Автор Тема: Обръщение от висшия разум на вселената  (Прочетена 15206 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

METAL

 • Гост
                                              ЧАСТ ПЪРВА

До всички жители на Земята във връзка с прехода в ерата на Водолея

     Хора, имащи контакт с Висшия Разум на Вселената, постоянно получават информация с аналогично съдържание на всички езици по света.Космичният разум призовава към разпространението на тази информация и довеждането й до всеки жител на Земята, за да има всеки избор: да продължи по пътя на по-нататъшната еволюция или да завърши своето съществуване завинаги.

ХОРА ОТ ЗЕМЯТА!

      Към вас се обръща Висшия Разум на Вселената. Космосът ви моли да се отнесете сериозно към  информацията, която ще ви предадат контактьорите на Висшия Разум на Вселената. Въпреки, че с наша помощ, през ноември 1991 година цялото население на Земята получи такава възможност, тази способност притежават единици. Пречат ви мислите, постъпващи във вашия мозък непрестанно, или много низката духовност - това касае и много йоги и екстрасенси.
     Ние се стремим да спасим човечеството от бедите, които предизвика със своята бездушна дейност. Обезпокоени сме от екологичната обстановка на планетата и затова ви се притекохме на помощ. Нашите съвети са продиктувани от загрижеността ни към вас. Те са отправени за вашето спасение.
     Ние знаем, че скоро озоновия слой около Земята ще изчезне. Прякото  въздействие на космичните лъчи ще се усили и вие ще трябва да построите своето тяло от растителен белтък, за да запазите живота си. Надяваме се, че ще възприемете тези рекомендации, тъй като те не носят оскърбление за личността на човека.
    Изпращаме тази вест до всеки човек на Земята, независимо от възрастта, расата и националността. Повярвайте, че вие не сте единствените разумни същества във Вселената. Разберете, че много цивилизации са ви изпреварили в своето  развитие. Знайте, че преди вас на Земята е имало още 4 цивилизации. Човекът се е появил на планетата преди повече от 15 милиона години. Вие се явявате представители на петата раса, петата цивилизация.

 

ВИСШИЯТ РАЗУМ НА ВСЕЛЕНАТА ПРЕДУПРЕЖДАВА:

