Автор Тема: Глобален Контрол над Съзнанието  (Прочетена 49468 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Глобален Контрол над Съзнанието
« -: Януари 26, 2008, 01:22:42 am »
ГЛОБАЛЕН КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО, ПРЕДВИДЕН ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ВЪРХУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО 2004 ГОД.

Следващата революционна битка ще бъде водена вътре в твоята собстена ДНК.
До пролетта на 2004 год., навлизаща технология за контрол над съзнанието, позната като “Високочестотна ограда”, е предвидена за изпълнение върху обществеността в световен мащаб. Тази високочестотна ограда е електромагнитна индуцирана форма на контрол над съзнанието, действаща на биологичната нервна система, която ще блокира твоите по-важни сетивни способности. Буквално “окови на възприятията” или “умствен затвор” ще бъдат построени около теб без ти дори да разбереш това, и най-страшното е, че твоите пет сетива няма да ти дадат сигнал, че нещо не е наред.
Всички електроцентрали и уредите, произвеждащи енергия в тях, ще бъдат използвани като преносител на това елекромагнитно изкривяване. Човешкото тяло има естествен имунитет срещу такава атака, която подбудителите на тази технология ще подтиснат чрез вкарване на определено органично, елементарно химично съединение в световните водни запаси, и чрез излъчване на специфични светлинни вълнови спектри директно в човешкото зрение. Технологии като кабелната телевизия, и Интернет, ще бъдат използвани за предаване точно на тези специфични светлинни вълнови спектри.
Допълнително, нападателно програмиране ще бъде провеждано подсъзнателно по всички радиостанции и чрез клетъчната и цифрова телефонна система от кули, разположени по целия свят. Това ще служи за усилване на тази био-невротична инвазия дори още повече. След 6 години, тази високочестотна ограда ще предизвика генетична мутация, за да се прояви в колективния човешки генен запас, ще бъде продължена чрез размножаването и по този начин трайно ще подтиска човешкия род.
Няма позната технологична защита срещу тази атака и няма да има място, където да се скриеш. Тази технология ще блокира твоите по-важни сетивни способности, което ще служи за ограничаване на твоя човешки потенциал. Блокирането на човешката интуиция или твоят “вътрешен глас” ще бъде само един от многото естествени способности, които ще бъдат подтиснати. Друга такава ще бъде твоята способност да общуваш с твоя “Висш Аз” или Бог, систематично откъсвайки те от твоя Божествен Извор. Това е система, която е толкова коварна, че дори елита ще бъде измамен, въпреки че някои компоненти от тази система за глобален контрол се създават от това висше общество. Друг аспект на тази био-невротична атака ще бъде създаването и осъществяването на практика на “холографски вмъквания” до 2006 год. Това означава толкова напреднала технология, че триизмерна реалност може да бъде изкуствено създадена и вмъкната направо върху твоята настояща реална среда по незабележим начин, така че ще бъдеш неспособен да разграничиш къде свършва истинската действителност и къде започва  изкуствената, манипулирана реалност.  Това може да бъде сравнено с “холо-дек”- а в популярния телевизионен сериал “Star Trek – Следващото поколение”, само че в този случай не е научна фантастика.
Конспирацията се задълбочава, в нея подстрекателите на тази био-невротична манипулация разчитат на това изобщо да не вярваш в тяхното съществуване.  Те зависят от теб, от това дали ти имаш такова съзнание, според което каквото не можеш да видиш или възприемеш с твоите пет сетива не съществува, и следователно не може да ти въздейства. Ако не знаеш, че съществува враг, няма да вземеш мерки да се защитиш от него. Фактически положението е точно такова. Тези сили, понастоящем изправени срещу теб, имат технологично ниво, надвишаващо съвременната земна наука. Тяхната био-невротична атака може определено да ти въздейства и да спъва твоята еволюция като вид по повече начини, отколкото понастоящем можем да предвидим, превръщайки ги в абсолютна заплаха изобщо за твоето нормално съществуване.
Тези тайни зловещи сили са “майсторите /господарите/ генетици”, които не са напълно хора, отчасти те не са от човешката раса, а извънземни. Някои са генетични мелези, които изглеждат съвсем като хора на външен вид, но всъщност са човешки хибриди от извънземен произход. Ако твоята сегашна религиозна система ограничава твоята способност да приемеш възможността за същества от други светове, просто замести думата извънземни с термина демони. Защото във всички случаи това, което тези същества възнамеряват да правят, е демонично в най-верния смисъл на думата.
В “човешкия елит” тези извънземни нарушители доминират и контролират обществото чрез организации като Илюминати, Съвета за чуждестранни отношения, Обединените нации – ще изброя само няколко. Тези отрицателни фракции са в най-голяма степен отговорни за днешните манипулации, под които живее човешкия род. Това включва сегашната полиция, чието предназначение е да се справи с човешката съпротива. Освен това включва и повечето от правителствените или привидно такива организации, създадени през XX-ти век.
Ако някога си се учудвал как нашата страна, и в края на краищата целият свят е станал това, което е, всичко което трябва да направиш е обърнеш внимание на извънземните нашественици, които са си играли с човечеството срещу самото него от безброй поколения. Чрез поддържане разделението между хората, те имат по-малко време и желание да обърнат внимание на това кои са истинските манипулатори. Докато сме заети и икономически поробени, мнозинството от хората няма да забележат какво е наистина важно.
А това, което е наистина важно сега е разбирането на колкото се може повече от голямата загадка. По този начин ти можеш да започнеш да се защитаваш от идващите илюзии, които са предвидени да започнат през 2004 год. Все още имаш време да се намесиш в своя полза и буквално да направиш себе си неподатлив на идващите високочестотна ограда и холографски вмъквания. Няма позната външна технологична защита, но има начин, по който можеш да засилиш естествен процес вътре в твоя сегашен генетичен код, така че когато био-невротичните манипулации започнат, те няма да те засегнат. Ние притежаваме най-мощното защитно “оръжие” на целия човешки съзнателен /физически/ духовен организъм. Просто е нужно да научим как да го използваме правилно.
Човешката ДНК има потенциал за 12 нишки. Повечето хора имат само 1-ва, 2-ра и 3-та напълно активирани, и 4-та частично формирана, но още неактивна. За да направиш себе си “невидим” за идващата био-невротична атака, трябва да имаш минимум 4 нишки напълно активирани и 5-та нишка наполовина развита. Това ще изисква определено ниво на личното развитие и ускорение от твоя страна.
Има стъпки, които можеш да предприемеш за засилване на развитието на твоите нишки на ДНК. Ако още не си го направил, работи върху укрепване на личната ти връзка с Бог, или твоята “Висша Сила”. Отказвай да приемеш съзнание на жертва, или идеологии, създаващи чувство за лична безпомощност. Работи за развитие на твоите скрити възможности и висши способности. Отдели време да проучиш твоите собствени възгледи за реалността. Осъзнай, че мислите са неща, буквално. Неправилните мисли спомагат за създаването на негативни последствия. Скованите, догматични, страхливи, ограничаващи съзнанието възгледи буквално се превръщат в електромагнитни пречки. Научи се да се осланяш на самия себе си повече, отколкото да вярваш без съмнение на авторитетни личности.
Засили твоето съзнание и упражнявай твоята мисловна сила. Започни да използваш “технологии на мисълта”, които работят за повишаване на умственото и емоционално развитие. Някои полезни техники са медитацията, и използването на /твърдения, уверения/, ясни зрителни образи, самохипноза, био-обратна връзка и спомняне на сънища. Всички тези дейности ще ти помогнат да укрепиш своето съзнание и да приведеш в употреба твоите висши способности.
Засили своето тяло с упражнения и/или йога. Диета, съдържаща по-малко химични подправки, червено месо, кофеин, лекарства, алкохол, сол, захар и изкуствени подсладители ще помогне много. Също опитай да избягваш облъчени от радиация храни или такива с изтекъл срок на годност. Тялото укрепва също със съзнателно дишане и упражнения за контрол на дишането.


