Автор Тема: Последни новини за чип 666  (Прочетена 24912 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Последни новини за чип 666
« -: Януари 14, 2008, 04:12:17 am »
Цитат
Последни новини за чип 666

Здравейте приятели! Желая да споделя с вас една информация която е твърде важна за да я пренебрегнем и е достатъчно касаеща и драматична за бъдещето и съдбата на всеки от нас . Аз Теофил , създателя на сайта “ТЕОСФЕРА” ....................................................... пребивавайки в Испания съм свидетел за следните новини съобщени по телевизията и радиото: Обобщавам накратко:
“От месец Март 2008 г. започва имплантация на населението на “Дигитален Ангел”- МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Digital Ангел е задължителна , и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимоста от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на целото население по света и това ще бъде осъществено в най кратки срокове(по всека вероятност до 2010г.). По настоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, които ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните и възможности. Digital Ангел е Чип съдържащ индентифицираща приносителя
си информация и постоянно излъчван индентификационен код-номер за всеки човек ретлансиращ се от GPS-сателити към Глобалният СВЕТОВЕН МЕГА-компютър(БЕАСТ - преведено"ЗВЯРА") намиращ се във Люксембург(Белгия). Идеята е че имплантирането на Digital Ангел ще изключи изгубването от човек, на каквито и да било документи удостоверяващи индентичноста, образованието,криминалното минало, здравното осигуряване, финансовото състояние и др. Увеличава се сигурноста на хората срещу отвличане тъи като местонахождението на всеки се следи постоянно от GPS- сателити. Финансовите злоупотреби са изключени тъй като при изваждане на ИМПЛАНТА от тялото на човека, той спира да функционира а към глобалния компютър се изпраща съобщение че той е вън от тялото му. Digital Ангел осигурява също откриването на изгубени хора а също и свързва пациентите с компютъра на личните им лекари, като изпраща информация за тяхното здравословно състояние(кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.)".
Изложената по горе информация е тази която е популярна и излагаща единствено предимствата на Digital Ангел, които биха ни убедили да го приемем в тялото си и така да добавим още малко "сигурност" във нашият несигурен свят. А сега желая да ви запозная със информацията която никой пропагандатор и реклама на Digital Ангел няма да разкрият пред нас обикновените и не чак толкова обикновени хора! Фактите са истнски и са следните:
Без наличието на Digital Ангел, вие няма да можете да продавате(осъществявате собствен бизнес) и да купувате, тъй като всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и направен излишен. Това положение ще направи живота ви и изключително труден и преследван при положение че откажете имплантацията на CHIP666. Въпреки това вие ще бъдете истински духовно и психически свободен, за този кратък 3,5 годишен период на Digital Ангел, краят на когото ще завърши с унищожаването на Новия Световен Ред на Антихрист и Установяването на Божието управление на земята с второто пришествие на Исус Христос. Библейското значение на "края на света" не е унищожение на земята и хората по нея , но е унищожение на злото и злата политика на власт на земята и установяването на Божието управление НА Мир И любов!
1. Чип имплант-Digital Ангел е с двустранна връзка между човека -приносител и Световният Мегакомпютър - "БЕАСТ" .
2. Във Digital Ангел е вложена технология позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над мислите и убежденията на хората.
3. Постоянно излъчваният индентификационен номер за всеки човек е различен освен първите три кодови цифри които са "666".
4. Числовият код които активира световния компютър в Люксембург е 666.
5. Информацията за всяка банкова сметка с която вие боравите чрез вашите кредитни и банкоматни карти или Digital Ангел по целия свят се съхранява и обработва от Мегакомпютъра БЕАСТ в Люксембург и номера на вашата сметка започва с 666 като представлява осемнадесет цифрен код, съдържащ три групи от по шест цифри. Първите три са 666, след това кода на вашата област в света и накрая - вашият индивидуален номер!
6. При повреда във вашият Digital Ангел( която се предполага че е изключена) вие ще получите силно-болезнена и обезобразяваща язва по цялото тяло.
7. Чрез Digital Ангел , вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическият контрол на една сатанинско-технологична система удовлетворяваща интересите на господарите на новия световен ред начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Ангел представлява в същноста си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила която Господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Ангел, ще им даде свърхестествена демонична власт над човечеството.
8. Приемането на Digital Ангел като имплант във вашето тяло ще бъде най арогантния акт на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката душа!

Всичко споделено тук е от позицията ми на християнин: Първо защото съм християнин! И Второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията записани в Библията, в Откровение на Йоан 13гл. и много други Библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес, и ако подминем с присмех и неверие информацията и решенията пред които се изправяме днес и утре то отговорноста за предстоящия ужас ще си бъде само наша! Аз вярвам и се надявам че мнозина от вас, които прочитате написаното тук ще вземете правилното решение когато дойде момента.
НА СЛЕДНИТЕ ДВА АДРЕСА ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В САЙТ КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАПОЗНАТИ НАЙ ПОДРОБНО И РЕАЛИСТИЧНО СЪС ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАЩАТА СЕ И АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ СВЪРЗАНИ СЪС НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НА АНТИХРИСТ И БЕЛЕГА НА ПРЕКЛОНЕНИЕТО ПРЕД НЕГО-ПРИЕМАНЕТО НА CHIP666:

.......................................................

На адрес: ....................................................... се намира транслатор-преводач с които можете да превеждате цели интернет страници въвеждаики адреса на интересуващата ви страница и определяики от какъв и на какъв език желаете превода. Най близкия до българския език на които можете да превеждате цели интернет страници е руски, понеже няма с български превод.

Би било добре, ако вие изучавате и разпостраняватe тази информация с приложените линкове .

БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!

---------------------------------

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ СВЕТA

Отнася се за нещо, голямо колкото оризово зърно. Нова разработка, която елиминира необходимостта от използването на пари или кредитни карти! Вече е в употреба от заможни хора като средство за предотвратяване на отвличания. Вие бихте го използвали заради неговите предимства, за да се помогне да бъдат предотвратени измами и кражби на самоличност...
ИЗБЯГВАЙТЕ ГО!!! РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО…

MOTOROLA е компанията, произвеждаща микрочипа за MONDEX SMARDCARD. Те са разработили няколко импланта за хора, използвайки биочип.

ТРАНСПОРТЬОР Е СИСТЕМА ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ПОСТАВЯ СЕ В МИКРОЧИПОВЕ. ЧЕТЕНЕТО СТАВА ЧРЕЗ ВЪЛНИ, КАКТО ПРИ ДИСТАНЦИОННИТЕ УСТРОЙСТВА.

Биочипът има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина – голям е колкото оризово зърно. Той се състои от транспортьор и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.

MONDEXЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!  
Повече от 250 корпорации и 20 страни са включени в разпространението на MONDEX в целия свят и много народи са „привилегировани” да използват тази система. Сред тях са: Великобритания, Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Израел, Хонконг, Китай, Индонезия, Макао, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд, Индия, Тайван, Шри Ланка, Коста Рика, Гватемала, Никарагуа, Панама, Хондурас, Ел Салвадор и Бразилия.

Съществуват и други SMARD-CARD системи, които се използват чрез MONDEX, особено след като MasterCard изкупи 51% от акциите на тази компания.

