Автор Тема: Аспекти на извънземното присъствие  (Прочетена 25980 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Хиперизмерни Характеристики

Извънземните са сложни нечовешки същества. Технологичното им превъзходство е тяхното най-малко предимство; това което има по-голямо значение е тяхното превъзходство в измеренията.
 
Тяхното естествено съществуване преминава отвъд ограниченията на време-пространството. Докато нашето съществуване е ограничено от линейното време, извънземните могат да виждат и манипулират нашите минали, настоящи и бъдещи възможности едновременно от позиция извън линейното време. Те също могат временно да се проектират в нашата вселена и да заемат физическа форма съобразно това кои архетипи в нашето колективно подсъзнание най-много се доближават до тяхната висша високоизмерна есенция.

Предположението че извънземните са триизмерни същества като нас, които са долетели тук в механично конструирани космически кораби от далечни планети покрива само малка част от цялото извънземно присъствие и е много тесногръдо да се изследват само най-твърдите физически доказателства за извънземния феномен в името на науката.

Извънземното присъствие е главно хиперизмерно и следователно доста завоалирано, поради това че неговата природа доста надминава границите на популярните предположения.


Положителни срещу измамни извънземни

Дали извънземните са добронамерени или враждебни зависи от това дали те поощряват разширяването на нашата свободна воля и съзнание или целят да ги подкопаят. Не е достатъчно да съдите извънземните намерения на базата на временни социални, политически, религиозни или научни стандарти.
 
Прикритите враждебно настроени извънземни могат лесно да се възползват от нашата несигурност за много въпроси и мислене базирано на домогване до определи блага като предложат зашеметяващо научно познание, религиозни отговори, политическо обединение и обещания за глобален мир в замяна на нашето неподлежащо на критика подчинение.

Пълно разследване на извънземното присъствие разкрива, че има подготовка за подобен сценарий в момента. Във времена на отчаяние, хората са склонни да жертват свободата си за сигурност. Ако хората приемат подобна фаустовска сделка, крайният резултат ще бъде пълна асимилация и поробване. За да се предотврати тази възможност трябва да си зададем най-важният от всички въпрос: как можем да различим позитивни извънземни от тези с измамни намерения?
 
Човечеството може много да спечели като упражнява своята проницателност по този начин и да се съмнява в искреността и мъдростта на всеки който откаже да изследва дълбочината на този въпрос.


Фалшива двойнственост
 
Предлагането на два фалшиви изхода е най-сигурният начин да се манипулира някой, за да вземе погрешно решение.

Трябва да сме нащрек за фалшиви двойнствености и противопоставяния, които изглеждат такива само на повърхността. Извънземните измамници са използвали този софистки метод, за да скрият техните истински намерения и да оформят публичното мнение. Примери – извънземни срещу параноидни военни кабали, нордици/сиви срещу войнствени унищожителни рептилии или пък добри рептилии срещу негативни рептилии – ренегати.

Ако истината e че определени нордици, човешки военни фракции и рептилии са на практика обединени участници в негативния извънземен план, мотивацията за тези фалшиви двойнствености има голям смисъл. Ако човечеството погрешно възприеме някои от тези елементи като „добрите момчета” поради тяхната явна опозиция към очевидните „лоши момчета”, тогава измамата успява.

Следователно трябва щателно да изследваме основите на всяка „опозиция на негативните”.


Мозъчно програмиране
 
Извънземните отвличания са по-често срещани отколкото се предполага защото процедурата е прекалено тайна, за да могат отвлечените и изследователите да я забележат, докато по-малко преобладаващите, но по-осезаеми случаи привличат вниманието. Литературата за отвличания често споменава медицински тествания и генетични експерименти, но не и по-голямата цел на широкото модифициране на поведението чрез имплантации и постхипнотично програмиране.

Това включва временно извличане на човек от физическата равнина и програмиране на неговото подсъзнание с команди, които по-късно оказват влияние на неговия избор към тези, които имат полза от негативните извънземни планове. Човек може да си легне да спи една нощ пълен с ентусиазъм и с плодотворен стремеж и след като бъде отвлечен през следващите дни да изпита ирационално отвращение да преследва този стремеж.

Ако не осъзнаят своите собствени ирационални импулси и не се вслушат в разума и интуицията си хората могат да бъдат програмирани да саботират себе си или други, да следват грешни пътища в живота и да влизат в изкуствено аранжирани връзки или да се отказват от обещават бизнес или социални контакти.