Научи се да се помиряваш с твоето минало. Да държиш в себе си злоба и яд срещу другите само ще послужи като препятствие за твоето по-високо развитие. Научи се как да оздравиш своите емоции. Съвременната работа за пречистване на чувствата може да спомогне за освобождаването на блокирани енергийни центрове във физическото тяло, които могат да послужат за ускоряването на развитието на нишките ДНК. Сериозно преоцени своето лично схващане по въпроса за посещенията на извънземни и подкрепяй тези, които настояват правителството да оповести данни за активността на извънземните същества. Осъзнай, че повече информация по тази тема целенасочено не е давана на широката публика под предлог, че е заради националната сигурност. Това знание сега свободно се предава “от ръка на ръка” в неофициални мрежи. Ако потърсиш тази информация, ще намериш изумително количество знания, които подкрепят предпоставката за сценарий за посещението на активен извънземен разум.
Потърси начин да се добереш до най-новите сведения по този въпрос, защото това ще бъде най-доброто предимство за предстоящия сблъсък. Използвай го мъдро и го споделяй с другите, така че по-малка част от хората да бъдат засегнати през 2004 год. Ако поне 8% от световното население е способно да формира 4.5 или повече нишки в своя ДНК код, високочестотната ограда и технологията за холографни вмъквания ще бъдат глобално неутрализирани, а био-невротичните манипулации на неканените гости-извънземни ще се провалят.
За да постигнем тази 8% бариера, всеки откликнал на повика трябва да работи бързо за да развие колкото може повече от гореспоменатите умения, или на практика да приложи други лични упражнения, които могат да помогнат на развитието на нишките на ДНК. Чуждоземните нашественици са убедени, че като цяло човечеството няма да се надигне за това време и да постигне 8% критична маса до 2004 год.
Американската революция бе започната и спечелена от малък брой патриоти, които имаха волята да отстояват това, в което вярват, и освен тази убеденост, модерна техника на своя страна. Но те бяха изумени от грандиозната сила на човешкия дух. Това е истинската причина, поради която извънземните искат да блокират връзката ни с Бог, защото оттам ние извличаме нашата най-голямата мощ.
Много от вас вече са направили стъпки за изграждане на своята лична неприкосновеност, отказвайки да приемат т.н. правителствени фондове за упълномощени от Бог, и водещи към Спасение. Следващото ниво на пробуждане е да предприемете необходими стъпки за да се уверите, че вашата духовна независимост не е открадната от вас.

