Автор Тема: Пророчествата на Сатаната се пазят в таен музей във Ватикана  (Прочетена 6412 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Breath

 • Гост
Пророчествата на Сатаната се пазят в таен музей във Ватикана

Стотици доказателства за съществуването на Владетеля на ада се пазят от католическата църква

От  XVI век в тайните подземия на Ватикана се съхраняват древни табели, на които е гравирана последната битка между Доброто и Злото. Вледеняващите душата събития трябва да бележат края на нашия свят и да станат прелюдия към възцаряването на Дявола. Оповестяването на гравираните предсказания бе разрешено за 2001 година, когато всички ще се убедят, че краят на света няма да настъпи. После обаче папа Йоан Павел ІІ по някакви причини забрани това и едва сега, при новия папа, отново бе даден ход.

Група експерти от Ватикана е стигнала до извода, че документът, намерен през 1946 година в опожарена къща и изпратен във Ватикана от немски монаси, действително е договор, сключен от Адолф Хитлер със самият Сатана. Договорът е от 30 април 1932 година и е подписан с кръвта на двете страни. Според него, дяволът предоставя на Хитлер практически неограничена власт с условието, че той ще я използва само за зло. В отговор Хитлер обещава да предостави на Сатаната своята душа за безразделно владение точно след 13 години. И така, 1932 плюс 13 - получаваме 1945 година.

Четирима експерти са проучили документа и са стигнали до единодушното мнение, че подписът на фюрера е истински, характерен за документите, подписани от него през 30-те години. Но най-любопитното е другаде: подписът на Сатаната също съвпада с този, който стои на други подобни договори с владетеля на Ада. А те не са малко в различните църковни архиви.

Договорът на фюрера с владетеля на Ада помага да се разреши загадката как така Шикългрубер оглавява Германия. Съдете сами: до 1932 година Хитлер е бил просто един неудачник. Изключен от институт, после два пъти пропаднал на приемните изпити в Академията на изкуствата. Дори е лежал в затвора. Всички, които са го познавали в онези времена, са го смятали за негоден за нищо човек. Но от 1932 година нататък съдбата му рязко се променя. Той буквално "катапултира" в креслото на властта и от януари 1933 година вече управлява Германия. Според експертите на Ватикана, това може да се обясни единствено със съюза с Дявола. А от 30 април 1945 година - точно след 13 години - той приключва сметките си със живота. Впрочем експертите твърдят, че точно по този начин действа Сатаната - избира неудачник, измъчван от честолюбие и жадуващ телесни удоволствия и обещава да изпълни всичките му желания...

В навечерието на третото хилядолетие на християнската вяра се появават множество предсказания за предстоящия край на света. Едни го планират за 1999 година, но когато моментът отминава, без да се случи нищо ужасно, започват да отлагат съдбовната дата в бъдещето. Отначало в сегашното десетилетие на 21 век, после по-далече и далече и така на десетки и стотици години напред. Във всички предсказания стои една и съща история - знае се, че след като Антихристът завладява земята, настъпва решителна битка между небесните и адските сили и на планетата, в крайна сметка, се възцарява царството Божие. За искрено вярващите християни това е безспорна истина. Само не е ясно кога ще се случи. Но за хората, които не са така предано религиозни, въпросите са много. Например наистина ли съществува Сатаната, който ще въведе Антихриста на световния престол и така ще положи началото на най- мрачния период от живота на човечеството? Достатъчно убедителен отговор може да се открие в музея на Луцифер, създаден във Ватикана. С благословията на Римския папа, там са изложени експонати, доказващи , че Сатаната броди по света. Там, например, е молитвеникът, собственост на млада италианка, която е умряла от ужас една нощ през 1578 година, когато и се е явил Сатаната.  Книгата, която тя изтървала в своя страх, е прогорена на местата, където е била докосвана от Сатаната. Друг експонат е роклята на френската графиня Сибила де Меркер, срещнала Дявола в безлюден двор в собствения си замък през 1357 година. Подгъвът на роклята е прогорен там, където е бил докоснат от ръката на Сатаната.

Музеят на Луцифер е основан през 1933 година по заповед на папа Пий ХІ (1922- 1939 година). Той не е отворен за посетители, таен е, но предметите в него служат за доказателство при определени спорове. Събрани са стотици свидетелства за реалното съществувание на Сатаната.  Там е и една мумия, открита под останките на стара църква в столицата на Мексико, която, оказва се, не е напълно "човешка". Църквата има основания да предполага, че съхранените останки са принадлежали на истински демон. Изсъхналото тяло с подобни на кози рогца, удължени резци и копита е било открито на 21 януари 1997 година при събарянето на старата сграда. "Това е една от най- невероятните научни находки от наше време - твърди професор Теранова при експертизата - Получихме доказателство, че сатаната действително е съществувал в плът". Археолозите не знаят как мумията, открита в прост каменен саркофаг под олтара, е попаднала в католическата църква "Св. Антоний". Те са стигнали до извода, че находката е на около 600 години. Мумията е съхранена толкова добре, че отчетливо личат много детайли - например дългите, почти женски, мигли. Проучването на черепа на мумията показало, че рогата и кучешките издължени зъби са се появили вече в зряла възраст.

