Автор Тема: Отново за обединението под знака на Антихриста  (Прочетена 4721 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
ОБЕДИНЯВАНЕТО, ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА, НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ПОД ФЛАГА НА 666
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ЩЕ БЪДЕ КРАТЪК


Кратък обзор на предстоящите събития

Мнозинството от журналистите, общественици, интелектуалци все още смятат, че обединяването се извършва в името на бъдещето на планетата. Песента, която се пее, това е шлагерът “обединена Европа”. Присъединяване към Обединена Европа. Политическите лидери и някои журналисти допускат, че войната се предизвиква от вътрешни междуетнически противоречия на Балканите. Сякаш недовиждат външното вмешателство от страна на заинтересованата сила в лицето на НАТО. Какво всъщност прави НАТО в момента тук на Балканите? Отговорът е, че извършва “умиротворителни действия”. Това е невероятно, че се допуска идеален момент в действията на една подобна прагматична организация. Точно това доказва наличието на психологическото вмешателство. Заедно с външното вмешателство на парите и медиите, е налице доказано финно вътрешно вмешателство от страна на “финните”- (социални и психологически) структури на Новия Световен Ред. Това обединяване всъщност се прицелва в обединена Европа, като преди това се цели да се премине през една предполагаема федерация на Балканите. И така, обединяване, но под флага на кого? Зщото когато хората допускат, че обединяването или съединението прави силата, те би трябвало да си зададат въпроса: Съединението под флага на кого всъщност прави силата, защото има и такова обединяване, което служи на тъмнината. Цялото сегашно обединяване се извършва под флага на онази очаквана фигура, позната от пророците под името Антихрист. Хората не знаят, че времето е всъщност сега. Хората не знаят, че Антихристът няма да дойде като такъв, тоест като какъвто го очакват, а напротив, именно като Спасител, тоест Този Обединител, който го очакват като завършек на Новото време, няма да бъде Христос, а напротив, неговият най-голям враг. Обединяването и глобализацията целят създаването на една структура, наречена Нов Световен Ред, и което формирование е изписано върху 1 доларовата банкнота (Novus Ordo Seclorum). Но нали върху другата банкнота от 10 долара, е изписано: “In God We Trust”? Да се декларира вярата върху банкнотите, точно това е доказателство, че целият Нов Световен Ред, е изцяло свързан с Антихриста, който под името, че е Христос ще се опита да подлъже хората да се свържат с него. Хората ще го приемат като Бог! Кой Бог е този? Богът на Стария завет. Или може би?... Защото самите масони всъщност сега го очакват и той няма нищо общо с Христос! За това свидетелстват тяхните символики и ритуали. Обединението и глобализацията нямат нищо общо с Христос. Затова и на християнската религия й е отредено скромно място в универсалната обединителна религия, редом с “Ню-Ейдж” (!!!) религията, Езическите религии, бахайската, мормонската и т.н...
Защо хората не направят една справка, дали този План не се изпълнява по точки – планът за изграждането и въдворяването – налагане на Новия Световен Ред. Вече има Обединени нации, има и Световна банка, има и Международен Валутен Фонд, има и обединена армия – НАТО, а което се прояви наскоро - има вече и Обединена Религия. Идва ред на епизода с микрочипа, за който мнозина хора смятат, че е просто една шега, измишльотина на любителите на конспирацията. Да, но скоро, те ще видят, колко остри са подобни шеги, които всъщност са абсолютна реалност, граничеща с абсурд на фона на приказките за демокрация, либерализъм, свободна пазарна икономика. Но нима, хората биха искали, диктаторът, който има да идва на власт, да се появи с външните белези на диктатор? Напротив, той се проявява с меден глас и изискани обноски, с голяма кошница от обещания, и тъй като кошницата е била грижливо облепвана през последните стотина години с красиви демократични етикети, никой и не би повярвал, че именно тази кощница може да съхранява едно чудовище.
И така, кошницата се отваря и от нея излиза обещаващият просперитет и светло бъдеще през първите три години и половина. Но когато те изминат, когато хората са се подлъгали и поставили върху себе си знака на звяра, тогава изведнаж завесата пада и става виден истинския лик на чудовището. Тогава то започва да им показва чий знак са всъщност приели. И тези, които са били подлъгани, тогава ще плащат за своята грешка.
Кой е критерият за правотата на написаното?
Една обединителна ценност, като тази на Христос, която в условията на Новия Световен Ред е сполучливо размита и разтворена сред другите религиозни ценности под флага на някаква толерантност. Христос и неговото отбягване от страна на служителите на Новия Световен Ред, е най-яркото доказателство, че този Ред всъщност е чисто безредие. И така, какви са събитията, които са се случили и които има да се случват? Най-показателен е списъкът на събитията в т.нар. история на Новия Световен Ред. Събитията са показателни, но те са тълкуват двустранно. От едната страна например се тълкува създаването на Федералния резерв без да се съобщава, че той всъщност е частна собственост, нещо което впрочем не знаят повече от 50 процента от американското население... Ролята на парите също се тълкува изключително показателно. Като например, че богатите фамилии, които са в основата на управлението, и дърпането на конците, всъщност са станали богати с крайно антиобществени действия, за сметка на обществото. Ролята на манипулацията, при подобно тълкуване, от едната страна изглежда като управление в името на благото на народа. А от другата страна, се вижда как пазарът и рекламата се държат от богатите фамилии, имащи съвсем не хуманни цели, въпреки огромната благотворителност на техните фондации. Благотворителност, за да не се плащат данъци, не може да бъде благо дело. Делото е благо, когато се прави от сърце, без да се търси полза в замяна.
И така, различни са философиите и светогледите, през които се пречупват събитията в историята на Новия световен ред. Но едно и също се повтаря, когато се сравняват двата типа на Нов световен ред – единият на апологети като Кисинджър и Буш, другият – на такива като борците дисиденти като Дейвид Айк, Текс Марс, Фриц Спрингмайер... Защото огромна смелост се иска, за да се опълчиш срещу имащите власт, пари и силата дадена им от противодействащия Извънземен разум. Главните действащи лица, по налагането на новия световен ред, едва ли са обикновени хора! Фактите все повече говорят за оказваната им помощ от страна на т. нар. Градинари (разбира се само част от тях).
Федералният резерв, ООН, Международния валутен фонд, Трилатералната комисия, Съвета за чуждестранни връзки, все особено важни позиции, за поемането на тоталния контрол върху планетата.
През 1990 година Джордж Буш обявава преждевременно Новия Световен Ред. Десет години по-късно, управляващият елит очаква нещо да се случи на връх нова година, както очевидно това според тях би било част от сбъдването на събитията по веригата. В Гиза, Кайро, по време на посрещането на Миленеума, нищо не се случва, събитието очевидно продължава да се готви. Очаква се някой. Някаква личност, която трябва да покаже, че все пак, посоката е вярна. Обещанията за просперитет – благоденствие, при положение, че обедняването на населението се изостря, и става масово явление, наистина блазнят населението на планетата. С такава силна карта, може да се разиграе и едно посрещане на самия Антихрист, като бъдещия обединител и фигура, която ще сложи край на проблемите. Но за да бъде пълен ефекта, се използва метода на контраста: фигурата на обединителя ще се появи, когато на населението му е дошло до гуша от проблеми, войни, конфликти и бедност. При това с обещания за просперитет.

