Автор Тема: Хитлер и Сталин  (Прочетена 21785 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Хитлер и Сталин
« -: Май 07, 2008, 18:41:12 pm »
       
    За съжаление не открих обща тема за тези две личности и затова пескам нова тема, тъй като попаднах на нещо за тях.                  Адолф Хитлер

           Според различни данни той е бил човек с отворени чакри в резултат от раняване и шок на фронта по време на Първата Световна война. От време на време го осенява духът на Наполеон Бонапарт. През 1935 год. Хитлер има доказателства за съществуването на някаква невидима и могъща сила и на същества от неземен произход. По това време започва да получава видения и "послания", след които е изтощен, отпаднал, нервен, ръцете му треперят. Под такава диктовка пише "Моята борба". Хитлер споделя с най-доверените си, че чува гласове, които го напъстват и го подкрепят в мисията му за осъществяване на идеята за Райха.
           В тайните архиви на СС се пазят секретни сведения, че фюрерът се е срещал с пришълци от друга планета, както и че е сключил тайно споразумение за сътрудничество. Тази версия донякъде обяснява лекотата, с която германците прегазват Европа и СССР в началото на Втората световна война.
           Животът на тази личност е доказателство, че дарба, която се използва срещу доброто и законите на еволюцията, рано или късно се заплаща, а кармата се стоварва върху нацията, която пасивно е подкрепяла с мисълта и действията си подобен водач.


                   Сталин       Странните нощни заседания и дълги вечери на вожда на народите Сталин не са само проява на параноята и манията му за преследване. Съществува и друго обяснение за появата на тази странна нова привичка за нощни бдения и засилена охрана. Парадоксално или закономерно, но този, от когото са треперели милиони, е имал свой невидим мъчител. Някой, който често се забавлявал да тормози Джугашвили, извличайки от подсъзнанието му неговите страхове. Появавял се като човек от плът и кръв, като е приемал образа и осанката на неговите политически жертви - Киров, Орджоникидзе, съпругата му. Най-често странният посетител на Сталин се появявал като Владимир Илич - фигурата, походката, облеклото били типичните за Ленин. Нощите на Сталин наистина са били истински кошмари!
        Сведения за тези странни случки се пазят в рапортите на охраната на вилата на Сталин до Берия. Преди смъртта си  един от оцелелите от охраната, преживял срещите с призраците и по чудо избягнал разстрела от хората на Берия, разказал за преживелиците си на свои близки, емигрирали в САЩ.
        Обикновено охраната изчезвала завинаги, ако имала нещастието да стане свидетел на появата на призрака и на ужаса на Сталин.
        Тези споделени случки около живота на диктаторите дават основание за много изводи около проблема за кармата и възмездието, както и за способността на мъртвите да "отмъщават" чрез материализация.
       От Нина Ничева
       А някъде бях прочела /къде ли?/, че това състояние на ужас, в което изпадал Сталин се нарича "хоха".

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Относно: Хитлер и Сталин
« Отговор #1 -: Август 15, 2008, 16:55:17 pm »
СТРАННИЯТ СОЛЖЕНИЦИН
http://iankov.blogspot.com/2008/08/blog-post_11.htmlДОСТОЕВСКИ-ЧОВЕК, УЧЕН, ПИСАТЕЛ
http://iankov.blogspot.com/2008/08/blog-post.html

ДЪРЖАВА БЕЗ ЛОГИКА, ПРАВО, ДЪЛГ И СПРАВЕДЛИВОСТ
http://iankov.blogspot.com/2008/08/blog-post_09.html

РИЦАРСКА СЪВЕСТ И ДОСТОЙНСТВО
http://iankov.blogspot.com/2008/08/blog-post_2123.html

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Относно: Хитлер и Сталин
« Отговор #2 -: Август 30, 2008, 19:59:25 pm »
История
Искат реабилитация за Лаврентий Берия
Николай Атанасов - 4 Август 2008
“Черният кардинал” от НКВД не бил вдъхновител и организатор на зверствата на Сталин, а “украински националист”

Лаврентий Берия.
Корицата на сп. Time от 20 юли 1953: "Берия - Врагът на народа".
Костя Бондаренко.
 
