Автор Тема: Енергийни влияния - магии  (Прочетена 14162 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Енергийни влияния - магии
« -: Юни 20, 2008, 21:02:26 pm »
Наскоро бях принуден да отида на медицински изследвания,служебно изискване :)

След кратък разговор с моя колега,който е навътре с работите на ДС,и който е попитал лекарите уж на шега "за какво ви е моята кръв?",отговорили му "за нищо не ни е,хаха...на други им трябва",той се беше стреснал много :P Така или иначе,и двамата решихме да не даваме кръв.Урината и без това е за изхвърляне,няма проблем,просто им пестим усилия да я попиват от някое дърво :))


Отидох на прегледа.
Едната от трите баби много мило и с бабина загриженост и сладникавост веднага ме оплете в мрежата на магнетизма си.Ако не бях напълно нащрек,щях да се подведа в посоката,в която тя самата несъзнателно се опитваше да ме избута чрез мисълта си.
Само кръвожадието може да предизвика такъв импулс,казах си аз.Нямаше колби,нямаше спринцовки...нищичко.Столът беше завъртян с облегалката към нея,а не към мен - ето го моето доказателство :))
Веднага попитах "Това за кръвта ли е?", "Дааа..." провлачено и доволно отговори бобичката,все едно щеше да прави супа за децата "...седни сега тука..."

-Ааа,хахааа,нее...кръв няма да давам,само за урина съм дошъл,и за ЕКГ или там каквото се прави.

Настана лепкав смут из цялото помещение,в което имаше общо две баби и застаряваща жена.Всички погледи,вперени в мен,като някаква дълбока почуда скриваше възмущението им от моите своеволни думи.Стоях като изтокан в рамките на дълги,дълги мигове.
Другата баба подхвана първична психо-атака...тук има малко ирония,тъй като бабата беше от онези баби,които при старостта се съсухрят и стават кльощави,кожата им се пигментира в сивкаво-кафяво,а очите им потъмняват леко.
-Аааа,задължително е...не може без кръв.
-Тоя път ще може,дайте направо урината,че отдавна му е времето - приложих леко-ехидна усмивка.
-Ама защо? То е добре за вас,хубаво е да знаете,може нещо да ви има.Вижте какви хубави вени имате...
-Нищо ми няма - тук вече реших,че трябва сам да пробия,магнетизмът на трите едновременно създаваше твърде плътна стена и никоя нямаше да ме предвижи към следващата процедура,освен ако аз не прескочех психо-въздействието чрез физическо действие.Затова на две-три едри крачки се придвижих до тази черна бабка и седнах на стола пред нея.Изваждайки някакъв лист,приличащ на лексикон,продължи да говори...
-Блед ми изглеждате - спря,сниши очила и ме загледа като змия в очите - ТВЪРДЕ сте блед.ТРЯБВА да се прегледате за анемия.
-Нямам анемия - зная,че съм блед и тя не е първата,която ми го казва,но анемия намам,защото това са глупости по default :)
Гледаше ме още мигове.Заразпитва ме бавно за идиотски въпроси.Как се казвам,къде живея,как се храня и тн.Задавеше ги бавно и провлачено,сякаш се мъчеше да извлече още малко магнетично присъстиве от звуците на гласа си...Но беше късно,бях я пробил вече  ;) След всеки въпрос отделяше още толкова време гледайки ме втренчено в очите,преди да запише отговора ми.Може би това й беше грешката - силата й съвсем се омаловажи.Въпреки че цялата ситуация я поставя на по-ниско по влияние ниво,защото избиращия отговорите е този,който контролира ситуацията.
В крайна сметка започна да пуска удобрителни думички и усмивчици на някои мои отговори,полето им на отрицание към моето присъствие се беше изтощило.

