Автор Тема: Енергийни влияния - магии  (Прочетена 11309 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 258
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #15 -: Юни 25, 2008, 03:43:22 am »
Още като четох темата за сукубусите, си мислех, че има нужда от събиране на едно място на всякакви техники на енергийна и пси- защита. ;)

Така, че като давате примери, моля давайте и предложения за противоборство.
За сукубусите тогава какво открих в един сайт като защита:
Първо : Привличат ги телесни миризми, пот, кръв, задържана сексуална енергия. Така, че сексуалната енергия трябва да се трансформира в друга.
Второ: Ако бъдете нападнати и започнете да ги плашите с Бог и да четете молитви, само ще ви се присмеят.
Трето: По принцип не са агресивни, защото разчитат на това, сами да попаднем в сексуалните им мрежи.

Твърдо "Не!" е достатъчно. Предпочитат да си търсят друга жертва, отколкото да настояват продължително.


За енергийните вампири: Понеже много са ме "източвали " в миналото, и аз ползвам това със "заключването" на крайниците.
[Спри да отговаряш на въпросите му,спри да правиш мимики,сякаш не чуваш какво ти говори и си се замислил.

Без да знам, че е някаква техника, това го прилагам инстинктивно :DА за трансфериране на енергии през интернет какво ще кажете? Понякога е много осезателно.

Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Iris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #16 -: Юни 25, 2008, 09:28:50 am »
Енергията следва мисълта - туй е основен закон. Освен това енергията трябва да е в движение, да има обмяна на енергия между човека и околния свят, вкл. и с другите хора. Напротив задържайки енергията в себе си, ние ограничаваме и енергиите, които получаваме - качествено и количествено, а тази енергия която е в нас губи полезността си.

При взаимодействието с енергиен вампир, енергията от която той има нужда и която му отдаваме, по принцип е с ниски вибрации. Това е разбираемо, след като емоционалното ни състояние в този момент, обикновенно не може да се определи като уравновесено и възвишено. Изходът е да отдадем съзнателно на енергийният вампир енергия с високо качество. Разбира се, трябва да сме в състояние да я генерираме. Говоря за енергия продиктувана от любов, разбиране, спокойствие, вътрешна хармония. Тук има една уловка и тя е в нагласата ни "ще ти дам тази енергия, защото ти няма да можеш да я приемеш и оползотвориш". Тази нагласа не може да се нарече духовна. Все пак не трябва да забравяме, че човекът срещу нас обикновенно не осъзнава въздействието, което има върху околните и намеренията му могат да бъдат и добри.

Важно е да се научим да разпознаваме при всеки случай механизма чрез който енергийният вампир тегли енергия от околните. Такъв механизъм може да е постоянното оплакване, демонстрирането на отегчение, търсенето на директна конфронтация, надсмиването над някого и др. Това ще ни даде възможност да отработим нашата реакция и да запазим емоционалната и умствената си хармония.

Неактивен 3 in 1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #17 -: Юли 14, 2008, 22:32:21 pm »

А за трансфериране на енергии през интернет какво ще кажете? Понякога е много осезателно.Какво, какво? Това ми е много интересно! И така ли може? Случвало ли ти се е? Как разбра ?
Спрете Земята, искам да сляза!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #18 -: Юли 15, 2008, 00:13:03 am »
Цитат
За енергийните вампири: Понеже много са ме "източвали " в миналото, и аз ползвам това със "заключването" на крайниците.

Дам, аз имах една преподавателка психоложка, която пропагандираше тезата, че да се стои със сключени ръце или крака - било заемане на отбранителна поза и точно затова изключително неприемливо поведение от който и да е.През цялото време ни задължаваше да стоим по неин образец и го взимаше много навътре и лично ако някой си кръстоса ръце или крака.Това било знак за недобронамереност и за водене на война - ами много ясно че като си обкръжен от енергийни вампири  ще се пазиш  :P
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 00:15:45 am от Alien »

