Автор Тема: Аспекти на извънземното присъствие  (Прочетена 21309 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 008
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #30 -: Ноември 09, 2011, 18:16:51 pm »
Цитат  ???

извънземните са тук още преди 10 000 година преди новата ера и са превзели мисловно почти всички хора, говоря за извънземни астрални енергийни разуми (тези разуми се хранят постоянно с мисловната енергия на хората и затова са и постоянно тук), изобщо не чакайте да видите или чуете за извънземни с космиески кораби и материални тела като нас, нашата форма на съществуване е някакво изключение, всички извънземни цивилизации (различни видове) съществуват под формата на чиста енергия, тоест енергиен разум .....това е положението, независимо дали ви харесва или не.

Неактивен zaks

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2011, 18:26:43 pm »
 :lol:Да да вярваш ли си ,като ги говориш такива.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 008
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #32 -: Декември 01, 2011, 22:28:54 pm »
Извънземни в древността

<a href="http://vplay7.com/fpembed-31f2b2d53.swf" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://vplay7.com/fpembed-31f2b2d53.swf</a>
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 22:56:10 pm от Hacko »

Неактивен gogetit

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #33 -: Декември 02, 2011, 14:10:28 pm »
Ще ги кръщаваме значи  ;D :
http://www.telegraph.co.uk/news/religion/the-pope/8009299/Pope-Benedict-XVIs-astronomer-the-Catholic-Church-welcomes-aliens.html

Ученият от Ватикана  ??? :)  брат Guy Consolmagno, каза че за него ще бъде удоволствие да срещнем интелигентни извънземни, и той би се радвал да ги покръсти (алелуя  :drinks:).

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 008
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #34 -: Декември 02, 2011, 18:53:45 pm »

Извънземни в древността

<a href="http://www.youtube.com/v/9pE2FZKp7UM?version=3&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/9pE2FZKp7UM?version=3&amp;amp;hl=bg_BG</a>
« Последна редакция: Декември 02, 2011, 19:16:40 pm от Hacko »

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #35 -: Декември 02, 2011, 20:35:03 pm »
Hacko, и аз считам, че Пума Пункту е най-древното и най-сложно мегалитно съоръжение,открито до сега, спрямо което пирамидите в Гиза са като детска игра. Жалко, че дори и с компютърна анимация не може да се възпроизведе какво е представлявало. СМИ и учените избягват да го коментират.

