Този поуст представлява даване на акъл под неперсонална форма.С това уточнение искам да го имунизирам към критиката "не така бе,ето това направи"
Това е личното ми мнение.
И имат право да са озверени и озлобени.И ти също имаш право - поставил си се срещу тях,свили са ти перките,от кво се оплакваш
Ако не ти е приятно да ти свиват перките и присъствието на тази група те кара да се чувстваш несигурен(което сигурен съм е причината),почвай да действаш
Трябва да си вържеш гащите.
Забрави да им се мешаш в работата - опитай се да се набуташ в тяхната среда.Зная,не си такъв и това е против твоите разбирания и тн бул-шитове
Ще го направиш замалко.За да се запознаеш с тях.С тях бъди един,иначе бъди себе си,къв е проблема
Когато се поопознаете,няма да се чувстваш несигурен
Да не кажа,че ще е обратното.
Ето ти пример:
Аз не мога да понасям насилие срещу животни(от кръвожадната човешка страна).Но въпреки това познавам много ловджий,разпитвам ги всякакви неща и се интересувам от всичко,което правят.Не,не ми е приятно.
Само че да си приятел не означава да избираш хората.Приеми хората такива,каквито са.Бъди им приятел независимо какви са - утре може да не са такива.Но това отново не би те касало.
Аз не мога да понасям цигани.Въпреки,че ги разбирам,изпитвам неприязън към тях.
Веднъж,като си разхождах змея,се разминах с един цигански тинейджър,който разхождаше същия змей,само че тигров.Хвърли око на моя убиец и започна да го хвали,че бил много хубаво куче,личало му и тн...
Вместо да направя друго,реших да се заговорим.Трябваше ми инфо тъкмо по въпроса,щото имаше някаква пъпка на гъза,а циганина явно се интересуваше.Заговорихме се така и като видя,че с мене се говори лесно,стисна ми ръката и се запознахме.
И това е много по-добре,отколкото да се беше случило каквото и да е.
Никога не знаеш къде,кога и какъв приятел ще ти потрябва.Не избирай приятелите си по някакъв критерии - направо не ги подбирай.Пияници, глупаци, наркомани, цигани, ловджий, моралисти, заблудени, умни, досадни, богати, стари, твърде млади, хитри...
За да осъществиш мечтите си в коя да е инкарнация,трябва да разполагаш с всеки човек,който можеш да привлечеш.Ако всеки от тях ти направи по една услуга,ще направиш голяма крачка в живота си.Ако всеки ти направи по две, ще направиш две крачки
Но...трябва да ги връщаш.От това зависи темпото,с което вървиш
Отивай при тях и налазете някай старец.Стареца и без това си го заслужава - кой довлече комунизма,а?
!!!!
Разкажете му играта,той и без това няма нищо напротив - без вас е емоционален труп.
За теб това ще е нова ситуация,нов опит,нови мисли и разнообразие.Хем ще разбиеш застоялите си обществени ограничения, хем ещ се запознаеш с тия,дето те тормозят
И после в рейса ще си цар,помисли си
Както ми каза един човек - "не е вярно,че животът е борба.Тъкмо обратното - животът е съдружие"
П.П.
We must join them,Gandalf...It would be wise,my friend