Тогава запитайте се: “В крайна сметка какво общо има това с мен?”

Похарчени са повече от 1,5 милиона долара за изследвания, за да се намери най-доброто място за имплантиране на биочипа в човешкото тяло. Открити бяха само две подходящи места – ГЛАВАТА, под скалпа и вътрешната страна на ръката, по-специфично… ДЯСНАТА РЪКА!

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.”(Откровение 13:16,17)
http://www.biblefriends.net/viewtopic.php?f=40&t=1023
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 04:17:33 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #1 -: Януари 14, 2008, 04:24:18 am »
Цитат
СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?

Един милиард био-чипове са произведени от MONDEX за една година. Те са в производство от поне една година. Беше открито, че ако чипът е вграден в карта, това би създавало сериозни проблеми. Чипът може да бъде изрязан и информацията може да се фалшифицира. Съдържанието може да бъде подменено, откраднато или загубено. Картата ще стане невалидна две години след като я получите. В крайна сметка парите ще бъдат несигурно съхранявани.

Има само едно решение на този проблем, открито от MOTOROLА: имплантиране на био-чип на дясната ръка или на главата, където не може да бъде отстранен. Ако бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, индивидът ще бъде заразен от лития и химикала на микробактериите, и Глобалната система за позициониране (GPS) ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти. Забележете, MONDEX означава „Money on your hand” (Пари на ръката ти).
MON = MONetary (паричен, монетен).
DEX = DEXter = Right-hand side (дясната ръка).
Ще го вземете ли на сериозно?

Ако намирате този факт за интересен, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ГО!
Представете си, че вашите родители, приятели и всеки, който познавате, трябва да бъде „белязан”. Сега, когато имате тази информация, ако все още се съмнявате, направете следното. Отворете страницата http://www.google.com, потърсете информация за думата „VERICHIP” и прочетете някои от линковете. Направете същото с думите „MONDEX SMARDCARD”.
Не можете повече да твърдите, че не сте осведомени. Сега вече сте отговорни.
Нека Бог да ви благослови!

ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО
Дуайт Л. Кинман
San Jose Mercury News публикува: Избегнете плен в мрежата 666! 

“И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на звяровия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.” (Откр. 13:15-17). 

Един свят без пари в наличност? Без валута, монети, чекове, кредитни карти? Всички покупки и продажби на земята се осъществяват посредством нещо като белег или емблема, имплантирани на всеки човек? Невъзможно? Прекалено фантастично? Моля, продължете да четете!
„Ние, членовете на ООН… най-тържествено заявяваме нашата обединена решителност да работим без отлагане за установяването на нов международен икономически ред.”

Преди почти тридесет и пет години Уилард Кантелън – християнин, благородник и паричен експерт, разкри на християнския свят, че е присъствал на съвещание, където международните банкери от цял свят са обсъждали въвеждането на общество без пари в наличност. По този повод той написва книгите „Денят, когато доларът умря” и „Нови пари или нищо”, в които прави разкритието, че елит от международни финансисти планира в един момент да извади от употреба всички налични пари на земята - валута, монети и чекове - и да въведе система, в която цялата търговия ще се осъществява чрез знаци, кодове и числа. Днес познаваме този проект под името „Електронна система за трансфер на парични средства”.

Компютърните специалисти работят върху задачата да въведат система, в която всеки индивид на земята да е означен с определено число, което да бъде използвано за търговски цели - купуване и продаване. Докладът предполага, че един такъв цифров номер може да бъде татуиран с лазер върху челото или ръката на човек. С въвеждането на този международен знак ще може да се премахне цялата валута. Никой няма да може да купува или продава, без да има документ за това или цифров знак.

Очаква се обществото без пари в наличност скоро да стане реалност. Дълго обсъждано, то вече е почти готово. В близко време се очаква навсякъде по света да влязат в употреба банкови карти.

Ще бъдете ли изненадани да научите, че преди почти 2000 години всичко това вече е било открито на апостол Йоан, заточен от римския император в един трудов лагер за роби на остров Патмос в Средиземно море? В дните на древен Рим, когато обявявали някого за враг на държавата, обикновено го осъждали на изгнание в Патмос. Там се намирали солниците на Рим. Престъплението на Йоан било, че е вярващ християнин. Годината била около 96-та след Христос. Смята се, че по това време Йоан е бил на около деветдесет години. И ето един ден той погледнал в бъдещето през очите на Бога и видял времето, известно като „последните дни”. „И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони…” (Откровение 13:1).
"Защото не се срамувам от баговестието [Христово];
понеже е Божия сила за спасение на всекиго, който вярва,
първо на юдеина, а после и на езичника.

СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?
Един милиард био-чипове са произведени от MONDEX за една година. Те са в производство от поне една година. Беше открито, че ако чипът е вграден в карта, това би създавало сериозни проблеми. Чипът може да бъде изрязан и информацията може да се фалшифицира. Съдържанието може да бъде подменено, откраднато или загубено. Картата ще стане невалидна две години след като я получите. В крайна сметка парите ще бъдат несигурно съхранявани.

Има само едно решение на този проблем, открито от MOTOROLА: имплантиране на био-чип на дясната ръка или на главата, където не може да бъде отстранен. Ако бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, индивидът ще бъде заразен от лития и химикала на микробактериите, и Глобалната система за позициониране (GPS) ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти. Забележете, MONDEX означава „Money on your hand” (Пари на ръката ти).

MON = MONetary (паричен, монетен).

DEX = DEXter = Right-hand side (дясната ръка).

Ще го вземете ли на сериозно?

Ако намирате този факт за интересен, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ГО!

Представете си, че вашите родители, приятели и всеки, който познавате, трябва да бъде „белязан”. Сега, когато имате тази информация, ако все още се съмнявате, направете следното. Отворете страницата http://www.google.com, потърсете информация за думата „VERICHIP” и прочетете някои от линковете. Направете същото с думите „MONDEX SMARDCARD”.

ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО
Дуайт Л. Кинман

San Jose Mercury News публикува: Избегнете плен в мрежата 666!

“И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на звяровия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.” (Откр. 13:15-17).

Един свят без пари в наличност? Без валута, монети, чекове, кредитни карти? Всички покупки и продажби на земята се осъществяват посредством нещо като белег или емблема, имплантирани на всеки човек? Невъзможно? Прекалено фантастично? Моля, продължете да четете!

„Ние, членовете на ООН… най-тържествено заявяваме нашата обединена решителност да работим без отлагане за установяването на нов международен икономически ред.”

Преди почти тридесет и пет години Уилард Кантелън – християнин, благородник и паричен експерт, разкри на християнския свят, че е присъствал на съвещание, където международните банкери от цял свят са обсъждали въвеждането на общество без пари в наличност. По този повод той написва книгите „Денят, когато доларът умря” и „Нови пари или нищо”, в които прави разкритието, че елит от международни финансисти планира в един момент да извади от употреба всички налични пари на земята - валута, монети и чекове - и да въведе система, в която цялата търговия ще се осъществява чрез знаци, кодове и числа. Днес познаваме този проект под името „Електронна система за трансфер на парични средства”.

