Автор Тема: Храната на безсмъртните  (Прочетена 5588 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Храната на безсмъртните
« -: Септември 27, 2006, 12:22:31 pm »
Автор Гера ГЛУБОКОВСКИХ   
сп. Усури

Болните и ранени животни отиват високо в планината, за да ближат Бракшун, а птиците кълват неговите песъчинки. Те нищо не знаят за Менделеевата таблица, открита от учените в Бракшун: тях ги води Майката Природа. Наблюдавайки поведението на животните, хората също започнали да използват каменното масло за различни заболявания.


"Трябва дълго време да ходиш по "мъките", за да стане милосърдието смисъл на живота ти", -са казали древните китайски алпинисти, които събирали каменното масло Бракшун. Самите те, милосърдни и духовно просветлени, не искали много от живота и смятали за чест, че са в състояние да избавят болните и страдащите от телените им мъки.

Древният гонител на старостта
Но с указ на императора в Китай започнали да изкупуват от алпинистите каменното масло, което прибирали в хазната. Един грам каменно масло се равнявал на един грам злато от най-високо качество. Императорът не смятал, че тази цена е висока: Древните са знаели, че екзотичното вещество избавя не само от недъзи, но и активира и удължава живота в преклонна възраст. Известно е, че китайските императори, които били със статут "безсмъртни", постоянно търсели еликсира на вечната младост. Медицинските трактати по това време, включително и тибетските, го предписвали без изключение за всички заболявания до пълно излекуване. Било е предписано (доказано е и от съвременната наука), че в основата на рецептурата на "древния гонител на старостта" лежи Бракшун. Ето защо членовете на императорските династии, приравнявайки Бракшун към благородното злато, го ползвали единствено за себе си, като го добавяли към храната си, и чрез заплаха със смърт, забранили да се полза от простите хора.

За възможностите на Бракшун може да се говори много и винаги със суперлативи. Според Алматински лекари-онколози това е само капка в морето от солидна изследователска работа, изпълнена от група ентусиасти, в която взели участие директорът на Казахстанската фирма "Бром" Виктор Николаевич Борисов, академикът на Руската академия на науките Андрей Георгиевич Маленков, зав. катедра по биотехнологии АГМИ академик Мунира Нигматовна Аширматова, зав. лаборатория по експериментална химиотерапия на туморите КазНИИ д-р на биологическите науки Сергей Михайлович Верменичев.

Защитните сили на организма или чудото Бракшун?
Да даде нов живот на Бракшун помогнал Борисов, чиято съдба в истинския смисъл на думата, била решена от чудодейните свойства на това тибетско средство.
Виктор Николаевич Борисов бил началник на строителството на печално-известният Семипалатински ядрен полигон. Налагало му се не само да предава обектите на най-сложните подземни и надземни съоръжения, но и да участва в изпитанията им. Няколко пъти той бил и на местата, на които се изхвърляла негодната, подложена на радиация, военна техника. В резултат на това му била определена ІІ степен инвалидност и поставена страшната диагноза - рак на пикочния мехур. 1982 година, както казали лекарите, трябвало да бъде последната от живота на Борисов. Знаменитият хирург, който го е оперирал 9 пъти, не му давал никаква надежда: злокачественият тумор се разраствал, започнало метастазиране. Изписали го да си умре в къщи.

Но съдбата му се усмихнала. Един съвсем случаен човек го посъветвал да пробва Бракшун. Слабеещият от страшната болест Борисов започнал да пие огромни количества воден разтвор от това тибетско средство, които самият му организъм изисквал. През цялото време на лечението си водел дневник - записвал приетите дози и промените в състоянието си - всеки час и всеки ден.

Бракшун оказвал най-силния пикочогонен ефект изхвърляйки от организма шлаки с отвратителен цвят и остатъци от ракова тъкан. След половин година, без чужда помощ той станал на крака и бодро стигнал до клиниката, където направил рентгенова снимка. Професорът по онкология Израил Фейгин дал заключение: метастазите са намелели и тумор не се виждал. Онколозите били в шок. Много от тях свързали лечебния ефект със защитните сили на организма, а не на действието на Бракшун. Но Борисов знаел, че това не е случайност, а се дължи на въздействието на тибетското средство. Върналият се към живота мъж се посветил на изучаване на свойствата на Бракшун. През 2001 година той получава патент от Руското Министерство на здравеопазването за способ на лечение на туморни заболявания.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Храната на безсмъртните
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 12:23:00 pm »
Ефективността на Бракшун
Днес Виктор Николаевич Борисов има няколко дебели тома с неоспорими доказателства, дадени от светила в медицината и известни биолози, в които те на безупречна научна основа са доказали ефективността от приемане на Бракшун.