Breath

 • Гост
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #19 -: Юли 16, 2008, 16:50:28 pm »
Да, в някои "книги" пишещи за езика на жестовете това означава точно това - отбранителна поза, явно психоложката добре си е учила уроците. Но, в други пък, езотерични, се споменава, че това е една от естествените, подсъзнателни защити, които използва човек когато се чувства застрашен. Както и леко прегърбената стойка или походка.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #20 -: Юли 16, 2008, 20:52:01 pm »
А в тея езотерични книги пише ли, че когато човек се чувства застрашен е същото като да е страхлив и да изпитва страх?
Пише ли че това не е много хубава емоция - саморазрушаваща и парализираща, а и блокираща потенциално хубавите социални отношения, които бихме имали с хората около нас?
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #21 -: Ноември 07, 2009, 13:25:07 pm »
Взаимоотношенията в съвременното общество са всичко друго, но не и цивилизовани, по-скоро приличат твърде много, да не кажа направо, че са като взаимоотношенията между животните в една дива джунгла. На някого това би му прозвучало като обида спрямо човеците, аз пък смятам, че си е чиста обида спрямо животните. При тях поне правилата са просто и ясни, оцелява по-силният, по-слабия бива изяждан. Животните ги спазват с една непосредствена откровеност и за разлика от Човека не си дават труда да замаскирват, прикриват и завоалират поведението си.

При Човека обаче нещата са далеч по-сложни и поради липса на по-добра дума “не цивилизовани”. Да, хората сме престанали да се изяждаме едни други в буквалния физически смисъл на думата, но затова пък се изяждаме съвсем буквално на енергийно ниво. Някои мистици, учители, магове и т.н. смятат, че към категорията “енергийни вампири” приспада само половината население на земята. За съжаление грешат, към тази категория не спадат само изключително ограничен брой хора и общества, които едва ли надхвърлят няколко процента от човешката популация на милата ни планета Земя. Енергийният вампиризъм е развит в най-голяма степен именно сред нас хората от така наречения “модерен свят”. Причината е много проста, просто съвременния човек се е затворил сред крепости от бетон и електрически кабели, тъпче се с отвратителна храна в огромни количества и е загубил почти напълно връзката със собствената си духовна същност и природата. Резултатът от това е ниската вибрация на човешкото съзнание и изключително ниското енергийно ниво на съвременния Човек. Той просто е почти напълно лишен от фината живителната енергия, струяща от висшите нива на съществуване и движеща целия Живот. А без нея човеците са обречени на все по-коварни и трудно лечими физически и психически болести.

В това трудно положение, в което човеците сами са се докарали са си изработили една полу-ефективна стратегия, базирана на изпитания принцип “всеки да се спасява по единично, който както може”. Човекът попълва нужните му запаси живителна енергия като я отмъква, открадва, задига, от собствените си събратя, тоест от други хора като него самия. Даден човек, за да задоволи собствените си енергийни нужди изпива енергията, на колкото се може повече свои събратя. Така той се чувства много, много добре, а факта че хората, които е изцедил изпадат в унищожителна депресия и се чувстват невероятно зле него изобщо не го интересува. От своя страна изцедените хора, за да запълнят енергийния си дефицит и да се почувстват по-добре прилагат абсолютно същата стратегия. Така непрекъснато някой човек изпомпва и краде от енергията на друг, това е станало като втора природа на човека и той е измислил буквално милиарди тактики и хитринки, за да го прави той дори, е престанал да обръща внимание на тези свой действия и процесът е станал чисто автоматичен и подсъзнателен.

Всички войни, борби за надмощие, съревнования и състезания от всякакъв род са просто отчаяна борба за енергия, която поради естеството на стратегията, чрез която се добива винаги е в дефицит. Най-простата форма на тази борба за енергия е обикновеният “кръчмарски” спор. Единствено спорът, при който участниците не се стремят да се докажат един на друг, а единствено искрено търсят истината като обменят гледни точки и виждания не спада към тази категория. Когато някой от участниците победи в кръчмарския спор своите опоненти, накара ги да възприемат неговата гледна точка и неговия авторитет, той отнема цялата им енергия. Той се чувства много добре, а останалите са скапани. Това става просто, защото при един разговор между няколко човешки същества на една обща тема, благодарение именно на общата тема на разговор, енергийните тела на разговарящите се допират и постепенно се обединяват, енергията се обединява и става за общо ползване на всички участници в разговора, те усещат този прилив на енергия и това ги кара да се чувстват много по-добре и да продължават разговора. Ако всички участници черпят по-равно от общата енергия, всичко ще е наред защото ще има за всички, защото обединената енергия е много повече от енергиите, които първоначално са се обединили, това е факт, с чието обяснение и доказване не смятам да се спирам сега.

Лошото, е че някои от участниците стават алчни и започват да черпят много повече от обединената енергия за сметка на останалите и тогава несъмнено се стига до конфронтация и кръчмарски спор, а често и до физическа агресия. Човек получава енергия, главно чрез съсредоточаване на вниманието на околните върху себе си, а също и при тяхното възхищение и благоговеене пред него. Затова хората постоянно търсят начини да привлекат вниманието на околните и още повече да предизвикат тяхното благоразположение и възхищение.