Хвърлях крадливи погледи към кървавата бабичка - тя се беше смалила пред своята част от голямотго бюро и чупеше пръсти.В погледът й се разчиташе тривиалния пенсионерски поглед(ако той някога ще може да се нарече тривиален) на отхвърлено от света,безполезено и далечено на всяко внимание гниещо парченце живот.Може би тя беше развалила тройния им синхрон от вибрации?

Минах на ЕКГто,дадоха ми чашка за урина и ме изпратиха с предупреждението,че твърде вероятно съм анемичен и е задължително да се изследвам за малокръвие :)Винаги,когато отровите се изхвърлят,кожата се отървава от пигментите си.Всеки вегетарианец трябва да знае,че медицината не е на страната на човека,а вегетарианците и чистите хора са най-големите й врагове.Не се поддавайте на остриетата й и помнете,че в медицината важи същото правило като при полицията - "НЕ ИМ ВЯРВАЙ ! НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ! БОРИ СЕ ! " :P

Дерзаите и знайте,че веднъж поели по естествения път,медицината ще направи всичко възможно,за да ви разчлени и да напарви сос от левкоцитите ви ;)
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 12:47:04 pm от Alien »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Breath

 • Гост
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #1 -: Юни 20, 2008, 21:17:40 pm »
Много интересно преживяване :)
Искам да те попитам като казваш :"Но беше късно, бях я пробил вече.....", какво точно имаш предвид под "пробил", какво мислиш, че се е получило при нея ? Употребяваш пробил като пробил енергийно, пробил някое от телата, пробил аурата или....?

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #2 -: Юни 20, 2008, 21:33:41 pm »
Не.Имам предвид,че ако двама души общуват,единият по-често се налага.Както от едни хора приемаш съвет за парвилен,защото "имат авторитет",но от други отхвърляш същия съвет,защото "нямат присъствие" :)

Зависи от това колко енергия натрупваш в себе си и колко можеш да излъчиш в пространството около теб.Всеки,попаднал в това твое пространство(аура) се влияе от теб.Колкото по-бедно е неговото поле откъм енергия,толкова по-безпрекусловно приема мнението ти.
Ако умееш да боравиш с този принцип и излъчиш силен волеви импулс,можеш да накараш другия човек да изпълни физическа команда.Както внушителните личности могат да те накарат да зстанеш вдясно или вляво само с една лека мимика на ръката и един несъкрушим ментален импулс,насочен към теб.

Всичко е въпрос на това кой има 1)повече енергия и 2)колко добре може да я насочва.

Аз вече бях пробил бабката,тоест бях преодолял нейния "магнетизъм" и тя пряко се влияеше от моето поведение - копираше моето настроение и моите мимики.Затова й станах симпатичен.


Всичко това стана,защото пренебрегнах твърде безцеремонно кървавата бабичка.От това тя се почувства подтисната и полето й отслабна.Създаде слабо поле около себе си и отслаби полетата и на другите две.Затова аз издоминирах и наложих волята си :)


Все неща,напълно нормални за природата,но забравени от човека.


П.П.Това научих от многобройни сеанси с органите на градския транспорт :P
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 21:40:38 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Breath

 • Гост
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #3 -: Юни 20, 2008, 22:07:31 pm »
Значи все пак става въпрос за енергийно въздействие, може и да не си го усетил така, но точно това си направил, нали? Въздействал си на енергийно ниво, излъчил си импулс, както го наричаш и си очаквал физически отговор, да се изпълни "физическа команда".

А дали можем в някои случаи да наречем подобни ситуации и вид енергиен вампиризъм, как мислиш къде е границата?

И не съм съгласна, че когато двама души общуват е задължително някой да се наложи. Може да има общуване изцяло балансирано и хармонично, това вече е нещо съвсем естественно, но забравено от човека а не постоянната борба за надмощие, която водим навсякъде и за всичко. :)
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 16:40:18 pm от H. »

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #4 -: Юни 20, 2008, 23:00:45 pm »
Разбира се,не съм казал,че някой винаги се налага :)

Енергиен вампиризъм е да разрушиш полето на някого заради това,че ти самият придобиваш сила от това.
А енергийна лабилност е да разрушиш сам полето си в следстиве на неуспешно влияние над друго поле :) С вампирите обикновемно се получава така.

