Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Религия => Темата е започната от: firma в Април 18, 2006, 09:46:35 am

Титла: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 18, 2006, 09:46:35 am
Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО

Това са откритията на Майкъл Дроснин. Книгата е прочетох наскоро. Интересна е библейски, научна може да се нарече реформаторска книга ;D
В кода се съобщава, че ДНК молекулата е донесена на земята от извънземни. Тъй като молекулата на ДНК е доста сложна. Даже бих казал твърде сложна. ДНК не може да еволюира за 4,5 милиарда години.. Някой трябва да е донесе.
Малко информация  за ДНК:
Дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК) е нуклеинова киселина, която носи генетичните инструкции за биологическото развитие на всички клетъчни форми на живот и много от вирусите. ДНК понякога се нарича молекула на наследствеността, тъй като тя се наследява и се използва за разпространение на признаци. При възпроизводството тя се реплицира и се предава на потомството.
При бактериите и други прости клетъчни организми ДНК е разположена някъде из цялата клетка. В сложните клетки, от които са изградени растенията, животните и в други многоклетъчни организми, повечето ДНК е в хромозомите, които се намират в клетъчното ядро. Органелите–енергийни генератори, познати като хлоропласти и митохондрии също носят ДНК, както и много вируси.
Споменава се за обелиските, в които има запечатана информация. Библейският код е в процес на нови открития.
Кода е преминал през много експертизи от цял свят. Досега не се намерил никой, който да го опровергае.

ДНК е донесено на земята от НЛО. Спор не може да има за това. В кода обаче за момента не се споменава нищо за душите. Дано скоро излезе информация за това.
Титла: Отг: Библейският код 2:БОГ съобщава че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: llara в Април 18, 2006, 10:54:52 am
интересно
 8)
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 20, 2006, 16:59:54 pm
През 2006г  в Йерусалим ще бъде взривена  малка  атомна бомба (около  45 кг!), внесена най-вероятно от Сирия.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 20, 2006, 17:02:51 pm
Майкъл Дроснин твърди: Месеци ни делят от края на дните

"Библейският код 2" предупреждава, че остава малко време, за да се спасим

Людмила ГАБРОВСКА
   
"Живеем в края на времето. Човечеството разполага с броени месеци, за да избере пътя към гибелта или към спасението" - това е посланието на втората книга на американския журналист Майкъл Дроснин, посветена на зашифрованото познание в Библията.
    В продължение на много столетия Библията е съхранявала таен код, който през 90-те години бе разчетен с компютър от група еврейски математици и бе потвърден от редица световни учени. Според тях всяко значимо събитие от нашето минало и бъдеще е зашифровано в нея.
    Ако първата книга на Дроснин е повече интелектуален ребус, чрез който читателят се докосва до божията промисъл, то "Библейският код II" е същински геополитически трилър, в който всички лица и събития са действителни. След атентатите от 11 септември и ескалацията на насилието в Близкия изток авторът посвещава живота си на това да открие универсалния ключ към кода и да предупреди световните лидери за надвисналата опасност. Някои - като Ясер Арафат, му се доверяват, защото в Корана присъстват същите пророчества. Еврейските политици официално мълчат, но разузнавателните им служби приемат предсказанието за тренировъчната база на Осама бен Ладен, откъдето се очаква да започне атомния холокост. Според книгата имаме малко време да разберем дали Джордж Буш се е вслушал в предупрежденията, но авторът е публикувал писмото си до президента: "Библейският код предупреждава, че светът може би е изправен пред най-голямата заплаха в историята - атомна трета световна война, която ще започне в Близкия изток. И това ще се случи по време на президентския ви мандат. Имената "Буш" и "Шарон" са закодирани в Библията наред с катастрофалното събитие. Опасността е изразена със съвременни понятия: "атомен холокост" и "световна война". И за двете е посочена една и съща година - 2006."
    Докато политиците търсят дипломатически път към спасението, учените се опитват да открият математическия ключ към шифъра. Дали той не се съдържа в кода на живота - ДНК?
    Издателство "Пергамент" предостави откъс от "Библейският код II", която тази седмица излезе на българския пазар.
   
