Автор Тема: Психогенетично програмиране създадено от човека  (Прочетена 80427 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Следващото е откъс от книгата "Вселенските Матрици" 2 и е от изключително значение за всички ни. Прочетете и не се отказвайте заради прекалената дължина на текста. Изключително фундаментално е!!! Накрая ще закача и самият документ, за да го разпространявате! На 2-3 места има глупости - не им обръщайте внимание ;) Приятно четене!

Н.


Психогенетично програмиране чрез енергийно-информационните пространства, създадени от човека

Отдавна е известно, че мислите ни притежават огромна сила. Те могат да се превръщат от дематериализирана, идеална информационна форма в материални вещи, предмети и структури. В енерго информатиката действа много прецизно космическият закон за подобието, в чиято основа лежи следната характеристика на торсионните полета: едноименните торсионни заряди (едноименните спинове - само десни или само леви) се привличат, а разноименните (ляво дясно) се отблъскват. Подобното се привлича от подобно. В съответствие с този закон мислите на всеки човек привличат своите подобия. Информационно-мисловните вълни на един човек притежават удивителното свойство при съответните условия да притеглят към себе си същите вълни на друг човек с приблизително еднаква дължина, честота, енергия и кодове. Нашият свят функционира според принципа на био резонанса и подобието. Например бандитите се събират в банди, писателите - в Съюз на писателите, художниците – в Съюза на художниците и т.н.
Чрез своите желания, мисли, думи и действия човекът създава личното си енергийно-информационно пространство - рай или ад.
Например стаята на актьора с многобройните снимки на филмови персонажи и кумири позволяват на стопанина й свободно да ги копира, да влиза в образите на героите си и така да повишава непрестанно актьорското си майсторство. Умението да се включва и да „влиза” в енергийно-информационните канали (полета) на другите хора му позволява да копира с лекота техните маниери, мимики, жестове, реч и поведение - такова е великото изкуство. Обстановката в работния кабинет на учения или в деловия офис на бизнесмена подсилва вдъхновението, научните открития, кариерата, успеха и благополучието - или обратно, привлича неуспеха и разорението - в зависимост от създаденото в тези помещения енергийно-информационно поле (съдържание). Днес мнозина отделят особено внимание на елементите на фън шуй. Енергийно-информационното поле на библиотеката създава особено концентрирано „Поле на знанието”, което спомага за постигането на мъдрост и гениалност.
Картини с фантастични сюжети от бъдещето ще ни включат към тези енергии и ще ни устремят към него, давайки ни мощен допълнителен импулс и сили за осъществяване на желанията и мечтите ни.


Негативно енергийно-информационно психогенетично програмираме

Често интериорът на енергийно-информационното пространство говори за неговия обитател, за характера, навиците и начина му на живот. И обратно, проявата на определени качества у човека оформя съответното поле около него и на мястото, където живее или се намира. Например егоизмът, себелюбието, самодостатъчността, личната изгода, проявяващи се като апатия, мързел и депресия, създават съответното енергийно-информационно пространство. Това поле вибрира в резонанс със стопанина си и започва да самогенерира неговите качества - на човека му харесва обстановката, в която живее. Нека разгледаме няколко примера за негативно психогенетично програмиране в картините на известни художници.
За картината на Иля Репин „Иван Грозни убива сина си” му позирал писателят Всеволод Гаршиц. Когато тя била завършена, писателят се хвърлил в стълбищната шахта и загинал. И ако днес има желаещи да се включат в тази енергийно-информационна програма за убийство и самоубийство, могат да го направят с помощта на умиращия царски син на тази картина.
В първия том описахме съдбата на хората, които са притежавали картината на Ван Гог „Автопортрет”, носеща програма за разорение и унищожение. Споменахме също за ревността и агресията на Салвадор Дали по отношение на бившата му любовница, заложени в същата картина, довело до ужасната смърт на мъжа й в пламъците на пожара. Известни са и някои „майстори”, които могат да предават отрицателните си програми на другите хора чрез своите произведения. Например през 1996 г. художникът Марк Куин нарисувал портрет на милиардера Алфред Хигинс и съпругата му и те скоро починали по различни причини. Великолепното семейство, излъчващо благополучие и удовлетворение от живота, останало само на картината. Надяваме се, че разбирате как ще се развие съдбата на хората, у които попадне тя, а предприемчивият Марк Куин след този случай открил нов източник на доходи. Той се обаждал на богати и високопоставени хора с предложението да им нарисува портрет. А те му плащали добри пари, за да не го направи.
Читателят трябва да се огледа и да види какви произведения на изкуството и най-вече какви енергийно-информационни програми има около него.
Например, веднъж авторът беше на гости в едно жилище, в което домакинът беше окачил по стените следните картини: първата „Деветата вълна” от Айвазовски, на която е нарисувана ужасна буря и хора, които се спасяват върху отломките на разбития кораб - тя носи съответната програма за унищожение и борба за оцеляване. Втората картина беше „Спящата гора” на Шишкин - непроходим гъсталак без път и пътека, дори без диви зверове - програма за непроходимост, застой и самота. Третата картина носеше името „Непознатата”. На нея е изобразена красива дама с надменно лице, пътуваща в дилижанс. Съдбата на дамата, по чиято история е нарисуван портретът, е била ужасна - тя била без крака - програма за осакатяване, нещастни случаи и злополуки, самота. Освен това, на почетно място в апартамента висяха рога от лос, а на масата имаше пепелник с фигурка на дяволче. Повечето хора знаят, че рогата са символ на съпружеска изневяра, а дяволът - за включване към антисвета. След като разгледа предметите, авторът разказа на домакина какво изразяват те: „Ти се опитваш да водиш хората след себе си, но житейският ти път е самотен, апатичен и непроходим като дълбока тъмна гора без път и пътека. Твоята съдба е вечна борба за оцеляване. В сивия ти самотен живот рядко проблясва светлина на общия нещастен фон от неуспехи, семейни бъркотии и изневери”. Домакинът беше потресен от мигновената психоанализа, защото съдбата му напълно отговаряше на тези енергийно-информационни програми, заложени в картините и предметите (подобното се привлича от подобно).
Той потвърди, че наистина си пробива път с борба, че няколко пъти се е развеждал поради изневери на съпругите си, а сега е сам и се опитва да води курсове по ясновидство сред хора, които страдат и затъват в негативните програми на личната си съдба. Той свали картините и рогата и на следващото ходене по огън без ни най-малко съжаление изгори в огъня тези семейни реликви, предаващи се по наследство, с намерението да промени генерално „щастливата” си съдба.
Интересен е фактът, че един известен институт за изследване на катастрофите и авариите се срути, защото там беше концентрирана на едно място свръх критична маса от негативна информация за катастрофи и аварии по цялото земно кълбо.
Авторите предлагат да се замислите какво енергийно-информационно пространство сте създали - съзнателно или несъзнателно в дома си и в работата си и как ви влияе то. Разгледайте внимателно интериора в жилището си, за да разберете какви програми са заложени в предметите и как това се отразява върху съдбата ви. Ако искате животът ви да бъде успешен, щастлив, духовен и хармоничен, освободете се от отрицателните внушения и се заобиколете с предмети, които носят само позитивни програми.
Много дреболии оказват съществено въздействие върху енергийно-информационното пространство. Празните буркани, вази, кутийки генерират онова, което се намира в тях - т.е. празнота. С други думи, вкарвате в живота си проклятието за разорение. Затова следете в тях винаги да има нещо: във вазите да има цветя (може и изкуствени), в кутийките да има бижута, пари и т.н. - тогава животът ви ще бъде прекрасен и хармоничен. Оставените дори за една нощ мръсни съдове в умивалника създават отрицателно енергийно-информационно поле, което въздейства негативно върху обстановката в цялото жилище в продължение на няколко дни. Кухнята е светая светих във всеки дом, защото тук се извършва тайнството за приготвянето на храната, която после поемаме в себе си. Ако не я поддържате в ред и чистота, вкарвате в себе си тези програми и те започват да ви разрушават отвътре. Не напразно се казва, че „ние сме това, което ядем”. Както писахме в предишната книга, препоръчваме ви постепенно да преминете на вегетарианска диета, за да не поемате програмите за унищожение (смърт), страх, животински инстинкти (насилие, агресия, похот и егоизъм) и др.