Мисля също,че не само не говорим за вегетарианство  :D ,но и че това,че си енергийно налагащ се,далеч не означава,че си енериген вампир.Всеки е срещал магнетични личности,които просто влияят на другите,защото излъчват енергия и влияние от себи си.То може да е положително,може и да е отрицателно,ако някой прави граница между тези неща :)

Не говоря за типичния за вампирите термин "изсмукване",а тъкмо обратното - налагане и доминиране - тоест,че вълните от енергия просто заливат друго поле дотолкова,че му влияят и го променят.И ако човек е положителен,привлича хората около себе си и дори влияе на болните и нестабилните положително :)
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 23:06:52 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Breath

 • Гост
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #5 -: Юни 20, 2008, 23:23:48 pm »
Разбира се, че не означава това, просто границата е много тънка и лесно се минава.
Както е с любовта и омразата, прекрачваш я неусетно и си убеден, че правиш нешата от любов.

И съм си мислела, че всеки един по някакъв начин в един момент минава границата и се оказва от другата страна.

Разбрах какво имаш предвид и е вярно това, че има хора, които толкова привличат, че се повлияваш без да се усетиш. :)

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #6 -: Юни 21, 2008, 07:42:14 am »
Breath, както Спорта и Здравето ти каза енергиен вампиризъм е, когато теглиш енергия. Когато доминираш със своята не е вампиризъм ...
Просто си водач, и водиш. А тези идеи за неналагането и разбирането в мир дълго време ме владееха, докато се усетих, че така съсипвам живота си. Ако живееш светски и между хора има непрекъснато налагане, и трябва да се бориш, ако не искаш всеки да те настъпва, включително и близките. А ако си избрал пътя на самоусъвършенстването - хващаш гората и си меридитираш там. В светския живот нямаш работа, само ще си загубиш времето и живота.

Към Спорт-Здраве2
Не отричам, че е е възможно да влияеш чрез енергията си. И аз на моменти така го чувствам.
Все пак трябва да допуснем и варианта да се влияе чрез поведение. Хората са мн силно социални същества, с много силни йерархични инстинкти. Ако демонстрираш огромна увереност срещу тях, те ще изпълнят, или съответно ще се мръднат от пътя ти, но не заради енергията, а заради невербалната комуникация, и милионите години животинска еволюция.

Мислил съм си и преди за енергийните вампири - дали в действителност има трансфер на енергия между 2та човека.
Възможно е единия емоционално да се срива (заради конкретни действия на вампира)(и да изглежда външно, че е загубил енергия), а другия да извлича удоволствие и положителни емоции именно от съзнаването за това, което е направил. И оттам организма му да си вдигне показателите, да отдели хормоните на щастието, и да изглежда отстрани сякаш се е енергизирал.
Т.е. не отричам съществуването на енергии, но  част от случките с енергийни вампири, могат да се обяснят и съвсем тривиално.
Разбира се не се покриват всички случки. Чувал съм, че има вампири, които могат да теглят без никакви мимики, някои с поглед, а някои дори и без поглед към жертвата ...

п.с. за доминирането, и налагането на своите решения към другите, моето лично скромно мнение е, че е комбинирано - може да стане с енергия, може да стане и само по външни признаци - увереност и мн. силна невербална комуникация; а може и 2те.
п.п.с. това са най-модерните и добри теории за свалянето на жени, например ;)(но енергиите ги няма споменати вътре)
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Breath

 • Гост
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #7 -: Юни 21, 2008, 12:57:57 pm »
Абе момчета, вие май и двамата не ме разбрахте какво имам предвид.
Знам какво е енергиен вампиризъм и кога някой "тегли" енергия и т.н.

