има две три неща които бих добавил и нещо с което не съм съгласен. ТИМ притежават и доста солидни капиталовложения в бизнеса с месо. Същотъка преди време бе застрелян един от тримата основоположници на ударните групи, тъй като бе взел решение да монополизира продажбата на кокаин. ТИМ не са толокова напреднали в рибния бизнес и търговията с рапани, защото във Варна има друга доста сериозна фирма която се справя по - добре от тях, собственост е на бивш служител на 6то упраление ДС, също от редиците на киокушин спортистите. Един от най - близките ми приятели е брат на шефа на персоналната охрана, и това което съм чувал от него, е че ние си мислим, че имат много но изобщо незнаем какво точно и колко от него имат
. Също един от тримата на ръководители на Армеец е мой съученик. Всички на ръководните постове в ТИМ са бивши състезатели, било то по кик - бокс, муай - тай , киокушин и т.н. В началото много голяма част от парите Мустанг заработи от видеотеки с пиратски касети.Има собствена фитнес зала в Медицинския Уиверситет град Варна, в която тренират много от орханителите безплатно. Всички май. До скоро имаха и клуб по киокушин карате в които тренираше Емо Костов няколкократен световен шампион, но се отдели от тях в собствен клуб в зала "Сапртак". Последно ТИМ придобиха сградата на градската галерия във Варна, лятно кино Ленин, която превръщат в хотел май? :-\Също така се носят слухове че са закупили сградата на икономическия техникум, която е точно на центъра на град Варна. От много време се чува и за този проект за алеята в Морската Градина, но все още нищо не се случва. ТИМ притежават какви ли не и то какви сгради, според мен те са конкретен пример за престъпна групировка преминала към легална корпорация!