Автор Тема: Видове НЛО  (Прочетена 9509 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

cdms

 • Гост
Видове НЛО
« -: Май 25, 2008, 16:57:24 pm »
Еволюцията на НЛО:
« Последна редакция: Май 25, 2008, 17:35:59 pm от H. »

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 826
Относно: Видове НЛО
« Отговор #1 -: Май 28, 2008, 13:59:16 pm »
cdms старай се малко като пускаш тема. Напиши нещо като изложение обяснение. Пляскаш ми някаква картинка и 1 ред и очакваш коментари от потребителите? Това сериозно ли е според теб?
 

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Относно: Видове НЛО
« Отговор #2 -: Май 28, 2008, 22:54:24 pm »
  Прав е Еон,може и леко да съм тъп отляво,но много общо разбирам -Еволюция,и то на /да предпложим,че е такова/-техническо устройство...Различните видове,визирам картинката,може да са на представители от различни планети,цивилизации, с технологии на различно ниво,пък и нямаме база за сравнение,/поне аз/-как е изглеждала преди сто години ей оная совалка,спортен модел :D,но пък през ум ми минава илюстрациите по икони и фрески из хилядолетията,и там виждаме форми,подобни на някои от тия представените...Може би на външен вид,и "двигател" не са променени кой-знае колко,май само откъм "екстри" :)Пък ние -всяка автомобилна фирма мята поне по един нов модел всяка година...Бавно го дават..
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #3 -: Септември 13, 2008, 08:03:18 am »
ВИДОВЕ НЛО

Класификация на Г. ОрионскиАко при нас действително долети непосредствено космическо началство от Сириус, то, интересно, на какъв кораб? Въпросът е странен. Меко казано, смешен въпрос. Оше по-смешно е, че на него може да бъде отговорено.Пришълците от Сириус ще дойдат при нас на АНОЛЕТ.Така се нарича апарата от виза "галактически" НЛО. С анолети летят хуманоиди в "плътно тяло", стоящи на еволюционната космическа стълба на едно стъпало по-високо от нас или наравно с нас. Това не е високо нива в сравнение с други космически същности.
Освен "галактическите" НЛО са известни "трансцедентни": "трансметагалакнически", "метагалактически" НЛО и "кораби от паралелна Вселена". Откъде са известни? От ръкопис, датиран с 1979 година. Смята се, че Г. Орионски (псевдонимът на автора) съобщева на човечеството получена чрез контакт неизопачена информация. Класификацията, по всичко се вижда, съответства на езотеричната картина на Вселената. Изобилието на непривични термини е предизвикано от това, че в земните езици просто няма адекватни думи, и авторът е принуден да прибягва до неологизми, поне приблизително предаващи смисълът на това, коено трябва да бъде предадено. Затова класификацията по всеки пункт има забележки.


І.ТРАНСЦЕДЕНТНИ  НЛО

1. ЕЙДОЛЕТИ.

Използват енергията на осъществяването, т.е. динамиката на идеалното и материалното. Имат трансфизичен характер, явяват се информационни системи. Пределно пластични - приемат форма, съответстваща на опита, мирозъзприемането на наблюдателя или малко изпреварваща този опит. В полета на субективното възприятие могат да мимикрират с каквато и да е форма на НЛО.

Проявление: целият спектър на формите на НЛО.


2. ИНФРАЛЕТИ.

Използват енергията на прехода на различни нива на организация на материята , движат се по далбовска йерархия. Използват се само от висши същества  на ейдосферата. Използвали са се в началото на еволюцията за включване на голямотаксонни мутации, направлявани от ейдосферата. Ще започнат да действат при ключови премествания в ноосферата.

Проявление: искрящо небе.

3. САКРАЛЕТИ.

Използват се за ексренна дематериализация и пряка връзка с ноуменалния свят. Работят с тринитарна енергия. Използват се изключително рядко - обикновено за въвеждане на трансцедентна информация (знамения) или срочна евакуация в ейдосферата (възнесение).

Проявление: фаворска (покровителствена) светлина.
« Последна редакция: Септември 13, 2008, 08:04:27 am от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #4 -: Септември 13, 2008, 08:24:22 am »
ІІ. ТРАНСМЕТАГАЛАКТИЧЕСКИ НЛО

4. ТАХОЛЕТИ.

Работят с тахиони, придвижват се покрай веригите теологична причинност. Могат да отиват колкото си искат в далечното минало или бъдеще. Използват се за връзка със "световете" и "антисветовете". Възприемат се само чрез сънища или паранормални състояния, но в определени случаи могат да предизвикват устойчиви възбуждения във веществото - т. нар. трансхолограми (Каирското чудо).