В книгата “Селестинското пророчество” на Редфийлд проблема с енергийния вампиризъм е широко застъпен. Той се свежда до четири стратегии за неговото прилагане, наречени Драми. Четирите стратегии са разделени на две двойки взаимно противоположни и взаимно пораждащи се. Това е така, защото, за да има ефект, едната стратегия трябва да “срещне” своята противоположна, за да се осъществи енергиен трансфер.

Първата стратегия е тази на “Насилника” или “Агресора” и се практикува от хора, които непрекъснато се опитват да “наказват” и да доминират по някакъв начин над хората около тях, било по основателни или неоснователни причини. Противоположната стратегия е тази на “Горкия Аз” или “Мъченика”, тези хора обикновено непрекъснато се оплакват и самосъжаляват, стремят се да предизвикат съжаление в хората около тях. Като по този начин заангажират вниманието и съчувствието им, така черпят от енергията им. Те са най-явните енергийни вампири, тъй като непрекъснато говорят, понякога и пълни глупости само, колкото да държат вниманието върху себе си. Винаги изтъкват качествата или проблемите си, изисикват от околните пълното им внимание, разбиране, съчувствие или възхищение. За да има обаче достатъчно голям трансфер човекът разиграващ драмата на Мъченика трябва да има насреща някой, който да поеме ролята на Агресора. Най-простата ситуация, някой цял ден ви къса нервите с безсмислени историйки и бръщолевения, за това колко бил зле и т.н. на вас ви кипва и го наругавате едно хубаво. При кого ще отиде обединената енергия зависи от това, кой по-добре е разиграл своята лична Драма. При всички положения единият ще се чувства много добре, а другият отвратително.

Другите две Драми са на “Взискателния човек” или “Критика” и тази на “Затворения човек”. Драмата на Критика се изразява в това непрекъснато да критикуваш другите и да оспорваш гледните им точки, непрекъснато да критикуваш техните действията, да напомняш непрекъснато грешките, които те са допуснали, да им се подиграваш и присмиваш.

Драмата на затворения човек пък е точно противоположна, това е човек изключително затворен, който винаги се стреми да привлича вниманието на околните със своята тайнственост и да се опитват да ги предизвика да се заемат с разтваряне на черупката, в която се е скрил. Драмата на Критика ще има успех само тогава, когато критикувания човек се “затвори” или прави опити да “избяга” от своя критик.

Всеки от нас използва и четирите драми в различни ситуации и в различна степен, но има предпочитания главно към една, рядко към две драми, които разиграва най-често. Да разберем личната си драма и да се освободим от нея означава да променим и безкрайно да подобрим отношенията си с околните, да се разбираме отлично с всички хора около нас. Защото конфликтът между хората настъпва едва тогава когато започне борбата за енергия.

Личната драма се нарича още и Детска драма, защото тя се усвоява още в най-ранното детство. Децата първоначално черпят енергия от един много по богат, ефективен и чист източник, но в последствие благодарение на непрекъснатия вампиризъм от страна на своите родители (Да хората не щадят дори собствените си деца!) и много от грешните стереотипи, които родителите натрапват и буквално насаждат с възпитанието у децата си, те загубват връзката с този източник. Главният проблем, е че докато човек черпи живителната енергия от други хора, той не може да използва споменатия по-горе универсален източник на енергия. Децата копират дословно поведението на родителите си и техните стереотипи, а също така и стереотипа на енергийния вампиризъм. Родителите крадат енергията на децата си, а те от своя страна възприемат, че това е правилно и така трябва да правят и те и също започват да крадат от енергията на родителите си. Така започва една безкрайна борба за енергия. Докато детето е малко обикновено все то остава без енергия, тъй като родителите му доста по-добре от него, благодарение на дългата практика са усъвършенствали разиграването на личните си драми, това страшно много забавя развитието на детето, крайната му форма е инфантилността, просто тези хора поради липсата на достатъчно енергия за развитието им дори като възрастни, често ще бъдат незрели и ще се държат като деца. И вината за това пада изцяло върху родителите им. Колкото повече енергия има едно дете толкова по-бързо ще расте и ще се развива то. С течение на времето обаче нещата обикновено се променят, през пубертета децата все по-успешно успяват да опазят енергията си от хищните си родители и дори започват да си го връщат като отмъкват и тяхната енергия. Това е причината за безкрайните конфликти и кавги между родители и деца в тази възраст.