"Всичко говори за резки и болезнени физически промени - казва проф. Теранова - Предполагаме, че този човек отначало е водел съвсем нормален начин на живот, но от 25 години нататък в тялото му се е вселил Сатаната". Сега учените опитват да прочетат надписа на медния медалион, открит на шията на мумията. Според експерт, има предположение, че медалионът е окултен предмет, с чиято помощ Сатаната се вселява в доброволец или в нищо неподозираща жертва. Находката в Мексико, обаче , не е първото доказателство, че Дяволът е приемал човешки облик.

В края на 1955 година вече има съобщение за рогата мумия, открита в индиански гробища до Уайт ривър, Южна Дакота, САЩ. На индианския дявол му е провървяло по-малко, отколкото на мексиканския, защото е бил изтезаван до смърт от воините от племето сиу. Според християнските канони, Господ Бог има само едно физическо превъплъщение - Исус Христос, но Сатаната се е появявал стотици пъти в човешки облик в историята на човечеството. Останките, открити в Южна Дакота, са датирани в началото на  XVIII век, т.е. те са на около 300 години. Откритата в Мексико мумия е на 600, така че експертите предричат следващата поява на Сатаната да се очаква в началото на третото хилядолетие.

Музеят на Сатаната, разположен в църквата на Светото сърце мъченическо, много рядко се посещава от свещенослужители или високопоставени туристи, тъй като съществуванието му се пази в тайна. Но Сатаната не само броди по света, той има намерение да промени сценария на края на Света, измислен от Бог. Поне така говорят табелките, за които бе споменато по. горе. Ужасните пророчества на падналия ангел се пазят със седем печата от 1566 година, когато отрекъл се от убежденията си сатанист ги предава на Ватикана. Сега те най-после излизат на бял свят. Общо взето приличат на предсказаното в Библията, но има една съществена разлика. В Библията се казва, че след периода на невероятни сътресения, страдания и борби, Доброто все пак ще възтържествува над Злото и ще доведе на Земята Царството Божие. В предсказанията на Сатаната се твърди точно обратното. След ужасна поредица нещастия и страшни епидемии, световни войни и невиждан терор, Злото ще победи Доброто и ще управлява вечно.

Пророчествата са само десет и пет от тях вече са се сбъднали. Именно затова Ватикана мълчи за тях до изтичането на 1999 година. Другите пет предсказания на главния злодей трябваше да се сбъднат до 2000 година, но това не стана. Подобен рязък обрат едва ли може да се обясни с нещо друго, освен с победа на светлите сили.

Какво все пак е гравирано на табелките?

Гравирани на пластини от черен оникс, пророчествата са може би поне на 10 000 години. С най-съвременни научни методи е доказано, че гравирането е извършено в периода от преди 9,5 до 11 хиляди години. И, което е по- важно, пет от пророчествата вече са се сбъднали, което доказва, че авторът им наистина е предвиждал бъдещето. В пророчествата се съдържат плановете на Сатаната да хвърли христианския свят в пълен разкол по време на кръстоносните походи, което, както знаем, е станало. Там има също така отправки към Първата и Втората световни войни, както и към идването на власт на слугата на злото - Адолф Хитлер. Не по- малко драматични са неговите предсказания за това, че свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от наркомания, разюздан секс и общ упадък на морала.

В пророчествата на Сатаната има указания и за сериозни промени в облика на самата Земя, като започне със серия безпрецедентни земетресения и изригване на вулкани, които,геолозите потвърждават, започва от края на 80-те години на ХХ век. И всички тия ужаси са насрочени за 1999 - 2000-та година. Всичко, което се отнася до нашето време в пророчествата на Сатаната, се оказа блъф. Но това не означава, че трябва току така да се подмине, може би ще се случи в по- късно време. Сатаната не един път е губил, но никога не е спирал да опитва отново.


Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 791
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Пророчествата на Сатаната се пазят в таен музей във Ватикана

Стотици доказателства за съществуването на Владетеля на ада се пазят от католическата църква
Група експерти от Ватикана е стигнала до извода, че документът, намерен през 1946 година в опожарена къща и изпратен във Ватикана от немски монаси, действително е договор, сключен от Адолф Хитлер със самият Сатана. Договорът е от 30 април 1932 година и е подписан с кръвта на двете страни. Според него, дяволът предоставя на Хитлер практически неограничена власт с условието, че той ще я използва само за зло. В отговор Хитлер обещава да предостави на Сатаната своята душа за безразделно владение точно след 13 години. И така, 1932 плюс 13 - получаваме 1945 година.

Четирима експерти са проучили документа и са стигнали до единодушното мнение, че подписът на фюрера е истински, характерен за документите, подписани от него през 30-те години. Но най-любопитното е другаде: подписът на Сатаната също съвпада с този, който стои на други подобни договори с владетеля на Ада. А те не са малко в различните църковни архиви.