Хибридизация срещу епигинетика (Епигенетика - раздел на генетиката, занимаващ се с проблемите на развитието)

Извънземния хибридизационен процес се основава на базата, че с комбинирането на нашата физическа издръжливост и емоционална гъвкавост с интелигентността и психическите сили на извънземните сиви ние можем да осигурим по-добро бъдеще и за двата вида.
 
Казва се че само чрез хибридизация човешкият вид може да напредне до следващата си еволюционна фаза. Но това е една от най-големите измами от всички. Развиващото се поле на епигенетиката силно подсказва че промените в нашето съзнание в нашите вярвания, осъзнаване и възприятия се отразява и променя нашата персонална ДНК.
 
Това означава че голям духовен скок при човечеството автоматично ще създаде и голям генетичен скок чрез изцяло естествен процес. Защо тогава сивите токова отчаяно искат изкуствено да слеят двата вида? Най-добрата хипотеза е че хибридизацията фактически поема контрола на това което трябва да бъде естествен прогрес и допълнително заключва човешката духовна матрица в дори още по-подправен и фалшифициран генетичен басейн от този, който е направен преди.
 
По-голямата интелигентност и психически способности не означават задължително, че ще бъдем по-проницателни, да изпитваме по-голямо съчувствие или да бъдем по-свързани с нашия по-висш пътеводител. Те просто означават че ще станем инструменти с по-големи способности особено ако хибридизацията дойде на цената на индивидуалността.


Прикрити многопластови спомени

Проектираните спомени са фалшиви спомени които се дават на отвлечените, за да се прикрие всичко, което не може изцяло да се заличи при спомнянето. Това е добре познато в изследванията за отвличания, но това което не е добре познато е че  тези спомени идват на много пластове. Например някой може фалшиво да си спомня че сърна го гледа през прозореца на спалнята му докато всъщност го гледа извънземен по време на отвличането.

С помощта на хипноза отвлеченият може да проникне през този параван, но самото отвличане може да е друг параван, който да скрие какво всъщност е станало по време на отвличането. Това което в действителност е било жестоки изтезаващи сесии на програмиране и отнемане на живителна сила чрез причинено страдание, може чрез вторично прикрита памет да се спомня като чудесно изживяване.
 
Но хипнозата обикновено не прониква отвъд първия параван на паметта, защото не съзнава колко дълбоко се простира измамата и така хората стават несъзнателни съучастници на пропаганда и дезинформация.


Отвличания от хора

Извънземните не са единствените, които отвличат; човешки фракции също са свързани с този феномен. Отвличаните независимо са съобщавали че са виждали извънземен и човешки персонал да работят рамо до рамо в подземни военни бази.

Линията между извънземните и човешки отвличания е много неясна поради технологичното и генетично сливане в последните 20 години, особено след като човешкият елемент изгуби автономността си към върховния извънземен елемент. Целта в крайна сметка е да се придобие контрол над огромните ресурси и жива сила на военната тайна инфраструктура.

Отвличания от тези групи включва не само допълнителни хибридизационни проекти и мозъчно програмиране, но също и използване на отвлечените като психически убийци, дистанционно виждащи, и програмирани „спящи” агенти. Доста съмнително е че позитивни извънземни работят в колаборация с човешки военни групи като се има предвид тяхната философия.
 
Трябва да се изследва целия спектър на изследванията за отвличания и публикуваните изживявания, за да се оцени това.

 
Обективни стандарти за позитивност

Без духовна осъзнатост всеки лесно може да се предаде на моралния релативизъм (относителност). Да се идентифицират „положителни” извънземни следователно ще бъде безсмислено упражнение на проектиране на нашите субективни човешки стандарти към нечовешки форми на живот.
 
Но трябва да запомним че докато социалните норми са наистина субективни има обективно духовно ядро в нас, което чрез своя капацитет за съчувствие и копнежа за свобода и щастие познава универсалното правилно и универсалното грешно.

Добродетелите на състраданието, скромността, мъдростта, силата, благоразумието и куража не са ограничени само до човешката област, така че те са наистина универсални. Позитивните извънземни са преминали отвъд пороците и ограниченията, които все още ни предизвикват и са придобили висотите на духовното рицарство и служат на Сътворението в името на свободата, истината и любовта.
 
Те ценят духовността над физическото, имат респект към свободната воля на другите и невидимо ни водят към изпълване на нашия духовен потенциал без да ни задушават към зависимост от такова напътствие.