Ще отбележим, че някои напитки, хранителни продукти и „безвредни” добавки, скрити зад абревиатурата „Е...”, съдържат канцерогенни вещества и дори такива, които предизвикват уродства при новородените, чиито родители са ги консумирали. Най-известни със своята агресивност и токсичност за човека са напитките от типа на „Фанта” и „Пепси-кола”, чиято продажба е разрешена в страните от третия свят. В много от тези продукти производителите са заложили зомбиращи енергийно-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма). Пример за такива зомбиращи програми са продуктите на известната компания „Хербалайф”.
Ако пия, пуша и употребявам наркотици, какви ли психогенетични програми записвам в генетичния фонд на своето родово Дърво на Живота и предавам на потомците си?
Нещата се усложняват и от факта, че когато човек яде, той се „отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външна енерго-информация и негативните програми без препятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури и могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енергийно-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа „Подчини се на жаждата” или „Опасно вкусен”?
Хората, които злоупотребяват с алкохола и цигарите, създават около себе си отрицателно енергийно-информационно пространство, свързано с пиянство, алкохолизъм и никотинова зависимост, с което заразяват и другите. Най-много страдат децата, защото те всмукват в себе си всички негативни програми. Опитайте да си отговорите на въпроса: „Ако родителите пият, пушат, дрогират се, псуват, какви психогенетични програми предават на децата си на генетично равнище?” В нещастните семейства се раждат непълноценни деца умствено изостанали или уроди. Те са генетично предразположени към пагубните пороци на родителите си. Спортните състезания от типа на кик бокса, рестлинга, така наречената „борба без правила” и всички други, които култивират агресия и насилие, създават отрицателни енергийно-информационни полета. Благодарение на излъчването им по радиото, телевизията и Интернет обхватът на пораженията от тях е достигнал заплашителни мащаби. Често отрицателните полета на унищожението (убийството), насилието и зомбирането се създават в нашите домове именно под въздействието на медиите. При това те използват цялата мощ на посочените енергийно-информационни мрежи, създадени от човечеството.
Психичното заразяване се осъществява както чрез „жълтите” вестници, списания, книги, аудио и видео продукции, така и чрез радиото, телевизията, глобалната компютърна мрежа Интернет, мобилните телефонни връзки. Понякога медиите заразяват хората с безнравственост и подтикват към беззакония, насилие, грабежи и убийства. А с помощта на съответните „шедьоври” жизнената енергия на хората се изсмуква повсеместно. Много опасни са и компютърните игри, в които се водят всякакви военни действия, извършват се жестокости и насилие. Тези игри, които мнозина смятат за „безвредни”, всъщност оказват мощно зомбиращо въздействие, особено върху детската психика. Те са лесно достъпни и се разпространяват масово на компакт дискове и в Интернет. Включването към света на смъртта и страданията (ада) се произвежда в промишлени мащаби и с високо качество. Дори мобилните телефонни мрежи стават източник на психично заразяване. Например в една от тях се разпространява играта „Пираня” - името й говори само. Новите информационни технологии и масмедиите многократно са повишили възможностите си за отрицателно въздействие върху човешката психика. Те обхващат големи групи хора и дори населението на цели държави.
Друг пример за включване към негативните енергийно-информационни пространства е еротиката и порнографията. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание. Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло - до израждане на нацията. Не е чудно, че днес смъртността в Русия надвишава раждаемостта: на десет ковчега се купува една детска количка.
Нашият народ постепенно измира. От 1992 г. броят на умиранията в Русия надвишава този на ражданията. И причините не са икономически. Контролът над раждаемостта, убиването на неродените деца, „сексуалното образование” на учениците, порнографията и насилието в медиите - всичко това е оръжие за масово поразяване, по-мощно от ядреното или биологичното. То е насочено към унищожаване на човека и разрушава основата на нацията - семейството.
За да се унищожи един народ, достатъчно е да се развратят децата му - и той умира. Това е известно на нашите противници, които неведнъж са се опитвали да покорят руския народ и да завладеят териториите му с всичките им природни богатства.
Не напразно в предсказанията за апокалипсиса (края на света) се казва: „В човешкото съзнание ще навлезе култът към секса, насилието, садизма и предателството. В много държави ще настъпи хаос и безредие... Честността и порядъчността ще бъдат осмивани и ще изчезне нуждата от тях. Повсеместно ще се култивират простотията и нахалството, лъжата и измамата, алкохолизмът и наркоманията, кражбите, предателството, национализмът, враждата между народите и преди всичко омразата към руския народ. Ще бъде прекъсната връзката с духовните корени, ще се унищожат основите на народната нравственост. Разложението и развращаването на младежта ще достигне своя връх. Ще се смесят крадци и светци. И само единици сред тях ще останат хора.”
« Последна редакция: Юни 08, 2006, 20:52:04 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Според статистическите данни в Русия през 2000 г.:

• Смъртността надвишава раждаемостта 1,6 пъти;
• На двама работещи се пада един на социални помощи;
• Ежедневно 18 хиляди деца са убивани чрез аборт;
• На едно раждане се падат два аборта;
• Едва 4 % от децата се раждат относително здрави;
• 70-80 % от децата страдат от нервнопсихични заболявания;
• Повече от една трета от донаборниците се освобождават от военна служба по здравословни причини;
• Всяко второ семейство се разпада;
• Наблюдава се стремително нарастване на туберкулозата, сифилиса и СПИН;
• 65 % от мъжете и 40 % от жените изневеряват на партньорите си;
• Официалният брой на безпризорните е повече от милион, а на сираците - 1,5 милиона;
• Около 2 млн. деца не учат никъде - по ниво на интелектуално развитие руските ученици слязоха от първо на 15-то място в света;
• Детската и юношеската престъпност нарасна 16 пъти;
• 60 % от юношите пушат, 61,5 % употребяват алкохол, повече от 20 % са опитвали наркотици;
• Много юноши започват полов живот на 13-14 г.;
• Само през 1997 г. 3,5 хиляди деца от Русия са осиновени и отведени в САЩ;
• От 10 бременности 7 завършват с аборт;
• На 100 жени в детеродна възраст се падат 124 деца, докато за възстановяване на поколението са необходими 215;
• През последните години децата са намалели с 3,7 млн.;
• Смъртността сред юношите на 15-19 г. се е увеличила с 50 %.