Компютърните специалисти работят върху задачата да въведат система, в която всеки индивид на земята да е означен с определено число, което да бъде използвано за търговски цели - купуване и продаване. Докладът предполага, че един такъв цифров номер може да бъде татуиран с лазер върху челото или ръката на човек. С въвеждането на този международен знак ще може да се премахне цялата валута. Никой няма да може да купува или продава, без да има документ за това или цифров знак.

Очаква се обществото без пари в наличност скоро да стане реалност. Дълго обсъждано, то вече е почти готово. В близко време се очаква навсякъде по света да влязат в употреба банкови карти.

Ще бъдете ли изненадани да научите, че преди почти 2000 години всичко това вече е било открито на апостол Йоан, заточен от римския император в един трудов лагер за роби на остров Патмос в Средиземно море? В дните на древен Рим, когато обявявали някого за враг на държавата, обикновено го осъждали на изгнание в Патмос. Там се намирали солниците на Рим. Престъплението на Йоан било, че е вярващ християнин. Годината била около 96-та след Христос. Смята се, че по това време Йоан е бил на около деветдесет години. И ето един ден той погледнал в бъдещето през очите на Бога и видял времето, известно като „последните дни”. „И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони…” (Откровение 13:1).
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 04:26:26 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #2 -: Януари 14, 2008, 04:25:25 am »
Цитат
Последният диктатор в историята

Почти шестстотин години преди Откровението на Йоан, Бог открил на пророк Даниил същия световен диктатор на последните дни (Даниил 2 и 7 глави). Бог предрекъл, че велик диктатор ще поеме управлението на възстановената Римска империя, съставена от десет нации. Той ще накара всички нации на земята да подкрепят едно общо световно правителство и ще се наложи като върховен главнокомандващ и абсолютен диктатор в една система на тирания, наречена „нов световен ред”. Той ще бъде обожествяван и ще му се покланят като на „бог”.

Когато това се случи, обществото „Череп и кости”, стоящо в сянка, ще е изпълнило своята заветна цел: Едно тоталитарно световно управление от социалистически тип, основано от ордена според логиката на Хегеловата диалектика, в което държавата е неограничена и свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.

Новият световен ред ще бъде съпроводен от блясъка на нова световна религия – религията на Ню Ейдж (световна църква, описана в Откровение 17 глава в Библията като великата блудница). Тази сатанинска, подправена църква на последните дни ще бъде фалшификация на истинската църква, умита в кръвта на Исус Христос.

Световният диктатор – Антихрист, ще поеме контрола над всичките банкови системи в света. Той ще се провъзгласи за глава на глобална световна банка (нещо като американския „Федерален резерв”, но в световен мащаб, бел. прев.) и за първи път в историята на човечеството ще въведе едно общество, което ще функционира изцяло без пари в наличност.

Йоан видя нещо изумително – „белегът”, който световният диктатор имплантира върху дясната ръка или челото на всички хора на земята, така че никой да не може да купува или продава без него. Възможно ли е ние, които живеем в последното десетилетие на шестото хилядолетие, да свършим в такъв свят… подобен на кошмар от Оруел?

Senior Scholastics, едно светско списание показва гимназиални ученици от целия свят с татуирани по челата им числа. А в съпровождащата статия, озаглавена „Обществени нужди и частни права – кой ви наблюдава”, се казва: „Цялото купуване и продаване в програмата ще се осъществява чрез компютър: без пари, без ресто, без чекове. В програмата хората ще получават определен номер, татуиран на китката на ръката или на челото. Номерът ще се поставя чрез лазерен лъч, така че да не се усеща. Имплантацията няма да се вижда с просто око и ще е постоянна като отпечатъците на пръстите. Всички артикули на потребителските стоки ще бъдат маркирани с компютърен знак. Компютърният терминал в магазина ще намира номера на артикула от щанда и номера в човешкото тяло и автоматично ще изважда сумата на покупката от специалната сметка на лицето.”

Нова парична система

Г-н Кантелън казва в книгата си „Нови пари или нищо”: „Вече почти цяло десетилетие банкерите и техническите специалисти от Европа работят трескаво за установяването на една нова цифрова система.”

През 1977 г. д-р Хенрих Елдеман, главен аналитик на Европейския Съюз обяви, че е готов да започне да определя номер на всеки човек в света. И уточни, че планира да използва за тази цел номер, състоящ се от осемнадесет цифри, обединени в три групи по шест. Д-р Елдеман открил, че един компютризиран план за възстановяване вече е на път да сложи в ред световния хаос. На среща през 1974 г., събрала на едно място ръководители на Общия пазар, съветници и учени, д-р Елдеман представил „Звяра”: „Той е гигантски самостоятелно програмиращ се компютър с възможности да номерира всяко човешко същество на земята.”

Сега нека представя д-р Патрик Фишер, един от най-изтъкнатите компютърни учени в света през 70-те, преподавател в университета Маджил в Монреал, Канада. В разговор по радиото на югозападната църква на Оклахома с доктора по философия Емил Гаверлик той разкрива, че всеки човек от промишлените нации в света е свързан със свръх-компютър, разположен в Европа. Той добавя, че има само една стъпка до появата и възхода на световен диктатор, който ще контролира икономиката на целия свят. Според него всичко ще започне с окончателното издаване на дебитни карти за всеки човек: „Дебитната карта ще бъде издадена на около два милиарда души по земята. Тя ще позволява кодирането на всеки човек по света.”

Числата, започващи с 666

Един гигантски компютър в Европа съхранява база данни с осемнадесет-цифрени номера, кодиращи човечеството. Вашият също е там. Всеки от тях започва с цифрите 666. От къде знам това? Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги „Когато парите ви се губят” и „Новата парична система”. Тя разкрива как с Божията помощ успяла да разгадае тайната на бар-кодовата система (UPS). Разкритието й е смайващо – международната баркодова система представлява осемнадесет-цифрен номер, базиран в компютър, наречен „Белгийският звяр”. Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (U. S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666. Шестстотин шестдесет и шест е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия. Сто и десет е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете, и накрая деветте цифри на вашия социално-осигурителен номер. По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете: „666-110-кода на областта-девет-цифрения социално-осигурителен номер”. Така се получава 18-цифрено число, съставено от три групи по 6 цифри. Например: 666-110 (шест цифри), 205-540 (шест цифри), 101-147 (шест цифри).

Не е ли шокиращо? Числото 666 е международен код, който активира световен компютър! Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666: „Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; числото му е 666” (Откровение 13:18). Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Числото на единното световно управление „в последните дни”? Отговорът е недвусмислено „да”! Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666. И то е по-близо, отколкото си мислите!

През 1985 г. в една църква в Орегон разказах пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера. В края на срещата един мъж ми подаде своята ВИЗА карта, току що получена по пощата. На предната й страна беше отбелязан неговият номер - 666 110 509 540 210 316 (последните девет цифри са променени, за да запазим анонимността на човека). Понастоящем осемнадесет-цифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва: „И да се протестира шумно, това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета. И в деня на получаване, когато напълно и изцяло зависим от нашите карти (или каквото друго средство за преживяване ги замени), може да се окажете съвършено сам, без никой друг около себе си.”Заговорът се заплита

Стъпка по стъпка, следвайки обстоятелства и причини, обуславящи еднозначно хода на събитията, привържениците на новия световен ред ни тласкат към общество без пари в наличност - системата на „белега” на последния диктатор. Това е разкрито от Святия Божи Дух още преди 2000 години: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег…” (Откровение 13:16-17).