   Украинският политолог и историк Костя Бондаренко призова за кардинална ревизия на ролята на Лаврентий Берия (Lavrentiy Pavlovich Beria, 1899-1953 г.) в историята на Украйна, предава руската осведомителна агенция “Новий регион”.   
   Според специалистът, ръководителят на ужасяващата съветска тайна полиция НКВД (Народный Комиссариат Внутренних Дел) от ноември 1938 г. до юни 1953 г., не бил “палач на украинския народ”, а напротив, способствал за либерализацията на режима в Западна Украйна, заради което в частност платил и с живота си.

   В статията си “Украинският националист...
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=8&id=15944

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Относно: Хитлер и Сталин
« Отговор #3 -: Септември 20, 2008, 20:53:21 pm »
Всяка цигара – пирон в ковчега на тиранията. От Александър Андреев

Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:
 
„Ако Хитлер не беше захвърлил последното си пакетче цигари в Дунава, Третия Райх нямаше да го има” – тържествено съобщава Балдур фон Ширах, шефът на Хитлеровия Комсомол в една панегирика за фюрера от онова време.

Кой знае защо днес почти не се говори за първопроходническата роля на националсоциалистите и лично на Хитлер в борбата срещу тютюнопушенето. „Чърчил, Рузвелт и Сталин са пушачи – Хитлер, Мусолини и Франко не пушат” – още едно пропагандно клише от годините на Втората световна война, с което фюрерът се опитва да онагледи физиологическото и интелектуално предимство на едните лидери над другите. Защото тютюнът е „расова отрова”
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Пушачите Сталин, Рузвелт и Чърчил
цигарите са атрибут на „низши раси” като циганите и евреите, а дробовете на „избраната нация” трябва да останат чисти – това са само някои от проникновенията на национал-социалистическата идеология и практика.
За да не стават недоразумения: разбира се, че тютюнопушенето е вредно, а непушачите се нуждаят от защита. Но антилибералният дух, който постепенно налага Евросъюзът (следвайки светлия пример на САЩ) по тази тема, войнствената нетърпимост към пушачите и серията от нелепи ограничения просто няма как да не подсетят за маниакалната битка на Адолф срещу цигарите
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Сталин
Тъкмо национал-социалистите за пръв път въвеждат купета за непушачи в железниците, забраняват автоматите за цигари и рязко ограничават рекламата на тютюневи продукти: от съответните плакати изчезват снимките на атлети, еротиката и най-вече жените, защото „Германската жена не пуши”. Германският мъж (особено по време на войната) все още имал право да се разтушава с цигара в окопите, но след „крайната победа” този вреден навик щял да отпадне. Хитлер въвежда зони за непушачи в обществените сгради и партийните централи и рязко повишава акциза върху цигарите, защото тютюнът е чужда субстанция за арийското тяло, а то изцяло трябва да принадлежи на фюрера. (И още: тютюнът е отмъщението на „червенокожите” срещу белите.)
Пак Хитлер за пръв път инвестира много държавни пари в проучването на връзката между тютюнопушенето и рака на белия дроб – решение, което няма как да обявим за глупаво. Пита се обаче:
може ли тъкмо един злодей да стигне до истината по съвсем погрешни пътища?

Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  Непушачите Хитлер и Мусолини
И здравословно ли е за обществото такава истина да се налага насила, с цената на несправедливости и на злоупотреби с демократичния мандат? Многозначително в този смисъл е неотдавнашното решение на германския Конституционен съд да отмени забраната на тютюнопушенето по заведенията, защото тя облагодетелства големите ресторантьори, които имат помещения за непушачи. Многозначителен, дори абсурден, е и фактът, че в прочутите холандски „кофишопс” пушенето на тютюневи цигари е забранено, но да се пуши марихуана може – всъщност може единствено там. Причината: на ЕС още не му е хрумнало да иска забрана на марихуаната, защото (освен в Холандия) тя така или иначе си е забранена...