За да разберете личната си драма трябва да разберете каква е личната драма на вашите родители, на хората, които са ви възпитавали и са прекарвали най-много време край вас. Като важи принципа на комплементарността или взаимното допълване. Ако човекът, който се е грижел за вас например използвал драмата на Агресора, за да краде от енергията ви, в противовес вие несъзнателно сте развили драмата на Мъченика, и ако не я преодолеете, то вашите деца, в последствие ще развият драмата на Агресора за да ви опонират, да връщат енергията, която вие им отнемате и така порочният кръг ще се върти, докато някой не се осмели да го прекрати, надявам се, че това ще бъдете ВИЕ.

Просто запомнете, че процесът на този енергиен вампиризъм е несъзнателен и автоматичен, в момента, в който се разбере и осъзнае, той престава, разбира се, ако не започне да се използва съзнателно, което е истинска трагедия и катастрофа.

Проблемите, произлизащи от използването на тези четири лични драми за енергиен вампиризъм са безкрайни, те са едни от основните пречки, спъващи глобалната човешка еволюция. Използването на алтернативния източник на живителна енергия носи невероятно много преимущества. Главното е това, че докато изцеждате живителната енергия капка по капка от околните, тя никога няма да ви е достатъчна, докато, ако се свържете с алтернативния източник на енергия, винаги ще имате много повече, отколкото може да изразходвате, отношенията ви с хората винаги ще са отлични. Ще се чувствате прекрасно до тогава, докато поддържате връзката си с него.
Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #22 -: Ноември 07, 2009, 13:49:15 pm »
Човек взаимодейства с околното пространство в много по-голяма степен, отколкото обикновено съзнава. До днес при изследването на квантовия свят, учените се натъкват на доста странен феномен, много често изследванията им се съпровождат от невероятен късмет, те откриват търсените от тях частици, на местата където те очакват да бъдат и поведението им е също, точно според очакванията на изследователите.

Някои хора просто биха заявили, че това е поредното доказателство за ефективността на науката и нейните методи. Все пак това не е така, ако изследователят очаква от една частица да има “странно” поведение, тя откликва и се държи по напълно неочакван и непредсказуем начин, въпреки че други учени вече са описали напълно “цялостното” й поведение.

Околната среда, дори самото пространство, откликва на собственото ни съзнание и на нашите мисли. В измерението на Астрала този процес е изразен много силно, мислите, чувствата и емоциите, било то съзнателни или подсъзнателни, мигновено или почти мигновено, се реализират в околното пространство. При по-високите нива на съществуване от Астрала, този процес е още по-бърз, а той действа и на квантово материално ниво. Колкото по-висока е вибрацията на пространството толкова по-голяма е свързаността му със съзнанието въобще.

Приблизително този процес започва да се проявява осезаемо при материални частици с много малки размери и със скорост близка до тази на светлината. Която всъщност е границата, отвъд която енергията от твърда материална субстанция преминава в електромагнитна вълна с определена честота вълна. Съзнанието влияе върху всичко, дори върху материята, а в сила е и обратния процес - всичко влияе на съзнанието. Лошото е, че при съвременния човек 80%-90% от тези взаимодействия се обработват от подсъзнанието и не биват реално осъзнати. Човек живее в един безкраен океан от енергии с различни вибрации, като често много от тях не хармонират с него и предизвикват различни по характер дисбаланси енергийните тела и организма му.

Искам до се спра конкретно върху енергиите, с които човек хармонира (или по- точно -  би трябвало да хармонира). На първо място това е, така наречената в науката “Жива природа”. Средностатистическият човек от днешното общество, обаче почти напълно самоволно и едностранно се е откъснал от нея, загубил е желанието си способността, си да общува пълноценно с нея. Като резултат енергийното му ниво е достигнало критично ниски нива. Почти всеки нормален човек, дори да не се занимава с магия или някакви други способи за изостряне на ефирните сетива може да се усети на Природата, когато е сред нея. По тази причина любими места за отмора са кътчетата зеленина далеч от градската среда. Там всеки човек, малко или много, се презарежда с енергия и се чувства физически и психически по-добре.