    Кодът на живота
   

    Всяко живо същество на тази планета има код. Той е записан в молекулата на ДНК, но никой не знае как е възникнал. Още в самото начало, когато започнах да търся ключ към библейски код, аз може би се бях натъкнал на отговора за произхода на генетичния код. Тайната на ДНК е разкрита в "Битие", когато Бог казва на Авраам: "Ще те благословя премного и ще умножа и преумножа потомството ти като небесните звезди и като пясъка на морския бряг... в твоето потомство ще се благословят всички народи на земята..."
    В тези думи се крие истината за нашето сътворение. Според библейския код "ДНК е донесена с колесница (превозно средство)."
    "Потомството ти" се пресича с "ДНК бе донесена с колесница". "С колесница семето ти, всички народи на Земята" е скритият текст на същото място, където обикновеният текст казва: "в твоето потомство ще се благословят всички народи на земята".
    Когато открих това закодирано послание в Библията, не повярвах на очите си. Звучеше като научна фантастика. ДНК, молекулата на живота, е била изпратена на Земята с космически кораб. Замислих се дали има учен, който дори и за миг би допуснал такава фантастична идея.
    Обадих се на най-авторитетния молекулярен биолог в света - Франсис Крик, Нобелов лауреат за откриването на двойната спирала, структурата на ДНК. Това бе едно от най-великите научни открития на всички времена. Когато самият Крик бил осенен от прозрението си, той заявил: "Открихме тайната на живота".
    Свързах се с Крик в института "Солк" в Сан Диего, Калифорния.
    - Възможно ли е - попитах го - ДНК да е дошла от друга планета?
    - Публикувах такава теория преди двайсет и пет години - отговори ми той. - Нарекох я "насочена панспермия".
    - Мислите, че ДНК е дошла с метеорит или комета?
    - Не. Всякаква форма на живот би загинала при такова пътуване в Космоса.
    - Нима според вас ДНК е попаднала на Земята с някакво транспортно средство?
    - Това е единствената възможност.
    Самият Крик потвърди думите в библейски код за произхода на живота на Земята. Не му споменах за кода. Крик е човек със строго светски разбирания. Затова просто го помолих да ми обясни теорията си за възникването на ДНК.
    Според него молекулата на ДНК е твърде сложна, за да е еволюирала спонтанно на Земята в краткия период между образуването на планетата преди 4 милиарда години и появата на първите живи организми преди 3,8 милиарда години.
    - Малко е вероятно обаче - каза Крик - живите организми да са попаднали на Земята като спори от друга планета или с метеорит. В този смисъл има само една възможност: напреднала извънземна цивилизация съзнателно е посяла на Земята първите примитивни организми.
    Невероятно. Крик ми казваше същото, което твърдеше и библейският код - "ДНК е била донесена с транспортно средство".
    Крик смяташе, че ДНК е изпратена нарочно с "космически кораб" и "всички живи организми на Земята са клонирани потомци на един-единствен извънземен организъм". Тази негова хипотеза е била публикувана още през 1973 г.
    Попитах го дали още вярва в теорията за насочената панспермия.
    - За произхода на живота се знае твърде малко - отвърна той, - но всички нови научни открития подкрепят моята теория и нито едно от тях не я оборва. След публикуването й обаче внесохме една важна поправка. Вече е известно, че около другите звезди също има планети. Затова е напълно възможно още преди образуването на Земята да е имало технически напреднала цивилизация на друго място в Галактиката.
    Крик звучеше убеден в това:
    - ДНК е изпратена с превозно средство. От извънземни.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Joro Velev в Април 21, 2006, 04:12:53 am
    - ДНК е изпратена с превозно средство. От извънземни.
Добре де. Нашето ДНК е посято от Уфенца ;)
А тяхното? Да не е саморастник?
Колко ще се хванат на тази уловка?
    Крик смяташе, че ДНК е изпратена нарочно с "космически кораб" и "всички живи организми на Земята са клонирани потомци на един-единствен извънземен организъм".
 
