банка е 666?

  Символът на Тристранната комисия е 666?

  Символът на религията Ню Ейдж е 666?

Номерът на всеки човек, гражданин на страна от развития свят, в мегакомпютъра на Европа започва с 666?

Белегът на дясната ръка или челото

Библията ни казва, че “белегът” ще бъде имплантиран на дясната ръка или на челото на всеки човек, а не поставен върху тях. Гръцкият текст използва за “белег” гръцката дума haragma - драскотина, гравиране, врязване. С други думи става въпрос за “белег”, гравиран или врязан в ръката или челото на човек.

“И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носна за белег името на звяра или числото на неговото име” (Откр. 13:16-17).

Технологията за “имплантиране на биочипове” е вече налице

Шок от бъдещето - един биочип за самоличност,

имплантиран на дясната ви ръка

Според Тим Уилърд, главен редактор на двумесечното списание Futurists, издавано от World Future Societies, технологията, стояща зад подобен човешки микрочип, е “сравнително проста... Разбираемо е още с раждането да може да бъде даден един номер и той да съпътства някого през целия му живот.”

“По-подходящо е - добавя той - този номер да бъде имплантиран от вътрешната страна на ръката за улеснение, така че да може лесно да се сканира в магазините.”

“Номерът - продължава Уилърд - може да се използва като универсална лична карта, която ще замести кредитните карти, паспортите, шофьорските книжки и други подобни документи. В касите на магазините на самообслужване вие просто ще подадете ръката си над скенера и покупките ще бъдат вписани автоматично като дълг в банковата ви сметка.”

  ...Изглежда, областта, която ще има най-силно въздействие върху икономиката през следващите няколко години, ще бъде телематиката. Телематиката е просто информацията на икономиката.

  ...Да, технологичната надпревара проправя път към пълното автоматизиране и компютризиране на всеки аспект от живот ни... Казват, че тези чипове представляват съвършено решение на проблема за идентифицирането на живите създания. Всъщност веднъж след като чипът е инжектиран под кожата и е разпознат от външен скенер, той започва да излъчва обратно към скенера един специфичен, предварително определен номер за самоличност, който е уникален за дадения човек.

Това е същият принцип, върху който се базира системата за разпознаване на номерата на моторните превозни средства (РНМПС)... По същия начин номерът на биочипа остава индивидуален за всяко живо същество, на което е имплантиран, за цял живот, позволявайки то да бъде издирвано, проследявано и контролирано.

  ...В настоящия етап предавателите на биочиповете са поместени в миниатюрни стъклени тръбички, с големината на оризово зърно.

  ...Но изучаващите библейското пророчество ще почувстват смразяващ футуристичен вятър, духащ от зловещ хоризонт, защото Библията ни предупреждава в Откровение, гл. 13, че скоро някой ден глобалната икономическа система на Антихрист (световният диктатор) - “мъж”, чието число е 666, ще призове за една точно такава система на идентификация.

  ...Подобна планетарна мрежа ще даде възможност на новия световен ред на илюминатите (контролираното от ООН световно правителство) да установи за всеки човек на земята един специфичен и уникален номер за самоличност, предназначен за проследяване и контрол на хората.

  ...Тази технология несъмнено ще доведе до една универсална система за тоталитарно заробване - електронно робство, осъществявано в рамките на една глобална компютризирана икономика. В предстоящото общество на електронна дебитна система без пари в наличност никой няма да може да купува или продава каквото и да е и където и да е без белега на звяра - биочипа на новия световен ред, поставен на дясната ръка или на челото на човека.

  ...Без него няма да бъдат разрешени сделки от какъвто и да е род; няма да има приходи, храна, подслон... Никой няма да бъде освободен от поставянето на този белег, без да рискува да се изправи пред заплахата от смъртно наказание.       

  Библията ни казва, че има само един начин за избавление от тази дяволска система... пътят е Исус Христос! Той и само Той е “пътят и истината и животът”.

  Ако не Го познавате като ваш Спасител, не бавете решението си!

  Според достоверни данни информацията, съдържаща се в микрочипа, ще се взема по следния образец:

  1. Име и снимка;

  2. Номер на социалната осигуровка - международен 18-цифрен номер, първите три цифри от който са еднакви за всички хора по земята - 666;

  3. Пръстови отпечатъци;

  4. Физическо описание;

  5. Адрес;

  6. Данни за произхода и семейството;

  7. Професия;

  8. Данъчна информация;

  9. Криминално досие.

  Тази информация ще се съдържа в навлизащите в употреба сега дебитни карти (смарт карти), които впоследствие ще бъдат заменени с микрочип в ръката или челото. Екипът Клинтън-Гор призова за бързото въвеждане на смарт картите.

