Автор Тема: Подземното Царство на Светлината  (Прочетена 18671 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
С предварителни резерви към "личността" Санат Кумара, които са всеизвестни на всички тук. С предварителни резерви към теориите за Планетата Х и че оттам иде Светлата флота. Публикувам, защото смятам, че има и доста ценни неща, които могат да се отделят.
Благодарим stefany
;)


Преди 25 000 години, по времето на Атлантида, когато Земята се превърна в планета поставена под “карантина”, окупирана от Тъмните сили, една част от силите на Светлината останали под повърхността и построили там цивилизация състояща се от много градове на светлината, свързани помежду си с невероятно дълга система от тунели. В тези градове силите на светлината били преследвани, но получили помощ от Царя на света, лорд Санат Кумара. Това царство на Светлината ни е познато под името Агарта или Шамбала и не трябва да се бърка със Шамбала, която съществува на етерно ниво от възникването на Лемурия, и която е пътеводна светлина за подземната цивилизация.
В подземната Агарта хората живеели в хармония с духовния свят и напредналата технология на Атлантида, която всъщност служела за всеобщото благо. Всеки един от тях е знаел висшата си цел и я следвал, живеейки в мир и хармония с другите. До момента на потъването на Атлантида, хората били защитени от набезите на Тъмните сили, които след това успели да създадат свои укрепления в различни зони на подземния свят. След потъването всичко се променило. Тъмните сили започнали да атакуват Агарта и както се споменава в свещената тибетска книга Dzyan, имаше битки между тези, които създават и тези, които разрушават, имаше и битки за територии. Силите на Светлината били насилствено принудени да напуснат много от териториите си, в които живеели преди това. Мрежата от подземни тунели обхващала и обикаляла цялата планета. Западната мрежа от тунели водела началото си от пустинята Атакама в Чили и се движела в посока Тиахуанако-Кузко-Планината Шаста-Grand Tetons, преминавайки под цяла Америка и под Атлантическия океан към планинската верига Atlas в Западна Африка, оттам под планинските вериги Ahaggar/Tibesti до крайната си точка - пирамидите в Гиза. Един от много важните центрове бил под областта Mato Grosso в Бразилия, където Агарта имала здрава връзка с градове от Атлантида намиращи се на повърхността. Хималайската мрежа била от изключителна важност. Там подземната цивилизация била изградена огледално на колонията, която съществувала на повърхността в района на пустинята Гоби. Разбира се тогава пустинята не е съществувала, на мястото й е бил един субтропически рай. Хималайската мрежа минавалa през пустинята Гоби и се разширявалa под пустинята Takla Makan, продължавали под Pamirs, Altai, Karakorum, Baltistan, под платото Chang Tang и завършвали отново в Хималаите. След потъването на Атлантида, определени групи на повърхността достигнали до важни духовни и научни открития, след което се оттеглили в подземната Агарта избягвайки от Tъмните сили, които дотогава били превзели почти цялата повърхност. По този начин ускорили научния и техническия прогрес на Агарта и с общи усилия те отворили тунелите на Атлантида. Преподредили старите машини от Атлантида и увеличили първоначалната площ на която живеели. По време на тези процеси на разширяване те често следвали течението на подземните реки и на подземните енергийни потоци. Развитието на технологиите било невероятно. Имайки основата на старата кристална технология на Атлантида те развивали камери за телепортация и технологията на свободната енергия. Те свързали подземните си светове с влакове, които използвали магнито-хидро-динамична енергия (МХДЕ). Тогава тези влакове достогали скорост от 4500км/ч. Свързали се с Галактическата звездна флота, която успяла да спаси някои от тях от Земята, която по това време била под карантина. Движението на съпротивата на силите на Светлината, които имали бази на Луната, Марс, на астероиди, на луни на други планети и на Планетата Х, постоянно пращали подкрепления.
По времето на Древна Гърция някои от колонизаторите, които прекосявали Атлантическия океан до Бразилия и западното крайбрежие на САЩ, установили контакт с Агарта. Много древни култури, които се считат за безследно изчезнали (например Маите) всъщност са се преместили в Империята Агарта. Индианците Хопи се свързали с Агарта преди няколко десетилетия.
“Ордена на Звездата” бил много деен в Агарта. Целта му е планетата Земя да се излекува чрез разделяне, както и успешното приключване на експеримента “Двойнственост”. Кралете на Агарта били водачите на съвета на 12-те, а също били нещо като физическа “котва” за енергиите на Санат Кумара.
Някои от президентите на САЩ, както и президентите на други държави, по време на своето управление установили контакт с кралете на Агарта.