    От октомври 1990 година на Земята започна Нова ера.
   На мястото на епохата на Реинкарнацията, когато безсмъртната душа се преселваше от едно тяло в друго, дойде епохата на Безсмъртието. Цикълът на превъплащенията завършва и в резултат от Космичната Мутация, която започна през декември 1990 година, тялото на човека ще стане безсмъртно, също като душата му. Трансмутацията (а по-нататък и трансплантацията, и енергобиозът)- е много сложен физиологичен процес, протичащ на ниво клетки. В човешкия организъм ще произтекат изменения, които ще доведат тялото до ново състояние и ще му позволят да премине на енергия от Космоса. Поради това пренастройване на организма, потребността от храна постепенно ще намалява, а след това съвсем ще изчезне. Последното е свързано с това, че всички източници на енергия на планетата (храна, вода, въздух) са екологично замърсени и спасението на човечеството ще се заключава в това, че хората постепенно ще се откажат от тези неща. Първо на Земята ще се проведе Космична Мутация, след което в клетките на тялото ще бъде заложен код с програмата на човешкия вид от шестата цивилизация, която ще смени петата цивилизация, завършваща своето съществуване.
 Новата шеста цивилизация е по-съвършена, хармоничното й развитие е определено от Създателя на Вселената. Времето на новата цивилизация е настъпило. Вие се явявате нейното начало. Новата цивилизация ще засели просторите на Земята и Вселената. Вие сами ще можете да се убедите в това, ако поискате.
След катаклизмите вашата планета ще бъде частично разрушена. Ще има разместване на земните пластове на много места на планетата. Това е свързано с преместването на нейните магнитни оси и полюси.
Вашата биосфера ще се открие за въздействието на Космоса. Озоновият слой около Земята ще изчезне. Това е необходимо за очистването на Земята и за уплътняването на нейната кора. Земята в епохата на Безсмъртието ще има свободен изход в Космоса.
Животът на планетата ще протича в условията на жестока радиация, която ще способства за обновяването на природните условия. По цялата Земя ще има климатични изменения – ще се установи субтропичен климат.
Ние напомняме, че Космичната Мутация е започнала през декември 1990 година. Ние отрано предупреждавахме хората за това, но не всички узнаха навреме. Това време е избрано отчитайки излизането на Земята в откритото космично пространство, когато ще се развържат примките на Мьобиуса/магическа панделка/. Този процес се дели на няколко етапа. Постепенно започва сваляне на озоновия слой около планетата. След това космичният поток ще окаже въздействие върху планетата, ще има изменение на магнитните оси и полюси, уплътнение на гравитационното поле.
Вашият стремеж да живеете леко и безгрижно доведе планетата до катастрофално положение. Това е следствие от егоистичното ви съществуване, безмислената употреба на земните ресурси, създаването на атомното производство.
Спомнете си, че ви окръжава природа, задъхваща се от продуктите на вашата дейност : отровена вода, въздух, почва, плодоносна растителност. Повърхността на реките, езерата и другите водоеми е покрита с разноцветни ивици - отражение на вашата необмислена стопанска дейност.
А какво дишате? Тези сярни съединения, които способстват за слепването  на клетките. Обърнете внимание на повърхността на Земята - покрита е с кора от смесването на олово , живак и мръсотия. В сухо време, под въздействие на слънчевите лъчи се образуват съединения,  предизвикващи в клетките на живите организми процеси, нарушаващи тяхното деление. Почвата няма да може да се избави от насъбралите се в нея вредни компоненти, даже и в продължение на 30 години да не я използвате за отглеждане на селскостопански култури. А за водата и въздуха няма какво да се говори - други нямате, няма и да имате. Засега човечеството не притежава технология, която би позволила да се очисти планетата от всеобщото замърсяване.
Следващата световна язва се явяват болестите, предизвикани от неблагоприятните екологични условия. Всяко следващо поколение на вашата планета става все по-непълноценно. В близко бъдеще рискът при раждането у жените ще превиши 50%, смъртността от грипа ще нарасне. Главният бич на човечеството ще станат алергиите, болестите на черния дроб и пълното изтощение на имунната система, психичните разстройства. Черния дроб и имунната система, и въобще целия организъм, не е в състояние да противодейства на всички отрови, попадащи в него. В организма ви все повече ще се насъбират вредни вещества, неизбежно водещи до неговата смърт. Ако вие не се откажете от най-вредните хранителни продукти, съдържащи в себе си трупна отрова и разпадащи се продукти, то в резултат от недостатъчната работа по тяхната неутрализация (черния дроб просто не е създаван за такова количество отрови, не е достатъчно издръжлив за сегашния състав на храната), човечеството го чака пълно измиране.
Всичко това зависи от степента на духовност у хората. Колкото по-бездуховни, а съответно и безотговорни са хората, толкова по-тежко е това положение. Природата около нас и Земята не са мъртви, те са създадени от същата материя, както и вие и като живи същества откликват на всички ваши беззакония, когато се превиши предела на търпението им. Там, където се натрупва отрицателна мислена енергия, са неизбежни катастрофите. В тези райони често избухват войни и има стихийни бедствия. Самата Земя откликва на вашите отрицателни мисли и емоции.
В такъв случай какво чака Земята в близките десетилетия?
Каква ще бъде съдбата на вашата цивилизация? Какво ви чака за в бъдеще? Сега, този избор между доброто и злото, стои пред вас. Вие трябва сами да решите съдбата си. Ако изберете разцвета и продължаването на живота, то това може да стане само чрез издигането на човека на по-високо равнище. Човекът трябва да израсне духовно. Нали точно поради отсъствието на духовност вашите политици забъркаха такава каша. Ръководителят трябва да бъде преди всичко духовна личност, но такива също трябва да бъдат и подчинените, защото даже и идеята да е чиста, ако няма изпълнители, тя неизбежно ще се провали и ще донесе множество страдания. Пример за това може да намерите във всички революционни промени, станали на Земята. Идеята - справедливост, братство, равенство, щастие за всички, но поради бездуховността - само повече страдания и беди.
И така, вие първо трябва да се очистите от лошите мисли, а всичко останало ще направят и вече правят за вас законите на природата, законите на Вселената, законите на Висшето добро и  Изначалната същност - Твореца.
Тягостно е да гледаш как днес расте количеството на хората (учени, предсказатели, изследователи), които ви вещаят благоденствие или пък пълно разрушение до няколко години. В живота няма крайности и е тъжно, че тези хора не са разбрали това досега. Вас със сигурност ви чака възраждане, издигане на по-високо стъпало в еволюцията, разширяване на съзнанието и на възможностите. Но това не може да стане без преодоляването на трудности и препятствия, което неизбежно ще ви коства много усилия. Вие сте длъжни да го знаете и да се подготвите за тях.Но преминаването на човечеството през зоната на препятствията, попадането му в изключителни ситуации не означава Апокалипсис в смисъл на пълно унищожение. Това е преход към нов живот, начало на Новата ера, а не края на света.
Очистване, преобразуване – да, но не и измиране и запустяване. Апокалипсисът е химн на новия прекрасен живот, раждащ се, като всичко на Земята, в мъки, но от това още по-грандиозен и лъчезарен. И всички живи същества трябва да преодолеят това с Вяра, а не в отчаяние да чакат края. ”Нищо нечисто няма да влезе в Царството Божие” е казал Иисус. Но е казал това не защото нямате шанс, а за да ви покаже пътя дотам. Затова не се страхувайте и не изпадайте в паника, а станете по-чисти и духовни, възвисете се над лошото и  ще наследите завещаното ви Царство. Господ дава възможност да изкупите греховете и да се освободите от тяхното бреме. Господ ви моли да се изкачите по стълбата на доброто, възвишеното и съвършеното. Той се бори за всяка душа. Той няма да отхвърли тези, които се заблуждават. В Космоса вестта за вас е благост. Вие сте длъжни да осъзнаете това. Ние ще ви помогнем, но вие сами трябва да започнете своето изменение. Започнете веднага своето духовно очистване, защото това е най-важното. Всички, които следват пътя, указан от Господ ще преживеят трудното време. Вашата задача е да очистите своята душа от мисли и образи, носещи отрицателни емоции, да не се поддадете отново на изкушението за егоистичен лек живот. Вашата задача е да достигнете душевно равновесие.
Човешкия род на вашата планета ще бъде променен чрез изменянето на кода на клетките. Не можем да ви обясним всички процеси, протичащи във Вселената, но така или иначе те касаят всички живи същества и затова вашето участие в еволюцията на Вселената се заключва в еволюцията на собствената личност и тяло. С надежда ще се взираме във всеки от вас. Неблагоразумно е да не оправдаете надеждите, свързани с преобразуването на човечеството.
Трудно ви е да разберете много неща, които са над предела на вашия вид, но се постарайте да ни повярвате, че новото стъпало, на което се изкачва човечеството, ще бъде на много високо равнище на  интелектуално и духовно развитие. Разберете ни правилно: кода, заложен във вашето тяло има ограничения в сферата на познанието. Колкото и да е умен човекът от петата цивилизация, той никога няма да може да разбере това, което е способен да разбере човекът от шестата цивилизация. Не се обиждайте на такова обяснение за ограничеността на вашите способности. Възприятията на хората с по-фина чувствителност улавят тези вибрации, които се изплъзват на болшинството. Господ ви пази от зашеметяващото познание на истината за Вселената. Вашият мозък пази всички знания за мирозданието, но ключа към тяхното разкритие е у Създателя на Вселената. И получавайки новия код в клетките на своето тяло, вие ще отворите  врата във Вселената. Ще познаете загадъчния реален свят, който е изолиран от вас поради вашето несъвършенство. Стремете се към това, за да ви бъде връчен този ключ.
Вашата раса живее в трудно и отговорно време. На клетъчно равнище стават процеси, които обуславят изменението на човешкия вид. Постарайте се да разберете истината: вашето тяло претърпява изменения и вие сте длъжни да се настроите и приспособите към тях, за да премине безболезнено мутацията, която се провежда от Космоса в ускорен вид. Трябва също да знаете, че тя се провежда по цялата планета. В този процес са включени всички хора по Земята, независимо от вашето желание. Това е неизбежен етап от хода на човешката еволюция, та нали върви подготовка за прехода от един вид в друг, по-съвършен. Ускорената мутация се състои от няколко етапа. Главните от тях са: трансмутация – промяна на химичните елементи на молекулярно ниво, трансплантация – обновление на органите в тялото с частично заменяне и ликвидация на някои съставни части на органите.
Космосът напомня – мутацията продължава. Трябва сериозно да се отнесете към съветите, които  отправяме, за да се спаси поне част от човечеството от гибел. Изискванията са еднакви за всеки човек, независимо от възрастта , расата, националността. Напомняме, че ако човекът иска да живее в новата ера той трябва да преодолее две прегради: на духовността и на биомасата.
В какво се изразява същността на първата преграда? Преди всичко трябва да следвате нормите за морал, които съществуват в обществото. Трябва да знаете че на Космосът му е известно всичко за всеки от вас, където и в пространството и времето да се намира. Вие трябва да живеете не само за себе си, но и за другите, да творите добро и да бъдете чисти в мислите си. 
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 19:48:07 pm от METAL »