ДЖУДИ УОЛ

« Последна редакция: Януари 26, 2008, 18:21:10 pm от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #1 -: Януари 26, 2008, 15:47:38 pm »
Цитат
ГЛОБАЛЕН КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО, ПРЕДВИДЕН ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ВЪРХУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО 2004 ГОД.
Отчет за извършеното-неосъществен глобален контрол   ;D
Абе тази статия не беше ли добре да се пусне 2003г, тогава шашкането щеше да е по-голямо  :P
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #2 -: Януари 26, 2008, 16:25:46 pm »
 ;D
Цитат
Абе тази статия не беше ли добре да се пусне 2003г, тогава шашкането щеше да е по-голямо.


Беше, тя си стои в архивите ми от 2004-та, сега я изрових на бял свят :P
« Последна редакция: Януари 27, 2008, 10:17:48 am от Eon »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #3 -: Януари 26, 2008, 16:50:13 pm »
Механизмът за промяна на съзнанието е базиран на технологията на приеманите подсъзнателно радиовълни: Спектърът на разпространение на тихите звуци (SSSS), понякога наричан “четирите S” или още “Взвод”. (игра на думи – бел.пр.). Той е разработен от д-р Оливър Лоуъри от Норкрос, Джорджия, и е описан в американски патент #5,159,703, “Система на тихите подсъзнателни представи”, с дата 27 октомври 1992 год. Извлечение от патента гласи:
“Система за тихи комуникации, в която недоловими радиовълни в звуковия спектър с много високи или много ниски честоти или в близкия до него свръхзвуков спектър са амплитудно- или честото-модулирани по подходящ начин и разпространени акустично или чрез вибрации с цел да възбудят мозъка, например чрез употребата на високоговорители, слушалки (на телефони и др.), или по медиите. Модулираните носещи радиовълни могат да бъдат предавани директно в реално време или да бъдат подходящо записани и разпространени по механични, магнетични, или оптични носители за забавено или повтарящо се предаване на слушателя.
Според литературата на Корпорация “Тихи Звуци”, сега е възможно, използвайки супер компютри, да се анализират човешките емоции по електроенцофалограмен начин и да се направи точно тяхно копие, после тези “записани емоции” да се изпратят на друг компютър и, по желание, “тихо да се излъчат и да променят емоционалното състояние на човек”.
Корпорация “Тихи Звуци” твърди, че се интересува само от положителните емоции, но армията няма подобни ограничения. Очевидно е, че това е проект на министерството на отбраната на САЩ.
Едуард Тилтън, президент на корпорацията “Тихи Звуци”, казва следното по повод SSSS в писмо с дата 13 декември 1996 год:
“Както и да е, всички работили по проекта са инструктирани от правителството на САЩ, и не ни е разрешено да разкриваме точни детайли... ... ние правим касети и компактдискове за германското правителство, дори за страни от бившия Съветски съюз! Всичко това с разрешението на министерството на външните работи на САЩ, разбира се... Системата беше използвана по време на операция “Пустинна буря” в Ирак доста успешно.”
Графичната илюстация “Движение на индуцирани алфа до тета вълни с обратна връзка”, която съпровожда литературата, е етикетирана #АВ 116-394-95 незасекретена, и е направена от “най-мултифункционалната и чувствителна електроенцофалограмна (EEG) машина на света.”

Тя има вместимост 200,000, а за сравнение другите машини имат вместимост около 50,000. Тя е софтуерно-управлявана от “най-бързите комютри” използващи безшумна технология, подобна на тази в ядрените подводници за засичане на малки обекти под водата от огромни разстояния.
Целта на цялата тази висока технология е да начертае и изобрази подвижна група от периодични мозъчно-вълнови сигнали. Илюстрацията показва ЕЕG изображение от един индивид, взето едновременно от лявото и от дясното мозъчни полукълба. Данните, получени от двете страни на мозъка изглеждат доста различни, но всъщност са еднакви (оставяйки настрана нормалните ляво-десни мозъчни отклонения).
Клониране на емоциите
Чрез използването на тези компютърно-направени ЕЕG-та, учените могат да идентифицират и изолират “записи на емоциите”, да ги синтезират и прехвърлят на друг компютър. С други думи, чрез изучаването на характеристиките на едва доловимите мозъчни процеси, които се появяват когато субектът изпитва специфична емоция, учените могат да направят запис на съответстващите им мозъчни вълни и да го възпроизведат. “Тогава тези записи се поставят на носещите честоти на корпорация “Тихи Звуци” и тихо ще предизвикат появата на емоция от същия тип в друго човешко същество!”
Разпространение и приложение на системата.
Това тук е много по-сложно от обикновена подсетивна звукова система. Има многобрайни патентовани технологии, които могат да бъдат разпространявани поединично или колективно върху носещи честоти за да предизвикат всевъзможни ефекти.
Изглежда, в системата има два метода за разпространение. Единият е директно микро-вълново излъчване в мозъка на индивида, възможен само за операции от малко разстояние. Другият, както е описан по-горе, използва обикновени радио и телевизионни носещи честоти.
Освен неизбежността тя да бъде използвана като оръжие срещу някого, системата има многобрайни положителни приложения. Обаче фактът, че звуците са подсетивни ги прави практически недоловими и е възможно те да бъдат опасни за широката публика.
В по-стандартна упореба, SSSS може да използва звукови команди, на- пример като допълнение в охранителните системи. Зад музикалните медии, които чувате в магазините или в търговските центрове, може да има скрито послание, което ви призовава да откраднете от магазина. И когато самите гласови команди са силни, а подсетивната система за представи донесе “клонирани емоции”, резултатът е поразителен.