Предпоследен епизод:

Взето е решение за радикална политика за опазване на околната среда. Милиони долари ще се насочат към така наречените екологични движения, които обаче служат на Новия Световен Ред. Руският бизнес – добре! Червен Китай – далеч засега от него! Бюрократичната машина на шпионските централи ще бъде засега оставена да отдъхне по следите на т. нар. борци за човешки права. Изправена е на крака изкуствено съживената Езическа Гайа Религия (името на древната богиня на майката земя). Езическите религии, в синхрон с Ню-Ейдж движението, полагат основа за очаквано обединение и в рамките на религията. Не само Обединени Нации, но и вече Обединени религии. Старият папа, а може и новият да посети Израел. В името на обединяването между мюсюлмани, християни и юдеи. Очевидно новият папа ще бъде под флага на католицизма и икуменизма първо, а после под този на Новия Световен Ред. Поне докато разбере неговата същност и докато се сблъска с истинския Антихрист (не се съмнявам в това – всички знаем какво противно излъчване има новият папа). Ще дойде ред и на епизода с микрочипа и внедряванетона т. нар. “Умна карта” (смарт (smart) карта). Масони и ротарианци, които все още не познават, от позицията на долната част на пирамидата на Новия Ред, неговата истинска същност, тепърва ще се запознават с този Ред. Някои от тях все още не осъзнават, че бога от масонската библия на Алберт Пайк е коренно различен от този за който говори Христос (богът на войната от един от химните на масоните няма нищо общо с християнския любящ и милосърден Небесен Отец). А докато направят своя извод, че всъщност това не е Христос, а всъщност Луцифер, колко ли време ще измине?... И така, след подготовката на обединяването на религиите и посещението на папата в Израел и светите земи (между другото скоро той ще посети Турция?!?), ще се стигне рано или късно до така нареченото споразумение между Антихриста и държавата Израел – договор за възстановяване на Храма. От момента на подписването на този договор, ще започне да тече предсказания период в пророчествата на Данаил. Антихристът ще бъде един в началото на своето царуване, и съвсем друг във втората половина на предсказания период от седем години. Договорът за възстановяване на храма се подготвя от две сега протичащи събития – старият и новият папа ще сондират възможностите за възобновяване на Храма. Посещавайки Израел, ще се търси начин за обединяване на християни, мюсюлмани и юдеи, разбира се под флага не на Христос, а на самия Антихрист, действуващ “в името на Христос”. Второто събитие, което ще обиколи планетата, това е новата обединена религия – ознаменуваща усилията на икуменизма, бахайството, “Ню Ейдж” движението и последно т. нар. езически религии.
 