Временна обратна връзка във веригата

Поради това че извънземните могат да оперират извън линейното време, тези които произлизат от нашето възприемано бъдеще могат също да наблюдават и да взаимодействат с нашите минали и настоящи личности. Чрез достъпа и манипулацията на миналото нарастват честите промени на времевата линия от която ние си спомняме само най-скорошната версия като истинска история.
 
Нашите настоящи избори също инициират каскада от ефекти, които променят бъдещето и по този начин ограничават или разширяват бъдещи входящи точки до които извънземните имат достъп. По този начин съществува динамична обратна връзка  между нас и хиперизмерните същества. Негативни извънземни от нашето възприемано бъдеще могат да възстановят своето собствено съществуване и върховенство чрез промяна на критични моменти в историята и да влияят на нашите сегашни избори за да създадат тези вероятни бъдеща, в които те имат по-голяма власт.

Позитивните извънземни загрижени относно такава промяна биха се ангажирали във времева война, за да предотвратят подобни намеси. Ние бихме възприели тази времева война като доста невероятни и изненадващи спънки в определени моменти контрирани с еднакви по големина невероятни чудеса и обратното или дори силни импулси за лоши решения съревноваващи се  с вътрешна интуиция да се вземат верни решения.
 
Страх, параноя, лековерност, избухливост и пасивност поддържат обратната връзка с негативните извънземни и увеличават тяхната осезаемост в нашия живот. И колкото повече обръщаме внимание на духовните импулси и живеем според това кое е благородно и истинно, толкова повече се сродяваме с позитивните сили.
 
Опорната точка на тази времева война стои в нас.
 

От Montalk - http://montalk.net/

Превод: Alien
« Последна редакция: Юли 09, 2008, 17:39:41 pm от H. »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #1 -: Юли 08, 2008, 22:44:08 pm »
И все пак античният човек ще каже: "Това са 'боговете', които дойдоха от звездите" - което не е далеч от истината :P

Анунаки в Шумер :-\

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Относно: Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #2 -: Август 29, 2008, 23:57:29 pm »
  Ето една перфектна работа (чието качество може да бъде оценено благодарение на отличния превод)! У мен буди голямо учудване сравнително слабия интерес към този изключително важен и обхватен материал! В своите лични проучвания аз отдавна гравитирах около всички моменти, които са отбелязани в материала на Montalk, но до сега не бях успял да си ги формулирам толкова обхватно и завършено!

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #3 -: Март 12, 2009, 21:19:21 pm »
"- Как да разбирам културата и съзнанието на извънземните цивилизации, които са заробвали някога земните хора?
- В цивилизациите на заробващите инопланетяни, макар и високо развити, е имало духовни несъвършенства, които те не са преодолели доброволно, както изискват Вселенските закони. Поради това те са потъпквали плавото на всеки обитател на Вселената на лична свобода и са поробвали индивиди за своите цели. Висшият разум е отправил предупреждение към тях, но те не изпълнили вселенския закон, а са продължили по пътя надолу. Това е причина за последвалите наказания. Във Вселената, където цари хармония и любов  ??? , никой не се наказва изведнъж. първо се отправя съвет, после предупреждение и накрая следва наказание. Вече няма действащи градове на цивилизации, които заробват хората. Всички са напуснали Земята след определено наказание. Последните инопланетяни са напуснали Земята преди 7 000 г. Техните подземни градове и бази се изпалзват от висшите цивилизации, които работят основно с енергиите от Алфа нивата."

М. Миланов

Неактивен benoni

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 183
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #4 -: Април 26, 2009, 12:39:18 pm »
Цитат
ИСТИНА ИЛИ ФАНТАСМАГОРИИ

КНИГАТА, С КОЯТО ТАЙНИТЕ ВЗЕХА ДА СТАВАТ ЯВНИ[1]

Има творби, които предизвикват огромен интерес и масови реакции. Не говоря за четива със съмнителна художествена и духовна стойност от рода на Хари Потър, Властелинът на пръстените или Шифърът на Леонардо. Имам предвид книги като Новия завет и юдейския Танах, творчеството на Тома Аквински, Мартин Лутер, Барух Спиноза, Николо Макиавели, Шарл дьо Монтескьо, Жан Жак Русо, Волтер, Георг Фридрих Хегел, Фридрих Ницше и дори на Карл Маркс, колкото и противоречиви гримаси да предизвиква споменаването на някои от тези имена.