Противодействията на тази технология са обичайните “помогни си сам” технологии: позитивни представи, релаксация и медитация, също така методите за проявяване на скритите ни възможности.
В медицински контекст, тези системи могат да бъдат употребявани с голяма полза за лечение на психиатрични и психосоматични проблеми. Като система за лечение на пълна глухота, тя е ненадмината. (Обещания, само обещания. Това е най-честата употреба, рекламираща тази технология в последните 30 години. Но глухите са си все още глухи, а армията сега има оръжие за употреба върху нищо неподозиращи хора с напълно нормален слух.)
Опроверженията на служебните лица.
В действителност, години наред правителството на САЩ отрича или отказва да коментира въздействащите на ума оръжия. Едва миналата година, вестник “Новини от САЩ и Световен Журнал” пусна материал, озаглавен “Удивителни оръжия”, основно преглед на новите т.н. “не-смъртоносни” или “по-малко смъртоносни оръжия”. Нито една дума за SSSS, въпреки че технологията е използвана 6 години по-рано!
В извадки от статията четем:
“Говори Чарлз Бернард, бивш директор по разработването на военно- морски оръжия: “Все още чакам да видя едно от тези облъчващи неща, което наистина да работи.” “DARPA (Агенция по специализирано разработване на защитни проекти) идва при нас на всеки няколко години да види дали има начини за далечно блокиране на нервната система.”, д-р Ф. Тери Хамбрехт, начело на програмата за нервни протези в болница “Ню Йорк”, “но все още нищо не е открито”, казва той. “Това е само научна фантастика и изсмукано от пръстите.”
Може да звучи като “научна фантастика и изсмукано от пръстите”, но не е. Както и да е, то е точно това, в което имащите власт искат да вярваме, за да ги оставим на мира в техните постоянни стремежи за ... какво?
Идеята зад несмъртоносните оръжия е обезвреждането на врага без убиване, в случаи на потушаване на бунт или в ситуация с вземане на заложници, да бъдат извадени от строя участниците без неизменните наранявания, дори по възможност без тяхното знание. Електромагнетичните въздействащи на ума технологии всички заедно ще попаднат в клас оръжия, но докато всички те са “несъществуващи”, кой ще решава кога и къде те ще бъдат използвани?
И защо, според слуховете, на избрани компании в развлекателната ин- дустрия ще бъде разрешен достъпът до тази технология, когато самия факт за нейното съществуване е скрит за широката публика? До неотдавна, до миналия месец [Февруари], това желязно, почти пълно отричане и мълчание по темата все още продължаваше, дори спрямо комисии на Конгреса на САЩ!
Общият икономически комитет, начело с Джим Сакстън, се събра на 25 Февруари 1998 год. заради “Слуховете за радио-честотни оръжия и тях- ното разпространение: Потенциална заплаха за икономиката.” Достъпните данни включват свиделските показания на няколко специалисти от армията:
   • Д-р Алън Кехс, от лабораториите на армията, отговарял за цялостната опасност за радиочестотите.
   • Господин Джеймс О. Брайън, заместник-директор за оперативните тестове и директор на операциите с изпролзване на жива сила в централата на министерството на отбраната в Пентагона, обясняващ ролята на опитите с жива сила и тяхната роля във военното оборудване с радио-честотни оръжия.
   • Господин Дейвид Шринър, главен инженер за постиженията в правия ток, свързани с електронна война, и наскоро пенсиониран като ин- женер със способности за изпробване на военноморски оръжия, говорил за трудностите в създаването на радио-честотни оръжия и за методите срещу терористи.
   • Д-р Ира Мерит, ръководител по разузнаване на представите и на отдела за аналитични приложения в Дирекцията за високи технологии, противоракетна отбрана и Центъра по космически технологии, Хънтсвил, Алабама, обяснявала разпространението на радио-честотни оръжия от бившия Съветски съюз.
Въпреки, че тези показания дават информация с техническо значение, може би те са още по-важни заради информацията, която не дават: информация за съществуването на радио-честотни оръжия, които директно действат в човешките мозък и нервна система.
Психотронните на КГБ.
Тази технология не се е появила внезапно посреднощ. Тя има дълга история на развитие и опровергаване на това развитие от американското правителство и може би също от половината други правителства в света.
Ние знаем, че бившият Съветски съюз активно се занимаваше с този тип проучвания. В предишния материал ние публикувахме, че през 70-те години Съветското КГБ разработва система за психотронно въздействие (PIS), използвана за да превърне войниците в програмирани “човешки оръжия”. Системата използва комбинация от високочестотни радиовълни и хипноза. Проектът PIS беше започнат в отговор на подобни първоначални проекти в САЩ по времето на президента Картър, според Юри