И така, стартовата позиция е подписването на договора в Израел.

СПИСЪК НА СЪБИТИЯТА, КОИТО ПРЕДСТОЯТ:

- Утвърждаване на ценностите на езическите религии.
- Утвърждаване на “Ню-Ейдж” ценностите.
- Мощно финансиране на екологическите движения с пари от Новия световен ред.
- Избиране на нов папа
- Въвеждане на новата универсална религия.
- Договор споразумение за изграждане на Йерусалимския храм.
- Окончателно установяване на Новия Световен Ред.
- Микрочип и неговото приложение в името на сигурността и разплащателната система.
- Налагане на идентификационната система с микрочипа по отделни региони на планетата.
- Слаборазвити икономически райони остават вън от нейния обхват.
- 12 август - 2001 година – влиза в сила конвенцията на Андромеда за пълно напускане на планетата от страна на всички представители на Извънземния разум.
- Проява на истинския лик на Антихриста.
- Външно проявление на Христос, истинският спасител.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2006, 23:27:09 pm »
много интересно материалче, но все пак ми се струва вдъхновено от същите ню-ейдж идеи за бъдещето..
Все пак ще има малцина (а може би и мнозина?) иконоборци, които ще се опълчат на простотията и въперки всичко ще надделеят. Това с идването на Христос ми се струва доставерно, но в една друга ситуация...

ще видим
musica universalis

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2006, 23:34:47 pm »
Къде пък съзря "Ню-Ейдж" - ахаха :P

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2006, 23:43:11 pm »
ехеехе, шегувам се споко - исках да кажа че от нас зависи какво няма да стане...
musica universalis

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2006, 23:47:24 pm »
"- 12 август - 2001 година – влиза в сила конвенцията на Андромеда за пълно напускане на планетата от страна на всички представители на Извънземния разум."

Искат да кажат, че в момента нашите са ни изоставили?     :o       Тцъ, не вярвам!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2006, 23:57:09 pm »
само не разбирам какво имат общо езическите религии със новия световен ред и утвърждаване на тая единна религия.Да не говорим че открай време християнството е едно от най-силните оръжия на светкащите,те няма да се откажат от него току така.Пък и нека не забравяме че почти цялата християнска религия е основана на езически ценности и обичаи
Какво е лошото на развитието на организациите за опазване на околната среда?
 Да ме паят боговете от фанатизирани християни,щото те са най-опасни!
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2006, 00:01:55 am »
Ъхям, трябваше да се досетя...
Ти досега не разбра ли, че Учението на Христос и сегашните христиани имат общо колкото аз и бай Радко-съседа дето слуша чалга и изпотява ракията във фризера?

Прочети статиите за "Ню-Ейдж" и ще разбереш какво общо има той с паганските вярвания.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #7 -: Февруари 11, 2006, 00:04:29 am »
чел съм ги и съм разбрал.И като представител на тези вярвания...ми ню-ейдж са копнали тук там,но паганистите се отнасят зле към ню-ейдж
За учението на христос знам,ама статията не е от педставители на това учение като гледам :) :) :)
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Отново за обединението под знака на Антихриста
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2006, 01:33:52 am »
Точно такъв е ;)
Но да не спорим за глупости :)
Трябва да откриваме общото помежду си и да се обединяваме в световен мащаб. Другото са методи на Черната ложа, които не бива да допускаме ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27