METAL

 • Гост
Забравете за разприте в страната и в семейството си, погасете огъня на ненавистта и вашите души ще възликуват от божествена радост. Постарайте се да очистите душата си: премахвайте тъмните мисли и раздразнението, защото те ви водят там, където силите на тъмнината събират вашата енергия. Не изменяйте на себе си. Обичайте Бог, обичайте ближния, обичайте себе си. Стремете се да бъдете търпими към другите, по-сдържани в оценките за хората. Бъдете смирени и покорни на Божията воля.Осъзнайте, че вие сте божествени искрици от Огнено Божество.Та нали сте деца на Господа. Той е вашият Творец. Не тези, които са създадени от Него ще го съдят. Той прощава на всички, които от неведение или недомисляне се поставят над своя създател. Той дава възможност на всеки човек да влезе в епохата на Безсмъртието и ви предупреждава, че всеки трябва да извърши малък личен подвиг, за да стане друг човек. Задачата на нивото на което се намирате е да бъдете духовно чисти. Душевният покой ще ви помогне да погледнете в себе си. Главното сега е изработването на духовен потенциал. Трябва да придобиете необходимите душевни качества, за да съответствате със своите вибрации на вибрациите на новата жизнена среда. Усъвършенстването е основен принцип в мирозданието. Състраданието и любовта към ближния, вярата в бъдещето – всичко това е нужно за собственото усъвършенстване.
Не се стремете към богатство и разкош, това е нелепо в момента на решаването на човешката съдба, забравете за глупавите привички и пагубни желания. Всеки от вас притежава необходимото за да преживее. По-нататъшния стремеж към придобиване на материални блага задържа ръста на духовното развитие. Вашият живот трябва да бъде изпълнен с искреното желание за добро за другите. Започнете с близките - това е по-лесно, към това призовава и Бог. Пренесете тези чувства и върху другите хора и ще откриете в себе си свят на радост, ще се почувствате свободни и независими, ще се почувствате силни, защото преодолявайки себе си ще можете да преодолеете всичко.
Вашата заматериализованост е броня за душата, вериги и окови за нейните криле. Започнете да възприемате по-просто света и той ще се обърне към вас в радостни цветове. Не треперете над придобитото,  научете се да се радвате отдавайки. Духовното развитие у хората не е еднакво. Не всички сте на едно положение,  затова параметрите на духовността при всички са различни. Но за всички главното е да се премине през духовния предел. Втората преграда от прехода, която стои на по-високо стъпало от развитието, в сравнение с това, на което се намирате сега, това е необходимостта от настройване на физическото тяло (биомасата) на по-фини вибрации, на вибрациите на Космоса. Само тяло, създадено на растителна основа може да преодолее тази бариера.
Трябва да преминете на растителна храна. Знаем, че за някои хора това е трудно за преодоляване. Има някой моменти, свързани с кръвните групи, но преградата между тях ще изчезне. Важно е да знаете това. Преминаването само на растителна храна се налага, защото от март 1992 година процесът на изменение на химичните елементи предизвиква коренни изменения в клетките и системите на човешкия организъм. Вашият режим на хранене не удовлетворява изискванията на мутационните процеси, започнали през 1990 година. От март 1992 година върви отделяне на отровите от животинския белтък и от продуктите, които Космосът не ви съветва да употребявате. Те способстват за разрушението на имунната система, тоест изчезването на защитните функции на човешкия организъм. Сега е важно възможно най-бързо да се откажете от храната, която носи кода на смъртта: месо, птици, риба. Забравете за животинската храна,  която носи кода на смъртта!
Помислете за това, че сега вие сами правите свободен избор за по-нататъшния си живот. Ние само даваме съвети как да преживеете. Запомнете, че всеки, който приеме нашите съвети и се постарае да ги изпълни, ще може да оживеее. Това няма да ви донесе вреда, а само полза. Това ще ви позволи да укрепите имунната си система. За вас няма да бъдат страшни озоновите дупки, а по-нататък и открития Космос, когато около Земята няма да го има защитния озонов слой.
Само заради това се появи необходимостта да се откажете от вредните продукти, по-рано безвредни, а сега опасни, тъй като върви сериозен процес на изменение на  вашия организъм.
От март 1992 година във вашия организъм започна натрупване на отровите от животинския белтък, наречен висш продукт, а така също и на отровите от тютюна, наркотиците и алкохола. Постепенно вашата имунна система ще започне да се разрушава отвътре, а отвън върху вас ще се излее поток от силно облъчване, който ще се явява едновременно очистващ и пагубен: очистващ за природата, и пагубен за тези от вас, които не са пренастроили своя организъм от животинска на растителна храна.
Сложността на процеса се състои в това, че е необратим. Чрез никакви намеси не е възможно да бъде спрян: СПИН-ът, ракът, алергиите ще ви погубят. Ще станете беззащитни.
Ограничете употребата на тези продукти, които предизвикват нарушение в храносмилането (индивидуално за всеки). Сега вашата задача е да заложите в организма си стабилен състав от нужните соли, микроелементи и да коректирате сривовете, които организма получава през  зимата и есента, когато има липса на тези елементи. Също е необходимо да се правят очистителни клизми и други видове очиствания на организма, освен гладуването.
Във вашата храна трябва да влизат не толкова вкусни, колкото полезни продукти. Преди всичко използвайте билки като глухарче, киселец, коприва, листа от бреза, от малини и ягоди – обезателно млади. Варете ги на чай, използвайте ги в чист вид. Полезността и мярката трябва да станат ваш девиз, тъй като прекомерната употреба не дава положителни резултати. Ако сте пили черен чай три пъти дневно, то преминавайки на билков чай не увеличавайте дозата. По същия начин и с всички останали продукти. Постарайте се да ограничите приема на храна: гъста – до 1% от теглото на тялото, течности: при тегло до 60 кг – до 1литър на ден, а над това тегло – до 1,5 л на ден. Важно е да разберете, че може и да се променяте незабележимо, но скоро ще почувствате, че нямате влечение към тези продукти, които ние считаме за вредни или опасни за вас по време на Космичната Мутация. Постарайте се да намалите използването на храни, съдържащи оцет, пипер, горчица и други люти подправки. По време на мутацията слизестата