По време на един самолетен полет преди тринадесет години гледах кратък петнадесетминутен филм, който бордовата стюардеса пусна на пътниците след излитането. Това, което видях и чух в него, ме изуми. Ето същността му в едно изречение: „Намираме се на прага на едно общество, функциониращо без пари в наличност. Общество, в което цялата валута, разменни пари и чекове ще излязат от употреба и всички покупки и продажби ще се осъществяват чрез система за електронен превод на парични средства.”

На 7 ноември 1989 г. в телевизионното шоу „Добро утро, Америка” Чарлз Гибсън и Джоан Лънден говориха за бързото разпространение на системата за дебитни карти. Тогава за първи път по телевизията чух изречението: „Това ни приближава към обществото без пари в наличност.”


Белгийският звяр

В момента гигантският мега-компютър на света се намира в Люксембург, преместен там от Брюксел, столица на Европейския съюз и от скоро финансова столица на света (неотдавна изнесоха там Крей V от Станфордския университет). Името на компютъра е „Звярът” (мениджърите в една американска банка наскоро били осведомени, че сделките ще се осъществяват чрез свръхмощен европейски компютър, наричан „Звярът”). Ето неговият акроним:


З/В Brussels Брюксел(ски)

В/Е Electronic Електрон(но)

Я/А Accounting Счетоводен

Р/S Surveillance Надзор(ен)

А/Т Terminal Терминал


В момента системата разполага с четиринадесет терминала. Не бива да бъркаме тази система с предстоящия ръководител на възстановената Римска империя (ЕС), който в Откровение 13:1 е наречен „звярът”. Компютърът не е „звярът” (Антихрист). Звярът ще бъде човек – контролиран от сатана диктатор. Но тази система ще бъде наложена в един критичен момент, за да контролира икономиката на света.

Нека се върнем към разказа на Лари Госхорн, който, както си спомняте от предишната статия, е президент на компанията „Роботикс интернешънъл” и един от най-изтъкнатите специалисти в областта на новите технологии. На среща с група християнски бизнесмени от Южна Каролина той разказва как неговата компания заедно с компанията „Бъроуз” изгражда глобална система, свързваща всички FDIC банки на земята с гигантски мегакомпютър в Европа. Вече преведохме част от тази вълнуваща история, с чийто запис на аудио касета разполагаме. От разказа на г-н Госхорн става ясно, че той е наясно с библейските пророчества и всъщност е знаел, че ги изпълнява.

„Ако сега имате дебитна карта и я поставите в който и да е банкомат в света, той ще ви свърже с европейския свръхкомпютър и първите три цифри, които ще активират картата ви, ще бъдат 666.” (Не, не бързайте да задавате въпроси на банките-посредници. Много от тях просто не осъзнават това.)

Наскоро мой близък приятел ми каза, че отишъл в банка в Америка и попитал дали може да осребри чуждестранен чек. Касиерката отвърнала: „Няма проблем, ще го извадя на компютъра.” За негово удивление само за секунди тя успяла да свери чека, който бил издаден в друга държава. Компютърът имал достъп до терминал в Брюксел и подписът на човека, написал чека, се появил на монитора.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #3 -: Януари 14, 2008, 04:27:43 am »
Цитат
666
„Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра (Антихрист), защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест – 600 60 6 или 666” (Откр. 13:18).

Числото, което запечатва

Какво значи това? Знаете ли, че 666 всъщност е гръцка дума? (Виж Конкорданса на Стронг, # 5561: CHI XI STIGMA.) Знаците CHI XI STIGMA, използвани като числа, означават 600 60 6 (666). СТИГМА („бода” или „следа от убождане”) - „белег от промушване или жигосване, използван за разпознаване на собственост” (Конкорданс на Стронг # 4742). ЧАКАЙТЕ! СПРЕТЕ ТОЧНО ТУК! 666 – „Разпознаване на собственост”.

Алис Бейли, „титуляр и основател в наше време” на религията Ню Ейдж, в своята внушителна сатанинска творба „Екстернализация на йерархията” разкрива, че числото 666 представя шамбала (ада), сатанинската йерархия или сатанинското царство: „Вие сте запечатани за царството му чрез числото 666.” В боговдъхновеното Писание благословеният Свят Дух ни предупреждава, че всички онези, които приемат белега в „последните дни”, ще бъдат завинаги запечатани за сатана. Ето защо не приемайте този знак на ръката или на челото си. Тези, които го направят, ще бъдат навеки изгубени и никога няма да могат да се върнат.

Светът е достигнал до точката, когато компютрите и новите технологии, клетъчните предаватели и сателитите, имплантациите на микрочипове ще позволят на един човек – един световен диктатор, да овладее четиринадесетте компютърни терминала в Брюксел, известни понастоящем с името „Белгийския звяр”, и от този финансов център на света да сканира идентичността на милиардите, приели неговия белег, за частица от секундата. Той ще познае кои са негови и ще може да каже: „Тези са мои. Те са приели моя белег за собственост. Те ми принадлежат. Те завинаги са подпечатани за моето царство.”

В какво страшно време живеем. Колко ни дели от този момент?

Бурният предупреждаващ глас

Когато тялото Христово е в опасност, Бог винаги издига предупреждаващ глас. Сега ви представям пастор Бари Смит, евангелски пастор в Австралия. От двадесет и пет години той наблюдава там действията на привържениците на Новия световен ред. Те избрали малкия континент, за да „експериментират” сред народите на Австралия и Нова Зеландия широка пропагандна акция за общество без пари в наличност.

Ето какво се появява в един австралийски вестник: Sunday Morning Herald (11 октомври 1983 г.) помества снимката на мъж с UPC на челото. Sunday Morning Herald (15 февруари 1984 г.) помества снимката на дама в супермаркет с бар-код на челото.

След години на реклама и пропаганда през септември 1987 г. правителството под ръководството на министър-председателя Боб Хок въвежда в страната системата на дебитните карти (прелюдия към общество без пари в наличност). Стотици хиляди бдителни християни излизат на улиците в знак на протест. Четири хиляди души протестират в град Перт. (Синът ми, който беше там по това време, изпрати снимки от тези вълнения, публикувани на 24 септември 1987 г. в западно-австралийски вестник.) Това стряска правителството и те са принудени да се откажат. Но по-късно министър-председателят отново казва, че системата ще бъде въведена. Чули ли сте нещо за това в някой вестник или телевизионен канал в Америка? Не, не сте, защото контролираните от Рокфелер медии не искат да знаете за това.