Представете си единния организъм от когото са клонирани нашите земляци.
С криле и опашки с пера, перки и опашки с люспи, с нокти и с лапи, с бели дробове, но и с хриле, аеробни и анаеробни, руси но и червенокоси, с клюн но и с челюст и хобот и жило.....
мани, голем орунгел ще да е....
---
Та код има, но кой е автора му и каква е целта му?
Не забравяйте, че от Авраам в течение на няколко века, Евреите (юдеите) са изобразявали Иехова като змия!
Малко странно да изобразиш Единния си създател, еднотипно с изкусителя на Ева?
Изображенията на двойната змия са друго нещо. Те символизират ДНК, изучавана от древните при медитации и други техники. Чрез това си умение те са постигали знание и са получавали отговори на належащите проблемни ситуации.
Символа на двойните преплетени змии се среща и там където изобщо няма змии?!?
....
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Eon в Април 21, 2006, 10:30:17 am
Доста е голяма възможността, живота да е посян от 'други'.

Но е наивно да се смята, че това е единен организъм със всички описани атрибути.
По-скоро е даден малък тласък, а след това природата си знае работата.

Друг е въпроса как се е получило тяхното ДНК. (което го донесли).

Тука навлизаме в теорията на ълпифта и нещатата стават заплетени.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 21, 2006, 16:24:45 pm
Все пак мисля ,че ДНК молекулата не може да еволюира.Нещата не са чак толкова заплетени.Още се крие информацията за душите.А това е най-важното.
Но се усещава вече,че човечеството е в процес на еволюционен скок.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Joro Velev в Април 22, 2006, 02:18:03 am
Все пак мисля ,че ДНК молекулата не може да еволюира....
Тъкмо обратното. Имам някъде из архивите статия от генетици, доказващи че ДНК еволюира, дори в зависимост от климатичните условия.
Цитат
Да не забравяме, че аминокиселините, имат лява изомерия, а условия за такава изомерия няма на Земята (поне при експериментални условия), защото тя е възможна при -73 градуса по Целзий.
Мария Мандаджиева
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: asdfghjkl в Април 22, 2006, 02:49:28 am
Контактьорката, която е участвала в разкопките при Царичина е казала, че там е погребано първото разумно същество на планетата и то било двуполово.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: H. в Април 22, 2006, 02:53:20 am
Въпросът е можем ли да и вярваме :) Ако съдя по ред неща - не толкова :)
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Joro Velev в Април 22, 2006, 03:52:28 am
А някой да е прочел "Армагедон - психогенераторите работят"?
Там има и за Царичина....
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Mirotvorec в Април 22, 2006, 10:32:05 am
Все пак мисля ,че ДНК молекулата не може да еволюира....
Тъкмо обратното. Имам някъде из архивите статия от генетици, доказващи че ДНК еволюира, дори в зависимост от климатичните условия.

ДНК е даденост при раждането и си мисля, че може да се промени само ако се подложи на някакво въздействие, например светлина. А доколко се покриват понятия като "промяна" и "еволюция"-това не знам.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: ultrafutur в Април 22, 2006, 10:41:59 am
...почти напълно се покриват, а ДНК се променя ежедневно, тъкмо под въздействието на Светлината.. ;)
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 22, 2006, 16:39:38 pm
В последно време доста се поинтересувах от молекулата ДНК.
Според мен не може да еволюира.Като учените започнах да мисля... :P :P :P ;D
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: ultrafutur в Април 22, 2006, 16:44:12 pm
Глупости ;)!!! не е вярно...

Човешкият геном еволюира с всеки изминал ден и именно в този феномен се крие мистичната еволюция на Духа.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 22, 2006, 16:46:11 pm
Глупости ;)!!! не е вярно...

Човешкият геном еволюира с всеки изминал ден и именно в този феномен се крие мистичната еволюция на Духа.
Според мисля ,че еволюираме мисловно.Духовно израстваме..
Телата ни са същите още от самото ни създаване. :D
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: ultrafutur в Април 22, 2006, 16:47:58 pm
Да, но ДНК не обхваща само тялото, или по-точно не само процесите, описани в учебника по био....
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 22, 2006, 16:55:11 pm
За душата,мисля че нищо не се казва никъде ясно и красноречиво. :---Това е основното,душата пази инфото от миналите животи,не тялото.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: H. в Април 22, 2006, 17:04:24 pm
В ДНК има всичко закодирано. В момента градим тертата кристална нишка, характерна за индиговите и кристалните деца.
Всеки човек от шестата раса ще я има.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Април 22, 2006, 17:05:45 pm
За шестата раса 2120 г. ще се появи,дотогава много вода ще изтече.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Joro Velev в Май 02, 2006, 04:13:50 am
2120 е след 2012 г.?
Ако 2012 ще ства преход, то едва ли с тези динозавърски характеристики, би ни сполетяло нещо по-различно от тяхната участ.
Работата с ДНК е вече малко по-различна. Но нека завърша една стара книга....
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: firma в Май 02, 2006, 08:59:32 am
2120 е след 2012 г.?
Ако 2012 ще ства преход, то едва ли с тези динозавърски характеристики, би ни сполетяло нещо по-различно от тяхната участ.
Работата с ДНК е вече малко по-различна. Но нека завърша една стара книга....