Проявление: перцепция на свитото време, озарение, сатори.


5. ВИРОЛЕТИ.

Използват енергията на прехода от възможността към действителността (от виртуалното към реалното). Способни са мигновено да преминават във виртуално състояние, придвижвайки се с безкрайна скорост в огънатите виртуални пространства. Използват се за съхранение на информация, натрупана от колапсиращите метагалактики.

Проявление: концентрични системи в небето.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #5 -: Септември 13, 2008, 08:38:11 am »
ІІІ. МЕТАГАЛАКТИЧНИ НЛО

6. УНИЛЕТИ.

Неутринни кораби. Създадени са от представителите на неутринната форма на живот. Имат бази в недрата на земното кълбо.

Проявление: огнени кълба.

7. ХРОНОЛЕТИ.

Използват в качеството на енергиен източник ходът на времето (динамиката на причинността). Преместват се по времевата ос само в бъдещето. Способни са да преминават в затворени пространства.

Проявление: дисковидни форми.

8. ВИТАЛЕТИ.

Структурни сгъстявания на биополетата. Способни са (за определено време) да се материализират във вид на самите кораби и членове на екипажи (продуцират до 12 астрални двойника). Използват биогенна енергия.Могат да се управляват от представители на ограничен брой цивилизации. Станции на Луната и на всички планети от Слънчевата система. Контролират биокармичната метаморфоза.

Проявление: двойни или многократно разделящи се кълба.

9. СИНГЛЕТИ.

Използват енергията на сингулярността. Горивото се добива по два начина: с помощта на тахолети или с метода на изкуствения колапс.

Проявление: гигантски техноморфни системи.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #6 -: Септември 13, 2008, 08:52:56 am »
ІV.ГАЛАКТИЧНИ НЛО.


10. АНОЛЕТИ.

Работят с анихилационни инсталации. Радиус на действие - около 1000 светлинни години. (Анихилация - превръщане на елементарните частици, ставащо при стълкновение на частица с античастица и съпровождащо се от отделяне на голямо кобичество енергия).

Проявление: кълба с несилна дифузна светлина.

11. ДЕФОЛЕТИ.

Работят на основата на дефекта на масата, използвайки кварково гориво. (Кварки - хипотетични фундаментални частици). Радиус на действие - около 1000 светлинни години.

Проявление - летящи сърпове.

12. ГРАВИЛЕТИ.

Работят на основата на синтеза на антигравитоните. Радиус на действие - около 1000 светлинни години.

Проявление: болиди с необичайни траектории.

13. ТОПОЛЕТИ.

Използват енергията на геометродинамични преобразуватели. Радиус на действие - 100 000 светлинни години.

Проявление: геометрични форми.

14. ХАРМОЛЕТИ или ГАРМОЛЕТИ.

Работят на основата на изкуствен синтез на 137-я елемент - хармий или гармий.

Проявление: възприемат се от слуховия канал като "симфония на сферите".
« Последна редакция: Септември 13, 2008, 08:54:25 am от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #7 -: Септември 13, 2008, 09:13:43 am »
НЛО - КОРАБИ  ОТ ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА


15. НЕВРОЛЕТИ.

Използват енергията на топологичното самозатваряне на нисшите и висшите форми на организация на материята, явяват се космически квазиорганизми, създаваг гигантски биосфери в космоса. Имат голям принос в развитието на биосферата на Земята, моделирайки себе си в нейните организми.

Проявление - медузни форми.

16. ХОЛОЛЕТИ.

Системи, използващи енергията на неадекватността на частите в холистичните образувания - основната енергия в космоса.

Проявление: телетранспортиращи се хуманоидни форми.

17. ЕНДОЛЕТИ.

Санитарни кораби на паралелна Вселена. Използват енергията на регенериращата памет на системите, преминали в ентропийно състояние. Контролират негентропийните режими на космоса. Постоянно се намират на Земята и около Земята.

Проявление: мимикрират под технически форми.

(мимикрия е биологичен термин /бележката е от мен "хадзапи"/)

18. МНЕМОЛЕТИ.

Използват енергията на аномнезис (онтологично припомняне). Осигуряват съхранението на информацията в Космоса. Създали са резервоара на геопаметта (Шамбала).

Проявлевие: верижки от огънчета в небето.

19. НООЛЕТИ.

Системи, блокиращи хаосогенните излъчвания на земната ноосфера в космоса. Намират се на голяма височина.

Проявление: аномалии в магнитосферата.

20. КРЕАЛЕТИ.

Системи, управляващи еволюцията. Включват се след типогенезиса (погледни 2. Инфралети).