    ципа на вашите храносмилателни органи е станала чувствителна към тяхното дразнещо действие.
По-късно ще се наложи да се откажете от продуктите, които оставят шлаки в организма: мляко, захар, яйца. По-нататък се хранете само със зеленчуци, зърнени растения, плодове, мед.  По време на процеса на изменение на организма, 2-3 месеца след отказа от вредните продукти, човек не трябва усилено да се занимава със спорт, тъй като в този период има колосално натоварване върху организма и психиката, а в резултат на тренировките много пъти нараства възможността от кръвоизливи. Не трябва да се насилва и преуморява организма с прекалено много работа. Трябва да знаете, че качествените изменения не винаги преминават плавно и безболезнено. Мутационният процес протича много сложно при болните хора. Те най-много трябва да се опасяват от превишаването на нормите за храната и водата. Сега у много хора се появяват скрити болести на органите и се изострят хроничните заболявания. Много хора, които са по-чувствителни ще припадат при приемането на месна и рибна храна, при тях ще се появи повръщане. По-леко ще преминат мутацията малолетните деца.
Вашата задача е да преодолеете състоянието на неразположение стоически и мъжествено, без употребата на химични вещества. Всички лекарства, с изключение на валидол, аспирин (ограничено), но-шпа и папаверин ще бъдат опасни за вас. Запомнете, че в природата съществуват голямо количество лекарствени растения, които ще ви помогнат да преодолеете болката. Знайте, че на всички ще ви се наложи да преминете този период, събирайте смелост! Чака ви награда в края на пътя на мутацията. Преодолявайки този етап, ще можете да преминете трансплантацията на органите. Това означава видоизменение или ликвидация на ненужните за новия човек сегменти и части от органите и системите. Не се безпокойте, ще бъдат изменени само тези органи и системи, които предизвикват анормални явления и пречат за точната работа на целия организъм. При провеждането на тези операции понякога ще чувствате убождания или хлад в организма и на повърхността на тялото. Особено чувствителните хора изпитват тези усещания още от 1991 година, някои малко по-рано, тъй като са отбрани група хора за изпробване процеса на мутация  в по-ранен период от време, преди основния етап.
В периода на преобразуването и доразвиването на органите и системите трябва да се избягват силните физически натоварвания на организма, а също така и стресовите ситуации по пътя на логичния анализ. Вашето самочувствие няма да се понижи. Даже повече – много хора въобще няма да усещат никакви болезнени изменения. Най-трудно им е на първите – те носят върху себе си бремето на експеримента. Но тяхното здраве се контролира.
Ще бъдете подложени на силна радиация, нивото на която ще превишава нормата с над 50%. Трябва да се пазите от обилното слънце. Никакъв южен загар не може да се сравни със загубите, които ще нанесете на своя организъм. Не стойте на слънце незащитени. Не си мислете, че всички вреди ще се изразяват само в слънчеви удари, неразположение и изгаряния по кожата. Последствията могат да се усетят чак след половин година, тъй като този процес може първо да се развие отвътре чрез срив на обменителната и на имунната системи, давайки външно усещащо се действие чак в стадия на необратимостта. Запомнете, че хората над 40 години не трябва да се намират под преки слънчеви лъчи дълго време. Желателно е да се стои на открито само до 10 часа и след 17. Хората на преклонна възраст по това време трябва да стоят на сянка и с шапки или кърпи на главите. Тази група хора най-вече ще чувства неразположение. В сухо горещо време могат да се появят сърдечни пристъпи у възрастните хора.Те трябва да се пазят от резки движения и напрягания. Разходките пеша ще ви обезпечат със изработването на потенциала от сили. Ритъмът на живот трябва да бъде умерен.
През лятото, във връзка с активната дейност на Слънцето, се активизират енергийните потоци и тяхното влияние на вашия мозък и психика. Затова помнете, че възможността от контакт на извънземни цивилизации с вас се увеличава, когато се отправяте на поход или когато се намирате в уединение. Не приемайте това с “ура”, помнете че в 90% от случаите тези контакти имат отрицателни последствия. Не се хващайте на въдицата на любопитството и шеславието, виждайки в такава случка своята
изключителност. Никога първи не встъпвайте в контакт и не го желайте. Ако въпреки това с вас се случи такова нещо, опрете се на здравия разум и помнете, че вашият единствен дом е Земята. Отказвайте се от предложения за полети на други планети, тъй като това може да донесе големи разрушения на вашата психика и на вашата способност да оценяте събитията. При възникнал контакт най-напред задавайте въпрос за целта и намеренията. Отговорът, че намеренията са добри не може да бъде достатъчен, тъй като доброто може да се разбира по най-различни начини. Единственият удовлетворителен отговор за вас трябва да бъде, че те действат по законите и в съответствие с волята на Твореца на Вселената. Разберете, това не са просто думи. Всичко това пряко засяга вашия живот и тези състояния и събития, които реално можете да преживеете. Заслушайте се в нашите думи и мислете. Вашия живот и щастие се намира във вашите ръце. В клетките на телата на успешно преминалите  мутацията ще бъде заложен код с нова програма, за да може човекът да продължи еволюцията на вида си на ново, по-високо ниво на развитие. Разберете, че всички ще преминете през мутацията, но не всички ще оживеете. И ще се сбъдне пророчеството на апостол Павел: “Не всички ще умрем, но всички ще се изменим”. Не забравяйте за това. На Земята вече започна Нова ера, вече вървят процеси на трансмутация и преход към по-високо съзнание, преход към възможностите на шестата цивилизация. Но за вас лично този процес ще започне тогава, когато сами разберете това и се включите в него. Този процес засяга и тялото и душата. Ние сме загрижени за вашето тяло и  неговото хранене. И нека това да не ви се вижда странно, защото това, което е дадено от Бога, заслужава любов и разбиране. Помнете, че всяко нещо си има духовна страна. И ако говорим за отказ от месо, риба и други вредни продукти от животински произход, то това има не само физиологичен аспект, но и дълбоко нравствен, носещ в себе си духовното начало.
« Последна редакция: Януари 05, 2009, 12:04:42 pm от METAL »