Основата на всяка нация са семейството и родът, където народните традиции се съхраняват и се предават на поколенията. За да е стабилна държавата, трябва да има здрави и многодетни семейства. Ако запазим семейството и възпитаме децата си в патриотизъм, ще спасим страната си. Ако всеки се грижи за жените и децата, ще престанат да се убиват ежегодно по 8 милиона деца чрез аборти. Младежите ще се научат да виждат бъдещето си в семейството, а не в търсене на сексуални партньори. Държавата ще се грижи за гражданите си, а те - за своята държава. Ние разполагаме с огромна територия, с изключително богати ресурси, мощен научен и военен потенциал. Нашата страна ще стане най-могъщата. Пред Русия стои велико бъдеще - на интелектуален и духовен лидер на планетата.
Филмите на ужасите също носят огромен зомбиращ потенциал, разрушаващ човешкото съзнание. Учените са установили, че гледането само на един такъв филм нарушава функциите на нервната и психичната система. Това въздействие продължава около две седмици при възрастните, а при децата - около месец. А редовното гледане на такива филми води до устойчиви негативни промени в човешката психика (непредсказуемо поведение, повишена агресивност, раздразнителност, лесна уморяемост и т.н.). Известен е случай, при който през 1997 г. Около 700 японци са попаднали в болница със симптоми на епилепсия след гледането на компютърен анимационен филм.
Любителите на филми на ужасите сами подхранват злото, от което после страдат. Сюжетите нахлуват в живота им - заложените в тях негативни програми рано или късно се материализират. Например, един известен режисьор, след като заснел поредния си филм, се прибрал у дома и установил, че сюжетът му се е осъществил на практика. Жена му и дъщеря му били изнасилени и зверски убити в пълно съответствие със собствения му сценарий.
Ето още един пример. Знаменитите кули на Световния търговски център в Ню Йорк неведнъж бяха взривявани в различни филми. И на 11 септември 2001 г. трагедията се материализира като терористичен акт, в резултат от който загинаха около 6 300 души. Всичко, за което помислим, се реализира. Едва след трагичните събития в САЩ забраниха филмите и компютърните игри, в които се разрушават емблематични постройки - символи - например Световният тьрговски център, статуята на Свободата и т. н. Както се казва, животът все пак ни учи на нещо, нали?
Негативното въздействие върху хората се осъществява и чрез черните секти, които използват черна магия, например енволтиране (Енволтиране - от лат. дума involer - нападам, завладявам - ритуал от черната магия, обикновено за смърт.), зомбиране (потискане на собствената воля и покоряване на чуждата), „любовна магия” и т. н.
Всяка реклама е психотронен торсионен генератор, излъчващ енерго-информация. Колкото повече реклами и билбордове има на единица площ, толкова по-голямо въздействие оказват те на безсъзнателно равнище върху подсъзнанието и съзнанието на хората. Рекламата може да има няколко скрити нива със закодирана информация, например така нареченият 25-ти кадър. Често самите й създатели не осъзнават какво негативно въздействие оказват техните творения върху хората.
В много страни, например в САЩ, рекламата на алкохол и цигари е забранена със закон, защото властите разбират каква вреда нанасят тези пагубни стоки върху здравето на гражданите, а следователно и на икономиката на държавата. Кога ще го осъзнаем и ние?
Учените са установили, че екологично агресивната среда оказва негативно въздействие върху човека и животните. Например, сътрудниците в Института по екология на Волжския басейн РАН в гр. Толиати са открили, че в замърсена вода рибите стават асиметрични. При риба, уловена в Саратовското водохранилище, в района, където се влива силно замърсената река Чапаевка, била регистрирана асиметрия в броя на люспите, перките и хрилете. Екологично замърсената среда предизвиква сериозни генетични нарушения (мутации) при рибите и те стават отровни за консумация. Не по-малко вредни са и психичните замърсявания, както и всякакви енергийно-информационни въздействия.
Ще разгледаме още един проблем, свързан с живота на човека в агресивна среда. Става въпрос за широко разпространената болест на века - нарушение на обмяната на веществата, водещо до затлъстяване. То се наблюдава при огромна част от населението - както при децата, така и при възрастните. Много фирми се занимават с решаването на този актуален проблем. Повечето от тях го виждат в така нареченото „изгаряне” на мазнините. Но те не знаят или не обръщат внимание на причината, която лежи в основата му. Затлъстяването се дължи главно на функционалния комплекс от страхове пред агресивната околна среда и защитната реакция на организма, която се проявява на равнището на инстинкта за самосъхранение. Човек подсъзнателно се опитва да се скрие и защити и тогава се включва инстинктът за оцеляване, водещ до натрупване на тлъстини. Затова простото „изгаряне” на мазнините го оставя незащитен и започва да страда психиката му. В резултат се дебалансира единната енергийна система на организма, което води до различни заболявания. А основната задача при лечението на затлъстяването е да се отстрани причината - неутрализиране на програмите на страха, насилието и унищожението, записани в човешката аура - и отстраняването им от нашия живот чрез пречистване на аурата както на отделните хора, така и на цялата планета.
Всички изброени негативни психогенетични програми са нещо като „психична инфекция”, която включва човека към пространствата на страданията, деградацията и смъртта. Това води до срив на нравствеността, до липса на култура и до бездуховност. Показатели за психично заразяване са: апатията, мързелът, депресията, синдромът на хронична преумора, болестите, безплодието, лудостта, бедността, мрачните мисли, ругатните, липсата на воля и пагубните пороци-доброволното поемане на кофеин (чрез кафето и силния чай), тютюн, алкохол, наркотици и т.н.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Заразяване с психогинетични енергийно-информационни вируси чрез неприлични думи, татуировки и пиърсинг

В днешно време придоби масов характер психичното заразяване на хората чрез използване на неприлична лексика и псувни. По щандовете на музикалните магазини се продава свободно всякаква продукция на такъв език. Уличният жаргон се използва широко за рекламни цели, за да привлича потенциални клиенти.
Малко хора осъзнават колко негативно се отразява неприличната реч върху човешкото здраве и съдба. Страдат преди всичко зъбите, венците и цялата уста, тъй като когато човек ругае, псува и злослови, той създава отрицателна енергия в устната си кухина. В следващото си въплъщение такъв човек ще фъфли, заеква, мънка или ще се роди ням, а в сегашния си живот често ще страда от остри респираторни заболявания, възпаления на венците (пародонтоза), загниване, разрушаване и опадване на зъбите. Според последните научни данни, човешките зъби са пряко свързани с всички органи. Всеки зъб е индикатор на един или друг орган, като отразява състоянието му. С един зъб могат да бъдат свързани няколко органа или обратно - един орган да е включен към няколко зъба. Човекът е сложна самобалансираща се система. Докато тя се справя със задълженията си, той е здрав. Развалените зъби са причина за недобрата работа на някои органи, тъй като при дъвченето върху тях като върху екстра рецептори се упражнява механично въздействие, стимулиращо функцията им. Липсата на някой зъб води до незадоволително стимулиране на съответните органи и до хронични заболявания. Затова е много важно зъбите да се лекуват своевременно, колкото може по-бързо да се пломбират (така се възпрепятства изтичането на енергия от органа) и да се прави всичко възможно да се запазва всеки зъб, дори ако стоматологът настоява да го извади.
Хубавите зъби са показател за здрави вътрешни органи и за душевно благополучие.
Учените са установили, че ако някой ви се кара или ви ругае продължително време, върху вас се оказва силно негативно въздействие, еквивалентно на радиоактивно облъчване с мощност 50 хиляди рентгена (смъртоносната доза за човека е 600 рентгена). В такава ситуация сте се озовали в отрицателното пространство и ставате жертва на обитателите на низшите светове (мафлоците). Те се хранят с жизнената ви енергия и унищожават фините ви тела. На физическо ниво това се проявява като безразличие, апатия, мързел, синдром на хроничната преумора, депресия и опити за самоубийство.
Шеговитият и привидно „безобиден” израз „По дяволите” програмира човека за болести, страдания и разорение, тъй като го изпраща в „черна яма” или „в гроба”.
Изразът „Ще ти откъсна главата” нарушава енергийно-информационната матрица на фините тела (прекъсване на енергийните връзки, отделяне на главата от тялото) и впоследствие се материализира в болест: ОРЗ, бронхиална астма, пневмония или туберкулоза. Проклятията от типа: „Две леви ръце” или „Ръцете ти да изсъхнат” водят дотам, че във физическия свят човекът не умее да свърши каквото и да е - „Един пирон не може да забие”. При по-тежките случаи се наблюдава дори пълна парализа на ръцете. Лошите негативни завистливи мисли, излъчвани през очите, водят до урочасване и проклятие -предизвикват нарушения в енергийно-полевата структура (аурата) на човека (виж илюстрацията).