По-долу ви предлагам част от писмото, което получих от една християнка в Южен Орегон. По разбираеми причини не цитирам името й: „Баща ми заема ключова позиция в една голяма корпорация за стомана. Наскоро млада дама, току що пристигнала от Австралия, подаде молба за работа в компанията. Баща ми я назначи. Жената не била религиозна, но казала на баща ми: „От две години в Австралия действа система с дебитни карти, макар че все още са в обръщение и банкноти от двадесет, десет, пет и един долар.” И без някой да я е питал с неочаквана враждебност добавила, че „те няма да се осмелят да й имплантират чип на ръката или на челото”. Баща ми я предупредил да внимава и тя казала: „Трябва да предупредя родителите си.”Белегът – колко близко сме до този моментОрденът (илюминатите) смята за свой основен приоритет издаването на лични карти с микрочип за всеки жител на планетата земя – мъж, жена или дете. Един нов закон в Холандия вече задължава гражданите винаги да носят със себе си личните си карти. Картата съдържа личния номер на данъчното досие, името, адреса, националността и т. н. Хората, които не могат да представят картата при поискване от страна на полицейските органи, се арестуват и затварят.

В Британия министър-председателят Джон Мейджър помоли парламента да задължи всички граждани да представят такъв документ. Личните карти трябваше да бъдат издадени от британските власти до 1 януари 1995 г. и да бъдат валидни за цялата територия на Обединена Европа. В Австралия личните карти са задължителни от 1995 г.

Някои американски военни части са включени в пробна програма, наречена „Мултитехнологична карта с автоматичен прочит”. Министерството на отбраната (МО) изпробва своя нов „знак-белег” (бел. ред. - на англ. Името на документа има акроним МARC, който звучи като „mark” - „белег, знак”). Те го представят не като документ, а просто като „знакът-белег”. МО казва, че „знакът-белег” има стандартен бар-код, магнитна лента, релефни лични данни, дигитална снимка на лицето и интегрална схема (компютърен чип). Документът съдържа внушително количество информация и се използва от приносителя, за да извършва покупки, както и за да ползва данните в своето военно и здравно досие.

Личната карта се представя като полза и удобство. Не вярвайте в това! ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е КОНТРОЛ. Една компютризирана централна база данни и системата на личните карти ще осигурят пълен контрол над гражданите. В своята книга „Илюстрирана история на Гестапо (1992), под контрола на нацизма” Рупърт Бътлър казва: „всички поданици на Германия (по време на нацизма) бяха задължени да носят документи за самоличност и можеха да бъдат спрени по всяко време от цивилно лице или военна полиция.”

През септември 1994 г. списание Monetary and Economic Review съобщава за въвеждането на новата идентификационна карта за американския военен персонал и продължава със следното описание: На предната страна на картата е изписано с курсив просто „МARC” (знакът-белег). Алюзиите с имената не спират до тук. Универсалната карта на „Дрекслер текнолъджи” се рекламира като „6.6 мегабайтова лазерна карта”. Дали пък с усъвършенстването на компютърните чипове, предречено от American Scientist през август 1994 г. тя няма да стане „666 мегабайтова карта за целия свят”?

Компанията „Авид” в Норко, Калифорния, разработва на базата на напреднала технология в областта на микроелектрониката система за точно, сигурно и непрекъснато идентифициране самоличността на животните. Тя използва своя собствена уникална и патентована техника, основана на комуникация чрез радиовълни, за да идентифицира животните при подаден сигнал.

Идентифициращият елемент е с размерите на оризово зърно. Системата има около 240 000 съставни части и произвежда нискоенергиен сигнал, който активира съответния идентифициращ елемент да излъчва своя индивидуален номер. Номерът се приема и визуализира на монитор с течни кристали в удобен за четене формат. Времето за разчитане се измерва в милисекунди. Устройството се захранва с батерии – двойни клетъчни батерии или 110/220 волтов адаптер. С помощта на имплантирания микрочип мястото на животното може да се определи почти мигновено, където и да е по земята.

Издателят на тази книга се обадил в компанията „Авид”. Един от инженерите му казал, че микрочиповете им имат девет-цифрова система, която позволява 700 билиона възможни комбинации (700 билиона белязани!). На въпроса: „Планирате ли евентуално да поставите микрочип в човешко същество?” отговорът бил: „Не, защото има твърде много християни, които са против това. Обаче нашите конкуренти са готови да го направят.”

Колко близо сме до този момент? В предаване на Опра Уинфри по АВС през юни 1994 г. беше обявено, че този „микрочип ще бъде имплантиран (в ръката) на всички хора по света до 2000 година”. Възможно ли е това вече да е започнало? Един мой близък приятел откри през март 1995 г., че негов познат и цялото му семейство, които току що се били върнали от Германия в Тахома, Вашингтон, имали имплантирани чипове на дясната ръка в основата на месестата част на палеца. Семейството сметнало, че това е една чудесна система. Било много удобно – само да си поставиш ръката на скенера и той мигновено осъществявал сделката и осигурявал идентификацията.

В средата на ноември 1994 г. бях на Хавайските острови за провеждането на пророческа евангелизация. Във времето, определено за въпроси и отговори, една млада жена (християнка) разказа, че нейният годеник – военен, наскоро получил дебитна карта. Казали му: „Не губи тази карта. Ако я изгубиш, ще имплантираме микрочип в ръката ти. Нарекли сме го „демон”.

Такава е истината. Ние вече преживяваме описаното от апостол Йоан в „Откровение”, глава 13:16-18. Системите за идентификация, които се въвеждат, ще позволят на мъж, когото Библията нарича „звярът”, или Антихрист, да наблюдава и по този начин изцяло да контролира всички жители на земята (които приемат неговия белег).

Това не е излишен шум. Уви, не е и научна фантастика. Тези неща са реални, те съществуват!
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 04:28:26 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #4 -: Януари 14, 2008, 04:33:35 am »
Цитат
Четох някои публикации относно Real Id Act въпроса в САЩ и по последни данни, поставянето на микропроцесор (чип) във всички идентификационни документи в щатите ( всички щати ) се отложи за началото на 2009 година. Знайте все пак, че до момента всеки щат определя самостоятелно тези документи, без определен повтарящ се стандарт за производство за цялата страна ( което пишеше щяло да стане именно след 2009 ).
Относно чиповете, вярвам, че са малко по-напред във времето, т. е. импланти и истински белези на ръката и пр.
Но си мисля дали това няма да бъде изпълнението на едната част от пророчеството, другата естествено е универсален почивен ден - неделя ( известно като Неделния Закон в някои среди )
http://www.biblefriends.net/viewtopic.php?f=40&t=1023

Цитат
Белегът на звяра

Думата белег (във връзка с Антихрист) е използвана точно осем пъти в книгата „Откровение”. Но само два пъти Божият Дух използва израза „белегът на звяра” - веднъж в Откровение 16:2 и веднъж в Откровение 19:20. Само веднъж е използван изразът „белегът на неговото (на Антихрист) име”. Възможно ли е да разберем какъв е белегът на звяра в този момент от пророчеството, в който се намираме сега? Вярвам, че можем. Нека поразмишляваме заедно.