METAL

 • Гост
Никой не трябва да се съмнява в своите сили и възможности – те са велики, даже и във вашето несъвършено тяло. Скоро и най-посредствените в миналото хора ще могат да получат такива знания и сили, каквито не са могли и да си представят. Гради се Нова епоха – епохата на Безсмъртието. Тя ще даде на човека възможности, които ще му позволят да узнае много неща, скрити от съвременното човечество. Новият човек ще бъде с ново мислене. Неговото съзнание ще бъде разкрепостено и безпределно, способно да разбере това, което излиза зад пределите на Галактиката. Ще дойде часът, когато ще се появи Новият човек. Негова основа ще стане човекът от петата цивилизация. След краткия но тежък преход човечеството ще се окаже в новата шеста цивилизация, по-висша от която във Вселената все още не е имало.
Какви изменения ще станат с човека и окръжаващата го природа при прехода в шестата цивилизация? Човекът и неговата физиологична структура ще се променят. Това ще стане по време на процеса на трансмутацията, когато отказвайки се от определени продукти, човек ще очисти своето тяло от отровите и шлаките, и в клетките му ще бъде заложен нов генетичен код. Само човек, очистил се от вредните вещества и подложил своя организъм под въздействието на  висшите влияния, ще промени своя облик и структурата на своето тяло. Процесът на въздействие на висшите влияния над организма ще бъде енергиен. Човек ще чувства силни енергийни потоци, преминаващи през меридианите на акупунктурните точки, във вид на чувствително болезнено боцкане и притискане на тези точки, усещане за операции на астрален план.
Ще се промени и вашият облик. Външните ви черти ще бъдат съхранени, но в детайли всеки ще придобие това съвършенство, за което сега има далечна представа. Новият човек ще бъде красив с идеалната божествена красота. Всички хора, които преминат трансмутацията ще бъдат млади и красиви. Възрастните хора ще се подмладят с 20 – 30 години. По такъв начин вашия човешки облик ще бъде доведен до съвършенство и вашите възможности ще бъдат безпределни. Ще стане и духовно прераждане на човечеството. Съзнанието ще стане по-високо и ще се превърне в Космично свръхсъзнание. У хората ще се открият необичайни възможности и таланти, които сега притежават само единици. Всеки човек от шестата раса ще бъде гениален.

Той ще бъде воден от Висшия Разум на Земята. Това ще бъде епоха на същества, стоящи на по-висока степен на развитие в сравнение с петата цивилизация, в сравнение също и с други цивилизации от други планети и галактики. Хората от новата цивилизация няма да имат нужда
от държави. На Земята ще има една раса, без националности и без прегради, поставени от различната вяра.
Хората от епохата на Безсмъртието няма да умират. Техният преход в ново състояние ще бъде чак след хиляди години и на по-високо равнище. Главната действаща сила на шестата раса ще стане не техниката, а енергията на разума, с помощта на която той ще управлява и изменя материята (механизма мисъл – действие).
Човечеството ще общува основно на езика не знаещ граници – езика на телепатията. Въпреки че на самата планета жителите ще общуват на един общ език.
Нужно е също да се спомене, че на планетата ще действат общите с Космоса физически и енергийни закони. Поради сега съществуващият около Земята защитен екран, вие се явявате съвсем различна обособена система със свои си закони, неприличащи на Космичните и със свой път на развитие. Сега този защитен слой постепенно се разрушава, изменят се физичните и астрономичните закони, реалното време. Със завършването на разрушението на защитната обвивка Космичните потоци пряко ще постъпват на Земята.
Човечеството ще получи открит изход в Космоса. Така че, ако досега “сте се варили в собствен сок”, то отсега вашите действия засягат цялата Вселена.
Що се отнася до взаимодействието на началата в четвъртото измерение, те обезателно ще се съхранят, защото мъжкото и женското са вечни. Ще има лични привързаности, но те ще се повдигнат на друго ниво и това ще бъде същността на отношенията между женското и мъжкото начало. Висшата мъдрост в отношенията между двата пола ще бъде постигната от шестата цивилизация. Контактите на интимен план ще се съхранят във вид на взаимни ласки, а съвокуплението ще премине на по-високо ниво. Няма да има вражди от ревност – това е чувство от вашия сегашен живот. Уважаването на желанието на другия – това е главното в отношенията. Обичайте се един друг и ще постигнете достоен живот.
Тези, които вече съществуват в другия свят ще имат възможност да общуват с хората от новата раса, но известно време няма да могат да пребивават в техния облик. След пребиваването на едно ниво, те ще се издигнат на друго, но без особени усилия, тъй като връзката им с хората от шестата цивилизация ще им даде възможност да се развиват по-бързо. Взаимодействието ще протича по взаимно съгласие. Те ще могат да се въплътят в децата на новата раса.
Животните трябва да се развиват по свои закони, определени от Създателя на Вселената. Животинския свят също ще се промени. Това касае всичко живо на Земята, всичко трябва да се усъвършенства. До вас ще застанат мъдри, любящи помощници, които ще се развиват по особена програма. С тях ще се разбирате по-добре от сега. Отношенията ви ще бъдат като на майка с децата си. Те ще бъдат децата и ще им е нужна вашата подкрепа. Погрешен е принципът, че човекът е цар на природата. При шестата цивилизация вашите взаимоотношения ще заемат достойно място във вашия живот и живота на животните.
При изменението на ликът на Земята най-опасните места за живеене ще бъдат равнините и  платата (уточнението на тези зони ще бъде проведено малко по-късно). Главната действаща сила на планетата ще бъде женското, а не мъжкото начало както сега.
Вашата задача е да обезпечите прехода си в Новата ера. Обаче за да извършите този преход трябва да се чувствате сигурни, че такъв изход е необходим и единствено възможен. Няма да заставяме човека да мисли философски, ако пределът на неговите желания се съдържа в границите: “да поспя – да похапна”. Няма  да ви дърпаме насила за ушите. Съществува Истина, но съществуват и необходимите условия и усилия за нейното постигане. Но ако вие сте осъзнали необходимостта от този преход, то обърнете внимание на състоянието на своя организъм и мисли. За да бъдете приети и разбрани от света и за да можете вие самите да общувате с него, трябва да имате същите вибрации, като този свят. Ако ядете месо, пушите, пиете, злобеете, то вашите вибрации стават доста ниски и вие не сте в състояние да улавяте по-високите честоти и да влизате в резонанс с тях, а следователно и със света.
И ако при вас се е появила възможност да запазите своето тяло – възползвайте се от това! Нали душата и тялото са различни същества. Душата остава неизменна и вечна, но вие се губите. В душата се съхранява духовния опит, всичко най-добро и силно от характера и духа на човека, но физически – битовия опит се изгубва.
Ако обичате себе си, ако считате, че вашия потенциал е велик, то вие можете да направите и откриете много. Ако не ви удовлетворява днешната действителност и чувствате притегляне към нещо по-съвършено и велико, то знайте, че то ви чака. Не се спирайте пред трудностите, а ги преодолейте и ще получите това, към което се стремите. Всеки си има своя път. Продължете и след тези, които са се спрели и всичко ги устройва. Те са намерили своето място, изчерпали са се.
Обяснявайте на другите какво става и се заемете със себе си. Имате право на това. Подгответе се за прехода.