Многочислени изследвания от медици в Русия и Казахстан потвърждават, че действието на каменното масло Бракшун започва с въздействие върху живата клетка. Бракшун нормализира обменните процеси в организма, увеличава механичните връзки на клетките, повишава функционалната активност на съединителната тъкан, действа пречистващо и лечебно. Той възстановява дефицита от микро и макроелементи в организма, нормализира мастната, белтъчната и въглехидратна обмяна на веществата, възстановява мускулната тъкан, укрепва костния скелет, повишава устойчивостта към стрес, намалява умората след физическо напрежение и укрепва имунната система.

Бракшун е полезен при безплодие, ако то е вследствие на хронични възпалителни процеси. Способства бързото зарастване на счупени кости, давайки мощен тласък за израстване на костна тъкан. Ефективен е при отит, плеврит, стоматит, изгаряния, рани, хирургически намеси, катаракта, простатит, стомашно-чревни заболявания, колит, цистит, язва, бъбречни и чернодробни заболявания, диабет, възпрепятства от образуване на тумори и тяхното метастазиране. Но понякога лечението на рак е възможно до определена степен на развитие на болестта.

Препоръчително е да се поема Бракшун и с профилактична цел: пролет и есен, при обостряне на хронични заболявания, след тежки недъзи, употреба на големи количества антибиотици, след химиотерапия...

Той е мощен антиоксидант и за разлика от изкуствените антиоксиданти, витамин Е и С, които се съдържат в каменното масло, се явяват като микроелементи. Този богат микроелементен състав оказва положително влияние, защото всички полезни природни свойства на каменното масло работят съвместно. Да се създадат по изкуствен начин тези уникални природни свойства досега не се отдава на никого.

Скалите плачат за доброто на хората
Определени видове минерали имат способността да изтласкват на повърхността си микро и макроементи, в това число злато, сребро и платина. Когато дъждовната или снежна вода попадне върху тях, се получава разтвор, който се стича по скалата. Под влияние на слънчевото въздействие водата се изпарява и по скалите остава тънък слой Бракшун, в който се съдържат и много "органообразуващи" елементи: въглерод, кислород, водород, азот и други.

Каменното масло, понякога с риск за живота, се събира от опитни алпинисти от места, които са строго определени от Борисов. По специалност планински инженер, той знае кои точно изкопаеми минерали и при какви природни и климатични фактори са способни да отделят пълноценно каменно масло. След подробни изпитания във НИИ по онкология и радиология в Казахстан и Русия, и защитен с медицински и търговски сертификати и патенти, хранителната добавка Бракшун вече може да се закупи и в България.

Ние самите сме драматурзи и режисьори на собственото си изцеление, а правилния сюжет ни се дава от здравия ни разум. За щастие всемогъщото време върна здравия разум и справедливост и днес отново можем да се възползваме от чудодейните свойства на Бракшун.

Неактивен Cenestelle

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 585
 • stargazer
Отг: Храната на безсмъртните
« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 12:59:14 pm »
уау, интересно, а имаш ли по-подробна информация за това къде и как може да се намери в България? и за колко...
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Храната на безсмъртните
« Отговор #3 -: Септември 27, 2006, 13:00:51 pm »
Сега прегледах точно  ми скъпичко е - 20 грама- 44лв - по някви онлайн магазини

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Храната на безсмъртните
« Отговор #4 -: Септември 27, 2006, 14:18:09 pm »
Скъпите пенкилери обикновено са безжизнени... Истинските богатства на природата се дават без никаква възмездност, но само на определени хора и само в определени моменти... Останалото почва да коства келепир и природата тутакси си прибира богатствата, а келепирджиите остава да стържат гол пясък от скалите й... Така в повечето случаи!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Храната на безсмъртните
« Отговор #5 -: Септември 27, 2006, 14:32:01 pm »
Тука до голяма степен си мисля че в допълнение към ефекта на лекарството действа плацебо ефекта. Ако човека повярва че е взел  някакво вълшебно лекарство то има голям шанс наистина да се окаже такова за него. Иначе тва с комерсиалността не е никак приятно наистина

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re:Храната на безсмъртните
« Отговор #6 -: Януари 27, 2010, 09:19:30 am »
Желателно е да се види долният филм - Food Matters (Храната има значение). Пускам в тази тема, защото е най-подходящата.

Нещата да предадени така, както са в действителност, без да са изкривени. Оказва се, че нищо не знаем за храненето, а науката за храненето целенасочено не се изучава в университетите.


Търсете в Замунда. Има и bg-sub.
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 09:20:55 am от SMSI-H »

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
Re:Храната на безсмъртните
« Отговор #7 -: Декември 13, 2010, 19:22:58 pm »
филмът го гледах. Много е точен и определено полезен.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27