Неактивен KALIGULA

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #36 -: Декември 14, 2011, 01:30:18 am »
  В момента чета една книга "Бъдете в този свят, но не от този свят
(Свръхфеноменът Слава Севрюкова)" от Христо Нанев.Реших да постна някои цитати от нея.
........
Мили приятели, извънземните, както вие ги наричате, са другаде. Не там, където ги търсите.
Колко пъти съм ги виждала тези, как им казвате, летящи чинии.
На по-извисено ниво са от нашето, но на принизено, в сравнение с останалите наблюдаващи ни цивилизации. - Продължава притежателката на духовно зрение. - Разберете: летящите чинии, ракети и други машинарии, са примитивни приспособления. Ползват ги недотам извисени общества на извънземни. С тях се носят над Земята и в междузвездните пространства. Това е техника. Колкото да изглежда съвършена,да възхищава и зашеметява, е НИЗША! (Набляга на думата.)
НИЗШИ, помнете добре...
Машини... Високо развитите цивилизации, за разлика от тях, са на такова ниво, че не им се налага да "ползват съоръжения.
Въобразявате си, че им трябват приспособления?... Интересно...
  Дааа. Човек е устроен да разсъждава така - тихо въздиша. - Трябва да се транспортира, за да види с очи. Прави сте. При инопланетяните, обаче, е различно. Тези същества са съвършени. Не се налага да пътуват в Космоса с органичните си тела, за да ни видят с очи или с апаратура. Разбирате ли? - Учителката е неп-роницаема. - Извисена еволюция. Машинарии на тях просто не са необходими. Те обслужват физическите тела. Авангардните представители на извънземни цивилизации се озовават директно при нас или което и да е кътче в Космоса без летателни апарати. Ясна ли съм?
. - Част,от извънземните наистина ползват машини – инак няма да прелетят при нас. Прави сте. Многократно са ни надминали еволюционно, но, въпреки това, изостават от всемирното космическо развитие. С машини и скафандри са, защото и те като нас, горкичките, просто не могат без тях.
- Има, обаче и други, слушайте внимателно – високо еволюирали. Не се нуждаят от летателни техники и скафандри. Но и те ни се представят в летящи чинии, за да си обясним как са пребродили космическите бездни и проникнали в затънтения край на нашата галактика. Трудно ви е да си представите придвижване по друг начин, нали?
За да възприемем най-напредналите от така наречените пришълци (за мен са част от съществата на Всемира), налага се да ни разиграват нещо като космически спектакъл.
-   Проектират в съзнанието ни летящи чинийки, облекла, различни хуманоидни фигури. Ние ги "виждаме", "чуваме" и се убеждаваме в "автентичността им". Инак с нашата примитивна, за тяхното ниво на развитие система на мислене, никога няма да проумеем, че са тук. А те от памтивека са край нас. Уви, познанията и интелектът ни са твърде ниски, за да разберем това.
-   Важно е кой контактува с тебе, с мене, с нея. Какво е неговото равнище. И още - тук вече сте прави - с каква цел. Освен това те не се намесват пряко в нашия живот, за да не нарушат естествения ни еволюционен ход.
-   Човек трябва да се стреми към извисени мисли и дела. Не забравяйте - облагодетелствани сме със Сила. Несравнима, божествена! Силата на мисълта. Но не всички искрено, без вреда за другите и себе си, я ползват. Още по-малко пък за добро. Особено в политическия елит. Затова сред човешкия род предстои голямо отсяване...
*  *  *
Слава не признава наличие на извънземен разум. За нея той е част от света. Споделя: "Има високо развити светли същества. Животът на най-висшите от тях е на енергийна основа. Без физически тела са."
Племената и народите от древността са се стремили към Бога, независимо как са го назовавали. Духовно извисените личности, проводници на Висша светлина, някога са били наричани пророци. Такива в старобиблейски времена са Йезекиил (дал странно описание на космически кораб), Исаия, Йеремия, Мойсей... Имат труден живот. Потребен е - провокира стремеж към съвършенство. Сведенията, получени от тях, са съхранени в митове и легенди.
Древното познание - пропит от мистика спомен от суперцивилизации на милиони години пред нас.
   Невероятна психотроничка. Със силата на мисълта прониква в неизвестното. На нея сякаш са й чели лекции висши същества.
-   Лельо Славе, от колко време контактуваш с извънземни? Разкажи какво представлява алтернативният разум и...,
-   Още преди тридесет лета (прекъсва въпроса) влизам във връзка с тях. Милиони години преминаха пред психотронния ми взор. Питайте, какво не съм видяла?!
При владетелката на сакрални знания е така - задаваш й един въпрос, а тя те провокира за още куп неща.
-   Каква е гъстотата на Разума в галактиките?
-   Неравномерно е разпределен. Светлината в центъра им е най-мощна. Там е неговата свръхконцентрация. Трудно ще го проумеете - на онези същества не са необходими планети или звезди. Високо еволюирали, проникват през звездите, съществуват в тях и извън тях...
(Как да приемем това ние, считащите се за единствени представители на Разума? А всъщност обитатели на провинциалната периферия на Млечния път...)
-   Твърдиш - съществува извисен Разум на звездите.Би трябвало да е и на Слънцето?
-   За проявленията на Висшата Светлина е без значение къде пребивават, през какво преминават. Не можем да ги възприемем. Еволюционно сме далече от тях. Колкото маймуната проумява процесите в компютъра, толкова разбираме същността на Вселената. Забелязваме странични резултати и последици. Съпоставяме ги с примитивни изводи.
-   Защо често пъти НЛО се явяват над места, известни като средища на земни енергийни потоци? Такива са Стоунхендж, Беленташ...
-   Зареждат се от екологично чисти енергийни канали на Космоса. Ползват и тези на Земята.
-   Има ли край животът във Вселената?
-      Не, Разумът е вечен. Изпълва всяко ъгълче на Всемира. Животът на една или друга планета или звезда са временни.
-   Съзираш ли свършека на живота на нашата пл¬нета?
-Да.
-   А след това?
-   След това - съществуване на по-извисено еволюционно ниво. Форма на живот без физически тела.
(По-подробни отговори по въпроса се дават в една от следващите книги за Слава Севрюкова - б. а.)
-   Различават ли се инопланетяните от нас и едни от други? Колко вида са?
-   Контактувам единствено с благородните. Повечето са такива. Представете си - да преодолеят необятни междугалактически пространства и стигнат до нас, колко са еволюирали. Почти няма морално принизени. Доколкото знам, извънземните, както вие ги наричате, а за мен са част от съществата на Всемира, измежду онези, които ни посещават, са седем вида. На една стъпка са под Христа...
-   Как изглеждат?
-   Видях живота на пребивавалите на Земята. Имат нирвана и, когато искат, пренасят се от своя обетован свят на нашата планета.
(Не дава конкретни описания на извънземните.)
-   От нас какво зависи за бъдещото ни развитие?
-   Трябва да бъдем добри, искрени, честни. Лъжа и горчилка да няма!
(Както винаги, акцентува на морала.)
-   Ванга твърди - след 200 години се задава среща с извънземни. Така ли ще е?
-   Що за въпрос! Контактът с тях не е преставал. Малцина го съзнават. Устремен към материалното, човек получава материално. Търси ли духовно, дава му се. Но кой се стреми към него? Има време... Ето, питате за извънземните. За да ви отговоря, трябва да преценя вашето ниво на познание. И тогава да реша доколко и как да ви осветля. Всеки човек е вселенски уникат.
-      Би ли споделила една съкровена тайна? Как осъществяваш връзка с пришълците?
-   Много просто. Направя ли ей тъй (свила длан, дясната й ръка се извива, сякаш лови нещо и внезапно се отваря), те са тук, наживо пред мен...
До днес още се питам: необясним свръхреалист, непоправим мечтател ли е тази жена? Или представител на бъдещето?


Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 008
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #37 -: Декември 28, 2011, 23:11:03 pm »
Мистериозни космически пирати крадат спътници

Някой упорито пречи на земляните да изследват Марс
Мистериозно изчезват спътници. Съоръжения се повреждат по необясним начин. Поредната изчезнала безпилотна ракета. Поредната провалена мисия на НАСА. Сякаш някой упорито пречи на учените да научат повече за извънземните цивилизации, да достигнат го Фобос и околомарсианска орбита.

Руският проект Фобос Грунт претърпя провал, след като автоматична станция пострада при неизяснени обстоятелства, пише Информационна агенция Стандарт. Руските потребители в интернет дискутират разпалено темата и предупреждават американците, че те са следващите.

Руснаци разкриват, че руската ракета в била прихваната и обезвредена от летяща чиния, след което е прекъснала и връзката с нея. Никой няма обяснение какво се случило. Това обаче съвсем не е единичен случай.

Мистериозно изчезват спътници
Кадри, показващи марсианската протолуна, разкриват наличието на голям монолит, който повече прилича на подводница. Възможно е да става въпрос за астероид, който е бил привлечен от гравитацията на Марс.

Уфолози пък подозират, че всъщност на Фобос кипи живот, но на земляните не им се дава възможност да стигнат дотам и да научат нещо повече.

През 70-те години всички мисии до Луната са били прекратени заради странни “съоръжения”, чиято цел е била да поддържат стабилна основа на Земята, за да не се лута и върти като пумпал.

Кой и защо краде спътниците – не става ясно.

Полина Ангелова - 11.12.2011

Неактивен Materius

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #38 -: Януари 16, 2012, 13:40:48 pm »
Хубава статия!!! Мисля че, основното за мен тук е, че човек трябва да разчита на себе си във всеки един момент...пътят към измеренията е отдавна отъпкан... а за извънземните те са ми любимците...

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 008
Re:Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #39 -: Януари 27, 2012, 14:00:37 pm »
Извънземното влияние върху президента Кенеди за космическата програма на САЩ може да чуете в анализа на криптираните съобщения:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=15FBTxFKuQA

http://www.examiner.com/ufo-in-vancouver/alien-landing-proof-jfk-secret-tapes-analysis

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 268
Re: Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #40 -: Март 17, 2021, 17:13:10 pm »
Ще предложа като прикачен файл една книга на Найджъл Кернер - "Сивите извънземни и жътвата на души".
Да ме прощават нехаресващите английски,но които са по-добре от мен с него,може да намерят нещо интересно.
Причините да го поместя в тази тема е,че все някъде трябва да е,а също и че заглавието на темата и книгата си пасват,според мен.
Плюс това темата е започната от Alien,който споменава този автор в своя публикация в ПР.

Става въпрос за "Пътят на Висшия Аз в Галактическата игра",което е превод на материал от Джери Зейтлин.
А там отидох да чета,за да си припомня някои неща във връзка с моята тема за Играта.
И за да не са само няколко реда,реших да преведа краткото представяне на автора от тук:
http://www.nigelkerner.com/Biography.html

"Найджъл Кернер е автор и журналист на свободна практика. Той е роден в Шри Ланка, майка му e от британско семейство,a баща му - офицер от британския кралски флот Air Arm. Тази международна семейна база осигури основа за натрапчив и сериозен интерес към международните човешки дела и как те се свързват с науката, религията и философията.

От младите си години той се чувства подтикнат да изобличи измамата и лицемерието в съвременното научно, религиозно и социално мислене. Официалното му завършeno образование е по биомедицински науки и поведенческа психология на човека.

