От прочетени лични мнения, както и от чути от разговори или от радио и телевизия, различни книги и филми, ми възникна идеята за подобна тема, в която да може желаещите да си кажат какво обичат, какво мразят. В себе си, в другите, в самата атмосфера в и около тях. Какви надежди и мечти имат, какви вярвания или просто лично чувстващи дадено нещо, което просто го знаят за себе си, че е просто така, а не иначе. Може да ви се струва объркващо малко, но така ми идва в момента мисълта.
Например, аз не обичам закъсненията и несериозността. Обичам пътуванията, различните видове птици, мога от известно време дълго-дълго да стоя на едно място и да съзерцавам я тревичка, я охлювче, я някоя птичка.
Обичам и дългите вълшебни приказки, различните вълшебни описания в книгите от фентъзи стила, фантастиката, езотеричната философия, древната история и загадките свързани с нея, древните цивилизации.
Не харесвам празните приказки, увъртанията и стремежа да използваме и ако може да прецакаме другия, което си е направо национална черта при нас българите, според наблюденията, които ми е поднасял живота.
Обичам миговете насаме със себе си, с личния ми вътрешен свят и усещания.
Какви са вашите размисли?