  Christian Science Monitor разкрива, че в Остин, Тексас е основан нов правителствен промишлен консорциум за полупроводници Сематех.

 Неговата цел е до края на тази година да изработи полупроводници с размер 0.35 микрона, или 1/200 от човешкия косъм. 0.35 микрона е стандартът за следващото поколение чипове в средата на 90-те. Тази технология ще събере в един-единствен чип еквивалента на хиляда страници информация от един телефонен указател. Почти 200 специалисти в областта на новите технологии се събраха наскоро в Остин, за да помогнат в този опит.

  Без съмнение резултатите от тези разработки ще бъдат приложени в биочип 666, а  преди това в новите смарт карти. Екипът Клинтън-Гор вече призова да бъдат въведени смарт карти за всички американски граждани. Това може да стане и покрай плана на Хилъри за реформа в здравеопазването. Този фантастичен пробив в науката ще осигури поместването на милиони единици информация за всичко, което някога сте правили, включително и личния ви финансов профил, върху нищожното физическо пространство на една смарт карта.

  По всяка вероятност смарт картата (последното поколение дебитни карти) скоро ще стане задължителна. Спомнете си думите на д-р Патрик Фишър: “Въвеждането на поредната карта с лична информация ще бъде последната стъпка преди световният диктатор да наложи белязването на хората с номер на ръката или челото. Вече надничаме в това време.”

San Jose Mercury News публикува следния текст:

Избегнете плен в мрежата 666.

Преди близо 2 000 години Библията предсказа следното: “И принуждаваше всички да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава, освен онзи, който носи за белега...”

Световният ръководител (Антихрист), главата на новия световен ред, ще премахне парите и ще принуди хората да се подчинят на една компютризирана система. Тя ще започне с една карта (подобна на смарт картата) и ще завърши с микроскопичен чип, имплантиран на дясната ръка или на челото на човек (при линията на косата).

Преди много години прочетох част от книгата “Трагедия и надежда” на Карол Куигли, професор в университета в Джорджтаун. Той е влиятелен член на СМО и страстен защитник на новия световен ред. Нека да го чуем:

“Личната свобода и правото на избор на индивида ще бъдат силно стеснени и контролирани алтернативи поради факта, че той [индивидът] ще бъде номериран от момента на раждането си и третиран по-нататък като номер (коментар: човекът ще бъде просто един номер) по време на образованието си, на задължителната военна или друга служба (никакво отърваване от военна повинност), при плащането на данъците и накрая при пенсионирането си и застраховките в случай на смърт.”

“Един номер от раждането до смъртта, от люлката до гроба” - това е визията на професор Карол Куиг-ли - наставник на Бил Клинтън и модел за подражание в университета в Джорджтаун, един от тези, към които президентът отправи своята благодарност, когато на 20 януари 1993 г. встъпваше в длъжност.

Не съм параноик. Не виждам 666 във всеки ъгъл. Но виждам масирана медийна кампания за приемането на дебитните карти (смарт картата на Клинтън) - последния предвестник на белега!

Arizona Republic:

Око в небето, с което да следим децата.

  Всяко дете (ако родителите му се подпишат, че са съгласни), може да получи имплантиран под кожата компютърен чип и идентификационен номер. Чипът ще предава сигнал, който, отразен от спътник, ще се улавя от полицията върху карта на компютърен екран. Родители, чието дете отсъства, могат да се обадят на полицията, да подадат номера на детето си и да получат резултатите от проследяването.

Възможно ли е тази микротехнология да е предшественик на белега на звяра?

Prophecy in the News:

Надпреварата започна. Няколко компании сега се конкурират за един нов пазар, който на практика има неограничен потенциал - имплантацията на електронни предаватели в животни. Когато към подобен предавател е отправен електронен търсещ сигнал, той излъчва в отговор съответния номер. С помощта на подкожна инжекция предавателят се поставя непосредствено под кожата на животното.

През август 1993 г. по телевизията беше излъчена новината, че всички животни в Европейската общност трябва да имат имплантиран микрочип. Изчислено е, че по целия свят има милиони животни с вече внедрен микрочип. При наличието на съвременните клетъчни предаватели и системи за сателитно следене имплантираният микрочип може да установи местоположението на животното навсякъде по света в радиус от десет стъпки.

Икономическата система на Антихрист някой ден ще призове към въвеждането на точно такава цифрова система за идентификация. Номерираният по този начин човек ще може да бъде проследен във всичките му придвижвания.

През август 1991 г. телевизионната програма 20/20 показа как чиповете може да се имплантират в бебета.

...

ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО

Дуйат Кинман

2005, Мисия ФИЛАДЕЛФИЯ

Редактор: Енчо Тодоров

Коректор: Бойка Юрукова

Графичен дизайн: Енчо Тодоров

Девин 4800, ул. Явор 6

...

Новият световен ред, царството на Антихриста – ето към какво ни тласкат днешните политици! Колеги, моля коментирйте!

Неактивен dexver

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2009, 12:45:04 pm »
Инфото е много ценно и наистина трябва да се разпространи колкото се може повече. Хората трябва да са наясно с тези неща да имат време да ги предъвчат и  усетят, така че като дойде момента да са силни и направят верния избор. Злото разчита на невежество, незаинтересованост и изненада.

Единствения проблем който аз лично усещам често в информации като тази е полъха на безнадеждност и скрития намек, че сякаш всичко това се задвижва от злото. Сякаш то  е някакъв творец господар на световните промени направлявайки съдбините в които ние сме неволни и почти безгласни участници.

А май няма нищо такова. Ако зависеше от злото ние никога не бихме напуснали далеч по деградивните робски общества на миналото. За него разделението е далеч по-сигурно и изгодно. Но нищо не зависи от него, а света винаги се е движел от Бога и благодатта му.  Стремежа към единство и братство е открай време посоката в която и Той и всички светци са насочвали хората. И тъй като злото  няма способноста да твори (то не може да създаде абсолютно нищо, а само да корумпира, разврати вече творящото се) просто прави “демидж контрол” - възползва се от посоката на Бога ако може за своя изгода. Всички процеси описани тука не са някакъв гениален план на Сатана да зароби хората, който са му роби открай време, а отчаяните му усилия да се напасне на освобождаващото влияние. Например излизането на звяра (според мен) от морето символизира етапа в духовното развитие (на индивидуален човек и света като цяло) изгонване на сатаната от астралния план където си е бил скатан и си е господарствал и божията силата го изритва на физическия където има далеч по-малко власт. В същото откровение по-нататък (ако не се лъжа) след още малко усилия го банват и от физическия и той (всяко стрдание и липса) престава да бъде част от живота на индивида и обществото завинаги.

В света се случва нещо което не е било откакто ни е известна историята само се огледайте. Информация за скрити мистични неща и хора става достъпна и безплатна за абсолютно всеки и така и шанса за постигане на смисъла на живота. И тези тъмни сили и техни проекции на земята, които са се пирували с човешкото невежество открай време се чудят как да спасят кожата. Те четат библията и др. пророчества и налучкват какво да правят. Те нямат представа за истиснкия смисъл на тези откровения нито как ще се развият нещата.

Това ведро усещане е задължително иначе хората ще засилят злото със собствената си енергия. Нещата които сега се случват са чакани отдавна и за живите е невероятна възможност да бъдат герои и постигнат смисъла на живота си :)

Неактивен Sirius

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #3 -: Март 02, 2009, 00:23:37 am »
Здравей dexver!
Всъщност, целта на тези които управляват днес света е да ни накарат да мислим, че вече всичко е предопределено! Всеки човек, според тях, би трябвало да е наясно че изход от матрицата няма. Както винаги обаче, се допуска и някакъв минимален процент, който да не се подчинява на общите правила. На този процент хора се въздейства по други начини - най-често подбирани персонално. Казваш - да се огледаме около нас - но колко са в действителност хората можещи да направят това? От моя кръг едва ли мога да кажа че има един - двама. Заслушай се в разговорите, обсъжданите теми не са много - шоутата на Слави и Геро, Биг брадър, Мюзик айдъл, Сървайвър, Пайнър - звездите и това дето цвилят ежедневно по фолк каналите, тюхкане относно цените и кризата... Темите които обсъждаме в този форум, за тях са на практика неразбираеми и отвлечени, отхвърлянето на възможността да се мисли градивно и критично все повече се налага, за сметка на лесно смилаемите латино сериали и долнопробни шоута. Жълтите медии налагат вкусове и произвеждат идоли. Ако наистина има сатанински план, то той е в действие отдавна. Деструктивните сили вече са задействани и сега е много трудно, но не невъзможно, да им се противостои. Ценността на този форум е невероятно голяма и сам по себе си, той е феномен за България, който е наистина място за инакомислещия човек, бих казал и за будния. Еретична е днес мисълта че духът не познава граници. Да, не познава, но може да ги признае и да се подчини. Не физическите, духовните окови са опасни, оковите на безхаберието и незнанието, оковите на душевната и духовната нищета, на арогантността и жестокостта. Това са опасностите пред които сме изправени днес и ги споменавам, не за да увелича безнадеждността, а за да стане ясно, точно срещу каква Годзила сме изправени. Това което казваш че "...Информация за скрити мистични неща и хора става достъпна и безплатна за абсолютно всеки и така и шанса за постигане на смисъла на живота...", е напълно естествено и е един от начините които обществото налага само и понякога без да се замисля - съвсем спонтанно - като противодействие на деструктивността и мракобесието.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #4 -: Март 04, 2009, 00:39:32 am »
Кой точно е символът на "религията ню ейдж" и защо да е 666?
« Последна редакция: Март 04, 2009, 07:37:46 am от Mirotvorec »

