Наскоро бях принуден да отида на медицински изследвания,служебно изискване
След кратък разговор с моя колега,който е навътре с работите на ДС,и който е попитал лекарите уж на шега "за какво ви е моята кръв?",отговорили му "за нищо не ни е,хаха...на други им трябва",той се беше стреснал много
Така или иначе,и двамата решихме да не даваме кръв.Урината и без това е за изхвърляне,няма проблем,просто им пестим усилия да я попиват от някое дърво
)
Отидох на прегледа.
Едната от трите баби много мило и с бабина загриженост и сладникавост веднага ме оплете в мрежата на магнетизма си.Ако не бях напълно нащрек,щях да се подведа в посоката,в която тя самата несъзнателно се опитваше да ме избута чрез мисълта си.
Само кръвожадието може да предизвика такъв импулс,казах си аз.Нямаше колби,нямаше спринцовки...нищичко.Столът беше завъртян с облегалката към нея,а не към мен - ето го моето доказателство
)
Веднага попитах "Това за кръвта ли е?", "Дааа..." провлачено и доволно отговори бобичката,все едно щеше да прави супа за децата "...седни сега тука..."
-Ааа,хахааа,нее...кръв няма да давам,само за урина съм дошъл,и за ЕКГ или там каквото се прави.
Настана лепкав смут из цялото помещение,в което имаше общо две баби и застаряваща жена.Всички погледи,вперени в мен,като някаква дълбока почуда скриваше възмущението им от моите своеволни думи.Стоях като изтокан в рамките на дълги,дълги мигове.
Другата баба подхвана първична психо-атака...тук има малко ирония,тъй като бабата беше от онези баби,които при старостта се съсухрят и стават кльощави,кожата им се пигментира в сивкаво-кафяво,а очите им потъмняват леко.
-Аааа,задължително е...не може без кръв.
-Тоя път ще може,дайте направо урината,че отдавна му е времето - приложих леко-ехидна усмивка.
-Ама защо? То е добре за вас,хубаво е да знаете,може нещо да ви има.Вижте какви хубави вени имате...
-Нищо ми няма - тук вече реших,че трябва сам да пробия,магнетизмът на трите едновременно създаваше твърде плътна стена и никоя нямаше да ме предвижи към следващата процедура,освен ако аз не прескочех психо-въздействието чрез физическо действие.Затова на две-три едри крачки се придвижих до тази черна бабка и седнах на стола пред нея.Изваждайки някакъв лист,приличащ на лексикон,продължи да говори...
-Блед ми изглеждате - спря,сниши очила и ме загледа като змия в очите - ТВЪРДЕ сте блед.ТРЯБВА да се прегледате за анемия.
-Нямам анемия - зная,че съм блед и тя не е първата,която ми го казва,но анемия намам,защото това са глупости по default
Гледаше ме още мигове.Заразпитва ме бавно за идиотски въпроси.Как се казвам,къде живея,как се храня и тн.Задавеше ги бавно и провлачено,сякаш се мъчеше да извлече още малко магнетично присъстиве от звуците на гласа си...Но беше късно,бях я пробил вече
След всеки въпрос отделяше още толкова време гледайки ме втренчено в очите,преди да запише отговора ми.Може би това й беше грешката - силата й съвсем се омаловажи.Въпреки че цялата ситуация я поставя на по-ниско по влияние ниво,защото избиращия отговорите е този,който контролира ситуацията.
В крайна сметка започна да пуска удобрителни думички и усмивчици на някои мои отговори,полето им на отрицание към моето присъствие се беше изтощило.
Хвърлях крадливи погледи към кървавата бабичка - тя се беше смалила пред своята част от голямотго бюро и чупеше пръсти.В погледът й се разчиташе тривиалния пенсионерски поглед(ако той някога ще може да се нарече тривиален) на отхвърлено от света,безполезено и далечено на всяко внимание гниещо парченце живот.Може би тя беше развалила тройния им синхрон от вибрации?
Минах на ЕКГто,дадоха ми чашка за урина и ме изпратиха с предупреждението,че твърде вероятно съм анемичен и е задължително да се изследвам за малокръвие
Винаги,когато отровите се изхвърлят,кожата се отървава от пигментите си.Всеки вегетарианец трябва да знае,че медицината не е на страната на човека,а вегетарианците и чистите хора са най-големите й врагове.Не се поддавайте на остриетата й и помнете,че в медицината важи същото правило като при полицията - "НЕ ИМ ВЯРВАЙ ! НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ! БОРИ СЕ ! "
Дерзаите и знайте,че веднъж поели по естествения път,медицината ще направи всичко възможно,за да ви разчлени и да напарви сос от левкоцитите ви