Тук става въпрос за друг проблем – ресурси, към които има достъп от една точка в интернет, но няма достъп от друга.
Черните дупки не съществуват дълго време. Времето им на живот обикновено не превишава 16 часа.
Този, който е писал статията или не е наясно със себе си или не е наясно с някои прости технологии. Според мен не е наясно и с двете
Има и трети вариант, да се прави на умен или да създава евтина псевд0сензация.
Ако идеята е, че в определен момент д0 определени данни може да няма д0стъп, {поради срив в преносната мрежа} е черна дупка...то аз трябва да съм китаец примерно
Черни дупки има само в нечии болни мозаци
Болестта на 21-ви век - загуба на способността на хората да мислят трезво.
Както и поредната глупост че Интернет 2 било конспирация.
И как може във въпросната статия да бъркат понятия като скорост на пренос на данни, със съхранение на тези данни.
Това че можеш много по-бързо да пренесеш определен обем информация между две пц-та не значи че непременно у мен ще се породи желание да съхраня тази информация на пц различно от моето.
И въпросната "решетка" е просто един куп джаджи вързани с оптични кабеляци, защото по въпросните кабеляци теоретично може да се пренесе неограничено количество информация със скоростта близка д0 тази на светлината.
Защо въпросната инфраструктура се бърка с Дейта център където някой може да съхранява данни, също не ми е ясно.
Но за хората, които не разбират тази материя вече е налице поредната заплаха. Лошия Интернет 2, ах този ЧАТ, ах
Ама така е то за слепците и едноокия е , кфо беше Голям Пич