Снимки от жертва на мълния ще ти пусна да научиш
Пусни бе човек,мога да ти кажа и кой учебник по съдебна медицина да използваш като източник,там има много качествени.
Все си мислех 4е от мълния и 3 дена на слънце малко ще понамиришеш..
И правилно си мислиш,а това,че снимката не мирише е друг въпрос.Ако пък в "документите" на този "неоспорим" случай"експерти" пишат,че този труп не смърди,това си е живо доказателство,че всичко е измама.
В човешкото тяло има до 8 литра кръв, знаеш ли какво количество е това, да не мислисш че 0% няма кръв, да не е пе4ен в микровълнова?!!..
Нямаш си представа,колко съм наясно с количеството на кръвта в човешкото тяло и имали то почва у нас.Ти казваш,че е обезкървен и аз посочвам на снимката,че не е.А за микровълновата,незнам,щом има извънземни вадещи сърцето през крака,като нищо може да са го минали през микровълнова.
П.С.Дай го малко по-спокойно,аз просто опонирам,защото това не ми се вижда достатъчно доказателство,а ти тръгна на кръстносен поход срещу мен!
П.П.С.
coroviev, очевидно и хабер си нямащ от уфология
Нямам си и претенции нямам.UFO-unknown flying obgect-неиндентифициран летящ обект.Ако си спец,обекта трябва да си го индентифицирал,не мислиш ли?Уфолгия ми звучи като ксенобиология(съвсем истинска специалност),занимават се с произход ,еволюция и т.н. на извънземни животни.