Нужни ли са сега знания? Вашият интелект е напълно достатъчен за прехода. Сега са важни лично вашите мисли и изводи, а не почерпаните от някой знания, вашият личен опит, а не чуждия. Много хора си мислят, че по пътя на знанието на законите за магиите може да се извърши този преход. Но по пътя на най-малките трудности не може да се достигне висотата, така не става. Разберете, че докато човек сам не заслужи това, кодът на шестата раса няма да бъде заложен в неговия организъм. Даже и да се пренесе в четвъртото измерение с помощта на своите знания, човек няма да може да живее там, тъй като неговия организъм няма да бъде приспособен към тези условия.

Разликата между човекът, притежаващ знания и Висшето същество се заключва в това, че първият човек ги използва, а за вторият те са даденост. Това е все едно човек и птица в небето. Съвършенството – това е когато притежаваш всичко това в себе си, когато то е свойство на твоя организъм, а не използване на чужда сила. Трябва да добиете съвършенство, да бъдете свободни и да не зависите от другите. Трябва да усъвършенствате себе си със собствените си сили, защото само това ще даде резултат и ще ви направи безсмъртни. Познанието на магии не променя вас самите като същества, следователно остава в сила и смъртта, защото вие не се променяте, стоите на място. Затова на дадения етап не трябва и да се лекува, тъй като тази способност човек е длъжен и може да развие сам в себе си. Правейки това за него, вие способствате за неговата деградация, а не за ръста му.
Същото се отнася и за днешните уфологически изследвания. Какво толкова като прелетите на друга планета и се почудите на постиженията на извънземните. Сами не можете да направите това. Вашият мозък не е способен да разбере техните разяснения и докато не се повдигнете на тяхното ниво, знанията им, даже написани с букви ще бъдат недостъпни за вас.
Трансмутацията не чака. Побързайте да направите своя избор. Бъдете мъдри за Висшата истина. Вашият поглед към света не е бил пълен и правилен. Приемете новата истина, тъй като вие вече сте нови. Всеки ден откривате нова истина за себе си и мислите, че тя е последна, но същото се случва и на другия ден. Това ще продължава безкрайно и това е щастие. Главното е да откривате по нещо ново за себе си всеки ден. Ако това не става, то вашето развитие ще се прекрати или просто ще бъдат безполезни и тъжни терзанията на ума и духа. Вярно е, че истината е за всички времена, защото тя е закон. Но всяка следваща истина е по-дълбока, тя включва в себе си всички предишни. Това е Вселенски закон. Това касае и законите за мислите, времето и информацията. За да разбереш до край частта, трябва да опознаеш общото, трябва да преминеш гигантски път. Всеки изминал ден вие откривате само части, явяващи се съставни звена от цялото, от Истината.

 

Благодарете на всички тези, които ви помагат, които незримо присъстват с вас. Условията на трансмутацията на организма няма да се променят, да се промените можете само вие самите, преминавайки от един етап в друг. Законът е неизменен. Променя се само обектът на неговото въздействие и неговите резултати в зависимост от това, правило от този закон или изключение от правилото искате да бъдете. Но това все пак не означава, че вие няма да зависите от условията на окръжаващата среда. 
Главното е да не се боите, защото страха не е съвместим с живота. Синоним на живота е вярата, страхът е атрибут на смъртта. Там, където има живот няма смърт, където има смърт няма живот. Тези реалности никога не се срещат. Не е нужно да се боите от лошото, а да вярвате в доброто. Страхът се появява там, където няма вяра или където тя изсъхва. Във вас не трябва да има страх, тъй като от него се пораждат подозрителност и превзетост, от тях - злоба, а от нея - зло и агресия. Не си позволявайте да изпадате в слабост, защото това може да доведе до голямо падение. Контролирайте своите мисли и дела, както градинаря контролира ръста на растенията.
Всяко отклонение от пътя, който оказва Космосът може да доведе до гибел. Тези, които не последват съветите и игнорират рекомендациите на Висшите Космични Сили, ще завършат своя жизнен път,  заедно с изчезването на петата цивилизация като система.
Няма съмнение, че заради еволюцията ще бъдат принесени много жертви, въпреки че все още има шанс за всеки. Вие всички сте поставени на равни условия пред Бога. Той обича децата си. Тези, които се стремят да преодолеят в себе си факторите за негативни проявления ще преуспеят в много направления.
Вглеждайте се по-често в своята душа, тя ще ви подскаже в какво не сте прави и ще ви изведе на главния път към Бога.
Вашето очистено и настроено на вибрациите тяло, ще способства за издигането на вашия дух. Бъдете по-добри към обкръжаващия ви свят. Ние ще ви помагаме само в случай, че всеки съзнателно върви по пътя, оказан от Бога. Нито закани, нито натиск, нито страх – нищо не трябва да влияе на избрания път.
Вашата задача е пренастройвайки се да се обезпечите за в бъдеще. В сегашните условия да се направи това е трудно. Вашето объркване е обусловено от неустойчивите социални условия, способстващи колебанието ви.
Повярвайте в силите на Светлината, идващи ви на помощ! Заедно ще стигнем до предела, набелязан от Бога!
Все още не всички ви разбират, но е близък часът на прозрението на невярващите. Вие сте длъжни да направите всичко, за да не ви упрекнат после за нещастието си, че са останали зад борда на ковчега. Затова се стремете да им обясните всичко за техните грешки и неверие. А вие самите не отстъпвайте от пътя си. Ние вярваме във всеки от вас. Не натрапвайте своето, но направлявайте. Слушайте гласа на сърцето си. Вашата сърдечност ще привлече любящи сърца. Бъдете заедно, слейте своите добри стремежи в едно.
Ние пазим своите пътници, но изпитанията са ваши стъпала, по които вие се изкачвате нагоре към Светлината, ставайки по-мъдри. Ние ще бъдем с вас. Стремете се към Светлината! Всеки разбира тези думи, те са ключ към бъдещето. Бог е с вас!
Вселената наблюдава случващото се на планетата Земя. От вас зависи завършването на стария и започването на новия етап във Вселената. Вече няма незаинтересувани от резултатите от вашата мутация. На различни нива върви борба. Всеки от вас се явява неин обект. Ние сме с вас.
Повярвайте на Истината! Ще победят Разумът и Сърцето, слети в едно! С вас е Бог!!!
« Последна редакция: Януари 05, 2009, 12:05:14 pm от METAL »