 Те са оставили следа – добра или лоша – в човешкото духовно наследство. Според скромното ми мнение такава е и книгата, която държите в ръцете си. Не защото написаното в нея е дело на изкусен майстор на словото, изваял незабравими образи. Обратното, авторът на тези спомени е подирил съдействието на по-опитен от него професионалист, който умее да борави с думите. Както казва неговият син: „Целта бе да превърне разказа в увлекателно и продаваемо четиво”.

 

 

 

Ако съдбата на тази книга е да остане завинаги върху най-престижните лавици на библиотеката от безсмъртни, непреходни произведения на литературата, то е единствено поради нейното съдържание. Тъй като тя поставя началото на историческия подход към една на пръв поглед незабранена, но умишлено забулена в тайнственост и дори в иронична мистика тема. Тази творба повдига завесата над един въпрос, който е стародавен като човешкия род – проблема за съществуването на други светове извън нашия, както и за наличието на контакти между далечни, различни цивилизации и някои земни жители. И ако в този момент някой снизходително се усмихва, бързам да спомена, че настоящата книга не е съчинение. Тя не е плод на творческа фантазия, на „полет на мисълта”, както гласи тривиалният израз. Тази книга представлява субективен разказ за една обективна действителност. Тя е събрала мемоарите на човек, който по хрумването на Фортуна е заемал достатъчно ключови постове в сфери, достъпни за изключително тесен и специално подбран кръг от доверени на властите лица. Личност която, осъзнато изправена пред неизбежния за всяко същество край, е решила да наруши правилата. И като престъпва дадената клетва, разкрива онази част от потулваната в продължение на десетилетия тайна, за която почти всеки от нас най-малкото се е догаждал или поне мисълта за нея е навестявала ума му: истината за извънземни същества, за техните уж неидентифицирани летящи обекти, за връзките между тях и представители на земното човечество, както и за онова, което сме наследили от тяхната явно най-малкото технически по-напреднала цивилизация.

Защо оценявам толкова високо спомените на един полковник от американското разузнаване? По простата причина, че те са пионерски опит за разбулването на загадки, тъй ревниво пазени от властниците и упълномощените от тях лица. Когато Денят след Розуел се появи в Съединените щати, срещу него се изправи монолитна гигантска стена от официални опровержения на изнесеното в книгата. Бяха използвани всички методи и средства на пропагандата за война, за истински медийни бойни действия срещу един-единствен човек. В ход бе пуснато дори киното. Не съм в състояние да изброя колко филмова лента бе изхабена за производството на документални манипулации, насочени против написаното от автора и най-вече срещу неговата личност. Ако ставаше дума за четиво без всякаква стойност, за обикновени фантасмагории, щяха ли срещу него да бъдат използвани най-тежките оръжия на дезинформацията и дори на агитацията?

Тъкмо това се случи на основния автор на тази книга полковник Филип Корсо. Нещата отидоха тъй далеч, че той даже бе подведен под съдебна отговорност за предаване на държавни тайни, но… посмъртно. Отлично запознат със системата на властта и на нейното функциониране поне в родината му, Корсо бе предвидил всички последици. И проговори едва щом зърна лице в лице горчивата истина за своя неизбежен край. Бе на достойна възраст – на около 81 години, когато узна, че е неизлечимо болен от рак. Чак тогава дръзна да наруши положената клетва и да извади на бял свят секретите за шеметния напредък на техниката и технологиите след края на Втората световна война.

Полковник Корсо не само разказа историята на най-интересната част от своя живот. Малко след появата на книгата му на бял свят, на 8 юни 1998 г. той даде показания под клетва, че лично е виждал тела на извънземни и доклади от аутопсията им. Между двете събития Министерството на отбраната на САЩ повдигна споменатото обвинение срещу него. Макар и на преклонна възраст, военният отвърна на удара с удар. Чрез организацията Граждани против тайната за НЛО[2] заведе дело срещу министерството за укриване на информация от гражданите на страната. Тъкмо в рамките на това съдебно дирене полковникът от резерва даде показания под клетва. Малко повече от месец по-късно премина в отвъдното. Ще речете – нали го е очаквал? Да, но полковник Филип Корсо не почина от рак, а бе покосен от… сърдечен удар?! Случва се. Дали някой не ускори явяването му пред Твореца?  Синът му – Филип Корсо-младши, е убеден, че нечия ръка е помогнала на неговия баща да не може повече да се явява пред съда и обществеността.[3] Едва ли някога ще узнаем истината. Въпреки че Бог ни учи обратното… 