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
На илюстрацията са показани същностите на завистта, клеветата и осъждането. Проявявайки такива негативни качества, човекът призовава тези същности и те навлизат в аурата му, а той страда от тях.
Неприличният груб вулгарен език е психична инфекция, опасна не само за здравето и съдбата на човека, но и за Земята и за Космоса. Така става ясно защо с думи можеш както да убиеш, така и да излекуваш. Уличният неприличен жаргон (сленг) принадлежи към отрицателното пространство, затова ако човек го използва в речта си, се включва към най-низшите светове и се обрича на болести и страдания. За такива хора се казва, че нямат късмет в живота. По правилно е да се каже, че те са си създали „горчивата” съдба чрез негативни мисли, думи и действия. Затова в съветски времена псуването се смяташе за нарушаване на обществения ред, приравняваше се към хулиганството и се осъждаше като административно и дори углавно престъпление. А днес правозащитните органи си затварят очите пред използването на нецензурна лексика от гражданите - и така си има достатъчно проблеми.
Други мощни средства за самопрограмиране са татуировките, техниката „боди арт” (от англ. Body art - рисуване върху тялото), при която по кожата се нанасят рисунки със специални бои, които остават няколко дни, както и продупчването на носа, устните, езика и други части на тялото за окачване на украшения. Символиката на тези „шедьоври” е отрицателна и залага негативни психогенетични програми в съдбата на хората. Например изображенията на символи на смъртта и низшите светове (черепи, скелети, дяволи, демони и др.) привлича като магнит нещастия, страдания, осакатяване и в крайна сметка унищожение и смърт.
Изображенията на различни животни, змии, дракони и пр. програмират хората да проявяват съответните животински качества - агресия, жестокост, тъпота, инат и др.
На ниско ниво това са символи на злото и привличат астрални същности от тези светове. С времето те се материализират и на физическо равнище организмът се заразява с паразити (хелминти). Човекът започва да губи жизнената си енергия и се разболява. Това се проявява като апатия, мързел, депресия, синдром на хроничната преумора, агресия и т.н.
Тези същности, които човек е изобразил или прикачил към тялото си, го обсебват. Такова мощно негативно и зомбиращо въздействие оказва татуировката.
Наред с риска от инфекции (включително СПИН) и продължително разраняване на продупчените места по тялото, любителите на пиърсинга доброволно пробиват и всичките си фини тела, което води до енергийно отслабване на организма. Ето и някои разшифровки на символиката: единичната обица, която обичат да носят много мъже, създава програма за самота. Пръстенът в носа и на други места по тялото, какъвто някога са поставяли на робите и на животните, включва негативни програми за подчинение, потискане, насилие, зомбиране и робство. Запитайте се дали ви е нужно това?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Механизмите на негативното енергийно-информационно психогенетично програмиране

Човек сам програмира съдбата (кармата) си чрез своите желания, емоции, чувства, мисли, думи и действия. Да разгледаме как става това психогенетично програмиране.
При отрицателни емоции и чувства, негативно вербално (словесно) или мислено програмиране се разрушават енергийно-информационните матрици на СЪЗНАНИЕТО (матриците-дискети на паметта в аурата и енергийните връзки между тях. Аурата на такъв човек е изкривена и има многобройни пробиви. Негативната енергия блокира основните енергийни центрове (чакрите) и меридианите, свързващи го с 13-те зодиакални съзвездия и с целия Космос. Например, за да работи нормално, панкреасът трябва да се подхранва от всичките 13 зодиакални знака (за сравнение – на черния дроб му е достатъчен един от тях). Затова при лечението на диабета трябва да се изплатят кармичните дългове и да се възстанови енергийното захранване от всичките знаци, което е твърде сложно.
Блокирането на чакрите и меридианите нарушава нормалното енергийно захранване на психичната и нервната система, което неизбежно се отразява отрицателно върху целия организъм (енергиен глад). Този дисбаланс се записва на фини нива в хиперсвръхфокалните структури на душата, духа, монадата или свръхмонадата (в зависимост от степента на развитие на индивида) и във вълновите матрици на ДНК в хромозомите на всяка клетка от организма (вълнов геном). Той се предава генетично като вродени и наследствени болести (хемофилия, туберкулоза, психични болести, церебрална парализа, предразположеност към рак и други) или като негативни енергийно-информационни програми (наркомания, алкохолизъм, други пагубни страсти, склонност към агресия, насилие, жестокост и т. н.).
Поради нарушения в енергийно-информационните матрици на СЪЗНАНИЕТО първоначално се образува енергийният скелет на болестта - системата от прекъснати енергийни връзки на фино ниво. Това води до блокиране на енергийния поток към различните органи и дисбаланс в енергийно-информационните им матрици, след което в резултат на физическо равнище възниква заболяване.
Древната мъдрост гласи: Няма болести, а само неправилно мислене. Дори съвременната медицина започна да осъзнава, че всички болести са психосоматични, т. е. в основата на нарушенията в тялото (сомата) лежат дълбоки психологически причини. Тази проста истина, открита още от средновековния лекар Парацелз в началото на XVI в., намира все повече потвърждения и в наше време. Психологическите причини за болестите могат да се разделят на следните групи: свързани с различните нива на СЪЗНАНИЕТО (безсъзнателно, подсъзнание, съзнание, осъзнаване, знание и т.н.); вродени и придобити; вътрешни и външни и т. н.
Тази идея беше потвърдена напълно от В. М. Бронников и неговия метод за възстановяване на енергийно-информационните структури на двигателните функции. Същността му се изразява в активиране на функциите на дясното мозъчно полукълбо, отговарящо за образното мислене, творчеството, интуицията и връзката със свръхсъзнанието. След обучение по метода на Бронников хората установяват, че и двете им полукълба са започнали да работят и да хармонизират дейността на целия организъм. Разработените на тази основа технологии ги превръщат в скенери (биорентгени) - те могат да изучават живи и неживи обекти с помощта на свръхсетивно зрение. Хората се превръщат в резонансна система, в основата на която лежи свръх съзнателното възприятие на биосигналите от живите организми.
В основата на всяка болест са залегнали психологически причини, водещи до нарушаване на биополевата структура на фините тела, т. е. на енергийно-информационните процеси в аурата. Това води най-напред до функционални дисбаланси, а по-късно и до физически поражения на органите и системите в тялото.Основни психологически причини за соматичните заболявания