Мисълта ми беше, че границата е много тънка и понякога всеки един без да иска може да се окаже по някакъв начин енергийно "източващ" и влияещ на другия, с когото е в контакт. Има го и варианта за влияние чрез поведение, но пак е енергийно, нали? Ти си водач и водиш, но точно тези енергии те правят привлекателен и карат другите да те следват.

Tangrata_, пак е заради енергията според мен, защото в крайна сметка всичко е енергия, някаква.

Цитат
Разбира се не се покриват всички случки. Чувал съм, че има вампири, които могат да теглят без никакви мимики, някои с поглед, а някои дори и без поглед към жертвата ...

Има да, попадала съм на такива, в момента на самото влизане на човека в стаята започваш да трепериш и усещаш как "олекваш", изпива те.

Цитат
п.п.с. това са най-модерните и добри теории за свалянето на жени, например  ;)(но енергиите ги няма споменати вътре)

Малко съм назад май с модерните теории за сваляне  ;D

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #8 -: Юни 21, 2008, 15:12:24 pm »
Аз съм на мнение,че енергията е нещото,което извършва цялата работа.Останалото е фасада.(Става дума за етерна свободна енергия,лична енергия и др нейни форми)

Когато да кажем желаеш нещо физическо да се случи - например в моя случай с бабките и моето влизане в кабинета - трябваше да прескоча стола за кръвта и да седна на "стола за разпити".Но никой не ме покани,или насочи негласно,и аз също не чувствах такова действие като следващо по логика на езика на тялото.

Тоест,бабите несъзнателно не искаха да приемат моя "магнетизъм" или енергия и ме отблъскваха - ефекта на това е парализиране на моите автоматични физически движения.
Само че ако направиш тези "първични" и автоматични физически действия съзнателно,тоест ако физически се самопоканиш в кабинета,ти едва ли не насилваш комбиниратата психо-стена на бабките,защото чрез собствената си осъзната воля ти не даваш физическия резултат,който бабките искат да последва :P
И така налагаш своето енергийно влияние по насилствен начин.Това НЕ ОЗНАЧАВА,че им изсмукваш енергията - пренебрегваш я ;)

Същото е и с контрольорите в градския транспорт(за софиянци).Парализирането се избягва с възможно най-силно осъзнаване на конкретната ситуация.След това,защото контролите са корави енергийни копелета,трябва да насилиш енергията им физически.
Това енергийно насилване тяхното съзнание развива като стрес - "о,той е агресивен,не би трябвало да върви срещу мен,трябва да е стреснат!" А всъщност не си агресивен,но чувството на пренебрегната енергия се разкодира от съзнанието по този начин :)
И ти правят път :P
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 15:15:05 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #9 -: Юни 21, 2008, 17:49:35 pm »
Именно ... поставяйки се на по-високо ниво, ти демонстрираш по-висок статус.
Сам казваш - съзнанието му го регистрира това, и взема необходимите мерки - т.е. отстъпва.
Ако се изключи енергията от уравнението, смисъла и логиката остават.
Това е стаден инстикт. Подчинението към водача е безпрекословно, иначе следва смърт. Това е много дълбоко влязло в психиката и инстинктите на хората, а и не само на тях.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #10 -: Юни 24, 2008, 04:44:30 am »
Танграта, май черпим информация от едни и същи места. :) Малцина осъзнават подсъзнателното влияние на невербалната комуникация, а тя е над 90% в общуването между хората. Още по - трудно е да я осъвършенстваш и използваш, да следиш съзнателно своите несъзнателни действя и да се опиташ да ги подобриш и развиеш. Много трудно се преодоляват несъзнателни навици, ако не ги забележиш е невъзможно. Наистина сме първобитни приказките не значат почти нищо, важното е как ги казваш.