Микрочипът с номера на звяра – 666, е част от белега, но изглежда има и друга страна на въпроса. Вече дванадесет години внимателно се вслушвам и вглеждам в лидерите на Ню Ейдж. Прекарал съм 3 000 часа в напрегнати изследвания на тази сатанинска религия, която носи всички белези на Антихрист. Цитирам ви смразяващите богохулни изявления на един от нейните лидери – Дейвид Спенглер: „Луцифер е представител на божията любов… и ние се придвижваме към един нов век… всеки един от нас по някакъв начин е достигнал до тази точка, която аз наричам луциферовото посвещаване.” Албърт Пайк, върховният архиерей на масонството пише: „Да, Луцифер е бог… истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер… вярата, че Луцифер е бог на светлината и бог на доброто.” Алис Бейли говори за масонството като предвестник на новата световна религия Ню Ейдж.Белегът и религията Ню ЕйджЕто още един точен цитат от книгата на Дейвид Спенглър „Отраженията на Христос”: „Светлината, която ни разкрива пътя към Христос, идва от Луцифер… Великият инициатор… Луцифер идва, за да ни даде последното посвещаване… пред което занапред много хора ще се изправят, защото това е посвещаване в един нов век.” Каква лъжа! В Йоан 8:12 нашият Господ Исус каза: „Аз съм светлината на света; който Ме следва, няма да ходи в тъмнината, но ще има светлината на живота.”

Дейвид Спенглър пояснява, че никой няма да бъде допуснат да влезе в новия век, докато не приеме луциферовото посвещаване. Под това той има предвид обета за поклонение на Луцифер. Единственото споменаване на името Луцифер в Библията е в Исая 14:1 „Как си паднал от небето ти, Денице (бел. прев. в англ. превод Луцифер), сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите!” Исус каза в Лука 10:18 „Видях сатана паднал от небето като светкавица.” Библията го идентифицира като паднал лъжлив архангел, „богът на този свят”, „сатана”, „дяволът”, „княз на мрака”, „заклетият враг на Триединния Бог на славата”, „клеветникът на братята”, „крадец”, „убиец”, „на лъжата баща”. Дейвид Спенглър е бил измамен!
Луциферовото посвещение – обет за поклонение на Луцифер

Макар че не можем да бъдем съвсем сигурни, в момента изглежда напълно възможно да предположим, че белегът на звяра е микрочипът, имплантиран в дясната ръка или челото на човек, в началните цифри на който присъства числото 666; това също е сатанинското число на звяра – Откровение 13:18 „…числото му е 666”. Чипът, както и обетът за поклонение на Луцифер (луциферовото посвещение) може би представляват предстоящия белег на звяра. Библията ясно казва, че всички, които приемат този белег, ще загубят безсмъртните си души. „Белегът” е големият фалшив печат на архиизмамника на вселената. Но зад всеки фалшификат има един скрит оригинал. Истинският печат излиза отново и отново наяве в Божието свято Слово, Библията:

„Но твърдата основа, положена от Бога стои, имайки тоя печат: Господ познава Своите Си” (ІІ Тимотей 2:19).

„И не оскърбявайте Святия Божий Дух, в когото сте запечатани за деня на изкуплението” (Ефесяни 4:30).

Когато дойдем със съкрушено и разкаяно сърце при кръста, където Господ Исус Христос проля скъпоценната Си кръв, за да ни примири с Бога, и там се покаем от греховете си и помолим Бог да ни прости, тогава можем чрез вяра да Го приемем в живота си като наш Господ и Спасител. Библията ни казва, че в този момент ние сме очистени в скъпоценната кръв на Спасителя. Ние сме преселени от царството на тъмнината в царството на Неговия скъп Син и сме запечатани за деня на изкуплението! Но предстои сатана – богът на този свят, да изяви фалшивия печат, чрез който ще измами милиарди земни жители. Библията ни разкрива, че този фалшив печат ще бъде белегът на звяра. Всички, които го приемат, никога няма да имат друга възможност за спасение.

Всичко, случващо се днес изглежда показва, че живеем в последните дни на времето. Ние се отправяме към величествения финал – второто идване на Господ Исус Христос и изгряването на седмото хилядолетие. Сатана седи на рулетката. Той знае, че му остава „малко време”. Залозите са огромни. Той играе „ва банк”. Наградата? Приблизително шест милиарда безсмъртни души. Линиите са очертани плътно една до друга. Скоро изборът ще бъде или – или: поклонение на Исус Христос, Агнеца от кръста – или поклонение на Луцифер, богът на този свят. Направил ли си вече този избор? Избрал ли си да подчиниш живота си на Исус Христос? Този избор ще определи вечната ти съдба. Ако сте християни, вярващи в Исус Христос, Синът на живия Бог, ако Го следвате като Господ и Господар, тогава ето някои от нещата, които трябва да правите, когато встъпим в заключителните дни от времето на благодатта:

1) Не бойте се и нямайте страх у себе си! Нашият Господ е главнокомандващ на всички небесни армии. „Ако Бог е откъм нас, кой ще бъде против нас?” (Римляни 8:31). „Няма да се убоя от десетки хиляди от людете, които навред са се поставили против мене” (Псалм 3:6). „Ангелът на Господа се опълчва около ония, които Му се боят и ги избавя” (Псалм 34:7). „Господ е откъм мене; няма да се убоя; що може да ми стори човек?” (Псалм 118:6). „Вие сте от Бога, дечица; и победили сте ги; защото по-велик е Оня, който е във вас, от онзи, който е в света” (І Йоан 4:4).

2) Решете чрез Неговата благодат никога да не приемате белега на дясната си ръка или на челото. Вашето чело е било запазено за името на Този, който е Цар на царете и Господ на господарите: „Те ще гледат лицето Му; и Неговото име ще бъде на челата им” (Откровение 22:4).

3) Предупредете близки, приятели и съседи никога да не приемат този белег. Ако го направят, ще загубят завинаги душите си.

4) Укрепете сърцето си в Божието Слово! Това ще ви направи „силни в Господа и в силата на Неговата мощ” (Ефесяни 6:10). „А те го (сатана) победиха чрез кръвта на Агнето и чрез Словото на своето свидетелстване, защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бягат от смърт.” (Откровение 12:11). „Вземете също за шлем спасението и меча на Духа, който е Божието Слово” (Ефесяни 6:17). Пропивайте сърцето и ума си с Божието Слово. Скрийте скъпоценните обещания в сърцето си. В деня на измама и фалшификация Словото ще ви разкрие кое е истина и кое е лъжа. Изпитвайте всичко, което видите и чуете, чрез Божието Слово. Задайте си въпроса: „Това според Божието Слово ли е?”

5) Започнете едно близко ходене с Господа! В света преди потопа – един сексуално развратен, демонизиран свят на насилие, бунт и ужасна похот (Битие 6), имало един човек, той се казвал Енох: „С вяра Енох бе преселен, за да не види смърт, и не се намираше, защото Бог го пресели; понеже преди неговото преселване беше засвидетелствано за него, че е бил угоден на Бога” (Евреи 11:5). Исус предупреди хората, които ще живеят в последните дни, че ще бъдат изпитани, както хората в дните преди потопа. Бог търси мъже и жени, които ще вървят с Него в святост, праведност и чистота. Само ако осъждаме греха в живота си и го премахваме, можем да преживеем радостта от близостта и общението с Бог. „Но ако ходим в светлината, както е Той в светлината, имаме общение един с друг и кръвта на Сина Му Исус Христос ни очиства от всеки грях” (І Йоан 1:7).