Взаимовръзката между негативните мисли, думи и постъпки и соматичните заболявания може да се демонстрира нагледно чрез примери - хроничните болести на престъпниците, свързани с характера на престъпленията им. Такива изследвания са правени от доста медицински институти и научноизследователски центрове както в чужбина, така и в Русия.
Разговорите с много престъпници, проведени от специално подготвени лекари в различни затвори, довели до изключително интересни научни изводи.
Невритите, частичната или пълна парализа на ръцете, са специфично заболяване на крадците. Повечето обирджии, тръгнали по пътя на престъплението, се оплакват от непрекъснати спазми в ръцете, нечувствителност или слабост на китките. Как да не си спомним старото проклятие към крадеца: „Да ти изсъхнат ръцете!”... и те наистина „изсъхват”. Механизмът за развитие на болестта е прост. Съвестта, дори натикана в най-скритите кътчета на съзнанието, продължава да измъчва престъпника и това вътрешно противоречие (макар и неосъзнато) скоро се отразява върху здравето му. Най-напред се поразяват онези органи и части на тялото, които действат най-активно при осъществяване на престъпния замисъл. При крадците това са преди всичко ръцете.
Нещо повече, тези нарушения се предават по наследство.
Известен е случай, при който на един крадец била отсечена лявата ръка от лакътя и при всичките му деца, родени след това, тя също липсвала. При зачатието бащата е предал на децата си на енергийно-информационно (вълнов геном) и генетично ниво нарушената си физическа матрица (липса на енергийно-информационната матрица на лявата ръка).
Всички престъпници живеят в непрекъснат страх. А той разрушава бъбреците. Надбъбречните жлези излъчват в кръвта повишено количество „хормони на страха” - адреналин и норадреналин. Те бързо се разлагат на отровни вещества и бъбреците трябва да ги пропускат през себе си. Като следствие възникват нефрити, пиелонефрити и дори туберкулоза на бъбреците. Страхът според учените е сигурен път към язва на стомаха или дванадесетопръстника.
В края на 80-те и 90-те години на XX в. руските затвори се напълниха с крадци от нов тип - престъпници от търговската мафия или осъдени за финансови афери. Те са трупали пари, без да си цапат ръцете, а „професионалното” им заболяване се оказало варикозно разширение на вените и упорит запек, предизвикан от риска, хазарта и лицемерието, в резултат от които се нарушава нормалното кръвоснабдяване на долните крайници. Тези емоции водят и до сериозни поражения на нервната и психичната системи, проявяващи се в постоянно раздразнение, изблици на ярост, чести нервни сривове (дори истерична невроза) и т.н...
По принцип лицемерието е много опасна черта на характера. По наблюдение на лекарите тя води до тежки нарушения в обмяната на веществата - захарен диабет, поражения на щитовидната жлеза, хипофизата и надбъбречните жлези. Такива хора доста напълняват или отслабват до състояние на дистрофия.
Добре е да си спомним древното поверие, че убиецът поема върху себе си не само греховете на жертвата (негативна карма с програма за унищожение и т.н.), но и всичките й болести (палачът и жертвата са едно). Хората, склонни към насилие, също имат достатъчно недъзи. Яростта, гневът, отмъстителността предизвикват, например, повръщане на кръв. Тези негативни качества имат нужда от интензивно подхранване с адреналин, а за да бъде той неутрализиран, е нужен калций. Организмът го „взема назаем” от костната тъкан, най-вече от зъбите. Затова зъбите на жестоките хора са развалени и опадват рано. Затова и стоматологичните заболявания са доста разпространени в затворите. Както е казал още през X в пр. н. е. в един от псалмите си пророк Давид: „Боже, строши техните зъби в устата им...”. А зъбите, както казахме по-горе, са пряко свързани с всички органи. Интересен е фактът, че престъпниците, които нараняват физически жертвите си, в ежедневието си непрекъснато получават малки травми: изкълчвания, счупвания, порязвания, синини - според кармичния закон (възмездието). А учените го обясняват с това, че хормоните на стреса, излъчвани в кръвта, предизвикват спазми на кръвоносните съдове в мозъка, което води до рязко нарушаване на функцията на вестибуларния апарат и на координацията на движенията, до поява на внезапни гърчове на някои мускулни групи, до радикулити и пр.
Лошите мисли предизвикват силно главоболие и остеохондроза. Лекарите в затворите разказват, че убийците буквално се гърчат от болки без видима причина.
Надменните, алчни и тщеславни хора страдат от хипертония. Скъперничеството води до тежки сърдечни заболявания - стенокардия, исхемична болест и дори инфаркт. Вечното недоволство от живота и от околните предизвиква мигрена.
Съвременната медицина все повече се убеждава, че всяко психично отклонение може да бъде заразно за околните. В средните векове, например, сред жените във Франция и Испания избухнала истерична епидемия. Женското население в някои села, градове и дори области страдало от безпричинна истерия. В „заразените” райони денонощно се разнасял многогласен женски вой. А в наши дни – в началото на 90-те години на XX в., когато обществото доста отчетливо се раздели на бедни и богати, в Русия се разрази истинска епидемия от завист. И както виждаме, това чувство не е само лична работа.
Завистта е заразна по природа. Сигурно и вие познавате семейства, които се състоят от злобни завистници. От този вирус могат да бъдат поразени цели села и градове!
В наши дни е нещо обикновено да се побъркаш от завист. В психиатричните клиники е пълно с „двойници” на звезди от руския и световния шоу бизнес, на политици, общественици и писатели. Много престъпления се извършват също поради завист, като започнем от първото известно в историята на човечеството, описано в Библията. Както знаем, Каин жестоко се разправил с Авел, защото му се сторило, че Бог е по-благосклонен към брат му.
Дори и да води здравословен живот, завистливият човек често страда от сериозни заболявания на вътрешните органи, като гастрит, язва, панкреатит, камъни в бъбреците, стенокардия, инфаркт и др. Други примери за заболявания, предизвикани от завист, обиди, клевети и осъждане, са хроничните екземи и псориазис.
Дори съвременната ортодоксална медицина е стигнала до извода, че особеностите на психиката, качествата на характера и най-вече душевните недъзи оказват силно въздействие върху физическото здраве на човека.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Заразяване с паразитни вируси на съзнанието (Мафлоци)