Как да постигнем тези резултати, дори когато нямаме възможност да избягаме от града, дори на работното място например. Хората прекарват по-голямата част от деня си в различен вид трудова дейност на различни места. Там човек може да пресъздаде почти същото енергийно ниво, както това на една горска поляна например. Не са необходими много усилия или средства. Достатъчно е едно единствено зелено растение! Препоръчително е то да бъде по големичко или пък да има няколко по-малки. Но всичко зависи от вашите възможности и работното ви място. Хората, работещи на бюро най-лесно и ефикасно могат да се възползват от следващите техники, но те са приложими за всички хора, които работят на едно място и работата им не е свързана с прекомерна динамика. Отидете в някои цветарски магазин и си купете някакво зелено растение, изборът е ваш, единственото условие е растението да ви харесва. Поставете го на работното си място и се грижете добре за него. То едва ли ще изисква кой знае какви грижи. Пък и грижите ще са взаимни, не само вие ще се грижите за него от своя страна, то също ще се грижи за вас. Всеки ден преди да започнете работа, направете следното: просто наблюдавайте известно време растението, две три минути, без да откъсвате очи от него. Възприемете цялата му красота, обърнете внимание на всеки негов детайл, почувствайте красотата му, оставете е я да ангажира цялото ви съзнание. След това се опитайте да възприемете растението като нещо безкрайно близко и приятно, ако сте усетили палната му красота, това няма да ви затрудни, почувствайте го близо, това си е вашето растение и то е толкова близо до вас, сякаш само на милиметри от вас. Стига само да протегнете ръка и ще го докоснете (опитайте се да почувствате точно това, без значение дали реално растението е физическо толкова близо до вас), последната стъпка е да изпитате любов към това растение, то ви харесва и е толкова близо до вас, то си е вашето растение и вие го обичате. Чувството на близост и обич ще обединят вашето енергийно поле и това на растението, а то от своя страна е свързано с всички растения, така свързвайки се с него, вие се свързвате с цялото растително царство. Вашата енергия се влива в него и неговата се влива във вас, най-вероятно вашата енергия не е толкова чиста и хармонична колкото неговата, но то ще я приеме и пречисти и ще ви я влее пречистена и облагородена. Вие ще се чувствате така, сякаш сте сред природата далеч от града.

Този контакт, това общуване с природата чрез едно-единствено растение, ще ви възвърне връзката с нея, ще повиши вибрацията на вашето съзнание. Вие ще се почувствате по-бодри, по-весели, по-работоспособни. Работата ще ви върви с лекота, защото ще я вършите с настроение и енергичност. Когато се научите да се свързвате с вашето растение, постепенно ще ви е необходимо все по-малко и по-малко време, ще ви е необходим дори само един поглед, а в последствие дори той няма да ви е необходим, защото ще установите постоянен контакт с него, винаги когато сте на работното си място, вие ще сте свързани с него и природата. Така атмосферата на работното ви място ще е същата като сред природата. Ако работите в магазин, това ще привлече повече клиенти, защото те ще се чувстват комфортно и приятно в магазина ви и ще имат желание да купуват от вашите стоки. Вашето растение ще расте много по-бързо и енергично от нормалното, ще бъде красиво и жизнено. Но имайте предвид, че състоянията на афекти, емоциите на гняв, агресия и омраза, вредят невероятно много на вашия зелен приятел, ако ги изпитвате докато сте свързани с него, те могат много да го наранят, дори да го убият.


Тази техника, която представих, под формата на свързване с растение на работното място, може да бъде използвана навсякъде, просто смятам, че там, тя може да бъде максимално полезна. Също не е задължително да се свързвате с растение, може да го направите с всяко живо същество, нужно е единствено да фокусирате вниманието си върху него, да забележите и осъзнаете красотата му и да изпитате поне малко любов към него.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 832
 • Sealers, not healers
  • Online Books
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #23 -: Декември 01, 2012, 16:51:12 pm »
Не е важно дали виждаш символа. Та той е в къщата ти и ти действа на подсъзнателно ниво.....
Това е психотронен излъчвател.(до колкото съм запознат...)

Не съм много сигурен, че е така. Оформяне на начина на мислене - това да.
Но психотронно влияние - не.

Психотронното влияние - или варианта му, го наричат още магия. Та от стари времена за да действа една магия, трябва да има т.нар. 'нишан' - т.е. знак. Трябва да покажеш знак на човека, че му е направена магия, за да действа. Или да метнеш кокал с червен конец в двора му, или да мацнеш нещо на вратата му. Поне така пише в българската традиция и фолклор.