Иначе наскоро се налагаше да общувам с човек, който после осъзнах е бил енергиен вампир. Налагаше се, защото се навърташе в ежедневието. Най - отрицателния човек, който съм срещал. Непрестанно се оплаква от живота си, от това кой какво е направил, как са се отнасяли, какво е щяло да бъде ако не били те... Всяка втора дума, всяка тема на разговор която се започне и този човек по някакъв начин, понякога ни в клин, ни в ръка отново подхващаше темата за житейските несправедливости към него и буквално ти втръсва. Отрицателно, отрцателно... Мисля даже и че се опитваше да урочасва. Смятам, че това е било тактиката за отнемане на енергия, постоянното оплакване, което те влудява. Самото присъствие на този елемент ме изнервя. После се чувствах омаломощен и натоварен с глупости. Не, че се връзвам на приказките, но то писва да ти се ломоти на главата. Кажете някакви варианти за противодействие на този елемент, понеже скоро пак ще е около мен за няколко дена и не мога да го отрежа директно, понеже е близък с някои хора? Как да не съм жертва, не мога да го отрежа "елемента"?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #11 -: Юни 24, 2008, 07:27:30 am »
урочасването е кофти нещо. Може всичко с енергията ти да е наред. Да си свестен човек, със силна енергия, да си сравнително чист и тн., и въпреки това могат да те урочасат ... и то човек на по-ниско ниво от твоето. Така че, това е кофти нещо. Нямам идея обаче как се пази човек. Най-баламското, което съм чувал да кръстосваш, пръсти, крака, ръце, квото намериш. Друго не знам.
За източниците, най-новия, който ми попадна е -блупринт декодед, от тайлър дърдън. 20 часа видео. Невероятен материал. Направо съм нов човек, срещнал отново своето духовно аз.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #12 -: Юни 24, 2008, 20:59:28 pm »
Цитат
Кажете някакви варианти за противодействие на този елемент, понеже скоро пак ще е около мен за няколко дена и не мога да го отрежа директно, понеже е близък с някои хора?
На един такъв му казах:
Стига си се оплаквал , бе, ревеш като ...(има едни шеговити изрази, можеш да ги използваш тук  :P). Да не мислиш, че съм Господ? С какво мога да ти помогна аз, ако ти нищо не правиш? Взимай се в ръце и действай, защото твоите проблеми само ти можеш да ги решиш, а с приказки и оплаквания това няма да стане. И не ми се цупи, защото ти го казвам като на приятел.
Ето така ги срязвам такива още на първата минута, защото наистина са като вампирчета-те искат твоето съчувствие.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #13 -: Юни 24, 2008, 21:34:12 pm »
До колкото знам уроките са най-лесните за разваляне влияния.
Ако стане нещо и си помислиш че някой те е урочасал отиваш на мивка миеш си ръцете и лицето изтръскваш хубаво ръцете си или прибираш се хвърляш си душ и си представяш,че водата отмива всичко от теб.

И това е ;)

Всичко е в съзнанието
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #14 -: Юни 24, 2008, 23:44:25 pm »
Кажете някакви варианти за противодействие на този елемент, понеже скоро пак ще е около мен за няколко дена и не мога да го отрежа директно, понеже е близък с някои хора? Как да не съм жертва, не мога да го отрежа "елемента"?Следващия път като се срещнете и като започне да те дразни пак,погледни го като цяло(не в очите,а целия като обект),и си кажи няколко неща.
Първо го погледни с малко високомерие.Това поставя магнетичтното ти излъчване "над" неговото - ти непряко не признаваш влиянието му за съществено.
Както го гледаш с високомерие,си кажи на ум,че способностите на този човек да краде вниманието ти,са нищожни.
След това,като продължаваш да го гледаш,си кажи наум "Отричам енергийното ти присъстиве.Отричам желанието ти за внимание и нямаш власт над полето ми".

След това погледни встрани и си представи,че него го няма.Спри да отговаряш на въпросите му,спри да правиш мимики,сякаш не чуваш какво ти говори и си се замислил.


Той веднага ще почувства хлад и би трябвало да спре :) Това има дълготраен ефект.
« Последна редакция: Юни 24, 2008, 23:49:13 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27