Проявление: ярки звезди, могат да бъдат погрешно асоциирани със свръхнови.

21. ПЕДОЛЕТИ.

Неголеми екскурзионни кораби. Използват се за посещение на Земята за учебни цели (при подготовка на големи операции в космоса).

Следват забележки (допълнения) по горната класификация.
« Последна редакция: Септември 13, 2008, 09:15:46 am от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #8 -: Септември 20, 2008, 09:35:54 am »
Ето забележките по повод приведената по-горе класификация:І. ТРАНСЦЕДЕНТНИ НЛО.

1. ЕЙДОЛЕТИ.

Ейдосферата е висшата сфера на Вселената. Ейдоси - "идеи" - са същности с височайше съзнание.

2. ИНФРАЛЕТИ.

Според далбовската йерархия, светът е създаден според принципа на неизчерпаемостта. В нашият план тя е блокирана. За нас атомът е - "единство от елементарни частици". В действителност самата Вселената е на друго ниво.

3. САКРАЛЕТИ.

Фаворска светлина е - светлината, наблюдавана от апостолите по време на преображението на Христос на планината Фавор (не мога да преведа точното име на тази планина) (преди разпятието).
Тринитарна енергия - е енергията, обезпечаваща цялостта на Троицата - висшата ейдосфера на нашата Вселена, нейното ядро. В християнството тринитуриум, триединство, е - симбиозата на трите начала на Вселената, изразена в езотеричната образна форма на Светата Троица.
Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #9 -: Септември 20, 2008, 09:46:44 am »
ІІ. ТРАНСМЕТАГАЛАКТИЧЕСКИ НЛО.

Могат да преодоляват космологичният хоризонт, т.е. космическите бариери между вселените на различните измерения.

4. ТАХОЛЕТИ.

Тахионите са частици, движещи се със свръхсветлинни скорости.
Веригата на теологичната причинност - бъдещето влияе на настоящето, тъй като еволюцията е осъществяване на по-рано поставена цел.
Антисветът - тук е и светът на теологичната причинност, и светът от антивеществото.
Сатори (индуско) - предчувствие, проскопия, изпращане на тахионен лъч.
Каирското чудо - образът на Божията майка, движещ се и сменящ позите, се е наблюдавал в продължение на няколко дена в небето над храма в Кайро. Видели са го хиляди хора, има фото и кинодокументи.

5. ВИРОЛЕТИ.

Енергия на прехода от възможността ("виртуалността") към действителността - енергия на причинността, тясно свързана с времето. Времето е сила, енергия. Времето и праната са синоними.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #10 -: Септември 20, 2008, 09:56:16 am »
ІІІ. МЕТАГАЛАКТИЧЕСКИ НЛО.

6. УНИЛЕТИ.

Неутриното, както е известно, е частица, нямаща маса на покой и не встъпваща във взаимодействие. Неутринната форма на живот - е запазилата  се от предишната манвантара динамическа памет. Как изглежда цивилизацията, състояща се от "манвантарни призраци", не може да бъде обяснено.

7. ХРОНОЛЕТИ.

Използват обикновенната причинност - не теологичната.

8. ВИТАЛЕТИ.

Астралните двойници (астрогени) - това не са холограмите, които ние познаваме, и не са астрални тела, а нещо от вида на "одухотворена холограма", способна към самостоятелни действия и свързана с бодърсвуващото съзнание на оригинала. Много от срещаните типове хуманоиди се отнасят към този тип явления.

9. СИНГЛЕТИ.

Енергията на сингуларността е - енергия на свръхплътното състояние на веществото.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #11 -: Септември 20, 2008, 10:11:43 am »
ІV. ГАЛАКТИЧЕСКИ НЛО.

10. АНОЛЕТИ.

На тези апарати летят хуманоиди в "плътно тяло". На еволюционната космическа стълба те са на една стъпка по-високо от нас или са наравно с нас. Това в сравнение с другите космически същности не е високо ниво.

11. ДЕФОЛЕТИ.

Сложни технически системи. На тях летят хуманоиди в "плътно тяло" от паралелна степен на развитие.

12. ГРАВИЛЕТИ.

Антигравитонът (може да се нарича и левитон) - е частица, която не ни е позната. Корабите се ползват от хуманоиди с по-висока степен на еволюция.

13. ТОПОЛЕТИ.

Материята може да се разглежда като възбудено състояние на геометрията на пространството. Това са кораби на цивилизации от много висок ранг. Може би, кръстът, който е видял Циолковски да е бил тополет.

14. ХАРМОЛЕТИ или ГАРМОЛЕТИ.