Малин, бивш съветник по сигурността на президента на СССР Горбачов.
В моята хроника за електромагнитни оръжия, аз описах период от около 60 години на интерес и разработване на такива оръжия, информация събирана от много репортажи и изрезки от вестници, изпратени от читателите на “Резонанс”. В моята статия за изкуствената телепатия аз проследих развитието на технологията “гласове в твоята глава” от 1961 год., и всички мои изследвания идват от отворената научна литература.
Мощта на военно-индустриалния комплекс.
Жан Вийсмън е написал подходящо описание на ситуацията, в която са днес САЩ, за “силите, които съществуват” и как е настъпило това положение:
“По време на Студената война САЩ не само се състезаваше в ядреното въоръжаване със Съветския Съюз, но също и участваше в тайна надпревара, разработвайки необичайни оръжия. Тъй като разузнавателните агенти (които до Втората световна война играеха поддържаща роля вътре в правителството) продължаваха да увеличават своето влияние, бяха отпуснати финансови средства за развитието на техники с цел надхитряването на СССР. “
“И общността на американското разузнаване започна да нараства, появи се тайна култура, което позволи на шпионите да приложат разнообразни разработени техники за изкусно заобикаляне на демократичните процедури и институции...”
“Както в много други демокрации, правителството на САЩ се избира от две основни части на избирателната колегия: т.е. няколко губернатори, съдии, конгресмени и от Президента; и от неизбираемите административни служби, представени от многобройни федерални агенти.”
“В стабилна и правилно функционираща демокрация, избираемата част от правителството е отговорна за неговата неизбираема бюрократична част, и дава на хората истински глас в гласуванията по дневния ред от тяхното правителство.”
“Докато значима част от американското правителство без съмнение следва този демократичен принцип, друга доста голяма част от това правителство действа в пълна секретност и следва своят собствен непонятен дневен ред, който, непризнат, много често е различен от публикувания.”
Жан продължава с цитиране на един от най-популярните военни герои на САЩ: Дуайт Д. Айзенхауер, който е служил като главнокомандващ на Обединените Сили през Втората световна война и по-късно беше избран за 34-тият президент на САЩ. В своето прощално изявление към нацията през 1961 год., президентът Айзенхауер казва: “... ние бяхме принудени да създадем постоянна военна промишленост във всестранни направления. Допълнително към това, три и половина милиона мъже и жени са пряко ангажирани със отбранителната ни система. Ние годишно харчим за военно осигуряване повече, отколкото чистият доход на всички американски корпорации.”
“Това съединение на необхватната военна система и голямата оръжейна индустрия е нещо ново в американският опит. Пълното влияние - върху икономиката, политиката, дори духовността – е във всеки град, всеки щат, всеки офис на федералното правителство. Ние оценихме огромната нужда от подобно предприятие. Обаче ние не трябва да си затваряме очите за това, че то ни влече към гроба. Нашият труд, ресурси и прехрана са изцяло замесени; така че това е самата структура на нашето общество.”
“В правителствените съвещания, ние трябва да попречим на придобиването на произволно влияние, търсено или не, на военно-индустриалния комплекс. Възможността за катастрофално повишаване на неуместната власт съществува и ще остане. Ние никога не трябва да позволим значението на тази комбинация да застраши нашите права или демократични процеси.”
Международното отношение към нови оръжия.
Обединените Нации бяха основани през 1945 год. с цел “предпазване на идващите поколения от ужасите на войната”. През 1975 год. Генералната Асамблея разгледа план, предложен първоначално от Съветския съюз: “Забрана върху разработването и произвеждането на нови видове оръжия за масово унищожение и нови системи от подобни оръжия”.
През 1979 год. Съветският съюз добави списък от няколко потенциални оръжия за масово унищожение:
Радиоактивни оръжия (използващи радиоактивни материали), които могат да причинят вредни ефекти, подобни на тези при ядрена експлозия.
Оръжия, базирани на употребата на вируси, бактерии или други микроорганизми, с цел причиняване на биологична вреда.
Оръжия, базирани на излъчването на инфразвукови вълни и въздействащи чрез слуховата система.
Електромагнетични оръжия, действащи чрез излъчване в обичайни радио-честоти, които могат да увредят човешките органи.
Своя отговор, САЩ и други западни страни протакаха. Те изложиха дълга, заплетена причина, но резултатът беше същият.
В материал, озаглавен “Не-смъртоносните оръжия могат да нарушат договорите”, авторът обърна внимание на това, че договорът за общоприетите оръжия обхваща и много от не-традиционните оръжия; “онези, които използват инфразвук или електромагнитна енергия (включително лазери, микровълни или излъчване на вълни с радио-честоти, или видима светлина, излъчвана с честотата на мозъчните вълни) за техните свойства.”
Харлън Джерард, административен директор на международния комитет срещу нападателни микровълнови оръжия, ми сподели своята увереност, че стратегията зад неотдавашния тласък на правителството за “по-слабо смъртоносни” оръжия е уловка. Тези, които сега дават цялата тази гласност са назначени, за да направят нужното да получат публичното одобрение. Електромагнитните влияещи на ума технологии не са споменати, но по-късно те ще бъдат скрити под чадъра на по-малко смъртоносните оръжия.
Тези оръжия бяха наскоро прехвърлени от министерството на отбраната към министерството на правосъдието. Защо? Защото има няколко международни спогодби, които изрично ограничават или забраняват оръжия от този тип да бъдат използвани в международни войни. С други думи оръжия, които са “блокирани” за употреба срещу най-големите врагове на нашата страна (непротиворечащо на факта, че САЩ използваха тези оръжия във войната с Ирак!), сега могат да бъдат използвани от местните полицейски управления срещу нашите собствени цивилни, срещу групи като мирни граждани, протестиращи срещу американската ядрена политика.
Предстоящият глобален контрол над съзнанието.
Пълната тайна за разработването на електро-магнетична променяща съзнанието технология говори за ужасяващата сила, която и е присъща. Да го кажем направо, който владее тази технология, той може контролира умовете на всички хора.
Има данни, че правителството на САЩ планира да разшири обсега на тази технология и да обхване всички държави, всички хора. Това може да бъде осъществено, то се осъществява, чрез използването на почти завършения проект HAARP за области отвъд океана и мрежата GWEN със сегашно местоположение САЩ. Американското правителство отрича всичко това.
Д-р Майкъл Пърсингър е професор по психология и наука за нервите в Лаурентиаския университет в Онтарио, Канада. Преди сте го срещали на страниците на “Резонанс”, където той публикува своите изводи, че силни електромагнитни полета могат да влияят на човешкия мозък.
“Временното стимулиране на част от мозъка”, казва той, “може да породи чувства на невидима сила, дезориентация, и нередности във възприятията. То може да предизвика образи, намиращи се в паметта, включиелно кошмари и чудовища, които обикновено се премълчават.”
Д-р Пърсингър преди няколко години написа материал, озаглавен “Върху възможността за директното достигане на мозъка на всеки човек чрез електромагнитна индукция на фундаментални алгоритми”. Резюмето гласи:
“Съвременната наука, изучаваща нервната система, предполага съществуването на основен алгоритъм, чрез който цялата сетивна информация се превежда във вътрешен, специфичен на мозъка код. Пряка стимулация на тези кодове вътре в човешките временни или /limbic cortices/ чрез прилагането на електромагнитни модели може да предизвика енергийни нива, които са в диапазона едновременно на геомагнетичната дейност и на съвременните комуникационни мрежи. Процес, който е свързан с тесния сектор на мозъчната температура, може да позволи всички нормални човешки мозъци да бъдат засегнати от субхармония, с честота около 10Hz, която варира само на 0.1Hz.”
Той завършва резюмето със следното:
“В следващите две десетилетия ще се появи възможност, която беше немислима, но сега е напълно осъществима. Това е технически възможното влияние директно в по-голямата част от мозъците на шест милиарда човешки същества, без посредничеството на класическите сензорни модалности, чрез създа
« Последна редакция: Януари 26, 2008, 19:03:21 pm от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #4 -: Януари 26, 2008, 16:54:31 pm »

