Автор Тема: 2012 г.  (Прочетена 476063 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
2012 г.
« -: Август 07, 2005, 23:47:56 pm »
Ето две хипотетични карти на това, как би изглеждала Земята след събитията, които ни предстоят да изживеем. Всичко е в сферата на вероятността и щетите ще зависят от това, доколко (и колко) хора ще се пробудят. Колкото повече вдигаме честотата си (а оттам и честотата на самата планета), толкова по-малко поражения ще има. Но че ще има катаклизми е ясно и неизбежно. Трябва да има. Нещата не могат да продължават по старому още дълго... Въпросът е в това, в каквъв мащаб ще бъде всичко.
Живея в един от засегнатите райони от наводненията в момента. И си представям, какво би било през 2012 година. Щом сега всичко се наводни само от 2 дни валежи, представям си какво ще е тогава... Тук е мястото и да споделите дали тези бури над България са естествени или бяха създадени умишлено... И защо...
На все повече места пише, че не трябва да се страхуваме от предстоящите събития и не трябва да се опитваме да ги избегнем като бягаме на високи и безопасни места, защото това е проява на страх, а страхът пречи да градим кристалната нишка на ДНК-то си. И въпреки това, знам че всеки е мислил какво ще прави когато времето наближи. Даже има специални сайтове за това какво точно трябва да се предприеме  :D
Та на въпроса. Какви са твоите планове? Не може ли да се организираме от форума и заедно да направим нещо  ;D Хората в такива моменти трябва да се обединяват по вярвания и интереси, за да се фокусира енергията към правилните неща. Ако сме от малкото, ще се спасим в другото измерение. Ако не, ще бъде тежко. Наистина тежко...
Споделяйте намеренията си  :)
А да - ако някой има други карти нека ги сподели  ;D

« Последна редакция: Май 11, 2009, 15:47:43 pm от H. »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Re: 2012 г.
« Отговор #1 -: Август 08, 2005, 00:41:37 am »
За каква честота става въпрос нещо не ми е ясно и как може да я вдигнем? Друг въпрос как ще стане това с другото измерение? Какво да правим за да се подготвим максимално добре и как? Не са ми ясни още нещата, защото отскоро се интересува от такива неща, такаче ще е добре ако обяснявате мако повече идеите си. Благодаря.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: 2012 г.
« Отговор #2 -: Август 08, 2005, 13:01:31 pm »
Планетата е многоизмерна. Някои казват, че измеренията са 9, други че са 12, 6, 7 и т.н... Има и под-измерения. Мнения колкото и хора. Според мен не е важно колко са всъщност. Факт е, че сме създадени да живеем в по-висшите реалности. В момента сме заключени в триизмерната действителност, за което сме си виновни ние, но и Тъмните сили милите, упорито ни помагат да си стоим тук. Всяко живо създание трепти на определена вибрация и честота. Някои казват, че трябва да постигнем честота на съзнанието 14.4. Други казват, че пък са нужни 144 000 души, за да успеем да преминем. Сега уж планетата е на честота 13.7. Но цифрите не са важни. Важното е да вдигаш собствената си честота и тази на другите. Как? С любов към всичко, което те заобикаля. Към себе си и към другите. И най-вече със състрадание, което е проява на най-високата честота. Така градиш своята кристална нишка на ДНК-то си. Първоначално нишките на ДНК са били 12, сега са само 2. Това е манипулирано изкуствено от нашите създатели - Ануннаките, защото те са ни ползвали за работна ръка в мините си. Затова сме и сътворени. Затова и животът ни е толкова кратък. Кристалната нишка не е изградена на въглеродна основа. Тя не се поддава на сегашните mind control методи и е един вид излизане от триизмерната матрица. Изход е и от затвора, в който умишлено ни държи елита, който има договор с отрицателно настроени към нас извънземните цивилизации. Има деца, които вече се раждат с кристална нишка. За тях вече се споменаваше на няколко пъти. Казват се индигови деца.
Това е накратко.
Обичай и състрадавай.
Можеш да започнеш от подписа си  ;)

