Българите са велик народ. Е и? Това означава ли, че аз като българин също съм велик, че съм нещо повече от другите? Това от какво се определя, от моите индивидуални качества или от националната ми принадлежност?
Всеки,който се интересува от космически и расови конспирации знае,че чуждите на нас разуми се интересуват изключително от ДНК и от запазване на линията.От какво ли се определят индивидуалните ти качества,от тебе или от ДНКто ти?! Преди човек да осъзнае,че носи съкровище в себе си,никога няма да намери богатство и постоянно ще се опитва да свежда всичко до глобалистична еднаквост.
Говорейки за великото си минало, не се ли опитваме да се скрием от настоящето?
"Който владее миналото,владее и бъдещето.Който владее настоящето,владее миналото." Не са мои думи,потърси на кого са и тогава се попитай какви са начините да скриеш нещо или да се скриеш от нещо.
Дънов е казал много хубави неща за българите, само да има кой да ги прочете.
Наглеца и подлеца Дънов нарича българите "славянски народ" и за мен това е достатъчно! Може би ти си този,който изпуска,докато чете!
А да се заблуждаваме, че в миналото освен положителното си влияние не сме причинили и множество страдания е глупаво. Но защо да поемаме отговорността, като можем да се окичим с лавровите венци.
Ти самият си причинил страдание на майка си още щом си излязъл от нея.Каквото имах да кажа на привържениците на новата "религия на енеригята",казах го в по-горните поустове.
Мисля,че тази поредна тема на този въпрос е и пореден пример за това,че на тази тема са създадени изключително много подсъзнателни тригери,както и много и много концентрични заблуждения и водовъртежи от понятия,за да стане колкото се може по-трудно навлизането в темата.
За толкова поустове,навлизане никакво.Никой ли не се пита "защо по ТАЗИ тема ВИНАГИ става така,а всяка друга по някакъв начин се развива?"
Подхвърлям на читателя идеята,да не пише всеки път,когато някоя фраза или насторение му дръпне ръчката и му се задейства програмата.
Не сте ли се замисляли,читатели:
500(официални) години робство,и не сме се претопили и не сме се смесили драстично.Кой народ е издържал нещо подобно?
От едно робство влязохме в по-лошо - по-модерно,робство на духа,което има изключителната роля да ИЗМЕНИ съзнанието ни,а не да чака това като естествен процес,както предното робство.И все още има хора,които мислят трезво.Все още има българи,макар и много малко вече.Но ги има.
А погледнете останалите народи.Глобалисти,програмирани до много дълбоко ниво,оковани в мощен материализъм,незадаващи въпроси,незаинтересовани от света.С една единствена идея - "ако нещо ще е ми помогне да печеля и живея по-лесно,значи подкрепям го".
Защо се държим още? Как успяваме? Как е възможно това - един от всички народи,все още да има някакъв шанс да хвърли коз! Ето това може би са въпроси,на които не бива да се отговаря,защото не само ние,българите,търсим отговора.
Защо толкова искат земята ни? Толкова ли сме глупави,за да предположим и да се вържем на приказките,че е кръстопът? Икономика! Пазар и търговия! Това са най-пълните глупости,с които конспираторите и силните на деня си играят и това е ясно на всички.Как е възможно това да е причина?
Силните отдавна нямат нужда от пари,отдавна нямат нужда от ресурси... отдавна имат графици и планове за почти всяка ситуация.Отдавна имат технологията за вечно здраве и вечна енеригя и я употребяват с пълни сили.
Тогава ЗАЩО?
Защо? Какво има тук? Какво има на нашата земя? Защо тъкмо нас,защо нашата земя или по-точно - какви сме ние,че да сме причина и каква връзка има с нас нашата земя,че да е потърпевша?
П.П.
А дали е потърпевша? Дали...да не би да е,причината?