ОПИТИ СЪС СЛАБИ МИКРОВЪЛНИ НАПРАВЕНИ ОТ НАСА


Докладът, изложен по-долу, е изтеглен от компютърния архив за специални документи на НАСА. Самата информация датира от 80-те години и разказва подробно за тестове с излъчване на слаби микровълни върху плъхове. Експериментите са били планирани, за да доведат до форма на психологична война.
Бележка: махнал съм части от доклада, които не са свързани с нашия случай.
Заглавие: Ефектите на слаби микровълни върху притока на кръв към мозъка на плъхове, които са в съзнание.
Идентификационен номер на документа: 19810004209 N (81N12720)
Серия файлове: Специални доклади на НАСА
Номер на доклада: AD-A090426
Публикуван: 01 януари 1980 год.
Автор: К. Дж. Оскар (отдела на армията за подвижно снаряжение)
Корпоративен източник: Отдела на армията за подвижно снаряжение (форт Белвоир, Вирджиния, САЩ),
страници: 10
Тематична категория на НАСА: Науки за живота (Главна)
Резюме:
Примка и илюзорна идея, понастоящем разглеждана, е отдалеченото създаване на звуково възприятие в главите на персонала чрез излагането му на слаби, пулсиращи микровълни. Когато хората са облъчени с подходящо модулирани слаби микровълни, сетивата ги възприемат като бръмчене, цъкане или съскане, които сякаш се пораждат (без значение местоположението на човека в полето) вътре в или точно зад главата. Феноменът настъпва при средно мощни честоти, толкова слаби, че се измерват в микроватове на квадратен сантиметър, с носеща честота от 0.4 до 3.0 GHz. При подходящ избор на пулсиращите характеристики, може да бъде създадена смислена реч. Преди тази техника да бъде доразвита и използвана за военни действия, трябва да бъдат перфектно разбрани нейните основни принципи. Подобно разбиране е не само изискване за подобряването действието на идеята за операции под прикритие, за клопки и илюзии, но е още изискване за правилната оценка на факторите по безопасност при използването на такива микровълни.
Важни ключови термини: слухово възприятие – кръвообращение в мозъка – илюзии – микровълни – психологически ефекти – радиационни ефекти.
Други ключови термини: биологични ефекти – хемодинамика – военни технологии – доза на радиация – локализиране на звуци.
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #5 -: Януари 27, 2008, 18:42:24 pm »
Въпреки че в тея статии има големи глупости има и доза истина-
монотонните тихи звуци(например компютъра,климатика) лесно предизвикват главоболие,раздразниетлност, агресивност и подобни "екстри"
 И само за протокола-ЕЕГ не идентифицира емоции и освен това при всеки човек е относително различна активацията на неврони при разичните емоции,и ако възпроизведеш това,което си получил от ЕЕГ-то с радио-вълни няма  да получиш нищо....
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #6 -: Януари 27, 2008, 18:53:51 pm »
Аз понеже от скоро имам климатик и наистина ми прави неприятно впечатление че боли глава от него ако се заседиш в близост  >:(