Очарованието му от озадачаващия и загадъчен феномен на НЛО доведе до първата му книга „Песента на сивите“, публикувана от Hodder & Stoughton през 1997 г. Тази сериозна работа по въпроса сега е известна в целия свят с радикалния си поглед върху явлението. Последната му книга „Сивите извънземни и жътвата на душите“, публикувана от Inner Traditions / Bear & Company, е втората в трилогията за феномена НЛО и неговите социални последици за човечеството. Неговите книги и многобройни статии са установили уникалната му теза като част от канона на сериозната литература по този въпрос.

Найджъл Кернър живее със съпругата си и семейството си в имението си в средна Англия. Той страстно се интересува от проекти от името на необлагодетелстваните и в неравностойно положение в развиващите се страни. В момента той работи със семейството си и с екип от европейски приятели и доброволци по медицинско и агроразвитие, направен от името на бедните в селските райони в страна от Далечния изток. Това отнема голяма част от свободното му време.

Неговите хобита включват четене на научна литература и списания, видеография от дивия живот, дейности за опазване на дивата природа, пеене и писане на песни. Спортните му страсти са Крикет и Ръгби Юнион."


 
 
« Последна редакция: Март 17, 2021, 17:17:08 pm от HomerCat »
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 308
Re: Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #41 -: Март 17, 2021, 21:05:52 pm »
Цитат
Ще предложа като прикачен файл една книга на Найджъл Кернер - "Сивите извънземни и жътвата на души".
Да ме прощават нехаресващите английски,но които са по-добре от мен с него,може да намерят нещо интересно.

"""""
Не знам колко си наясно с матиматиката и алгоритмите на " Сивите" и душите им, както  и на този Кернер...но лично ако спреш да пускаш PDF, формати  под  формата на преводи на " инзвънземна инвазия ", може и да се съглася с теб.

А, те нещата са много прости:

АI = " сиви инзвънземни",
Открий десетте разлики, без " преводи"..
Жалко, че закриха един обект, по време на "  пандемичния смут ", с историятаа им и не мога да пусна снимки, за връзката  между 

"" AI=сиви """ !


Изкуственият интелект е наука за концепциите, които позволяват на компютрите да правят неща, които за хората изглеждат разумни.
Изкуственият интелект има способност да анализира обкръжаващата го среда и да предприема действия, които увеличават възможността за постигане на определени цели.Изучаването на възможностите за създаване на такива устройства, наричани интелигенти агенти, е предмет на обособен дял от информатиката...
« Последна редакция: Март 17, 2021, 21:13:55 pm от Noris »

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 268
Re: Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #42 -: Март 18, 2021, 05:59:23 am »
Не (ми) е нужно да се съгласяваш с мен.
Математиката ми беше голема мъка в училище ,но въпреки това знаех,че е важна.
По-интересна ми беше биологията,психологията и обществознание,имаше такъв предмет.

Второто изречение,което си ме цитирала го написах нарочно за теб,да видя дали този стимул ще предизвика реакция в мозъка ти,понеже на базово ниво всеки мозък работи на принципа S > R.
И виж как ти подейства - реагираш.

След тази безобидна закачка,понеже спомена израза "интелигентни агенти",това ме подсети,че някъде из папките ми се намират преводи на Марвин Мински.Той използва подобни изрази.Не знам доколко си наясно с изкуствения интелект,но ако се интересуваш от темата,не би следвало да се чудиш кой е този  Марвин.
Ако искаш,може да кача нещо от Мински...под формата на PDF,a?"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Brahman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 49
Re: Аспекти на извънземното присъствие
« Отговор #43 -: Март 18, 2021, 09:09:53 am »
"""""
Не знам колко си наясно с матиматиката и алгоритмите на " Сивите" и душите им, както  и на този Кернер...но лично ако спреш да пускаш PDF, формати  под  формата на преводи на " инзвънземна инвазия ", може и да се съглася с теб.

А, те нещата са много прости:

АI = " сиви инзвънземни",
Открий десетте разлики, без " преводи"..
Жалко, че закриха един обект, по време на "  пандемичния смут ", с историятаа им и не мога да пусна снимки, за връзката  между 

"" AI=сиви """ !


Изкуственият интелект е наука за концепциите, които позволяват на компютрите да правят неща, които за хората изглеждат разумни.
Изкуственият интелект има способност да анализира обкръжаващата го среда и да предприема действия, които увеличават възможността за постигане на определени цели.Изучаването на възможностите за създаване на такива устройства, наричани интелигенти агенти, е предмет на обособен дял от информатиката...

Намерих нещо подобно.

https://bg.greatplainsparanormal.com/6468683-aliens-can-be-artificial-intelligence-alternative-view

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27