Автор Тема: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО  (Прочетена 13158 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

 • Гост
Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО

Това са откритията на Майкъл Дроснин. Книгата е прочетох наскоро. Интересна е библейски, научна може да се нарече реформаторска книга ;D
В кода се съобщава, че ДНК молекулата е донесена на земята от извънземни. Тъй като молекулата на ДНК е доста сложна. Даже бих казал твърде сложна. ДНК не може да еволюира за 4,5 милиарда години.. Някой трябва да е донесе.
Малко информация  за ДНК:
Дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК) е нуклеинова киселина, която носи генетичните инструкции за биологическото развитие на всички клетъчни форми на живот и много от вирусите. ДНК понякога се нарича молекула на наследствеността, тъй като тя се наследява и се използва за разпространение на признаци. При възпроизводството тя се реплицира и се предава на потомството.
При бактериите и други прости клетъчни организми ДНК е разположена някъде из цялата клетка. В сложните клетки, от които са изградени растенията, животните и в други многоклетъчни организми, повечето ДНК е в хромозомите, които се намират в клетъчното ядро. Органелите–енергийни генератори, познати като хлоропласти и митохондрии също носят ДНК, както и много вируси.
Споменава се за обелиските, в които има запечатана информация. Библейският код е в процес на нови открития.
Кода е преминал през много експертизи от цял свят. Досега не се намерил никой, който да го опровергае.

ДНК е донесено на земята от НЛО. Спор не може да има за това. В кода обаче за момента не се споменава нищо за душите. Дано скоро излезе информация за това.
« Последна редакция: Април 18, 2006, 17:23:05 pm от Horus »

llara

 • Гост

firma

 • Гост
През 2006г  в Йерусалим ще бъде взривена  малка  атомна бомба (около  45 кг!), внесена най-вероятно от Сирия.
« Последна редакция: Април 20, 2006, 17:10:48 pm от Ricardo »

firma

 • Гост
Майкъл Дроснин твърди: Месеци ни делят от края на дните

"Библейският код 2" предупреждава, че остава малко време, за да се спасим

Людмила ГАБРОВСКА
   
"Живеем в края на времето. Човечеството разполага с броени месеци, за да избере пътя към гибелта или към спасението" - това е посланието на втората книга на американския журналист Майкъл Дроснин, посветена на зашифрованото познание в Библията.
    В продължение на много столетия Библията е съхранявала таен код, който през 90-те години бе разчетен с компютър от група еврейски математици и бе потвърден от редица световни учени. Според тях всяко значимо събитие от нашето минало и бъдеще е зашифровано в нея.
    Ако първата книга на Дроснин е повече интелектуален ребус, чрез който читателят се докосва до божията промисъл, то "Библейският код II" е същински геополитически трилър, в който всички лица и събития са действителни. След атентатите от 11 септември и ескалацията на насилието в Близкия изток авторът посвещава живота си на това да открие универсалния ключ към кода и да предупреди световните лидери за надвисналата опасност. Някои - като Ясер Арафат, му се доверяват, защото в Корана присъстват същите пророчества. Еврейските политици официално мълчат, но разузнавателните им служби приемат предсказанието за тренировъчната база на Осама бен Ладен, откъдето се очаква да започне атомния холокост. Според книгата имаме малко време да разберем дали Джордж Буш се е вслушал в предупрежденията, но авторът е публикувал писмото си до президента: "Библейският код предупреждава, че светът може би е изправен пред най-голямата заплаха в историята - атомна трета световна война, която ще започне в Близкия изток. И това ще се случи по време на президентския ви мандат. Имената "Буш" и "Шарон" са закодирани в Библията наред с катастрофалното събитие. Опасността е изразена със съвременни понятия: "атомен холокост" и "световна война". И за двете е посочена една и съща година - 2006."
    Докато политиците търсят дипломатически път към спасението, учените се опитват да открият математическия ключ към шифъра. Дали той не се съдържа в кода на живота - ДНК?
    Издателство "Пергамент" предостави откъс от "Библейският код II", която тази седмица излезе на българския пазар.
   