Макар и доста високопоставен служител на американското военно разузнаване, работил и в Белия дом, и в Пентагона, полковник Корсо неведнъж е влизал в конфликт с властите. Особено след завръщането му от участие в Корейската война. Той е свидетел на това как правителството направо зарязва множество американски военнопленници и започва битка за тяхното освобождаване. Почти до края на дните си той продължава този свой на пръв поглед Дон-Кихотовски поход. През 1996 г. в качеството си на военен съветник на президента Дуайт Айзенхауер бива изслушан от Комисия на Конгреса на САЩ. Пред конгресмените заявява: „В миналото се опитвах да изнеса пред Конгреса факта, че през 1953 г. 500 болни и ранени американски затворници се намираха само на 10 мили от пункта за размяна на военнопленници в Панминджон, но никога не бяха разменени.”

Показанията на Корсо бяха подкрепени от разсекретен документ, според който през 1953 г. Пентагонът е знаел, че Северна Корея държи повече от 900 американски военнопленници. И не си е мръднал пръста, за да ги освободи. Последва лавина от документи и признания за това отвратително престъпление на военните и на администрацията във Вашингтон. Петнадесет години по-късно и със същото безразличие то бе многократно повторено из джунглите на Виетнам, Камбоджа и Лаос. Искам да кажа, че когато книгата Денят след Розуел се появи по книжарниците, и военните, и цивилните власти в САЩ бяха набрали достатъчно на нейния основен автор. Последва пропагандната лавина от обвинения и дезинформации. Което не учудва хората с отворено за истината съзнание.

Две неща засегнаха най-силно властниците. Първото бе разкритието за огромната измама, наречена Студена война. За това как тя е била замислена и осъществена като своеобразен информационен щит, предпазващ от нежелан поглед съкровените тайни на за т. нар. срещи от третия вид. Второто бе, че чрез разказа за собственото си участие в „разработките” на получените наготово в резултат на катастрофа на извънземен космически кораб устройства Корсо разкри: човечеството не достигна самостоятелно до такива революционни технически решения и средства, като транзистора, лазерните лъчи, микрочипа, оптичните проводници, електромагнитните полета и много други. Което бе възприето и като удар върху науката и промишлеността... Красноречиво бе мълчанието на руската страна по въпроса. Тази позиция на Кремъл безмълвно потвърди, че Филип Корсо е изнесъл истината.

Косвено признание за съществуването на извънземните е мисията на космическия телескоп Кеплер, изстрелян на 7 март 2009 г. (в САЩ бе 6 март) от Кейп Канаверал посредством ракета Делта 2. Както заяви представител на НАСА: „Някой ден ще кажат, че това е началото на края на космическата самота.”… Накратко целта на мисията е да бъдат намерени места, където е възможен живот така, както го разбираме. „Не става дума за извънземни, а за домовете на извънземните”, каза Уилям Боруки – астроном в Изследователския целеви център на НАСА в Мофет Фийлд, Калифорния, който ръководи научната част на проекта.”[4] Засега това не е ли достатъчно? В Денят след Розуел полковник Корсо разкрива много повече. Може би след като чрез книгата извървите неговия не лек път, по-добре ще разберете мисията на Кеплер. Което ще бъде не малка крачка в собственото ви развитие.

Познавам достатъчно интелигентни хора, вярващи и атеисти, които с еднакво предубеждение отхвърлят тази книга, без някога да са я виждали. Не желая да обидя никого, но подходът им е болшевишки. Другарите ни убеждаваха, че една творба е лоша, само защото те са решили така. Без да ни дадат шанса сами да се запознаем с нея и да преценим. Донякъде хората, които предварително отричат съдържанието на Денят след Розуел, заемат позата на шопа, който стоял пред клетката на жирафа в зоологическата градина. И след като дълго го съзерцавал, почесвайки се по тила заключил: „Те такова животно нема!”

Не изгарям от желание да се превръщам в адвокат на покойния полковник Филип Корсо. Пък и той отдавна не се нуждае от защита. Вече е в един, вярвам, по-добър и справедлив свят – този на нетленното. Ала онова, което ни остави, заслужава изключително внимание и личната преценката на всеки отделен човек. Толкова критична, колкото сам реши. Но ми се ще да препоръчам: не подхождайте предубедено към настоящето четиво. И не мислете, че сте наясно с всичко на този свят и в другия, за който не знаем нищо, а само предполагаме. Съществуването на други населени планети, на цивилизации, различни от нашата, не влиза в противоречие с вярата. Така както ние, земните жители, сме различни, ако щете и по цвят на кожата.