P.S. - Btw, втората карта е много детайлна, дръпнете си я. Може да се увеличава многократно и се виждат много подробности.
« Последна редакция: Август 08, 2005, 15:05:44 pm от Horus »

tarikkat

 • Гост
Re: 2012 г.
« Отговор #3 -: Август 08, 2005, 18:16:40 pm »
Знаеш ли много си мислех наистина за това, че постоянно говорим да предприемем мерки за да издигнем вибрационното си поле и да започнем да мислим по добри неща. Но не ти ли се струва че нещата не са толкова опростени?
Често спрягаме думата ЛЮБОВ но дали разбираме смисъла и. Не искам да губя времето на всички ви в предположения и анализи но промяната започва с МИСЛИТЕ НИ.
Готови ли сме да започнем да творим красиви мисли?
Не е лесно но опитвайте ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: 2012 г.
« Отговор #4 -: Август 08, 2005, 19:47:51 pm »
tarikkat, нали за това иде реч? Възприемеш ли любовта, ясно е, че ще промениш не само мисленето си, но и целият си живот. Разбира се, че кухото повтаряне на фрази от рода на "Трябва да бъдем добри и да се обичаме" не действат... Трябва работа със себе си и изразяване във Всеобщността. Едва ли има някой тук, който да не го разбира  ;)

Oberon

 • Гост
Re: 2012 г.
« Отговор #5 -: Септември 20, 2005, 17:48:32 pm »
Малко изместихте темата от 2012 на анти-месо:))

Тва нещо не го схванах - че променяли днк-то им умишлено? Тъпчат ги, да растат по-бързо, да дебелят по-бързо и да се купуват по-бързо. Не виждам тука конспирация:) Уотевър:)

2012...прекрасна тема:)
Древните маи са заимствали календара си от Олмеките, много загадъчна раса бтв. И са го доразвили:) не като "Стар уорс" хахахаха.

Идеята на календара на Маите е следната. Те са общо взето 3 - за селското стопанство, за отчитане на времето, и най-важната - ДА СЕ ПРЕДСКАЖЕ КРАЯ НА СВЕТА:) Класика, а? Хората са били луди на тема цифри, гърците с тяхната математика могат да го духат:) Смятали са цифри от порядъка на 2,000,000 години назад и още толкова напред. Взели са всичко под внимание - прецесията, изместване на звездите, лунни фази, слънчеви фази, слънчева цикличност и т.н и са извели датата 2012. Много вярвам на тази датата, да си призная...нещо повече: правили са масови жертвоприношения именно за да забаввят края на света..Странно. Цели поколения израстват с мисълта че света ще загине. И така, приятели мои - защо са си мислели така? Или са били свидетели на последните планетарни катаклизми, или Виракоча е дошъл и им набил в каските: Човеци, света се промени. Ще се промени пак, вие трчбва да разберете кога и да се опитате да го предотвратите. Аз си мисля следното: историята на този свят и цялата му мистика   :o можем да открием в Египет и Южна Америка:) Мое си мнение, ма ако ви кажа колко съм изчел...лошо ми става:)

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: 2012 г.
« Отговор #6 -: Септември 21, 2005, 07:58:43 am »
2012 ???
Ми лесна работа.
1. Усвояваме "Слънчевото хранене"
2. Чрез т.1 усъвършенстваме ДНК-то си
3. Изграждаме, всеки за себе си, лична Меркаба.
И на Нова Година 2012, скок в Меркабата и ще видим кога, какво и кой.
Ако стане напечено .... прескачаме в n-то измерение. И си правим нова цивилизация. ;D

Лесно звучи нали?
А Аз съм се заел да го проверя лично. Дано не съм сам
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: 2012 г.
« Отговор #7 -: Ноември 04, 2005, 23:23:31 pm »
2012 ???
Ми лесна работа.
1. Усвояваме "Слънчевото хранене"
2. Чрез т.1 усъвършенстваме ДНК-то си
3. Изграждаме, всеки за себе си, лична Меркаба.
И на Нова Година 2012, скок в Меркабата и ще видим кога, какво и кой.
Ако стане напечено .... прескачаме в n-то измерение. И си правим нова цивилизация. ;D

Лесно звучи нали?
А Аз съм се заел да го проверя лично. Дано не съм сам

няма да си сам,бъди сигурен!

4.поставяме основите на нова цивилизация,преродени в друга честотна сфера
5. изграждаме планетарната Меркаба, с която пътуваме през измеренията.Нов Златен век...
musica universalis

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: 2012 г.
« Отговор #8 -: Ноември 17, 2005, 01:56:02 am »
Alien, били сме извън... Някои доброволно са В Матрицата в момента.
Матрица имам впредвид под манипулативната реалност. 5 Д е матрица също. Всичко е матрица, но не в този смисъл, в който говорим за майа-та...
Употребявам "Матрица" като тъждествено на майа ;)

