Alien, всичко е игра на Духа, Който дава израз на Себе Си, чрез безкраен брой форми на израза, дали ще е с думи, мисли, намерения, желания, въжделения, дела и т.н. това е без особено значение, защото абсолютния гений на всеки един от нас може да приложи всичко налично стига да го е счел за целесъобразно в хода на играта...съгласен съм с провокативната ти идея, която отсях, Абсолюта това е, ВСИЧКО, КОЕТО Е, т.е. и всеки един от Нас,....но съм далече от идеята за контрол над каквото и да е, защото е излишен, реално никой нищо не може да контролира, тъй като всичко е просто приложение на наличното, а за какво и как ще се употреби вече се намесва тук свободата на волята на всеки един....от играчите, самата идея, че някой от Всичките, може да упражни контрол, вече показва ограничена форма на мислене, защото се асоциира с идеията за притежание на този контрол, което показжа зависимост, а където има зависимост нема СВОБОДА, та зависимите към идеята за контрол над другите, е нелепа, и съществува само в тяхното ограничено съзнание, никъде другаде, т.е. нема контролирани, само така изглежда за ограничения "котролиращ"
, Духа, не може да бъде контролиран, ако говорим за израза на Духа в 3-измерния пласт на Съзнанието - хората, или това, което хората възприемат като хора, това не е Духа, а само Негов израз, айде контролирайте сенките си, успех!
............................................................................
Iris, не се ангажирам с емоции или чувства, които ме ограничават, затова не си мисли, че под вола има теле, как съм приел и дали е със спокойствие или не, не е от значение нито за теб, нито за мен, знае се от всикчи, че тоталнаа Свобода не е ангажираща....
...........................................................................
ето и материала излагащ идеите на парадоксалните Магове, и нека не ви стряска самото понятие Маг, то е като всяко друго, със същата степен на значение може да се каже и Стол, думите са средство, а не цел...
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=ezoterfilosof&Number=1940342560&page=0&view=collapsed&sb=5&part=