Защото Господ е творец на всичко във Вселената. Нима не Го потвърждава Самият наш Господ Бог Исус Христос, когато в последните Си земни мигове се обръща към един от своите защитници с думите: „Върни ножа си на мястото му; защото всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат; или мислиш, че не мога сега помоли Своя Отец, и Той ще ми представи повече от дванайсет легиона Ангели?”[5] Защо непременно трябва да смятаме, че онези „легиони”, които Той имал предвид, не са невидимите сили, които помагат на човешкия род да оцелее? Предпазват го от най-големите злини и опасности и му помагат да върви напред. Това, че не разполагаме със сетива, за да ги различим, не означава, че те не съществуват.

Полковник Корсо напусна този свят, без да узнае истинските намерения на споменатите сили. Като типичен военен той по-скоро допускаше, че те са враждебно настроени спрямо нас, земните жители. Подложен на естествената за военните училища и служба индоктринация, нямаше как да премине отвъд границата на традиционното, на униформената схоластика. Ние, неосведомените хора, сме още по-заблудени. Помислете само: дали понякога не отхвърляме Бога и Неговите пратеници по същия начин, както сториха това юдеите преди близо две хилядолетия?

Всеки има право да извърви своя път. Писано е: „…Който трупа познание, трупа тъга.”[6] Животът е доказал мъдрости, познати още на древните. Не е ли вярно, че: „… Всеки труд и всяка сполука в работите произвежда между човеците взаимна завист. И това е суета и гонене на вятър.”[7] И легендата за Сизиф би следвало да ни отчужди от труда, от усилията да вършим полезни неща. Но продължаваме да работим, нали? Защото Господ ни е завещал: „И тъй, бъдете съвършени, както е съвършен и Небесният ваш Отец.”[8]

А няма съвършенство без знание. Заради това си струва да прочетете тази книга. Както гласи римската максима: „Da mihi facti, dabo tibi ius.”[9] Правото да отсъдите е ваше. Справедливостта изисква преди това да се запознаете с фактите. И не забравяйте, че светът и животът не са черно-бели. Съществуват и други цветове и нюанси. Прочее само „Caecus non iudicat de colore.”[10]

 

Георги Ифандиев

[1] „Не бойте се…: защото няма нищо скрито, което да се не открие, и тайно, което да се не узнае.” („От Матея свето евангелие”, гл. 10, ст. 26.)

[2] Citizens Against UFO Secrecy (CAUS) – обществена организация, основана през 1977 г. в САЩ. По линия на законодателството за достъп до информация тя води поредица от дела срещу американските институции, предимно ЦРУ и Националната агенция за сигурност, заради тайната над сведенията за НЛО, извънземни същества, евентуално тяхно присъствия на нашата планета и за скрити контакти между тях и представители на правителството на Съединените щати.

[3] Полковник Корсо умира два пъти. Първият, три седмици по-рано, той е поразен от неизлечимата болест и лежи в „Джупитър Медикъл Сентър”. Завръща се на 15 юли и изглежда в чудесно състояние. Споделя, че на практика бил починал, но „на отиване” зърнал ярка светлина и една грееща като слънцето ръка докоснала гръдния му кош. Болестта сякаш изчезнала. Когато сутринта на 16 юли 1998 г. му прилошава отново, близките му на часа звънят на спешна помощ. Линейката се забавя удивително дълго. Накрая, когато натоварват болния и синът му настоява да влезе в колата и да го придружи, медиците не му позволяват. Филип Корсо-младши иска баща му да бъде закаран в същата болница, където е бил спасен предния път. Отвеждат го в друга лечебница близо до Палм Бийч, Флорида. Вечерта решават да го преместят в „Джупитър Медикъл Сентър”. Отново отказват на Филип―младши да бъде в линейката до своя баща. Когато той стига „Джупитър Медикъл Сентър”, се оказва, че полковникът вече е мъртъв. Филип Дж. Корсо е починал в линейката на път към клиниката. Не е ли малко странно?

[4] “In a Lonely Cosmos, a Hunt for Worlds Like Ours” by Dennis Overbye, “The New York Times”, New York, NY, Monday, March 2, 2009 г., online: http://www.nytimes.com/2009/03/03/science/03kepl.html?_r=1&scp=3&sq=space&st=cse

[5] „От Матея свето Евангелие”, гл. 26, ст. 52-53.

[6] Библия, „Книга на Еклесиаста или Проповедника”, гл. 1, ст. 18.

[7] Пак там, гл. 4, ст. 4.