Ще чакам с нетърпение книгата. :D
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Joro Velev в Май 02, 2006, 16:01:48 pm
"Великото единство на природата и човека" - Мария Мандаджиева
Дано не ми се скара....:) ама никакви координати не успях да и открия... :(
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Gil-Galadh в Юни 12, 2006, 12:24:10 pm
програми за Библейският код:

PC Windows Bible Code Software: in ranked order (#1 and #2 are the best by far)

    1. CodeFinder: Millennium Edition, by Research Systems, (Win 95 to XP)
    2. Keys to the Bible from Computronic Corp., new program Jan 2004 (Win 98 to XP)
    2. Bible Search PRO, from TorahSoft, (Win 98 to XP)
    4. Bible Codes Plus (formerly Bible Codes 2000) from Computronic Corp. (Win 95 to XP)
    5. Unlocking the Bible Codes, from Doko Media Ltd., (Win 95 to XP)
    6. ABC Decoder from Computronic Corp. (Win 95 to XP)
    7. Bible Code Oracle, version 1.6 by Xentao (Win 98 to XP, requires .Net from MS)
    8. Torah Codes 2000, from Torah Educational Software (Win 95 and up)
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: H. в Юни 12, 2006, 14:15:52 pm
Имам една от тея, ама не знам коя :P
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: asdfghjkl в Юни 26, 2006, 04:08:32 am
Жоро, книгата кога е излязла? Дали я има някъде по книжарниците или библиотеките?
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Joro Velev в Юни 27, 2006, 00:23:04 am
Жоро, книгата кога е излязла? Дали я има някъде по книжарниците или библиотеките?
Изследователски център по алтернативни методи в съвременната медицина Варна - България 1997 г.
Българска, първо издание
ISBN 954-9522-03-2
Печат ИПК „Колор-Принт" - Варна
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: asdfghjkl в Юни 28, 2006, 01:24:05 am
Много отдавна. Ще трябва да я търся по библиотеките.
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: Life в Юни 30, 2006, 09:07:16 am
В интерес на Истината ДНК на човек се проеня...разбира се бавно и небезвъзвратно,не както им се иска на някой хора чрез внушения и други щуротии
Колко от вас знаят примерно че само преди 10000 години е нямало кръвни групи?Или по точно е била само 0-вата
Преди време съм наблюдавал рицарски брони ор преди 1000-1500 години във Герания,Дрезден...говоря за уникални автентични такива.....първото нещо което се набива веднага на очи е че всичките са някакви маломерни!И разбира се е логично,доминантния алел относно ръста е този на височината...израстваме! :)
Да не споменавам за украинеца дето е бил на 20 метра от чернобилския реактор,и единствено някаква стена го е спасила от резонансен полуразпад 8)...до колкото знам единствения оцелял от реакторното...поел 2000 рада пича,културно!И интервю дава по Дискавъри даже....много вих искал да му се изледва ДНКто на този...
Такива примерни много бтв
Титла: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: nic777 в Август 13, 2006, 21:38:17 pm
http://exodus2006.com/3code.htm
Титла: Re: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: ssass в Януари 09, 2007, 20:04:11 pm
Някой да знае от къде мога да си изтегля някоя от програмите?
За предпочитане CodeFinder-a  :D
Титла: Re: Отг: Библейският код 2: БОГ съобщава, че ДНК е донесено на земята от НЛО
Публикувано от: P.E.A.C.E. в Февруари 03, 2007, 22:51:19 pm
Цитат
Опасността е изразена със съвременни понятия: "атомен холокост" и "световна война". И за двете е посочена една и съща година - 2006."
хахаха
За първи път чета таз статия...
През 2007  споровте ви и някои изказвания  изглеждат доста смешно :) ;D