Какво прави сериозните психични болести и негативните черти на характера толкова заразни, че да се проявяват дори като психична епидемия?
Днес в медицината често се употребяват термините „афганистански” или „чеченски синдром” и „психичен вирус”. Това са енергийно-информационни програми, предизвикващи много психични заболявания, например внезапни „безпричинни” изблици на гняв, омраза и агресия. С такива вируси са заразени не само участниците във военните действия, но и хората, които са контактували с тях или са попадали на местата, където наскоро са се водили бойни действия. Всеки психично болен е източник на такава инфекция. Ето защо е необходима изолацията на тези болни. Съществуват особени рискови групи, при които опасността от психично заразяване е най висока. Това са преди всичко онези, които работят с други хора: началници, администратори, продавачи, кондуктори, контрольори, учители, психолози, лекари, педагози, съдии, полицаи и други.
Вирусите на съзнанието са разрушителни психогенетични програми, които поразяват основните жизнени функции подобно на компютърните вируси. Те изкривяват човешкото възприятие и емоции; променят намеренията и самооценката; предизвикват болезнена привързаност и депресивни състояния; водят до отслабване на интелекта и паметта; провокират психични заболявания; стават причина за неуспех и болести.
Има различни видове енергийно-информационни паразити: вербални, емоционални, мотивационни, понятийни, светогледни; вируси на възприятието и паметта; вируси, поразяващи колективното безсъзнателно и много други. Методите за борба с тях са описани от С. Лайт в книгата му Вируси на съзнанието.
Психичните вируси или паразитите на съзнанието са същности, обитаващи низшите астрални светове.
Един от първите, регистрирал тези невидими енергийни субстанции, е барон Йохан фон Попел, собственик на лаборатория по експериментална фотография в Източна Прусия на 30 км. южно от Кьонигсберг. През 1937 г. той изобретил фото емулсии, които реагирали на инфрачервените лъчи и позволявали да се правят снимки при пълна тъмнина. Това давало възможност да се фотографират обекти, невидими в обикновения светлинен спектър.
При експериментите били използвани два фотоапарата едновременно. В единия имало стандартни фотоплаки, а в другия - чувствителни към инфрачервените лъчи. Още първите резултати били шокиращи. На контролните снимки, направени при пълна тъмнина, нямало нищо. На фотоплаките, покрити с чувствителна фото емулсия, ясно се виждала фигурата на Фон Попел и някакво образувание, подобно на медуза, което докосвало шията и лицето му с пипалата си. Отначало той го помислил за артефакт.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Фон Попел се погледнал в огледалото и забелязал, че кожата на шията и лявото му слепоочие е леко зачервена и го сърби - точно там го докосвали пипалата на медузата от снимката.
След два дни изследователят бил сигурен, че тя не е артефакт. Зачервяването се превърнало в обрив във вид на мехурчета, които доста го болели - докторът ги определил като вид херпес. На следващите снимки, направени с чувствителната фото емулсия, се появили още такива медузи. Попел бил рационален и здравомислещ човек, затова си направил извода, че изобретената от него нова емулсия позволява да се фотографират реални енергийни обекти. Тези астрални същности - медузи наистина съществуват, но поради несъвършенството на човешките сетива ние не ги виждаме, както не виждаме радиовълните например.
Историята разказва, че по съвет на стария си слуга Фон Попел започнал да носи чесън като средство против херпеса (известно е, че лукът и чесънът прогонват астралните същности - „злите духове” и затова често се използват при лечение на много заболявания). Обривът наистина запознал да изчезва, а „медузите” се държали на разстояние от него.
Следователно, херпесът и много други заболявания са предизвикани от въздействието на някакви невидими същества върху човешкия организъм.
Ето още един пример. Когато Е. Н. Вселенски замина на експедиция с лодки в Карелия като инструктор, той се сблъска с аналогично заразяване с астрални същности, предизвикали белодробно заболяване при един от участниците. Той за няколко минути се подпря с гол гръб към една скала (това се случи през лятото зад Полярния кръг). Знаем, че не е препоръчително човек да сяда или да се опира на камък - можем да се простудим. Пострадалият обаче възрази, че скалата е топла. След половин час на гърба му се появи червен обрив, подобен на копривна треска. Той започна да кашля силно, а през нощта състоянието му рязко се влоши - появи се двустранно белодробно възпаление. Интересното е обаче, че при прослушване със слушалки дробовете му се оказаха чисти. Въпреки това Вселенски започна да го лекува като при белодробно възпаление - постави му вентузи (при полеви условия не разполагахме с медицински, използвахме обикновени чашки). Лечението помогна – на следващия ден обривът и кашлицата изчезнаха. Това не беше обикновена простуда, а заразяване с астрални същности, които бяха отстранени с помощта на вентузите. Тези невидими с просто око астрални същности се наричат още мафлоци. Те са най-елементарните енергийни полу-етерни същества. Имат само някакви проблясъци на разум, но нямат ДУША. Мафлоците са роби на по-високо организирани същности с ДУША. Последните обитават низшите астрални светове, така наречените „Кръгове на Ада”.
Орис (Сергей Василевич Цвельов) е описал прекрасно низшия астрален свят и неговите обитатели в книгата си „Живот между животите. Митарствата на Душата”. По-долу цитираме неговите думи с известни допълнения. „В някои от кръговете на Ада къщите са полуразрушени или полу изгорени по време на въстания и безредици. Тъй като основните обитатели на Ада - мафлоците - не се интересуват къде и как живеят, защото са безразлични към комфорта и уюта, те изпращат мафлоци - роби да възстановят разрушените и изгорели домове, но онези само разчистват развалините и пожарищата, без да строят нищо на тяхно място. В други райони има схлупени къщурки, набутани една до друга, които образуват нещо като нашите гета с тъмни, тесни улички и прашни площади, обрасли с бодливи трънаци, откъдето непрестанно се носят викове и ругатни, а населението се е специализирало в побоите и взаимните изтезания. Насилието, обидите, кражбите и убийствата тук са нещо обикновено и ненаказуемо. Публичните домове в „градовете” на Ада, предлагащи похот и извращения, са гадни и мръсни, пълни с всякакви нечистотии. Всичко най-лошо, на което е способна човешката фантазия, тук се смята за нормално поведение и признак на добър тон. Но господарите тук имат собствени, що-годе прилични (според извратения им вкус) местенца и къщи, където изцяло се отдават на онова, което и приживе е занимавало умовете им: похот и разврат. Природата там е различна: има области, обрасли с мрачни гъсти гори, където мафлоците се скитат като диви зверове и живеят в пещери и в дупки под земята. Тези „жилища” понякога имат по няколко етажа, а подземните тунели са толкова дълги и заплетени, че много от избягалите роби с години не излизат навън, а се крият из катакомбите и каменоломните. Освен гори се срещат и пустини, където няма нищо освен пясъци и тръни, а обитателите им живеят в дълбоки дупки-кладенци. Някои от дупките са свързани с хоризонтални „проходи” и образуват нещо като подземно градче. Тук-там се мяркат стръмни скали с пещери, а понякога и колиби със самотни обитатели, които вече са тръгнали по пътя на освобождението и преселването на места с не толкова сурови условия на живот.” Населението в астралния свят е строго разпределено по „етажи” в съответствие с нивото си на СЪЗНАНИЕ. Ако ДУШИТЕ деградират, те постепенно слизат надолу по нивата - колкото по-силна е деградацията, толкова по-надолу потъват. По повърхността на Земята в астралния свят живеят онези, които няма накъде повече да се смъкват. Тези души деградират непрекъснато и губят разумната си плазма (психичната си жизнена енергия), затова престават да се интересуват от външния си вид. В астралния свят те са голи и приемат облика на преобладаващия в тях порок. Силно омърсените ДУШИ попадат в най-ниските астрални нива, където има „котли”, натрупващи и преобразуващи грубите астрални енергии. Такива паднали ДУШИ бързо деградират и се превръщат в мафлоци, а разумната плазма и остатъците от съзнание на бившите земни хора постепенно се разтваря в тези котли-преобразуватели (инволюция). Но в битието процесите на инволюция и еволюция действат едновременно, затова низшите астрални същности могат и да еволюират, като се превръщат в по-развити същности.
Мафлоците паразитират върху хората и животните. На физическо ниво любимите им места са сметищата, помийните ями, мазетата, дупките, пещерите, затънтените улички и т. н. Финото молекулярно ниво на земната атмосфера не е подходящо за тях, защото нямат съответната енергийна система, за да я преработват. Те напълно са загубили връзката с аспектите на ДУШАТА и не могат да преработват енергия сами, за да си осигурят „прехрана”. Затова, ако нищо не ги захранва отвън, продължителността на астралното им съществуване не е повече от 20-30 земни дни. За толкова време се изчерпва целият запас от психична енергия в астралното тяло на мафлока. Поради това той се нуждае от външен източник на енергия, за да удължи живота си. Мафлоците могат да приемат облика на най-различни енергийни същности, съответстващи на негативните черти на характера и на животинските им качества - страхове, тревоги, страдания, мързел, депресия, раздразнение, гняв, ревност, пагубни пороци (наркомания, алкохолизъм, тютюнопушене, неприличен език, похот) и т.н.