[8] „От Матея свето Евангелие”, гл. 5, ст. 48.

[9] „Дай ми фактите и ще ти дам правото.”, лат.

[10] „Слепият не съди за цветовете”, лат.

http://www.forumat-bg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=204&Itemid=71Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #5 -: Април 26, 2009, 15:57:45 pm »
Еее браво! ТОВА Е книгата за Розуел, на много места я дават най-достоверната! Трябва да се сложи в "Книги" дори.

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #6 -: Май 07, 2009, 13:42:42 pm »
Цитат от книгата на АЛЬН АЛфОРД: "БОГОВЕТЕ НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ"(НАУЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БОГОВЕ ОТ ПЛЪТ И КРЪВ)

"...Историческата значимост на прецесионния цикъл силно внушава, че ако боговете наистина се връщат, това ще стане в рамките на предложените по-горе дати. Би могло да се спори, че тяхното връщане няма да стане преди следващото завръщане на Нибиру около 3400 г. сл. Хр. Но и това би могло да се оспори, тъй като боговете вече не се съобразяват с Нибиру и може би никога няма да се върнат.
Въпреки че се опитах да възприема научен подход към въпроса кога и дали въобще боговете ще се върнат, трудно ми е да пренебрегна огромните очаквания, нарастващи с наближаването на новото хилядолетие. Някои евреи все още очакват месия от плът и кръв да се върне преди 2000 година сл. Хр. Мюсюлмани и християни очакват завръщането на Исус. Мюсюлманите вярват, че скритият имам Мохамед ал-Мунтазар ще се появи отново, за да възстанови правоверния ислям, да завладее света и да възвести със салют хилядолетие преди края на всички неща.60 „Свидетелите на Йехова" очакват скорошното настъпване на Царството Господне, тъй като всички злощастия от „Свършека на света" вече се преживяват от сегашното поколение. Древните май имали голям цикъл от 13 бактуна, които могат да се използват за прогнозиране края на епохата на 23 декември 2013 г. сл. Хр.61 Естествено през последните двеста години имаше много пророци за „Края на
света", но никога преди не е съществувала научна основа, която да подкрепя предсказанията. .
Ако боговете отново поемат контрола върху Земята, как бихме си представили, че ще го сторят? Дали те ще дойдат накуп, с ескадрили от летящи чинии, или пък ще съобщят за себе си чрез Ройтерс? И как биха могли да докажат самоличността си пред неверниците? Всеки би могъл да се представи за Исус или Йехова.
Точно обратното, не би имало голяма полза от внезапното представяне на боговете пред множеството. Новини за тяхното завръщане биха могли да се разсеят въз основа на принципа „нужно ли е да се знае", а само малцина световни лидери да получат достъп до тях. Ще изглежда, че животът си тече по старому, но по нов политически график. Ние може би ще усещаме тяхното присъствие в някои необясними събития, промени в правителствена политика или военни действия, които са напълно безсмислени, и вероятно в разширена държавна тайна.
Накрая тези скрити от погледа действия може би ще дадат път на открито декларирано присъствие, но едва когато му дойде времето. Ние ще търсим манипулация на събития, която би улеснила предаване на върховната власт на боговете. Това може най-добре да се постигне чрез довеждане на Земята до кризисен момент, когато самите богове биха се появили като спасители. Поради това бихме могли да очакваме огромна промяна в обществения ред и всеобщо обезверяване на човечеството в съществуващите понастоящем институции - правителства, религии и промишленост. После, когато всички хора масово са отвратени, уплашени, отчаяни и уязвими, те ще се обединят около апела за нов световен ред под властта на боговете.
Трябва ли да живеем в страх или надежда в нашите връщащи се богове? Действията на американското правителство изглежда показват предполагаема заплаха. През 1996 г. Пентагонът обяви план, подпомогнат от военновъздушните сили на САЩ, за спасяване на света чрез разполагането на ядрени ракети, които щяли да прихващат „астероиди" в далечния космос.62 Някои политици изказаха своите намерения за закони, които биха накарали САЩ да разгърнат тази ракетно-ядрена отбранителна система под кодовото наименование „Клемънтайн 2" до 2003 г. сл. Хр. Каква е тази внезапна припряност? Дали пък не е част от същия таен график, който прави опит да се поставят невероятно мощни телескопи в най-отдалечените кътчета на космоса?
В трудните времена, които настъпват, много от нас вероятно ще бъдат съблазнени да седнат и зачакат връщането на нашите древни богове. Това би била опасна стратегия, защото връщането на боговете въобще не е сигурно и ние не можем да разчитаме на тях за спасението на Земята от всичките й проблеми. От друга страна, мнозина от нас ще погледнат на това време като на подходящ период за възстановяване на Духовния Бог, Всевишния Творец, който може би дори е сътворил боговете, които са създали нас. Но независимо какви са нашите вътрешни религиозни упования, бих предложил всички ние да бъдем нащрек и да следим неотклонно събитията на Земята и в космоса; защото може би на човечеството буквално предстои среща с неговите създатели, но това рандеву представлява най-голямата научна тайна на съвременния свят..."