Неактивен Salito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 218
 • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #3 -: Януари 07, 2009, 14:38:31 pm »
За мен, казаното ако го изпълни всеки човек, ще е от полза при всички положения, та дори да няма никакъв висш разум и никаква друга цивилизация и никаква мутация или еволюция.   
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #4 -: Януари 07, 2009, 14:53:41 pm »
Хора, имащи контакт с Висшия Разум на Вселената, постоянно получават информация с аналогично съдържание на всички езици по света.Космичният разум призовава към разпространението на тази информация и довеждането й до всеки жител на Земята, за да има всеки избор: да продължи по пътя на по-нататъшната еволюция или да завърши своето съществуване завинаги.


С останалото съм съгласен,но цитираното наистина са глупости.В моите очи,разбира се,защото съм привърженик на холографската идея.И ето обосновката ми:

Моят избор не зависи от някакъв си Вселенски висш разум,който е така благосклонен да ми дава информация.След като аз съм просто инкарнация,сред много едновременни инкарнации на един Висш Аз,това означа,че Аз(от името на Висшия) разполагам с цялата информация,която пожелая.И изборите отдавна съм си ги направил и не следвам друга воля,освен моята.
Също така...да умра завинаги?? Може да нямам повече инкарнации като човек,ако преценя,че нямам нужда.Но Аз(от името на Висшия) не мога да умра,защото смъртта е ограничено понятие и не влизам в неговите граници...освен като инкарнация.

И ако едно Вселенско съзнание не си дава сметка за това...да не си пробутва книгите.


Също така друг факт(какъвто е според мен), който до известна степен разобличава горното:
Човекът е ябълката на раздора на много извънземни фракции и групи(които не е задължително да са различни раси,има си и отцепници и различни сред извънземните...за мен е абсурдно обратното).Всяка една от тези фракции може да има полза от човека и всяка една не веднъж се е представяла като месия, бог, върховна истина или Вселенско съзнание.

Странно ми е,след като много хора приемат Висшия Аз за реален, как така си представят, че ние като инкарнации сме зависими от нещо друго,освен от себе си?

Има същества, които се прераждат с всичките си спомени и на тях им се вика последователни инкарнации.Човекът не е последователна инкарнация и не може да стане такава.Нито може да стане безсмъртен.
Той МОЖЕ,но това означава,че Висшият Аз, тоест ние, ще изоставим човешките преживявания като опит.Тоест, човекът,в ролята на ние, не може да е безсмъртен.Ако стане, тогава тези тела повече не са ние и служат за инкарнация на някой друг.


И тъй като това е сновната аргументация на автора, намирам за безпочвени останалите твърдения, въпреки, че ако имаха друга почва и друг контекст, биха били много смислени.
« Последна редакция: Януари 07, 2009, 14:57:06 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

METAL

 • Гост
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #5 -: Януари 07, 2009, 21:06:54 pm »
Колкото и интелигентно да се опита да се прикрие лъжата някой път, просто не става. Истината, колкото и просто да се обесни, си е истина. Ако вземеш най добрите - черти на лошото и най - лошите на доброто ще излезе че лошото е по - добро от доброто нали? Малко акъл да имаш, ама да ти дойде на място. Ограничени индивиди ли, лица ли не знам как да ви нарека бая част от тук сте!!!
« Последна редакция: Януари 07, 2009, 21:10:23 pm от METAL »

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #6 -: Януари 07, 2009, 21:22:42 pm »
Колкото и интелигентно да се опита да се прикрие лъжата някой път, просто не става. Истината, колкото и просто да се обесни, си е истина. Ако вземеш най добрите - черти на лошото и най - лошите на доброто ще излезе че лошото е по - добро от доброто нали? Малко акъл да имаш, ама да ти дойде на място. Ограничени индивиди ли, лица ли не знам как да ви нарека бая част от тук сте!!!
А от къде си сигурен, че това не важи за теб?
Обикновено човек вижда във другите собствените си недостатъци.
Не допускаш ли, че ти може да се заблуждаваш по някои теми, и с някои книги?
Колкото и истинско написана да ти изглежда, не допускаш ли, че въпросната книга може да е лъжа?
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

METAL

 • Гост
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #7 -: Януари 07, 2009, 23:01:28 pm »
АЗ КНИГИ НЕ ЧЕТА! КАКВОТО КАЗВАМ СЪМ СИГУРЕН !!! АЗ СЪМ ЧОВЕК!

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #8 -: Януари 07, 2009, 23:35:21 pm »
   
АЗ КНИГИ НЕ ЧЕТА! КАКВОТО КАЗВАМ СЪМ СИГУРЕН !!! АЗ СЪМ ЧОВЕК!
   Човек, каня те на гости.
   Желая да обсъдим темата:
   "Висшия Разум на Вселената и нуждата му от писаното слово за да се изпълни Волята му спрямо Творението."
    Ще те чакам там където ако си Човек знаеш, че Съм.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

METAL

 • Гост
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #9 -: Януари 07, 2009, 23:43:46 pm »
Чеки ве, аз на това на вярвам на 100 % просто е напълно възможно. Нека да я обсъдим. Пиши на лични ако искаш не тука! Аз съм човек, обаче не означава че трябва да знам къде си ти хахаха ;)

Неактивен reply

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 137
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #10 -: Януари 07, 2009, 23:55:42 pm »
Източник на текста?  :---

