Така, идеята ми е за подраздел към здравните конспирации, тъй като напоследък сериозно се замислям, че толкова се говори срещу здравните конспирации и традиционната медицина въобще (Разбира се - с право), а реално срещу това се предлага сравнително малко.
Затова идеята ми е този подраздел да служи за съвети и помощ по такива въпроси, където да се обсъждат алтернативни и безвредни методи (А защо не и някои езотерични, разбира се, както прави Swerdlow в някои от книгите си) за повлияването на едни или други проблеми, като това може да включва тема с описание на различни билки (А тя може да се пусне дори ако не се направи такъв раздел, разбира се) и т.н; мисля, че ще се намерят хора, които да доразвият и дообогатят идеята, така че да се получи нещо наистина достатъчно полезно.
Много добра идея! Аз отдавна исках да го предложа , но не смеех. Мислех си, че е по- скоро тема за зеления сайт на Xnet. Обаче днес се опитах да отворя форума там и не успях. Само при мен ли е проблемът или още е в процес на разработка? Но пък конспиративния форум май е по- посещаван и май мястото на такъв подфорум по- скоро е тук, т.е. имаме здравна конспирация/ проблем/ и веднага предлагаме решение.
Идеята ми е: (първи вариант)
- да се оформи нещо като тема- библиотека с текстове и линкове за алтернативна медицина, козметика и други и да се закове.
В отделни теми да се обсъждат различни алтернативни методи и да се споделя личен опит.
(втори вариант) Всичко да се събере в една тема. Тогава няма да има нужда от подфорум. Проблемът е обаче,че темата ще стане много "тежка" и трудно ще се отваря, трудно ще се търси инфото из нея и ще и липсва нагледност.