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: 2012 г.
« Отговор #9 -: Ноември 17, 2005, 02:15:36 am »
физическата реалност е мая, тя е наистина изградена на матричен принцип - на двойнственост...
Отвъд физическата реалност, или в това, което се нарича 4то измерение, както и в 5то,и т.н.,тази матричност намалява, да не кажа че въобще я няма.
Именно и затова ме дразни Матрицата като идея, въведена в главите от някой си >> да бъдеш извън нея е състояние и това състояние можеш да го използваш -  както за да трепеш с картечници костюмари, да се бориш в системата на двойнственост - така и за да създаваш -  и аз мисля че по-скоро това е бъдещето <<
musica universalis

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: 2012 г.
« Отговор #10 -: Ноември 17, 2005, 02:27:48 am »
Да аз те разбрах само че според тва дет четах всичко светове са матрици а извън матрицата ти си всичко и можеш да приемаш формата на всичко,а идеята за развитието е илюзия която ни държи в матрицата а ни сме си съвършени по природа. Все пак ако това е така аз не виждам особена причина тогава да се влиза в матрицата на първо време освен нещо да ни е станало скучно или и иаз незнам защо. Възможно енарочно всяка душа да влиза в тези матрици-игри за разнообразие.

Morrigan

 • Гост
Re: 2012 г.
« Отговор #11 -: Ноември 17, 2005, 15:50:56 pm »
Като гледам картите и излиза, че от Европа ще останат острови. А от България наводнени са големите реки, с достъп до море. Но ако се разтопят ледовете, няма ли да се изместят полюсите, както преди 12000 г.? Тогава тези карти няма да са валидни.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: 2012 г.
« Отговор #12 -: Ноември 18, 2005, 00:49:27 am »
има вече такава тема - http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=397.0
сори за оффтопика
ето и нещо по тази:
"Земята влиза в ново измерение

(според календара на маите след 2012 г. ни чака живот извън времето и парите)

 Какво представлява времето, еднакво ли то тече във Вселената, има ли посоки? Това са въпроси, които са вълнували хората от всички епохи. Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, е най-напредналата по отношение на знанията за времето. Техният основен календар е най-точният на планетата - никога не е грешал. Маите всъщност са имали 22 календара, които включвали много времеви цикли във Вселената и в Слънчевата система. Хронологичните им познания са удивителни и някои от тях все още предстои да се разгадаят.

Забележително е, че за маите петият свят (или петата раса, както наричат посветените днешната цивилизация) свършва през 1987 г. Шестият започва през 2012 г. Сега, явно, се намираме “между” световете. Този преход е наречен от маите Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. В това “безвремие” Истината е призвана да разкрие себе си, да стане явна.

Шестият свят за маите е “празен”. Според тълкувателите на техните уникални познания това означава, че изцяло ще зависи от нас като творци как ще започнем да сътворяваме новата цивилизация. Ето какво се казва в древните текстове на маите за битието след 2012 г.: “Земята ще премине отвъд технологиите, които познава, отвъд времето и парите. Човечеството ще влезе в пето измерение, след като премине през четвъртото. Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактичека синхронизация с останалите светове във Вселената.

Нашата генетична информация (ДНК) ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на галактиката, поясняват изследователите. Този процес според тях вече е започнал. Всеки човек сега се изменя - някои осъзнават това, други не. Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна - извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането на реалността

Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.

Ритъмът става по бърз

В резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 12.

През Апокалипсиса, или времето между световете, хиляди хора ще преминат през дълбоки лични промени. те ще бъдат много и най-различни, тъй като са част от смисъла на живота на земята - да се преживее определен опит. Какво може да ни се случи? Да приключим дългогодишни лични връзки, да променим местожителството или страната си, професията и работата. Всичко ще е следствие от качествената промяна, която ще става в мисленето ни.

Във всеки момент ние вземаме малки или големи решения. всяко от тях се основава или на страх или на любов. Ако човек следва чувствата и интуицията си, благородството на сърцето си, а не хладния разум, взима по-правилното решение. Мислите са много важни и повлияват всекидневния ни живот. Ние сътворяваме своята реалност чрез мисъл-формите си. Ако те са негативни спрямо другите, това и привличаме. Ако са положителни, такива хора и събития прииждат към нас. Ето защо е толкова важно човек да премахне ненужните отрицателни и осъждащи мисли.

Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. едно от предизвикателствата е човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст защо една или друга информация му се поднася. За реакция на проблем или за решението му става въпрос? Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а след това да ни даде и решението?

Нищо не става случайно. всички събития са планувани от някого: агенция, институция, правителство, един или друг кръг. Но в интерес на управляващите винаги е било хората да са с притъпено чувство за правдата, за да бъдат по-лесно манипулирани. Така, системно изкривявайки критичната си способност, изгубваме усета да различаваме истината от лъжата.