METAL

 • Гост
« Последна редакция: Януари 08, 2009, 07:44:47 am от H. »

Неактивен dlakon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 105
 • 65% chance for critical post
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #12 -: Януари 08, 2009, 01:53:04 am »
Абсолютни простотии, поредната манипулативна пропаганда. Космоса ми говорел, знаел къде съм и какво правя.. Богове и висши вселенски разуми.. дори и аз понякога ги чувам.. като се събудя, облян целия в пот още им чувам гласовете в главата си. Ако тоя космос имаше толкова важно съобщение, което е трябвало да се предаде на всички, защо не го предаде сам? Месото, което ям ли му попречи да се свърже с мозъка ми? Нали е всемогъщия вселенски висш разум, който ще ни направи безсмъртни, как така не е успял да го направи това. И като сме безсмъртни, за колко време популацията ще стане твърде много? 5, 10... 30 години? Или ще станем дървета и ще заживеем щастливо? Някак си не го виждам. Аз си харесвам човешката форма, за момента поне. Нали говорим за хора, ние сме такива - променяме околната среда според нуждите си. Като има много слънце, ще си построим таван. Ще отидем под земята. Каквото и да е, сигурен съм че някой вече го е измислил. Ако не, и това ще стане.
Защо пък да не го угасим..  :o :o Така и така вече се говори за изкуствени 'слънца', вършещи абсолютно същатата работа за нас ама без страничните ефекти. Изобщо.. колко точно технологично напред трябва да сме, за да не ни трябват такива дреболии, планети, атмосфери, звезди..?

На практика, разбрах следното - яжте трева, за да станете такава. Та въпроса ми е следния, защо не ядем хлебарки, за да мутираме в такива? Като че ли са по-яки.. Явно според автора така става номера.. И лечения за болестите, които се споменаха мисля че има, просто никой няма изгода да ги даде на масите.

Иначе да, може и полезно да е съобщението, общо взето - такъв, какъвто ни е света. Имам една тайна, всички знаят.. ама на никой не му пука. И никой нищо не може да направи. Да, аз мога да отида там и да направя това това и това, каквото трябва да се направи за да си осигурим бъдещето.. всеки го може това, ама някой прави ли го? Нито ще го направи скоро. Надявам се не съм наранил някоя нежна душичка с "песимизма" си. Това е положението, наистина ли има такива, които вярват, че някой ще дойде да ни 'спаси'. Смешната раса на има-няма 2-3к години, съществата, които още не могат да спрат да се бият помежду си и вече са на път да се самоунищожат, че и планетата си повличат покрай тях.

Welcome to Earth and have a nice day. 
Asatoma sat gamaya, tamasoma jyotir gamaya, mrityorma anritam gamaya..

METAL

 • Гост
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #13 -: Януари 08, 2009, 10:26:31 am »
КОЛКО МНОГО ОГРАНИЧЕНА ГЛЕДНА ТОЧКА ИМА ТОВА МОМЧЕ, БОЖЕ, "СЛУШАМ И Н ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ" Брат, ти за к'во се регистрира в тоз сайт ве, ти ако знаеше кви работи тука пише, дето и в най - смелите си фантазии не можеш да си ги представиш, бедна ти е фантазийката. Точно твоята е нежна душичка. Кой ти говори за хлебарки, ограничен, кой ти говори за трева, ограничен, кой ти говори, че месото, което го ядеш ти пречи да се свърже с мозъка ти, ограничен, кой ти говори, че ще станем дървета, ограничен, те ще дойдат, повярвай ми, както дойдаха преди 25 000 години. Ванга, го е казала. Възможно си е. В 2010 ще почне официално 3тата светвона война казваше великата пророчица, и в края й ще дойдат извънземните, и те ще ни помогнат. Не знам дали е вярно, но както наеш повечето неща, които е казала са верни! Мислиш че сме само ние, че няма енергия, която управлява всичко, няма висш вселенско разъм, съзнание, което е сътворило по брилянтен начин вселената, че няма творец?... Тук какви ли не по - "откачени" теми има, които ще сметнеш за психично болни простаци, авторите, но има и много хора, които им вярваме. В рептилите вярваш ли? ЗАЩО СЕ РЕГИСТРИРА ТУК ПО ДЯВОЛИТЕ? Хората не са длъжни да ти слушат простотията, достатъчно им е умръзнала вече!
« Последна редакция: Януари 08, 2009, 10:28:02 am от METAL »

Неактивен Salito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 218
 • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Относно: Обръщение от висшия разум на вселената
« Отговор #14 -: Януари 08, 2009, 10:27:49 am »
Цитат
Смешната раса на има-няма 2-3к години, съществата, които още не могат да спрат да се бият помежду си и вече са на път да се самоунищожат, че и планетата си повличат покрай тях.

Именно за това вярвам, че ще има скоро грандиозни събития,от къде идва вярата ми?.....от музиката.
Смешно е нали!?
ама е така при мен, който ще се смее няма да се сърдя, че може и да ми го пише и аз да се смея на себе си, няма лошо в това да се учиш и да мислиш и да си жив.
Защо музиката, ами аз ако не вярвам достатъчно в митове, религии, магия, нло, висш разум, пророци, поне вярвам в такта на вселената.
Такт, усещам един такт, много уловим такт и за много хора.
Като погледна такта на хората през вековете как са се развивали и го сравнявам с такта от втората световна война до днес, се оформя това чувство за грандиозно събитие, както една сричка на барабани от малки удари разнообразни и свършвайки с един голям удар служещ за запетайка на сричката, че може да е точка и предпоставка на нов ред. :D 
Може в казаното да има една или две полезни неща, аз ги грабвам, дори да са замърсени, те ще се изчистят с времето.
Научих се да не отхвърлям нищо казано, та нали е казано, някой го е мислил, или измислил, няма значение, то се е родило от болен мозък или от гениален, щом го има, в него неминуемо има част от истина, та дори от ефекта на лутаницата в която се намира човечеството.
Не изключвам варианта, именно това чувство за такта, да е накарал много хора да си мислят, че контактуват с висш разум, в това намира утеха душата им, а това което ще се случи да е съвсем различно, и да е от друго естество, като примерно, трета световна война, която да изсмуква от рахата на човека тази част от съзнанието му с която той развива всякакви теории за съществувание и вместо размисли, просто да се втурне да набави хляб и нищо друго да не го интересува. Е да ама пак човека го е усетил и се е изразил с подобни разговори с висш разум.
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27