Агарта често упражнявала своето духовно влияние на повърхността, особенно в Хималаите, в района на Индия и Тибет. Преди повече от 1000 г. в Гилгит, намиращ се сега в Пакистан, представители на Агарта започнали да разпространяват на повърхността тантрическото си учение. През 19 век силно повлияли на учението на Е. П. Блаватска, която имала пряк, директен контакт с тях. В началото на 20 век Агарта имала над 20 милиона членове. През Първата Световна война започва нашествието на Тъмните сили. Целта е унищожаване силата на Агарта. Цели орди от войни на Тъмнината се предвижили от огромни бази под Китай, Индонезия, Близкия Изток и Африка, през тунели пресичащи Атлантическия океан и се насочили към Мексико към югозападните САЩ, за да ограничат духовното влияние на Агарта върху изгряващата Западна цивилизация. Под земята се състояли физически сблъсъци, които на повърхността намерили израз като Първата и Втората Световни войни. В края на Втората Световна война след победата на силите на Светлината, Агарта насочила вниманието си към духовното Пробуждане на Запада. Черните сили насочили своите усилия към унищожаване на мрежата в Хималаите, което на повърхността се отразило под формата на китайската окупация над Тибет.
Голям удар нанесен от силите на Мрака през 1996 г. отслабил Агарта драматично. И през 1999 г. Агарта била почти заличена от подземните си убежища. Ето защо в края на 1999 г. пристигнало огромно подкрепление от силите на Светлината от астероидния пояс и Планетата Х под формата на бойци на Съпротивата. Планетата Х има радиус от 9 000 мили (13 500 км.), а повърхността й представлява замразен метан, откъдето идва и синкавият й цвят. Планетата Х обикаля Слънцето в силно наклонена елипсовидна орбита намираща се на 6,7 милиарда мили (9-10,5 милиарда км.).
Тъмните сили били в зенита на своята мощ между 1996-2003 г. В периферията на Тъмните сили са Драконианците, хуманоидни същества от звездната система Алфа Драконис. Още от създаването на Атлантида те имат свой план за пълен контрол над човешката раса, наречен Новия Световен Ред. Те използват световната политика за създаване на изкуствени конфликти между отделни нации и разпалват войни с цел извличане на печалба. Основните центрове, където развиват своята дейност са във Вашингтон, Брюксел и Рим. Те превръщат човеците в роби чрез програмируем биочип, който се поставя в човешкото тяло чрез ваксинации и чрез наноелектронни устройства, които контролират, насочват човешките мисли. Чрез свои представители в Църквата, Масонството и различни окултни групи, те контролират човешката духовност и създават духовни конфликти. Ядрото им са така наречените Илюминати – избрана група, която държи контрола над Системата на Земята. Само Илюминатите са пряко свързани с Истинските Господари на поставената в изолация Земя, които са от раса създадена преди милиони години от царете на мрака от Орион чрез генетично инженерство. Тези същества не дават достъп до Земята на напредналите извънземни цивилизации, държейки човечеството като заложник, заплашвайки го с ядрена война. Те държат в робство и изолация човечеството от създаването на Атлантида. Тази раса се превъплъщава в клонирани тела на хора, въпреки че истинската им форма представлява различни мутации на паяци, бръмбари, насекоми, влечуги, червеи и змии. Мотивацията, която ги движи е пълен контрол над всички същества сеейки зло, ужас и смърт. Те контролират човечеството главно чрез имплантанти, които създават аномалия представляваща времева и пространствена черна дупка и по този начин обезобразяват човешкото съзнание до неузнаваемост, обърквайки ума и емоциите. Имплантите са програмируеми кристали поставени във физическото и енергийно тяло на всяко човешко същество на Земята посредством мощни електронни устройства. Съществата от тази раса поддържат изкривена времево пространствена структура чрез електромагнитни времево пространствени камери подобни на тези използвани при експеримента във Филаделфия. Най-голям успех в забавянето на еволюцията на Земята те постигат със заплахи и насилие прилагани от техните представители. Те са се внедрили в най-малката клетка на човешкото общество представяйки се за обикновенни хора. Използвайки незаконни средства, заплахи и насилие те не допускат срещи между сродни души, между душите близнаци. В тайните си подземни бази те нанасят сексуални травми на много жени като ги изнасилват по ужасен начин и така блокират потока на сексуалната енергия на Планетата Земя. Те нанасят и травми с цел създаване раздвоение на личността и използват жертвите на този процес като свои роби.
За щастие кулминацията на тяхната сила намалява, отминава и силите на Светлината постепенно ги отблъскват.
Силите на Светлината идват на помощ от Планетата Х под формата на 70 милиона членове на Съпротивата. Те ще предизвикат промяна в системата на Земята в близко бъдеще. Древна азиатска легенда казва, че войните на Шамбала ще излязат на повърхността и ще унищожат силите на Мрака. Движението на Съпритивата е развило напредналата технология на камерите за телепортация, свободната енергия, клонирането и биотехнологиите като цяло. Техните подземни градове са разположени предимно под най-големите градове на Европа и Азия. Техните градове са взаимно свързани посредством тунели, в които се движат влакове задвижвани от МХДЕ, развиващи скорост до 15 000 мили в час. Тяхната подземна цивилизация е наследник на царството на Агарта, което било почти унижощено при атаките на Тъмните сили между 1996-1999 г.
В основата на Силите на Светлината стоят предствителите на мрежата на Атлантида. Това е група наброяваща няколко хиляди индивида, притежаващи много силни духовни вибрации, които поддържат чистотата на наследството на Атлантида непрекъснато от началото на нейното създаване. Атлантите имат свои подземни жилища на избрани места под Хималаите, под Южна Калифорния, под някои атоли близо до Таити и под езерото Титикака. Те вдъхновяват и насочват хората към техните идеали състоящи се в създаването на хармонично общество, което ще бъде наречено Новата Атлантида.