137-ят елемент - гармий (хармий) - е модел на Вселената, от него може да се получи който и да е друг елемент. Гармолетите постоянно се намират на околоземните орбити. Отговорни са за геологичните процеси. Обезпечават хармоничността на Вселената. Те се използват от същности от много високите нива на еволюция - възможно, от последната преди ейдосферата 27-ма степен (земното човечество се намира на 6-9 степени).

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #12 -: Септември 20, 2008, 11:00:33 am »
V. НЛО - КОРАБИ ОТ ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА

Тази Вселена е по-стара от нашата, намира се в друго измерение. Тя също е триизмерна. Свързана е с нашата чрез звездите от съзвездието Орион,"дошли" при нас. Единствената от космическите цивилизации, специално оказваща помощ на Земята не само в духовен план: но и чрез материална дейност. "Орионците" са с една еволюционна стъпка по-високо от нас. Встъпват в контакт с отделни земяни и неголеми групи земяни.

15. НЕВРОЛЕТИ.

На 20.09.1977 год. над Петрозаводск е наблюдаван невролет.

16. ХОЛОЛЕТИ.

Името е образувано от думата "холизъм", обозначаваща разглеждането на всичките явления в света в едно цяло (цялостно).

17. ЕНДОЛЕТИ.

Очевидно са автоматични. Възможно е това да са "чинии с прозорци". Блокират вредните излъчвания от космоса.

18. МНЕМОЛЕТИ.

Тясно свързани със Шамбала.

20. КРЕАЛЕТИ.

Звездата Тишья, намираща се зад (след) Юпитер, за което се говори в източните легенди, - е креалет.


21. ПЕДОЛЕТИ.

Педогенезисът - е биологично явление, при което личинката спира развитието си и получава възможност да се размножава. Енергията на педолетите - е енергия на спиране на развитието. Осигуряват екологичният контрол на Земята.
...И така, функциите на НЛО, наблюдавани на Земята от древни времена са многобройни и разнообразни.
И така, съгласно автора, НЛО не са обезателно космически кораби, носещи хуманоиди, а тези хуманоиди, с които са се срещали земяните, не са задължително същества "от плът".
И така, в по-голямата си част НЛО изобщо не приличат на машини, те се преместват в пространствата на Вселената с изцяло невидими и недостъпни за нас начини. Въпреки че, вижда се, Земята се посещава и от хуманоиди, подобни на хората, те могат да използват и сравнително прости апарати, приличащи в нещо на земните технически устройства.

Главното съобщение на Г. Орионски, изпълняващ волята на неизвестните просветители, е следната. Вселената - е единно и живо цяло, изключително високоорганизирано и в това си качество е централизирано управлявано и регулирано. НЛО - е видимият аспект на тази регулация, видими средства и инструменти на управлението. А това премества разговора в съвсем друга плоскост. Контактът с други светове не само вече се е състоял, контактът е постоянно и необходимо условие за съществуването на планетата и човечеството върху нея по законите на космоса. С други думи, Вселената се явява единно енергийно събитие, проявяващо се в множество форми; Галактиката е одушевена и разумна, има желания и цели; Галактиката непрекъснато участва в процеса на еволюция на Земята и живота върху нея. Така са си представяли мирозданието древните маи, и техните представи, вижда се, са изцяло верни. Повече от това, те са единствено верни, но не в детайлите, а в главното. Те са верни, защото е вярна езотеричната картина на Вселената.
Колкото до детайлите, то различията са неизбежни. Така, няма съгласие по въпроса за местопребиваването на "нашето непосредствено космическо началство". Къде е щаб-квартирата - в системата на Сириус или в звездните системи на Орион?.. По-нататък. В класификацията на Г. Орионски се изброяват 21 вида НЛО, но в други източници се говори за 15 типа... Вместо понятието "феномен НЛО" се употребява понятието "феномен на неизвестна разумна активност". А това вече е различие не в детайлите, а в начините на подход към проблема.


Превода е от рядко срещана книга, няма достъп в интернет, затова няма и да публикувам заглавието. Тиражът й е бил малък.


Може при интерес да приведа и някои други неща от нея. Всяка глава е с различна тематика.
« Последна редакция: Септември 20, 2008, 11:17:31 am от хадзапи »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Видове НЛО
« Отговор #13 -: Септември 20, 2008, 11:57:53 am »
Все пак не е зле да кажеш автор и заглавие (независимо че я няма в нета). При обозорни анализи всяка информация е важна и е добре да има източник.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Видове НЛО
« Отговор #14 -: Септември 20, 2008, 12:33:48 pm »
Евтегий Панов - "Смысл жизни и истории с позиций эзотерики"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27