Неактивен Log Viewer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 24
 • Наблюдаващ логовете на извънземните форуми
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #7 -: Януари 28, 2008, 11:41:49 am »
Alien, възможно е да е така - от климатика. Енергоспестяващите крушки също причиняват главоболие (едно изключение - Филипс), главоболие също се получава и от евтини микровълнови фурни. Но естествено всичко това е строго индивидуално. Има доста хора, които получават главоболие при полет и смяна на часовите пояси.
 ;DНякои пък ги боли главата когато почнат да мислят...
« Последна редакция: Януари 28, 2008, 14:03:53 pm от RedGuy »

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

stiver

 • Гост
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #9 -: Април 08, 2008, 15:57:10 pm »
Тази статия не е толкова шокираща както останалите, нещата са поднесени доста меко, но след като се събудих тази нощ в 4 от подлудяващо пищене с много висока честота идващо от всякъде, но не и от главата ми... не издържах, станах и я преведох. Може би наистина е време да спрем да мислим за тези неща като за научна фантастика.


Следващата борба за граждански права ще се води за мозъка ни.

Автор: Клив Томпсън
03.24.08
http://www.wired.com/techbiz/people/magazine/16-04/st_thompson


Шляейки се по улиците на Манхатън внезапно чувам женски глас да шепне: ”Кой е там? Кой е там?” Оглеждам се, но не мога да разбера от къде идва. Изглежда сякаш се излъчва от вътрешността на черепа ми. Полудявам ли? Неее. Просто съм се сблъскал с ново рекламно средство: хиперсоничен звук. Той излъчва аудио във фокусиран лъч така, че само човекът, който стои директно на пътя му може да чуе посланието. В този случай телевизионният канал A&E използваше тази технология да рекламира последното си шоу за паранормални явления. Аз си падам по компютърни нововъведения и затова първата ми реакция беше “Яко!” Но имаше и нещо зловещичко във всичко това.
Ние сме свикнали да мислим за мозъците си като за изключително лично и интимно светилище, зона, в която никой не може да се намъква без наше знание и позволение. Но границите на това светилище започват постепено да се рушат. Ултразвуковият лъч е само потенциал на това, което ни чака, само един пример за новите технологии, които са си поставили за цел да проникнат в главите ни. Имаме ли право на уединение в мислите си?
Ние все по-често ще си задаваме този въпрос, но никой още не е напълно готов с отговора.” - казва Пол Руут Уолпи, специалист по био-етика и член на Центъра за Когнитивна Свобода и Етика. - “Ако и черепът вече не може да бъде нашето абсолютно лично пространство – тогава не ни остават повече никакви лични пространства.” Той твърди, че големите проблеми на личната свобода през 21 век ще бъдат изцяло в главите ни и ги нарича Гражданските Права на мозъка.
Вярно е, че много от тези технологии са все още в зародиш, но първите експерименти са напълно убедителни. Специалистите говорят за това, че някои видове мозъчни сканери (fMRI) могат да долавят изненадващо специфични мозъчни дейности – като например дали ви минават расистки мисли през главата, дали правите аритметически изчисления, дали четете или се опитвате да разпознаете нещо. Предприемачите вече дори се опитват да пробутат някои подобни съмнителни уреди на пазара. Днес вече е възможно да си поръчате “Скенер Без Лъжа”, за да си направите проверка на истинност ако ви се налага. Дайте им десетина години и мозъчните уреди ще се използват масово – понякога за добро, по-често за лошо.
И двете ситуации плашат борците за граждански свободи и свободна воля. Какво ще стане, когато мозъчни сканери започнат да се употребяват при криминални разследвания например, за да се разбере дали съмнителна личност замисля терористичен акт. Дали законите за Правата на Личността ще успеят да ви предпазят от само-оклеветяване от страна на собствения ви мозък? Помислете също и за работното си място. Шефът ви и сега има право да поиска от вас да “пишкате в чашка”. Дали ще му бъде позволено да си навира носа и в сканера като част от контрола върху работата ви?
Но това не е само за четенето на мислите ви. Това се отнася също и за бомбардирането им с идеи или бърникането в химията им. Транс-краниалната магнитна стимулация – сега използвана да се лекува епилепсията – показва, че може изкуствено да генерира състояния на съчувствие и еуфория. И може би сте чували за пропранолол, лекарство което спомага за изтриването на травматични спомени.
Да кажем, че сте били насилвани и искате да вземете пропранолол за да изтриете спомена. Но държавата има нужда от този спомен за да залови насилника ви. Могат ли да ви заставят да не взимате лекарството? “До известна степен спомените са обществена собственост” - казва Адам Колбер, професор в Принстън. “Обществото винаги е предявявало претенции за вашите спомени, например като връчва призовки за свидетелстване по съдебни дела.” А какво ще стане ако ползвате транс-краниална стимулация, която засилва способността ви да съчувствате? Ще ви принуждават ли да докладвате за това? Може ли съдията да ви изхвърли от съдебното заседание? Може ли армията да ви уволни? 
Бих искал да ви отговоря, но истината е, че никой още не знае. Правата на личноста варират в различните държави и сега не е ясно дали изобщо ще има някаква защита на неприкосновеността на съзнанието. “Ние трябва да създадем морален закон, който да управлява всичко това” - предупреждава Артър Каплан, специалист по био-етика към университета на Пенсилвания.
Хубаво е, че учените от сферата на образованието организират конференции, на които се обсъждат правните им позиции. Но ние имаме нужда от широко публично разискване по тези въпроси. Гражданските права ще просъществуват тогава, когато обществото ги отстоява и разбира, че са под угроза. Това означава, че трябва да спрем да гледаме на всичко това като на научна фантастика и да започнем да мислим за реакциите си. В противен случай ние всички сме на път да изгубим умовете си.
« Последна редакция: Април 08, 2008, 16:34:15 pm от H. »