6) Поддържайте дълбоко посвещение към Господ Исус Христос. Моето убеждение е, че ако сега нямаме пълно посвещение на Него, няма да можем да се противопоставим на натиска на настъпващата криза: „Затова вземете Божието всеоръжие, за да можете да противостоите в злия ден и като надвиете на всичко, да устоите” (Ефесяни 6:13). Отидете при олтара на кръста и се посветете: „Чрез предоставената ми от Святия Дух божествена възможност сега изцяло и напълно посвещавам живота си и заявявам, че ще следвам Господ Исус Христос без значение какво може да ми струва това!” Спомнете си песента: „Аз се реших да следвам Господа, нивга назад, нивга назад! Светът лежи зад мен, кръстът стои пред мен, нивга назад, нивга назад! Мнозина тръгват и пак се връщат, но аз ще следвам Господа. Нивга назад, нивга назад!” Такова беше посвещението на апостол Павел, четем го в Деяния 20:24 „Но не се скъпя за живота си, като че ли ми се свиди за него, в сравнение с това да изкарам пътя си и служението си с радост…”

7) Преди всичко се уверете, че името ви е записано в Книгата на Живота. Има два стиха във ІІ Солунци, които биха ме стреснали, ако не бях християнин: „И с всичката измама на неправдата между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят. И затова Бог праща заблуда да действа между тях, за да повярват лъжа” (ІІ Солунци 2:10-11). Тук Святият Дух ни предупреждава, че „изпадането” в сатанинската заблуда ще бъде толкова голямо, че всеки, който се отвърне от истината и Божието Слово, ще бъде измамен и ще следва лъжехристос. Знаете ли дали името ви е записано
в Книгата на Живота?Имате ли онази радостна увереност, че името ви е записано в Книгата на Живота? Можете ли да бъдете сигурни? Личното спасение не се намира във вероизповедание, религия, деноминация или система, но в една личност. Името й е Исус Христос, който ви възлюби, умря за греховете ви на кръста и възкръсна отново за ваше оправдание. Исус казва в Йоан 14:6 „Аз съм пътят, истината и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мен”. Елате при кръста, където Исус проля Собствената Си Божествена кръв, за да ви примири с Бога. Помолете Го да очисти сърцата ви от цялата вина, провал и грях. Тогава чрез вяра, като Негово малко дете, отворете сърцето си за Него; поканете Го да дойде в живота ви и Го приемете като ваш Спасител и ваш Господ. Неговото обещание е несъмнено! „И който дойде при Мене, никак няма да го изпъдя” (Йоан 6:36,б). „Ето стоя на вратата и хлопам; ако чуе някой гласа Ми и отвори вратата (на сърцето си) ще вляза при него и ще вечерям с него и той с Мене” (Откровение 3:20). В този момент чудото ще стане! Вие ще имате среща с Господ Исус Христос, която ще промени не само живота ви, но и вечната ви съдба. Ще можете да казвате с радостна увереност: „Простено ми е, името ми е записано в Книгата на Живота на Агнето!”

Когато бях младеж на двадесет години, поканих Господ Исус в сърцето си. Това беше най-великият момент, който бях преживявал. Спомням си една песен, която пеехме в нашата малка църква в Калифорния. Думите на тази песен изразяват дълбокото посвещение на живота ми през годините: „Направих избора си завинаги между света и Божия скъп Син. Нищо не може да промени решението ми, никога. Той изцяло е спечелил сърцето ми. Вземи този свят с всичките му удоволствия, вземи ги, вземи ги - големи и малки. Дай ми Христос, моя скъп Спасител, Той е по-приятен от всички тях.” Направете този вечен избор днес и никога няма да съжалявате през вечността.
"Защото не се срамувам от баговестието [Христово];
понеже е Божия сила за спасение на всекиго, който вярва,
първо на юдеина, а после и на езичника.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #5 -: Януари 14, 2008, 04:36:25 am »
Цитат
А що се отнася до влиянието на чипа върху съзнанието,знам това ,че има излъчване на вълните с честота еднаква като тази на функционирането на хипоталамуса,който пък управлява предния дял на мозъка,където се намира центъра на съвестта и религията.Но доказателствени материали от изследвания не съм виждала.Виждала съм обаче списъка на учените които са работили по тези проекти за ИНТЕЛ - доста видни учени в областта на майнд кънтрол(контрол на съзнанието) с помощта на радио вълни...
С дадените срокове до края на 2008 година и аз не съм много съгласна,защото съпротивата е голяма,но четох изказването на един от мениджърите на Диджитъл Еинджъл,който загатваше за тактиката им:да изчакат да отмине първоначалното съпротивление,(в ЕС скоро всичкия добитък и животни ще носят чип),после някои хора ще се престрашат и постепенно населението ще свикне с идеята...

Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #6 -: Януари 14, 2008, 04:41:09 am »
Безопасно ли е “маркирането” на хора с микрочипове?

RFID-чипове (чипове за радиочестотна идентификация) до иглите, с които се имплантират под кожата. В САЩ чиповете се използват не само за идентификация на комерсиални продукти и дебитни карти, но и като носители на медицински данни. Снимка: РойтерсВъзможно е и да не знаете какво точно представляват RFID, но е сигурно, че използвате тази технология почти всеки ден. RFID (radio frequency identification) означава радиочестотна идентификация и се използва в паспортите, в дебитните и кредитните карти, в картите за метро, за библиотеки и в ключовете за кола. Подобно на обичайните баркодове, RFID-чиповете съхраняват и предават информация. Те позволяват идентификацията на комерсиални продукти, а от доста време и на домашни любимци и хора.

“Маркирането” на хора в САЩ беше одобрено от Комисията по храни и лекарства през 2004 година, като трябваше да улесни обработката на персоналната медицинска информация, но процедурата намери и други приложения. Засега тя все още е напълно доброволна, а преди месец губернаторът на Калифорния Арнолд Шварценегер подписа законопроект, който забранява на работодателите да принуждават работниците си да си имплантират микрочипове за радиочестотна идентификация като условие за получаване на заплата или държавни помощи.

През това лято обаче в West Palm Beach, Флорида, стартира обширна пилотна програма, която включва стотици пациенти на Агенцията за подпомагане на болни от Алцхаймер. Производителят на RFID-чипове - VeriChip Corporation – спонсорира инициативата и има намерение на разпростре “маркерите” до приблизително 45-те милиона пациенти с висок риск в САЩ, боледуващи от болести като Алцхаймер, диабет, рак и сърдечно-съдови заболявания. От компанията твърдят, че тези пациенти могат само да спечелят от това, че ще има бърз и точен достъп до медицинските им досиета, които ще се съхраняват в чиповете. “Медицинската общност осъзнава нуждата от изчерпателни медицински данни, които са лесно преносими,” заяви председателят на VeriChip Скот Силвърман. “Случващото се в спешните отделения и дори в медицинските кабинети е архаично. Днес на хартия се съхраняват 97 процента от медицинските данни. А през миналата година в спешните отделения е имало 98 000 смъртни случая поради липсата или заради неточна информация.”