Съзнанието се разширява

ПВ периода преди навлизането в четвъртото измерение човечеството ще изживява явлението “разширение на съзнанието”. Това ново измерение е по-скоро ниво на съзнание, отколкото действително място. Когато човек живее с отворени не седем, а 12 чакри и всички около него възприемат действителността по същия начин, той ще се намира в 4-то измерение.

Ето защо способността да се различава, приложена към различни източници на информация, ще стане толкова важна. А днес истината се заглушава по всевъзможни начини, съзнанието е манипулирано и приспивано от различни сили. Много събития  за Земята и нейните обитатели идват от различни извънземни източници. Напоследък техни представители говорят за разни сценарии, които са възможни в близките години. Някои предупреждават за пълен контрол на съзнанието, нов световен ред от 2003 г., унищожение  от негативно настроени извънземни и т.н. Други “успокояват”, че много от хората заедно с планетата Земя, подпомогнати от положително настроени извънземни, ще се преселят в нов свят.

Всички тези и други сценарии са възможни. Зависи от това, в какво човек вярва, дали следва сърцето си и интуицията си или интелекта, чрез който често говорят  чуждопланетни сили, преследващи своите цели. Проницателният за информацията и чувствата, които текат в него, докато я усвоява, съответно ще я приеме или отхвърли. Този, който следва посоката за изцеляване на Земята от агресията и омразата, от страха и бездушието, ще отхвърли чуждите на сърцето му мисли. така според пророчеството, заложено в календара на маите, някои ще преминат отвъд омагьосания кръг на парите и времето, като освободят съзнанието си от всякаква негативност и отворят път към новия свят - на безмерната любов."

Жени Костадинова

http://www.spiralata.net/nakratko/maite.html
musica universalis

Eon

 • Гост
Re: 2012 г.
« Отговор #13 -: Ноември 18, 2005, 14:16:48 pm »
за мен в тази статия няма нищо интересно
извинявайте но това го оприличавам на евтини брътвежи и безмислици
Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.

Ритъмът става по бърз

В резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 12.

....

Казваш, че нашата Слънчева система щяла да се изравни с плоскостта на Млечния път, а отдолу казваш, че още две галактики ще се изравнят с нашата. Как така ще се изравнят. Във вселената няма долу и горе!!!!!!
Каква е връзката на другите две галактики които щели да се изравнят с нашата (галактика?).
кои са тези галактики??? Ти знаеш ли, че във вселената има трилиярди (няма такова число но имам предвид много) галактики, които във всеки един момент са изравнени със Млечния път, и не всички са спирални, че да се изравняват, да не говорим за елиптичните....
Това са пълни глупости като онова, че еди коя си планета е била на 70 св. години от Земята и на 50 от Сатурн

И за времето!!!! 24 часа щели да станат 12 и времето да тече по-бързо, какво Земята ще се движи с близка до светлината скорост във Вселената ли, че времето ще се скъси, или ще почне да се върти по бързо....

А такива промени не стават от 1986 до 2012г. за няколко години....
за това са нужни "еони" ;) еволюция....

престанете да вярвате на подобни брътвежи моля ви стегнете се...
хубаво жената говори за мир, любов и т.н. браво на нея, но като почне да прави някакви
предсказания и да се изказва неподготвена.... :'(

айде
със здраве, че ме фана грипа :-[

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: 2012 г.
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2005, 02:01:40 am »
Здравейте на всички  :) Тук явно е сборно място на "водолеи"- приемете още един.
По темата...Не знам как е при вас, но наистина ми се струва, че по-бързо тече времето, а моите движения са като на забавен кадър.Има моменти, когато особено силно ме впечатлява това, че все едно някъде отстрани се наблюдавам.
Не мисля, че времето тече по-бързо заради скоростта на Земята, а заради увеличеното наличие на енергии с по-висока вибрация.От време на време се отварят разни пространствени портали, през които нахлуват такива и докато ги усвоим си е направо трудно.Е като сега, например.
Клетките в тялото така вибрират, че понякога си думам - айде, разпаднах се.Ма не, цял съм си  :D
Не мисли като човек!-Крион

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
4969 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
5772 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN

6 Отговора
5646 Прегледи
Последна публикация Ноември 16, 2006, 15:41:22 pm
от Alien
2 Отговора
4253 Прегледи
Последна публикация Март 11, 2008, 21:30:34 pm
от Peacekeeper
19 Отговора
11439 Прегледи
Последна публикация Април 11, 2012, 01:22:14 am
от Tangrata_

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27