ISHTAR ANTARESПревод: stefany
Редакция: Horus
« Последна редакция: Юли 18, 2006, 04:08:19 am от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Подземното Царство на Светлината
« Отговор #1 -: Юли 27, 2006, 19:35:23 pm »
David Standish - Hollow Earth: Fiction & History (C2C - July 26, 2006)

http://conspiracycentral.net:6969/

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Подземното Царство на Светлината
« Отговор #2 -: Юли 28, 2006, 03:08:33 am »
Ето това не мога да разбера как ще стане?

"Те контролират човечеството главно чрез имплантанти, които създават аномалия представляваща времева и пространствена черна дупка"
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Oberon

 • Гост
Отг: Подземното Царство на Светлината
« Отговор #3 -: Юли 28, 2006, 17:21:59 pm »
Не се впрягай бре...видиш ли редакция "Horus" , сещай се:))))
Хор, бъзикам се бре, статията е яка:)

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Подземното Царство на Светлината
« Отговор #4 -: Юли 28, 2006, 21:03:11 pm »
През Първата Световна война започва нашествието на Тъмните сили. Целта е унищожаване силата на Агарта. Цели орди от войни на Тъмнината се предвижили от огромни бази под Китай, Индонезия, Близкия Изток и Африка, през тунели пресичащи Атлантическия океан и се насочили към Мексико към югозападните САЩ, за да ограничат духовното влияние на Агарта върху изгряващата Западна цивилизация. Под земята се състояли физически сблъсъци, които на повърхността намерили израз като Първата и Втората Световни войни. В края на Втората Световна война след победата на силите на Светлината, Агарта насочила вниманието си към духовното Пробуждане на Запада.
musica universalis

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Подземното Царство на Светлината
« Отговор #5 -: Юли 29, 2006, 09:00:02 am »
В края на Втората Световна война след победата на силите на Светлината, Агарта насочила вниманието си към духовното Пробуждане на Запада.
Интересно защо,след като силите насветлината са спечелили ВСВ в момента си имаме илюминати и масони и НСР?А може би илюминатите и масоните са добри и ни втълпяват да не ги харесваме/
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Дъвиан

 • Гост
Отг: Подземното Царство на Светлината
« Отговор #6 -: Август 02, 2006, 07:39:12 am »
Под земята се състояли физически сблъсъци, които на повърхността намерили израз като Първата и Втората Световни войни.

Това най ме притеснява ;D.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #7 -: Март 03, 2009, 18:09:16 pm »
"- На Земята съществуват 7 паралелни свята, независими едни от други. 7 цивилизации се намират в различни етапи от своето развитие. едни са по-напреднали, други ги догонват, трети са по-изостанали. Много е тънка преградата, която отделя тези цивилизации една от друга. Никоя от тях не вижда и не подозира съществуването на другите цивилизации.
- И всички ние ползваме едно земно кълбо, една атмосфера, едно слънце, планети и звезди?
- Точно така, но вие не виждате тяхното небе, земя и море. Не можете да дишате въздухът им, да ползвате природните им ресурси. За тяхната Земя слънчевите лъчи имат друга определена честота на вълните, техният свят и други подобви светове са изградени с други импулси на сътворението. Хората там имат човешки тела, но са създадени или по-точно изградени с други белтъчини. Всичко каквото го имате ва земята, го има и в другитеизмерения.
..."