Договорът на фюрера с владетеля на Ада помага да се разреши загадката как така Шикългрубер оглавява Германия. Съдете сами: до 1932 година Хитлер е бил просто един неудачник. Изключен от институт, после два пъти пропаднал на приемните изпити в Академията на изкуствата. Дори е лежал в затвора. Всички, които са го познавали в онези времена, са го смятали за негоден за нищо човек. Но от 1932 година нататък съдбата му рязко се променя. Той буквално "катапултира" в креслото на властта и от януари 1933 година вече управлява Германия. Според експертите на Ватикана, това може да се обясни единствено със съюза с Дявола. А от 30 април 1945 година - точно след 13 години - той приключва сметките си със живота. Впрочем експертите твърдят, че точно по този начин действа Сатаната - избира неудачник, измъчван от честолюбие и жадуващ телесни удоволствия и обещава да изпълни всичките му желания...

Как да не повярва човек на такава една новина, (е, дали е новина е друг въпрос), след като самият Папа  Бенедикт ХVІ  е бил Хитлер Югенд. Кога ли ще разберем той какво е подписал  ;)
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен UpsideDown

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 228
Re: Пророчествата на Сатаната се пазят в таен
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2008, 23:04:44 pm »
Тъкмо обсъждаме с dlakon ,че заради такива теми ме е страх да влизам в сайта....недостига на кислород от продължителен смях,не е много приятно и полезно нещо  ;D

Цитат
Но най-любопитното е другаде: подписът на Сатаната също съвпада

А... остава и да не съвпада  :D Сигурно във Ватикана се пази и личната му карта и са проверили  laugh
« Последна редакция: Октомври 17, 2008, 16:57:20 pm от H. »

Неактивен Hannibal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 200


Гравирани на пластини от черен оникс, пророчествата са може би поне на 10 000 години. С най-съвременни научни методи е доказано, че гравирането е извършено в периода от преди 9,5 до 11 хиляди години. И, което е по- важно, пет от пророчествата вече са се сбъднали, което доказва, че авторът им наистина е предвиждал бъдещето. В пророчествата се съдържат плановете на Сатаната да хвърли христианския свят в пълен разкол по време на кръстоносните походи, което, както знаем, е станало. Там има също така отправки към Първата и Втората световни войни, както и към идването на власт на слугата на злото - Адолф Хитлер. Не по- малко драматични са неговите предсказания за това, че свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от наркомания, разюздан секс и общ упадък на морала.

Много интересно ми е на какъв език са написани тия пророчества отпреди  10000 години ?  ;D

Иначе,
този път са се оляли с въображението си някои  ;D

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 571
  • Сериалът Heroes
Ами не е като да няма на какъв език да са написани.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Много ясно, че е български. Нали българите сме кацнали с някакъв космически кораб преди 20 ина хиляди години. Все на някакъв език е било написано упътването на кораба, коя ръчка за какво е.

Само, че ако се окаже, че Д-ла е писал на български, може да плъзне лоша мълва. Нали знаете, едно време имаше слухове, че Г-д е българин. Сега само това остава, да включим и колегите.
 ;D
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Доктора

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 241


Гравирани на пластини от черен оникс, пророчествата са може би поне на 10 000 години. С най-съвременни научни методи е доказано, че гравирането е извършено в периода от преди 9,5 до 11 хиляди години. И, което е по- важно, пет от пророчествата вече са се сбъднали, което доказва, че авторът им наистина е предвиждал бъдещето. В пророчествата се съдържат плановете на Сатаната да хвърли христианския свят в пълен разкол по време на кръстоносните походи, което, както знаем, е станало. Там има също така отправки към Първата и Втората световни войни, както и към идването на власт на слугата на злото - Адолф Хитлер. Не по- малко драматични са неговите предсказания за това, че свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от наркомания, разюздан секс и общ упадък на морала.

Много интересно ми е на какъв език са написани тия пророчества отпреди  10000 години ?  ;D

Не задължително пророчествата да са написани с някакви букви или писмени знаци, може да са представени като символи, които имат по-дълбоко значение и обширно тълкувание (кодирано знание) от писмените знаци! Подобни таблици на повече от 35 000 години бяха представени в книгите на Джеймс Чърчуърд, касаещи потъналия континент Му в Тихия океан! Книгите му са писани в края на 19 и началото на 20 век. Глинените таблички с това своеобразно символно писмо са се съхранявали в два манастира в Хималаите и Тибет, а Чърчуърд е бил обучен от монасите да ги разчита! На български издателство "Шамбала" издаде и две от книгите на Чърчуърд; там тази писменост със древни символи е дадена подробно! Дори и прословутата тибетска свастика присъства и е задълбочено обяснена какво символизира (оттук до връзките на Хитлер з Дявола има една крачка или поне аз така мисля; нещата се връзват)! :-\
« Последна редакция: Януари 10, 2009, 17:53:52 pm от Доктора »
"Като не щеш мира - на ти секира"! кан Крум

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27