Мафлоците паразитират върху хора, заразени с техните пороци. Паразитите се впиват във фините тела на жертвата със своите пипала, като използват за храна етерното тяло (отговаря за жизнената дейност), а фините енергийни тела - за да управляват психичната и нервната система, включително и центровете за болка. Любимите им места са главният и гръбначният мозък, очите, ушите, носът, сърцето, половите органи, вдлъбнатините под мишниците, в слабините и между пръстите.
Когато се впият в чакрите (енергийните центрове) и в различните органи на човешкото тяло, мафлоците предизвикват съответните болести. Навлизането им в главния мозък може да стане причина за чести главоболия (мигрена), епилепсия, шизофрения и други психични страдания. Ако се прикрепят към Вишудха (гърлената чакра), това води до възпаление на сливиците и чести остри респираторни заболявания. Пораженията върху Анахата (сърдечната чакра) предизвикват сърдечносъдови заболявания, стенокардия и инфаркт. Паразитирането върху стомашно-чревния тракт причинява гастрит, стомашна язва, панкреатит, апендицит и др. Ако се впият в чакрите Свадхистана и Муладхара, както и в половите органи, се появяват гинекологични и урологични заболявания (безплодие, възпаление на влагалището, ерозия на матката, простатит и др.). В основата на всяко венерическо заболяване лежи заразяване с мафлоци. Прикрепването им към крайниците води до гърчове и паралич на ръцете и краката, варикозно разширение на вените. Ако случаят не се лекува, може да се стигне до панариция, тромбофлебит и гангрена. Кожните болести също се дължат на тези паразити - различните гъбични инфекции (например между пръстите на ръцете и краката), пъпки, гнойни пришки, обриви, екзема, проказа и т. н. Те и техните отпадъчни продукти са причина някои рани дълго да не заздравяват. Признак за заразяване може да бъде неприятната специфична миризма от устата, от тялото и половите органи. Така миришат отпадъчните продукти (изпражнения) от жизнената дейност на мафлоците.
На долу е даден типичен пример за прикачена същност, предизвикала патологични промени в органите на физическото тяло. Ще отбележим, че биополевите структури на мафлоците могат да се регистрират с фотоапарат Полароид, който прави моментални снимки и е много чувствителен. Процедурата, по която паразитът изсмуква жизнената енергия от живите хора, е много проста. Мафлокът се впива в някой орган или част на тялото, за да набави необходимата му енергия. Тя се прелива в него и изпълва цялото му хилаво телце, което на фино ниво се раздува до неимоверни размери (дори колкото стая). Така той може известно време да се излежава безгрижно в някое скрито ъгълче, а после отново да тръгне на лов. А след продължително общуване с паразита горкият човек получава в наследство цял букет от болести, чести и продължителни пристъпи на апатия, депресия и общо физическо изтощение. Той губи интерес към живота, става ленив и тьрси все по-голямо удоволствие в пороците си.
« Последна редакция: Юни 14, 2006, 12:30:31 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Тъй като мафлоците нямат физическо тяло, законите на кармата не важат за тях - те не отговарят за постъпките си спрямо живите хора, върху които паразитират. Душата на човека носи кармична отговорност за всички действия на тялото, в което се намира.
Ако под въздействието на прикачения мафлок човекът извършва някакви негативни постъпки, той носи пълната отговорност за тях. След смъртта на физическото тяло ДУШИТЕ на такива хора попадат в астралните нива с ниски вибрации (така наречения ад), където изживяват повторно всички събития, в които са проявявали отрицателните качества на мафлоците, докато са били инкарнирани: страхливост, ревност, агресивност, жестокост, садизъм, похот и т. н. - но вече в ролите на своите жертви.
Когато паразитът стигне твърде далеч, той постепенно завладява волята на човека - не само се храни от него, но започва да го управлява и получава пълна власт над физическата обвивка. Тогава мафлокът и жертвата стават едно цяло - той става неин учител (свръх низш Аз), а ДУШАТА на човека (низшият Аз) е принуден да напусне тялото. И той приживе се превръща в мафлок (крайна степен на обсебване): притежава съзнанието на населяващите го мафлоци, а неговата собствена воля, съвест и човешки разум са изключени („раб Божий”). Такъв човек се отъждествява с физическото си тяло, не поема никаква отговорност, не вижда и не разбира кой го управлява. Обсебен е от страстите и пороците си, а безмилостните мафлоци непрекъснато го подтикват все по-активно и безотговорно да им служи. И няма да успее да се измъкне от властта им, докато те не изпият всичките му жизнени сили. При него протича процес на бърза деградация (инволюция), докато мафлоците, които използват обвивката на жертвата си, се развиват (еволюция). Често паразитите я тласкат към убийство и самоубийство.
След като изтощят някого, гладните астрални същности си търсят следващата жертва. Ако човекът има силна воля и не се поддава на своите слабости и вредни навици, той може да противостои на въздействието на паразитите. Тогава те са принудени да тръгнат на лов за по-податливи жертви, послушни на ненаситните им страсти.
Най-достъпни донори за мафлоците са пияниците и хората със слаба воля, склонни към рафинирани и извратени чувствени наслади: алкохолици, наркомани, токсикомани, пушачи, психично болни, както и склонните към похот и разврат във всичките му форми: онанисти, хомосексуалисти, лесбийки, проститутки, любители на стриптийза, „груповия секс”, садомазохизма и др. Обикновено край пияницата стои ужасно астрално същество - деградиращата ДУША на починал алкохолик. Чудовището с неутолима жажда изсмуква като прахосмукачка наситените с алкохолни изпарения жизнени сили на жертвата и ги поема в себе си, за да задоволи чрез тях страстта, която смъртта само е увеличила десетократно. Страданието и злобата на този мафлок са безкрайни, тъй като е обречен да ходи вечно жаден и никога да не задоволи желанията си.
Астралните същности често паразитират върху месоядните животни и малките на млекопитаещите, които сучат от майка си. Възрастните растителноядни животни, както и вегетарианците сред хората трудно се поддават на заразяване с мафлоци. И ако човечеството поне един път годишно колективно и добросъвестно пости в продължение на 49 дни (максималната продължителност на живота на един мафлок), ниските астрални слоеве ще се очистят от тях, защото за толкова време повечето ще измрат.
Ще отбележим, че така може да се обясни фактът, че низшите астрални същности особено се „развихрят” през Страстната седмица в края на християнските пости, през които са били принудени да водят полугладно съществуване. Много от тях, създадени в резултат от несъвършеното мислене и грубата психична дейност на хората, напускат онези, които добросъвестно са постили и са се молили.
Мафлоците могат да се прехвърлят от един заразен човек в друг чрез така нареченото „урочасване” - отрицателно енергийно-информационно въздействие. Има два вида уроки.
Първият е неумишлен енергийно-информационен удар, нанесен в резултат от неконтролиран изблик на емоции. Например, човек е в лошо настроение, скарал се е с някого, заразил се е с мафлок. Той започва да се тормози и в мозъка му се образува енергийна топка, която стои вътре. Колкото повече преживява, толкова по-голяма, плътна и твърда става тя. Изведнъж някой привлича вниманието му. Човекът се отпуска и поглежда да види кой го е разсеял от тъжните му мисли. При визуалния контакт възниква енергиен канал, по който топката прелита към новия обект, като „удря” и деформира аурата му. Мафлоците нахлуват в пробитата обвивка на жертвата и я заразяват.
Вторият вид урочасване е целенасочено енергийно-информационно въздействие на един човек върху друг. Например завистникът винаги е неудовлетворен, нещо все нему достига и тъй като не разбира причините за собствения си дискомфорт, го търси в материалните блага. Затова когато срещне някого, който е по-задоволен него, той изпитва силно енергийно-информационно привличане - образува се енергиен канал към другия човек. Енергийният „въртоп” на неговата неудовлетвореност започва да изсмуква силите на жертвата, докато не запълни празнотата, предизвикала дискомфорта. Обектът на завистта губи енергия, отслабва, защитната обвивка на биополето му се деформира и става податлива на заболявания. По този енергиен канал мафлоците припълзяват от нападателя към жертвата и я заразяват с отрицателните си качества, в случая - с недоволство, завист и др. Тъй като в нашия живот има доста неудовлетворени хора, това въздействие се среща много често и се нарича вампиризъм. Изходът е един - да се научим да се защитаваме енергийно и да се чистим от паразити.
Много хора си задават въпроса - защо такива форми на „живот” като мафлоците не се унищожават? Те са не само деградирали низши духове, но и бивш аспект от нас самите - астрални обвивки на наши предишни личности (свръх низши Аз-ове), които също участват в колективния разум. Това са онези части от нашия Аз, които са отслужили службата си при нашата СВРЪХСЪЩНОСТ и са станали ненужни за по-нататъшната еволюция на СЪЗНАНИЕТО. Те трябва постепенно да изчезнат сами, като се разпаднат на съставните си елементи. В същото време те са свършили добра работа в процеса на еволюцията, като са изкушавали хората и са проверявали духовната им зрелост - по този начин са участвали активно в естествения отбор при отглеждането на разума. Битието си има свои закони, според които жизнеспособното и съвършеното трябва да си
проправи път към Божествеността в сурова и безкомпромисна борба със злото във всичките му прояви. Низшите същности са зависими от висшите, които нерядко ги използват като оръдие за осъществяване на Божествения план.