Неактивен In-Shaman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #10 -: Септември 28, 2008, 23:08:12 pm »
Всичко това звучи наистина много смущаващо на пръв поглед, но отчасти обяснява звука, който чувам всяка вечер преди да заспя и се чудя аджеба какво включено нещо има около мен, че да е толкова слаб самият звук и се набива в главата ми нехайно... завъртам се и търся източник около мен, но не намирам. Човек с развити сетива съм, смело мога да твърдя, че докато нося медальона си не го чувам този звук. От месец и половина наистина не усещам връзката си с вътрешния Аз, което е много странно. Как сега попаднах точно на тази статия... ::)
« Последна редакция: Септември 28, 2008, 23:16:02 pm от Mirotvorec »

Неактивен oknele

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #11 -: Януари 26, 2009, 17:22:45 pm »
В статиите на Fiery  и stiver има потресаващи ядра от истина... Но искам да задам тук нещо основно и по-древно... свързано е с Глобален Контрол над Съзнанието

Защо топлокръвните животни(човека също), при които “постоянството на вътрешната среда е залог за свободен живот”, са принудени, подобно на студенокръвните си предци(Влечугоподобни/Рептили), всяко денонощие да изпадат за няколко часа в състояние на Сън - неподвижност и ареактивност?
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 826
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #12 -: Януари 26, 2009, 17:24:27 pm »
Защото организма се изтощава и има нужда от почивка.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #13 -: Февруари 14, 2009, 18:18:01 pm »
Препоръчвам на интересуващите се, изследователите и търсещите истината за човешкото съзнание и контролът върху него руският филм, сниман с ръководители на руски психологически клиники /включително и Наталия Бехтерева/, генерали от КГБ, кадри от филми за "вътрешно ползване" в руската армия, други военни, кадри с безконтактен бой, невероятни истории и описание на процесите за дистанционно виждане, и достигането на пълен контрол над съзнанието.

Филмът се нарича "Зовът на бездната" - "Зов Безны". Търсете в Замунда.

Ще останете смаяни, колко далеч са стигнали в Русия! В доста отношения са надминали американците. И се оказва, че руснаците притежават голяма част от архива на обществото Аненербе, който е изследван през втората половина на миналия век в 48 /цифрата е вярна, добре го чух/ ЗАКРИТИ ИНСТИТУТА в СССР, с най-различни цели да създаване на военни технологии.
« Последна редакция: Февруари 14, 2009, 23:27:33 pm от SMSI-H »

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Относно: Глобален Контрол над Съзнанието
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2009, 03:36:42 am »
   Благодаря за препоръчания филм. Заслужава си.
   Такова инфо да пуснат "братята" по национален и сателитен ТВ канал? Представяш ли си какво е в действителност. Направи ми впечатление броя личности вградени в едно тяло - 18. (това май е точното определение защото това вече е просто тяло а не човек ... :( ) Ако не греша същия брой се споменава и в книгите "Армагедон" на Артър Ленгли. Показват и стола на който е правено, плюс няколко стъкленици.
   Един от "пироните" бе, че американците се опитали да ликвидират онзи, който демонстрира "безконтактно бойно умение" пред щатските спецназ. Човека е обиден, че от централата им засекли атаката и посоката но не ги защитили. Искали били да видят дали щял да оцелее....
   Мдаааа. Не е време за спане защото сънувачите от службите и международните групировки вече "спят".
   Мозайката се понарежда...фракции от елита се сдърпаха за контролния пакет зомбита. :-[
   Има и нещо, корто ме подтиква да гледам пак филма. При експеримента(регресията) се спират или поне така казват до определено ниво/място/състояние. Поради съмнение, че преминавайки няма връщане. Струва ми се, че или послъгват или им липсва знание за това къде са стигнали. Онова с анимираната вихреща се огненост :) Прави са но до някъде. Там не се преминава с техните методи.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27