 

Да, за непушачите е доста тъпо, че тъкмо масовият убиец Хитлер е изградил фундамента на тяхната човеколюбива кауза, но с този факт трябва да се живее. Пък ако си извадим и някаква поука от него – още по-добре.

Александър Андреев
 
http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,3581076,00.html

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Хитлер и Сталин
« Отговор #4 -: Ноември 16, 2008, 21:55:12 pm »
УЖАСЯВАЩИЯТ  ПЛАН  НА  ФЮРЕРА

Блокаден Ленинград издържал най-тежката в идторията на всички войни обсада и не се предал на Хитлер.
През зимата много ленинградчани забелязали как от тебето падат германски бомби, но не се взривяват. Гражданите се радвали: работят, значи, немските антифашисти. Макар че нямало на какво да се радват: от бомбите изпълзявали десетки петнисто-кафяви огромни плъхове от специална порода. Тези твари никога не попадат пред очите на хората. Те ръководят пълчища черни и сиви плъхове, които им носят храна и изпълняват всяко тяхно желание, при това правото на власт не се завоюва, а се наследява. Потомците на плъховия фюрер след смъртта на родителите си веднага поемат юздите на управление в свои "ръце".
Ако се вярва на биолозите, петнисто-кафявите твари притежават способността на хипнотично управление над черните и сиви плъхове, а също и над колективното съзнание, присъщо на пчелите и мравките. И не е чудно, че на тях заложил Хитлер, отбелязва в книгата си "Плъховете на Адолф Хитлер" Г. Федотов.
Плъховете изяждали всичко, до което се домогнат. Те се превърнали в проблем №1 за ленинградските производствени складове: всичко, което било надлежно укрито в подземията от бомбите на противника, било изяждано (често до шушка) от безчислените орди плъхове. Колко хора са измрели, лишени от и без това оскъдната си порция хляб и зърно, не знае никой.От "100 велики загадки на природата"
« Последна редакция: Ноември 17, 2008, 21:18:51 pm от хадзапи »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: Хитлер и Сталин
« Отговор #5 -: Ноември 17, 2008, 19:34:43 pm »
Бре, това истина ли е? Не бях и чувал даже, че са хвърляни такива бомби с плъхове...Само не ми стана ясно след приземяване от такава височина как са оставали живи, все пак удара в земята е жесток. Или не са били бомби, а контейнери с парашути?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Хитлер и Сталин
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2008, 21:21:06 pm »
Не се споменава как, то и птици са ползвани като биобомби от други страни.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #7 -: Март 01, 2009, 20:02:24 pm »
"Неофициално е потвърдено, че Хитлер и съпругата му са успели да избягат от Германия и намерят убежище при "стари познати" в Аржентина. Преди години вестниците публикуваха съобщение, базиращо се на документи и факти, за германска подводница изплувала няколко години след Втората световна война в аржентински залив и офицерите й се предали на властта. Какво носеше немската военна подводница на борда си?

Очакванията на журналистите и всички нас, да се открият в подводницата - златото на Третия Райх, корабния дневник с описания на заровени съкровища и тайнинемски бази, рухна.

- 20-тина скъпи картини, рисувани изключително от немски художници...(съзнателно подбрани, а не картини, ограбени от победените страни). В корабния дневник - педантично описани курсове на подводницата. Нищо, с което може да бъде обвинен екипажа на подводницата, освен с участие във войната.

- С тази подводница тайно от Холандия пристигат Адолф и Ева в Аржентина. И двамата са с нова самоличност. Съвършени пластични операции...Да се върнем на подводницата...Всички очаквали невероятни разкрития - да се открие в нея злато и безценна документация... А подводницата е почти празна. Да, в нея няма нищо ценно, защото преди да акостира за последно, е разтоварила сандъци със златни монети, безценни изделия на изкуството, тайни архиви, кодове от банки, с внесени в тях долари, швейцарски франкове, съкровища...