Из "Вселенските Матрици" 2

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
ДОбре,добре.Има и глупости естествено.Най важното е да не забравяме да псуваме като ни се псува.Едно че се освобождаваме и второ че всичко негативно около нас си заминава
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Какво мислите за Space Serpents? Ония дзверове, които ги показваха на Secret Space?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
 :(  :-[  :-\

Не мога да се съглася, че западните правителства се грижат за гражданите си. Например в Англия забраниха пушенето, което се е препоръчвало в Египет за опеределени болести, а разрешиха баровете да работят по 24 часа в момент когато най-висока смъртност в страната беше на деца които пият.

За мафлоците не съм толкова сигурна - първо защото от всички други неща ми се струва, че умрели души нямат силата да въздействат в нашия материален свят и второ - защото МАФЛОЦИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО МНОГО в тази статия - всяко почесване по задника или пубертетска пъпка излиза, че е мафлок....  ;)

Автора обаче спекулира с неща, които ЖИВИЯ човек може да направи - да! - и това е енергията на завистта и омразата. Нека не забравяме, че силата на човека върви долу-горе така:

- физическо тяло
- Астрално (енергийно)
- Мисловно
- Чувствено - духовно

Нека да дам пример: Ако наистина мразите някого:
- 1 ниво - ще го нараните физически...резултата - временен....
- 2-ро ниво - ще му разконцентрирате енергията (ако сте в полето на аурата му). Резултата - временен, но може да се стигне до заболяване...
- 3-то ниво - ще му обсебите / промените мислите- резултата - много по-дълготраен.
- 4-то ниво - МОЖЕТЕ да го разрушите защото това е енргията която контролира вички други нива.

Така, че тези мафлоци, които нямат душа и нямат чувства - тоест не могат силно да мразят и обичат не могат нищо да направят, но живите могат.

Я да погледна Данте, че се пресетих нещо и пак ще пиша....

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Не мога да се съглася, че западните правителства се грижат за гражданите си. Например в Англия забраниха пушенето, което се е препоръчвало в Египет за опеределени болести, а разрешиха баровете да работят по 24 часа в момент когато най-висока смъртност в страната беше на деца които пият.

На 2-3 места има глупости - не им обръщайте внимание ;)

Това е една от глупостите ;)


За мафлоците не съм толкова сигурна - първо защото от всички други неща ми се струва, че умрели души нямат силата да въздействат в нашия материален свят и второ - защото МАФЛОЦИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО МНОГО в тази статия - всяко почесване по задника или пубертетска пъпка излиза, че е мафлок....  ;)

Наблюдавай и ще ставаш все по-сигурна ;)


Автора обаче спекулира с неща, които ЖИВИЯ човек може да направи - да! - и това е енергията на завистта и омразата. Нека не забравяме, че силата на човека върви долу-горе така:

- физическо тяло
- Астрално (енергийно)
- Мисловно
- Чувствено - духовно

Нека да дам пример: Ако наистина мразите някого:
- 1 ниво - ще го нараните физически...резултата - временен....
- 2-ро ниво - ще му разконцентрирате енергията (ако сте в полето на аурата му). Резултата - временен, но може да се стигне до заболяване...
- 3-то ниво - ще му обсебите / промените мислите- резултата - много по-дълготраен.
- 4-то ниво - МОЖЕТЕ да го разрушите защото това е енргията която контролира вички други нива.

Нещата са наобратно. Всичко започва от енергийното ниво. Последната проява е на физическо. Както и всяка една болест е първо болест на енергийните тела и чак последно на физическото ;)

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Ами аз май имам мафлок на Вишудха, защото постоянно ме тотмози бронхита. Някакви идеи от какво може да е и как да се оправя?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Положи ръка на гърлото си и излъчи любов.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Цитат
Нещата са наобратно. Всичко започва от енергийното ниво.

Точно де - или аз не се изразих правилно...... :(

Чувствата - душата е най-силна като енергия. Това дето го пишеш да се излъчи любов  еточно това - да се използва най-горното енергийно ниво...

А - сетих се откъде идва недоразумението. 8)

Аз споря за мафлоците тука, щото в статията се казва, че нямат душа или са души на умрели, които са деградирали. При което може да се спори дали изпбщо имат изградено енергийно, мисловно и душевно ниво. Самия факт, че действат на енергийното - значи са на енергийно (което контролира физическото - пъпки и прочие). Така че мисълта на всеки или по-скоро ЧУВСТВАТА са много по-силни от тях. Ти си 1000ь прав за любовта като начин да се отървем, ама все пак човека е прекалил с ТЕЗИ МАФЛОЦИ.  >:( >:( >:(

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27