    Кодът на живота
   

    Всяко живо същество на тази планета има код. Той е записан в молекулата на ДНК, но никой не знае как е възникнал. Още в самото начало, когато започнах да търся ключ към библейски код, аз може би се бях натъкнал на отговора за произхода на генетичния код. Тайната на ДНК е разкрита в "Битие", когато Бог казва на Авраам: "Ще те благословя премного и ще умножа и преумножа потомството ти като небесните звезди и като пясъка на морския бряг... в твоето потомство ще се благословят всички народи на земята..."
    В тези думи се крие истината за нашето сътворение. Според библейския код "ДНК е донесена с колесница (превозно средство)."
    "Потомството ти" се пресича с "ДНК бе донесена с колесница". "С колесница семето ти, всички народи на Земята" е скритият текст на същото място, където обикновеният текст казва: "в твоето потомство ще се благословят всички народи на земята".
    Когато открих това закодирано послание в Библията, не повярвах на очите си. Звучеше като научна фантастика. ДНК, молекулата на живота, е била изпратена на Земята с космически кораб. Замислих се дали има учен, който дори и за миг би допуснал такава фантастична идея.
    Обадих се на най-авторитетния молекулярен биолог в света - Франсис Крик, Нобелов лауреат за откриването на двойната спирала, структурата на ДНК. Това бе едно от най-великите научни открития на всички времена. Когато самият Крик бил осенен от прозрението си, той заявил: "Открихме тайната на живота".
    Свързах се с Крик в института "Солк" в Сан Диего, Калифорния.
    - Възможно ли е - попитах го - ДНК да е дошла от друга планета?
    - Публикувах такава теория преди двайсет и пет години - отговори ми той. - Нарекох я "насочена панспермия".
    - Мислите, че ДНК е дошла с метеорит или комета?
    - Не. Всякаква форма на живот би загинала при такова пътуване в Космоса.
    - Нима според вас ДНК е попаднала на Земята с някакво транспортно средство?
    - Това е единствената възможност.
    Самият Крик потвърди думите в библейски код за произхода на живота на Земята. Не му споменах за кода. Крик е човек със строго светски разбирания. Затова просто го помолих да ми обясни теорията си за възникването на ДНК.
    Според него молекулата на ДНК е твърде сложна, за да е еволюирала спонтанно на Земята в краткия период между образуването на планетата преди 4 милиарда години и появата на първите живи организми преди 3,8 милиарда години.
    - Малко е вероятно обаче - каза Крик - живите организми да са попаднали на Земята като спори от друга планета или с метеорит. В този смисъл има само една възможност: напреднала извънземна цивилизация съзнателно е посяла на Земята първите примитивни организми.
    Невероятно. Крик ми казваше същото, което твърдеше и библейският код - "ДНК е била донесена с транспортно средство".
    Крик смяташе, че ДНК е изпратена нарочно с "космически кораб" и "всички живи организми на Земята са клонирани потомци на един-единствен извънземен организъм". Тази негова хипотеза е била публикувана още през 1973 г.
    Попитах го дали още вярва в теорията за насочената панспермия.
    - За произхода на живота се знае твърде малко - отвърна той, - но всички нови научни открития подкрепят моята теория и нито едно от тях не я оборва. След публикуването й обаче внесохме една важна поправка. Вече е известно, че около другите звезди също има планети. Затова е напълно възможно още преди образуването на Земята да е имало технически напреднала цивилизация на друго място в Галактиката.
    Крик звучеше убеден в това:
    - ДНК е изпратена с превозно средство. От извънземни.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
    - ДНК е изпратена с превозно средство. От извънземни.
Добре де. Нашето ДНК е посято от Уфенца ;)
А тяхното? Да не е саморастник?
Колко ще се хванат на тази уловка?
    Крик смяташе, че ДНК е изпратена нарочно с "космически кораб" и "всички живи организми на Земята са клонирани потомци на един-единствен извънземен организъм".
 
Представете си единния организъм от когото са клонирани нашите земляци.
С криле и опашки с пера, перки и опашки с люспи, с нокти и с лапи, с бели дробове, но и с хриле, аеробни и анаеробни, руси но и червенокоси, с клюн но и с челюст и хобот и жило.....
мани, голем орунгел ще да е....
---
Та код има, но кой е автора му и каква е целта му?
Не забравяйте, че от Авраам в течение на няколко века, Евреите (юдеите) са изобразявали Иехова като змия!
Малко странно да изобразиш Единния си създател, еднотипно с изкусителя на Ева?
Изображенията на двойната змия са друго нещо. Те символизират ДНК, изучавана от древните при медитации и други техники. Чрез това си умение те са постигали знание и са получавали отговори на належащите проблемни ситуации.
Символа на двойните преплетени змии се среща и там където изобщо няма змии?!?
....
« Последна редакция: Април 21, 2006, 04:32:43 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Eon

 • Гост
Доста е голяма възможността, живота да е посян от 'други'.

Но е наивно да се смята, че това е единен организъм със всички описани атрибути.
По-скоро е даден малък тласък, а след това природата си знае работата.

Друг е въпроса как се е получило тяхното ДНК. (което го донесли).

Тука навлизаме в теорията на ълпифта и нещатата стават заплетени.

firma

 • Гост
Все пак мисля ,че ДНК молекулата не може да еволюира.Нещата не са чак толкова заплетени.Още се крие информацията за душите.А това е най-важното.
Но се усещава вече,че човечеството е в процес на еволюционен скок.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Все пак мисля ,че ДНК молекулата не може да еволюира....
Тъкмо обратното. Имам някъде из архивите статия от генетици, доказващи че ДНК еволюира, дори в зависимост от климатичните условия.
Цитат
Да не забравяме, че аминокиселините, имат лява изомерия, а условия за такава изомерия няма на Земята (поне при експериментални условия), защото тя е възможна при -73 градуса по Целзий.
Мария Мандаджиева
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Контактьорката, която е участвала в разкопките при Царичина е казала, че там е погребано първото разумно същество на планетата и то било двуполово.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Въпросът е можем ли да и вярваме :) Ако съдя по ред неща - не толкова :)

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
А някой да е прочел "Армагедон - психогенераторите работят"?
Там има и за Царичина....
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Все пак мисля ,че ДНК молекулата не може да еволюира....
Тъкмо обратното. Имам някъде из архивите статия от генетици, доказващи че ДНК еволюира, дори в зависимост от климатичните условия.

ДНК е даденост при раждането и си мисля, че може да се промени само ако се подложи на някакво въздействие, например светлина. А доколко се покриват понятия като "промяна" и "еволюция"-това не знам.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
...почти напълно се покриват, а ДНК се променя ежедневно, тъкмо под въздействието на Светлината.. ;)
musica universalis

firma

 • Гост
В последно време доста се поинтересувах от молекулата ДНК.
Според мен не може да еволюира.Като учените започнах да мисля... :P :P :P ;D

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Глупости ;)!!! не е вярно...

Човешкият геном еволюира с всеки изминал ден и именно в този феномен се крие мистичната еволюция на Духа.
musica universalis

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27