Книгата я има в spiralata.net

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #7 -: Януари 15, 2011, 14:08:31 pm »
Завладяването на „извънземните“ технологии

Част 1 ; Част 2 ; Част 3 ; Част 4 ; Част 5

Montalk - Разпознаване на извънземната дезинформация

пп. Браво за превода на Alien, а това е превода на  Хари Стоянов

Неактивен x-file

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 68
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #8 -: Януари 15, 2011, 17:29:06 pm »
knигата на Корсо откъде може да си я дръпне в пдф ?

Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #9 -: Януари 19, 2011, 21:33:16 pm »
Имам въпроси но първо.
Съгласен съм че има и добри 'извънземни'.
Въпросът ми е: След като виждаме и разпознаваме действията на лошите защо не е така и с добрите? Крият ли се,има ли ги тук на земята и какво правят?
От моите наблюдения тия които се пишат добри изпращат само смс-и чрез чанълинг и май само гледат да ни спечелят доверието.Както се вижда по голямата част от действията се дължът на покварените и излъгани хора и горките демони и рептилии.
Май ще се окаже че добрите сме ние простите хора, някои от които се опитват да информират,напътстват,насърчават,обичат,просветляват и т.н.
Дали тия добрите 'извънземни' виждат потенциала ни и нарочно са ни оставили да се оправяме сами?
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #10 -: Март 29, 2011, 00:15:09 am »
Тайна подземна цивилизация

И досега съществуват предания и легенди за тайнствени и странни хора, излизащи понякога от пещерите. Представителите на тези цивилизации по някаква причина не са контактували с хората, но давали да се узнае за съществуването им. Освен това все повече хора не се съмняват в съществуването на НЛО, излитащи изпод земята или от дълбините на морето.
Според  някои изследователи подземните тунели и сега се използват от НЛО и от цивилизации, живеещи под земята едновременно с нас.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #11 -: Април 02, 2011, 14:04:13 pm »
Тайните апокрифни лекции на Командир Х

 <a href="http://www.youtube.com/v/ek17Crhb6Gw?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/ek17Crhb6Gw?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

Неактивен raliko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #12 -: Април 03, 2011, 09:48:22 am »
Според закона за неприкосновението никой няма право за намеса,следователно всички тия  извънземни ,които се намесват по някакъв начин-нарушават този закон и едва ли е за наше добро.Още повече откритата борба за надмощие чрез извънземни технологии е доказателство,че първо-не са наше собствено откритие,второ-дадени са ни ,за да се унищожаваме взаимно,трето-по никой начин не сме дораснали за такива технологии и може би изобщо не ни и трябват в предвид целта им на употреба.

Защо не се намесват  за наше добро?Защо не ни помогнат да се преборим срещу болестите и глада?Някой явно не това иска за нас,ето защо моето мнение е,че всяка намеса е във наша вреда.
Боиш ли се от Мрака,превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото./Африканска поговорка/

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #13 -: Април 03, 2011, 14:10:28 pm »
Куха ли е Земята?

<a href="http://www.youtube.com/v/ad6jiQ2wszI?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/ad6jiQ2wszI?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>  <a href="http://www.youtube.com/v/6NuRdehgbRU?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/6NuRdehgbRU?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

Има ли кухина в Земята или портал към други светове? Къде изчезнаха летящите чинии на Хитлер? Ще се върнат ли през 2018 г.?  
« Последна редакция: Април 03, 2011, 14:40:57 pm от Hacko »

Неактивен Edge of Sanity

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 400
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #14 -: Април 04, 2011, 16:20:14 pm »
Клонирането на хора от извънземни – I част

http://-Цензурурано - Жълт сайт/2011/04/kloniraneto-na-hora-ot-izvanzemni-i-tchast/

Какви неща прави регресивната хипноза...тази история е малко подозрителна но и хравлете по едно око.
" Trust no one."

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27