...

- Къде са?

- 5 пъти подводницата акостира... 3 пъти на аржентински бряг и 2 пъти в Южна Африка. И на двете места са разтоварени и укрити баснословни съкровища...

Хитлер не е пътувал в подводницата само с Ева. Заедно с тях е и цвета на фашизма... Висшите нацистки офицери, неоткрити и до днес.

...В съзнанието на Хитлер присъстваха 2 мощни същества от Черното братство, които го ръководеха... Бил е един от изпълнителите на Черното братство и подчинен на тяхната власт и сила. Подчертавам - на тяхната ВЛАСТ и СИЛА. Това променя нещата...

Ако се върнем назад в миналото, ще видим, че още при идването си на власт Хитлер възприема идеята и я прави официална, че под земята живеят разумни същества, надарени с невероятна сила и възможности - властелини. Убеден е, че Земята е куха и е населена със свръхмощни същества, които могат да му помогнат да покори света.

- Затова ли така безрасъдно започва войната...

- Разчитал е да получи от Властелините, пазената от тях информация, за ново оръжие, с което да покори света.

- А къде се намирали Властелините?

- На Шамбала...Явно ще трябва да се върнем назад във времето на Николай Рьорих... Той пръв е успял с научната си екпедиция да стигне Шамбала, където съществуват "учители" и разполагат със събрана с хилядолетия мъдрост. Единствен Рьорих е допуснат до "учителите" и той занася на съветското правителство послание от тези "учители". След Рьорих за Шамбала заминава и друга руска екпедиция, която искала да се запознае с "учителите" на човечеството. Ръководител на експедицията бил началникът на най-секретния отдел на НКВД Глеб Бокий. Лично Феликс Дзержински контролирал експедицията, като преди това изпращал експедиции да търсят входа към подземното царство в пещерите на Кримския полуостров и планините на Колския полуостров. Смъртта на Джержински прекратила финансирането на експедициите.

По същото време към подземията на Шамбала, по заповед на Хитлер, се насочва и експедиция на секретните служби на германския Трети Райх. СС е странна организация. Структурата й до голяма степен е копирана от мистични ордени, съществували в Германия преди Втората световна война. Идеята за господство и владение на света от бялата раса имала тайно общество "Златна зора", което създава идеологията на фашизма. Негови членове са мощни добре законспирирани личности от кръговете на масоните и розенкройцерите. В книгите на Булвър Литън - "Последните дни на Помпей и Рим"и "Расата, която ще дойде", се говори за учението на "Златната зора".

- В тях се описва подземния свят, който повечето от религиозните традиции свързват с ада. Литън правилно отбелязва, че това твърдение е съзнателно изкривена истина. Целта била да се запази в тайна от хората, че дълбоко под земята живеят същества, обладаващи свръхчовешко могъщество. С помощта на свръхсурова самодисциплина и медитация те достигнали положението да властват над природните явления и станали равни на боговете...

Редица изследователи смятат, че расовите чистки, провеждани от Третия райх и създаването на тайните общества "Врил" и "Туле", обслужвали тайната цел - да съдействат за излизането на "властелините" изпод земята и тяхното участие в пресъздаването на света.

- Така ли е в действителност?

- Да, безрезервно са вярвали и за целта в структурата на СС била създадена специална организация "Аненербе". Тя е не само носителка на всички тайни мистични информации, но и провежда скъпи изследвания за създаване на мистично оръжие за завладяване на света. "Аненербе" организира чрез СС експедиции до Тибет и Хималаите за осъществяване контакт с подземните "властелини". Първата от тях потегля в търсене на тайнствената Шамбала още през 1931 год. Ръководителят на екпедицията, есесовецът Ернст Шефер, не намира пътя към подземната Шамбала, но отнася в Германия много тибетски ръкописи, потвърждаващи съществуването под земята на тайнствените властелини. Шефер провежда още няколко експедиции.