Неактивен Doran

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 52
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #24 -: Декември 01, 2012, 17:33:56 pm »
Изобщо не е нужно да показваш на някого, че му е направена магия, за да действа. Дано не ти се налага да се убеждаваш сам.
"Не буди спящия, преди да му е дошло времето. Напразно ще е..."Буда

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 832
 • Sealers, not healers
  • Online Books
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #25 -: Декември 01, 2012, 17:35:37 pm »
Изобщо не е нужно да показваш на някого, че му е направена магия, за да действа. Дано не ти се налага да се убеждаваш сам.

Преполагам е така, не съм запознат. Просто така ми каза човек, който е запознат с българския фолклор, но сигурно и твоята теза е валидна - нищо чудно.

Неактивен sineglazka

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #26 -: Декември 01, 2012, 18:29:49 pm »
Изобщо не е нужно да показваш на някого, че му е направена магия, за да действа. Дано не ти се налага да се убеждаваш сам.

По принцип, доколкото съм запозната, за какъвто и да е окултен ритуал е нужно да има съгласие от другата страна. Съгласието може да бъде съзнателно или подсъзнателно, но при всички случаи трябва да го има. Не случайно толкова много символи ни се навират пред очите (в реклами, видео клипове, филми и т.н.), по този начин ние даваме своето съгласие.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #27 -: Декември 01, 2012, 18:44:25 pm »
Егати накъде ще забием тая тема..Ама..Принципно и аз с това съм запозната.Дето викаш и за символи и прочее.Даже някъде четох,че Елита за да не наруши закона за свободната воля,бил длъжен да ни уведомява кой,кой е,и кви ги върши,и те го правят именно чрез лога и символи.Което нямало значение,важното било енергетиката и илъчването на тези символи.Защото това е "универсален език" във Вселената.
Обаче,пък все мисля,че това с магиите,е като с отвличанията от НЛО..И мисля,че е много тясно свързано с избора на ВА,а пък избора на ВА зависи до огромна степен от собствената му сила и осъзнатост за възможност на избор.Точно както е с теорията,че ембриона непременно се повлиявал от"киноварната енергия"..Ми ще се повлияе само при едно ниско ниво на осъзнаване.В противен случай няма как.Подобна е и историята с магиите.За те омагьосат вариантите са два.Или искаш да го преживееш като опитност и е заложено в сценария ти,или изобщо нямаш сценарии и квото дойде,тва..Е тогава мисля,сме най-податливи на квито и да било влияния//
Та така и с психотронните влияния.Какво като го има?Игнор пълен и тва е.
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 18:49:53 pm от konstantin2007 »

Неактивен liuba4e

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 38
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #28 -: Декември 01, 2012, 19:30:32 pm »
Една магия след като се направи, тя действа дори и жертвата да не е осведомена. Тезата за българският фолклор е доста добра, но да не забравяме, че да си българин, означава да мамиш дори и в играта ''Не се сърди човече''. Една магия, може да действа без дори да е направена. Предполагам ₪ Eon ₪ имаше това предвид, че магии всъщност не съществуват, но ако жертвата е на лошо психично ниво... тогава дори магия като ''Писано яйце'' или някакви такива се превръщат по - опасни и от атомна бомба.

За пример мога да дам Мойсеевата притча. През 1300г. пр. Хр. при управлението на Египет, фараон Рамзес II погубва народът си заради 10 - те божии заповеди и техният погром над тази страна. Действително сталагмитите показват, че такива инциденти е имало, но учените са на мнение, че дори покриването на река Нил с ''кръв'' си има своето обяснение. Всичко е доказано, но хората са повлияни от думите на Моисей и години наред са мислели, че магиите на чичо Моиси са реални. А всъщност е нямало такива.

Та за този рептил... Не е кой знае какво. Ако ще повлиява на някого този така наречен ''знак'', то ще е на хора, които вярват, че носи лошо. Не се впрягайте за нещо, което дори няма да го забележим. Ще задам въпрос на автора... пък каквото ще да става. Когато ходете да пикаете в тоалетната, оглеждате ли се за петна? Моля без някой да се обижда.


Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
Re: Енергийни влияния - магии
« Отговор #29 -: Декември 01, 2012, 21:20:20 pm »
"Магиите" същестуват!!!Влияние на енергийно ниво!
Баси..Не е нужно някой да бъде трансформиран в жаба,че да се приеме за магия!

Когато ходете да пикаете в тоалетната, оглеждате ли се за петна? Моля без някой да се обижда.
:bad: :bad:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27