От "Тайните подземия на Б-я" - 2-ра час от Милан Миланов

Неактивен Girion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 42
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #8 -: Октомври 21, 2009, 13:55:14 pm »
Еееее,тоя Милан Миланов с неговите скъпи книжки и бездарно съдържание.Още в мига когато си дадох парите за първата книга и прочетох първите 2 страници съжалих за 15-те лева.Интересното е, че на доста места се цитира,а пък реално погледнато е съшил в едно доста бездарно художествено съдържание разни изрезки от вестници.Това се оказа може би най-глупавата книга, която съм чел някога.

По темата - само не разбрах какво духовно пробуждане е станало на запад.Щото според мен - по-голям упадък от сега - даже и в тъмните векове е нямало.
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 00:28:24 am от Mirotvorec »
Gortozet 'm eus, gortozet pell E skeud teñval tourioù gell C'hwi am gwelo 'c'hortoz atav

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2009, 00:59:38 am »
"... Никоя от тях не вижда и не подозира съществуването на другите цивилизации.
..."
   Е, ние вече подозираме. Следователно сме никой за говорещия. Ама как подозираме само... ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен sesiliq

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
 • ТРОЯНА
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #10 -: Ноември 13, 2009, 07:54:22 am »
Верно бе.Явно конспирацията е голяма работа.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен old4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 023
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #11 -: Ноември 13, 2009, 12:44:32 pm »
Не искам да обидя никой , но вярвате ли на тези писания ?
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен SiriusAngel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 170
 • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #12 -: Януари 16, 2010, 11:19:39 am »
 :hi:

Аз със сигурност вярвам в измеренията. Имало е дори много опити за това.
Имах една позната която ми каза че един ден докато си почивала на някаква пейка изведнъж в далечината и се открила невероятна градина. Каза ми " Аз седях и гледах такаква красота сякаш беше "рай". Виждах толкова ясно всичко сякаш можех да протегна ръка и да влеза в друго измерение. После изведнъж всичко изчезна за по-малко от секунда, сякаш беше прозорец през който надникнах и после го затворих. На мястото на тази райска градина видях исъхна ли те ни дървета и мръсотията която беше на всякъде и тази сивота.

Това е един малък пример,но мисля че ако може да си настроем мозъка и преминем през матрицата ще успeeм да вижда ме и пътува ме в различни измерения и време.
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #13 -: Януари 16, 2010, 18:24:47 pm »
SiriusAngel  ;D
Не са втрисай толкова.Не знам дали ще приемеш тезата ми, но ще пробвам.
1.Имаме две тела-енергийно и материално.Защо да се ограничаваме само с нас.Ако приемем че това което е около нас е по същия начин то какъв е извода.
2.Виждаме със знанията си .Т.е. за това което имаме знания и опит ние го виждаме.Очите са като отворен прозорец,всичко може да влезе и излезе.Знанията ни виждат какво влиза и какво излиза.За повечето материални неща имаме знания и опит,и да видим нещо което незнаем ние събираме знания за него.И когато го видим го разпознаваме.
3.Енергийно-"Имах една позната" еми жените проглеждат енергийно.Засега те могат да виждат енергиите.Даже виждат и нашата аура.А както са тръгнали нещата май и мъжете ще прогледнем енергийно.Но не е сигурно.
Цитат
Това е един малък пример,но мисля че ако може да си настроем мозъка и преминем през матрицата ще успeeм да вижда ме и пътува ме в различни измерения и време.
Мисля че е глупава идеята.Постоянно опитвам да обясня че разните техники независимо колко са хвалени са опасни.Защото разпъват енергийното ни тяло,и ако го нараним то последствията са: примера с тоя дето му качиха снимката след 75год.Жив умрял не е само приказка,а последствие от медитация в която е премината границата.Всичко в живота си идва от самосебе си ,т.е. когато сме узрели(ГОТОВИ).
Живи и здрави. :hi:
« Последна редакция: Януари 16, 2010, 20:08:46 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен old4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 023
Re:Подземното Царство на Светлината
« Отговор #14 -: Януари 16, 2010, 18:57:49 pm »
Постоянно опитвам да обясня че разните техники независимо колко са хвалени са опасни.Защото разпъват енергийното ни тяло,и ако го нараним по последствията са: примера с тоя дето му качина снимката след 75год.Жив умрял не е само приказка,а последствие от медитация в която е премината границата.Всичко в живота си идва от самосебе си ,т.е. когато сме узрели(ГОТОВИ).

Това горното е и мое мнение , а за последното изречение  :hi: !

П.С. Макар че аз съм скептик , особено за това че има нещо освен шибания ни кратък живот ( извинявам се за израза , но така го чувствам ). Дано се лъжа .
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27