- Запознат съм с експедициите на СС към Антарктида. Говори се за тайна германска подводна "База - 211".

- Там СС също са издирвали подземия за вход към властелините.

- За нейното съществуване са знаели съветското и американското разузнаване, но дори след края на войната базата не е открита.

- Хитлер и правителството на Германия са били толкова уверени във съществуването на живеещите под земята властелини, които подкрепяли расизма на фашизма, че до последния си момент, дори когато Берлин бил обкръжен от съветските войски, Хитлер разчитал на помощта на подземните съюзници...

Да се върнем на съкровищата, определени да бъдат изнесени и закопани на тайни места по време на отстъплението на германската армия. Те остават неразкрити и до днес, макар с точност да се знае тяхното местонахождение. Защо ли? Защото от Аржентина болният Хитлер и плеядата висши нацисти, държат в ръце свръхсекретните документи на Третия райх, указващи къде са укрити съкровищата, ограбени от победените държави, нареждат на действащите под прикритие немски тайни служби да бъдат извадени и укрити на други тайни места, известни само на тях...

И днес съществува свръхтайна организация, наследница на съкровищата и капиталите на Третия райх. Фашизмът не е окончателно победен. Той е недоубит.
ОТ книгата на Милан Миланов   

"ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ" - 2-ра част                                                        
« Последна редакция: Март 08, 2009, 13:52:49 pm от хадзапи »

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #8 -: Юли 15, 2009, 13:42:48 pm »
Варварите в Източна Прусия. “Armageddon: The Battle For Germany 1944-1945″

http://www.extremecentrepoint.com/?p=234

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #9 -: Септември 12, 2009, 07:11:00 am »
Какво общо може да има между тези исторически личности и съвременици освен факта, че са били държавни ръководители на страните си, всеки в своето време?

Общото е американския долар!


Абрахам Линкълн - Президент на САЩ - направил е опит да "национализира" долара и да установи пълен държавен контрол върху емисиите на книжни пари, вместо "de-facto" частната фирма известна като Федерал ризърв, която и до ден днешен е фактическия собственик на книжния долар. Президент Линкълн е разстрелян от наемен убиец.

Адолф Хитлер
- Канцлер на Третия Райх - заварил е Германия в пълен икономически и финансов колапс - един хляб е струвал няколко чувала (милиарда) марки. Хитлер въвежда нови книжни пари на своя глава и без съгласуване със световните финансови олигарси. Нещо повече, скоро след възстановяване на паричния оборот и съживяване на икономиката той пуска в обръщение т.н. финансови пари, което и до днес е приоритет на международния финансов капитал. Но Хитлер пуска във финансов оборот и т.н. спекулативни пари, което международния финансов капитал оценил като престъпление и предизвикателство. Необходимите мерки за ликвидирането му са били взети - а с него била "ликвидирана" и самата държава. По непотвърдени данни Хитлер се е самоубил.

Йосиф Сталин
- партиен и държавен ръководител на Съветския съюз - издава постановление, с което изважда рублата от зависимостта й от американския долар и скоро след това е отровен.

Джон Кенеди
- Президент на САЩ, издава президентски декрет с който "национализира" долара и го извежда извън контрола на фирмата Федерал резърв. Джон Кенеди е разтрелян от група професионални стрелци скоро след това. Първия декрет на новия президент - Линдън Джонсън отменя декрета за "национализацията" на долара.

Садам Хюсеин
- Държавен глава и ръководител на Ирак - предприема неразрешени опити да прехвърли търговията с нефт върху еврото. Говори се, че Федерал ризърв му е предоставил на времето, оригинални матрици и консумативи за печатане на долари в Ирак. Предстои съд над Садам Хюсеин и евентуално смъртна присъда, а страната му е окупирана от САЩ и съюзници, като нефтопроводите работят на пределен капацитет, включително замразената преди линия през Израел.

НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКУ

   
   

Този човек, също прояви неблагоразумие или кураж да се забърка в история с долари, за което бе растрелян заедно с жена си в хода на един дирижиран от КГБ държавен преврат.

Години наред, този човек си играеше с търпението на Брежнев, защото проявяваше известно своеволие и непредсказуемост във външната политика. Един от нас си спомня, че поне три пъти през 1970 г. е ходил по тревога с 13 ТБ на Дунава, за да се осигури правилно гласуване на Румъния в Съвета за сигурност на ООН. Този човек изуми всички когато изкупи от Израел пленени във ройната от 1967 г. руски танкове. И още много ...

 
     
Но когато реши да ликвидира външния дълг на Румъния към международната финансова олигархия и което е много важно - успя да го направи, то на някой му кипна и реши да го постави на мястото му. В дните когато го растреляха, обаче, Румъния не дължеше никому нито цент. А това е непростимо!
В Букурещ пристигна агент Шеварнадзе, запозна се с обстановката и скоро след това започна един от най-прецизните преврати в историята на превратите.
Година след смърта на Николае и Елена Чаушеско, румънските студенти търсиха със свещ из цяля Румъния да намерят поне един убит по време на преврата ... и не намериха! А беше такава пукутевица през тези дни - показваха всичко по телевизията. Толкова много стреляха тия от секуритате, че един наш журналист успя да си донесе в София и да покаже на митинг един куршум "дум-дум" (разривен куршум - а как беше останал цял щом е разривен и до днес е техническа загадка) от Калашников с който тези "зверове" стреляха на месо по тълпата. Едва по-късно стана ясно, че труповете бяха изкарани от моргата и изложени за пред журналистите. Толкоз за спесификата на "руския" национален преврат.

ГЕНЕРАЛ ПИНОЧЕТ

   
   Това е вторият Президент дръзнал да се "развърже" от коневръза на международната задълженост. Опитва се да върне парите по външния дълг на Чили и почти успява.
Единственото обяснение защо не го ликвидираха, може би е заради миналите му заслуги към олигарсите и "демокрацията".
     
Но не му се размина съвсем без нищо - вкараха го в съда за минали прегрешения
   
http://data-bg.com/presidents.htm

Неактивен Anderson

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #10 -: Януари 05, 2010, 21:12:48 pm »
Прочетете последният пост, просто го направете ..  
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 21:50:40 pm от Anderson »

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #11 -: Февруари 21, 2010, 22:37:11 pm »
Сталин се снима с деца, а после разстрелва родителите им

http://-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/article/16451

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #12 -: Април 26, 2010, 22:53:49 pm »
Т.В.: Революционният холокост – Част I

Все ни говорят за някой “страшен геноцид”, извършен от някой “зъл десен диктатор”, докато левите икони са все недоразбрани, искали са да направят добро, но нещо се е объркало или пък не знам си какво друго…

Но истината трябва да се знае!


… Цяло поколение деца в СССР, деца на жертвите от Революционният холокост, останали бездомни сираци, милиони от тях просели по улиците на съветските градове – ужасяваща гледка, особено за чуждите посетители в СССР. Другарят Сталин намерил разрешение и на този проблем – децата били избити като кучета и заровени в поредния масов гроб… :o

http://logr.org/totalnavoina/2010/04/20/%D1%82-%D0%B2-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-i/

Неактивен GaBOSS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
 • Простак
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #13 -: Април 26, 2010, 23:19:01 pm »
Прилагам една простичка таблица, според Библията, историята и статистиката, кой колко народ е изтрепал.
Има над какво да се замисли човек.

Неактивен lokmar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 239
Re:Хитлер и Сталин
« Отговор #14 -: Април 27, 2010, 00:01:13 am »
Тази статистика е толкова измислена,че нямам думи .  :blum1:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27