Неактивен mirage

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
 • Im omnia paratus
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #5 -: Март 04, 2009, 01:03:49 am »
Според мен е нормално парите да преминат след време в по-удобен вид от хартиен в цифров, както от натурален в метален и на хартиен носител навремето.Просто ще трябва да се работи за сигурността на този начин на използване.Сега ако ти сложат някъв чип (особено на главата ако е вкаран), който може да те направи на марионетка чрез някаква технология  е друг въпрос.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #6 -: Март 04, 2009, 01:10:01 am »
След малко търсене в интернет намерих и това: http://www.truthorfiction.com/rumors/b/beastofbelgium.htm
« Последна редакция: Март 04, 2009, 07:37:36 am от Mirotvorec »

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #7 -: Март 04, 2009, 02:05:22 am »
Ми Райдър, то не е много нужно човек да търси инфо в нета, трудното е да се отсее, нещата са казани много пъти, и на много места, ма...някакси хората не желаят да ги видят, не е да не могат, не желаят, и аз не знам защо е така, но пък желаещите се увеличават, тва е окуражителното мисля.
« Последна редакция: Март 04, 2009, 07:38:43 am от Mirotvorec »

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #8 -: Март 04, 2009, 02:12:48 am »
Ти прочете ли линка? В него се споменава от къде е тръгнала тази история (от една новела преди 30 години) и че е градска легенда.

Освен това в Откровение се казва, че числото на звяра е число на човек, не на нещо, не на дата, не на предмет и тн.

Ако малко си поиграете с числата, можете да сведете абсолютно всичко до 666 (дори числото 665). Повърхностното знание, не е знание. Попадал съм на твърденя, че WWW от префикса на интернет сайтовете е 666, но еврейската гематрия не работи по този начин. W е еврейската буква вау, чиято стойност е 6. В гематрията числата се събират и числото на WWW е 18 или 9, не 666. Все едно да кажеш, че Бил Гейтс III е Бил Гейтс 111ти. Още малко игра с думите на английски език показва, че PEACE ON EARTH (мир на Земята) е 666...???! Т.е. мирът на Земята е нещо зло? ...До това води повърхностното знание.

По-старите редакции на Библията споменават числото 616 вместо 666. Вярно, редакциите с 666 са много повече на брой, но какво ако грешат. Освен това от Книга на Живота, която се припокрива с Откровението, се казва "И ангел ще извести всички хора на Земята кой е знакът на звяра и всеки сам ще реши дали да го следва". Така че какво се притеснявате :)
« Последна редакция: Март 04, 2009, 07:39:43 am от Mirotvorec »

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #9 -: Март 04, 2009, 02:36:09 am »
Не съм чел статията, не става въпрос и за 666, говоря принципно, казвам че в нета информация много, което хем е хубаво...но същевременно хората се губят в нея, или зациклят, а 666 е само числа, от тях няма лоши-добри, ние им даваме смисъл, в случаят 666 се използва доста спекулативно, и внушава страх, ма то така е с всичко ако се замислиш, и аз незнам за кво говоря, закачам се[smeq se]

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #10 -: Март 04, 2009, 20:58:42 pm »
Честно казано няма никакво значение дали някакви цифри в конкретни библейски предсказания съвпадат - те просто са за определена аудитория която след като види изпълненото предсказание ще сметне че и всичко останало от "свещената книга е вярно". Предсказания за  формиране на подобно "безкасово общество" и то в неговата негативна форма има от много повече от 30 години във всевъзможни книги независимо дали са "фантастика" или друг тип даже и  оригиналните сциентолози го предричат още през 50-те години и уж се борят против това да се случи.

Неактивен %00

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 126
  • organic SEO
Re:Предстоящото безкасово общество
« Отговор #11 -: Април 05, 2009, 06:20:06 am »
А и мега множеството варианти на Реалността не е задължително да се случат по абсолютно същия енергиен поток, точно като в кошмара на св. Йоан от Патмос. Просто не е задължително.
И това, както винаги, е в наши Ръце.
 
╟╩╦═╬╧╩╦═╬╧Оrgаnic SEO NinJah╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27