Днес 2000 души в целия свят са си имплантирали доброволно чиповете на VeriChip – в горната част на дясната ръка. Сред тях са пациенти с хронични заболявания, но също така ВИП-посетители на нощни клубове в Барселона и следователи от Министерството на правосъдието в Мексико, за които се изисква специален достъп до данни за трафик на наркотици. През следващите две години VeriChip и Агенцията за подпомагане на болни от Алцхаймер възнамеряват да инжектират чипа на 110 пациенти с деменция или с Алцхаймер. През септември, малко след като първите 90 болни от Алцхаймер във Флорида бяха оборудвани с имплантанти, компанията беше атакувана за това. Асошиейтед прес публикува доклад, според който чиповете предизвикват рак у животни в лабораторни условия. Две седмици след публикацията акциите на VeriChip се сринаха от малко под шест долара до 3,50.

Асошиейтед прес цитира три изследвания, публикувани между 1996 и 2006 година, които “разкрили, че лабораторни мишки и плъхове, инжектирани с микрочипове, понякога развиват подкожна саркома – злокачествен тумор – който обвива имплантите.”
Скот Силвърман отговори със списък от 34 изследвания, които са включени в документите, подадени пред Комисията по храни и лекарства, включително и трите, цитирани от Асошиейтед прес. Всички те показват, че по-малко от един процент от 4279 имплантирани мишки са развили тумори, “безспорно дължащи се на имплантираните микрочипове”, но иначе били здрави. Освен това животните не проявили “клинични симптоми, с изключение на малки възелчета по гърбовете им”. Второто изследване, проведено във Франция през 2006 година – две години след като били одобрени документите на FDA – констатирало, че въпреки че четири процента от 1260 мишки развили тумори, нито един от тях не бил злокачествен. За третото изследване Силвърман каза, че е било извършено върху мишки, специално отгледани за развиване на тумори, и затова е било пропуснато в документите до Комисията. Останалите изследвания, изпратени до регулатора, също показали увеличение на туморите, но то се отнасяло само до мястото на инжектирането. Д-р Лаурънс МакДжил, ветеринар и водещ експерт по патология на животните, който оценявал изследванията за VeriChip, твърди, че развитието на туморите у гризачите не е изненадващо. “Дори да инжектирате обикновено парче пластмаса, то пак ще предизвика тумор у плъховете и мишките,” твърди той. Според него откритието трябва да се изследва върху котки или кучета – или дори върху хора – които са с много по-сложни организми.Микрочиповете за радиочестотна идентификация стават все по-популярни и сред хората, въпреки данните, че могат да предизвикат рак. Снимка: tldm.orgОфициалните проучвания за ефекта на имплантираните микрочипове върху домашни любимци са малко, но нито едно от тях не е доказало връзката между импланта и развитието на рак. Според Джил, ако съществува проблем, “щяхме да регистрираме много случаи на рак у близо 10-те милиона животни, маркирани през последните 15 години.” А според Силвърман “в Комисията по храни и лекарства няма данни за развитието на рак.”

В действителност, според изследване, публикувано във Veterinary Pathology (ветеринарна патология) през 2006 година, е регистриран един случай на рак. Той се е появил у френския булдог Леон. Не е ясно обаче дали ракът е причинен от микрочипа или е резултат от инжекцията, нито пък кой е производителят на чипа. Туморът на кучето е отстранен през 2004 година, а направеното по-късно изследване не е констатирало метастази. По всичко личи, че Комисията по храни и лекарства не е била информирана за случая „Леон”, но това като че ли не притеснява регулатора. Оттам заявиха, че “продължаваме да считаме, че имплантите на VeriChip са безопасни за хората. В цялата информация, която сме получили за това устройство, включително данните за животни, не виждаме доказателство за токсични или канцерогенни ефекти.”

Новината за изследванията засега не е разубедила организациите, включително Агенцията за болните от Алцхаймер и Американската асоциация на ветеринарите, да насърчават използването на чиповете за радиочестотна идентификация. “Като имаме предвид многото болни от Алцхаймер в южна Флорида и опасността от природни бедствия като урагани и наводнения, считаме чиповете на VeriChip за много удобни,” каза Мери Барнс, президент на Агенцията за подпомагане на болни от Алцхаймер. “Защото, за разлика от медицинските медальони, те не могат да бъдат загубени или свалени. В окръг Палм Бийч и южна Флорида сме съставили списък от 200 000 болни от Алцхаймер. А когато рискът за членовете на семействата ни е голям, подобна технология е благодат.”
През следващите две години Барнс ще наблюдава колко често се променят медицинските данни за всеки от пациентите, включени в програмата за RFID-имплантиране. Ще бъде следено също как социалните работници си служат с новата технология. “Не трябва да си мозъчен хирург, за да разбереш, че чиповете дават големи възможности,” казва тя.

Междувременно група загрижени за домашните си любимци собственици настояха чиповете за радиочестотна идентификация да бъдат извадени от животните им. Засега от VeriChip няма отговор. Американската асоциация на ветеринарите се обяви срещу премахването на чиповете и увери собствениците, че ще наблюдава ситуацията. “Ще наблюдаваме внимателно,” каза д-р Розмари Льогюдис от асоциацията. “Предимствата за животните, които имат микрочипове, са огромни. Много от тях са върнати на собствениците им точно заради това.”

Така перспективите пред VeriChip изглеждат благоприятни. Компанията ще отговори на негативния натиск с нов набор изследвания, които ще тестват безопасността на продукта им. И въпреки че обществеността все още не е готова да се маркира с чипове за радиочестотна идентификация, фирмата отбелязва все повече продажби и очаква през тази година да продаде двойно повече чипове, от 1,7-те, продадени през 2006-та.
източник:

http://e-vestnik.bg/2807« Последна редакция: Януари 14, 2008, 04:42:13 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен User2942

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #7 -: Април 13, 2008, 22:56:44 pm »
Това се връзва с версията на библията за армагедон - след доста години(след 2150 - ерата на водолея, в края и) антихриста ще слезе на земята - според основните конспиративни теорий самите извънземни от Сириус(Сатаната), на които елитните фамилий(рокфелер или някой над тях и т.н.) са си продали душата. Та когато светът е в пълна глобализация, всички ще бъдат маркирани със знака 666 - именно този чип според гореспоменатия текст. И малко след това ще настъпи унищожението на тази велика Земя, които са издържали на гоненията ще се преродят на някоя по-напреднала планета, а които не - не знам. Така ми изглежда най-вероятно.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #8 -: Април 14, 2008, 00:51:58 am »
Това се връзва с версията на библията за армагедон - след доста години(след 2150 - ерата на водолея, в края и) антихриста ще слезе на земята - според основните конспиративни теорий самите извънземни от Сириус(Сатаната), на които елитните фамилий(рокфелер или някой над тях и т.н.) са си продали душата. Та когато светът е в пълна глобализация, всички ще бъдат маркирани със знака 666 - именно този чип според гореспоменатия текст. И малко след това ще настъпи унищожението на тази велика Земя, които са издържали на гоненията ще се преродят на някоя по-напреднала планета, а които не - не знам. Така ми изглежда най-вероятно.
Много (да не казвам почти вскичко) за чипа е вярно. Другото са глупости. Няма дата за "армагедон" ...
Това също е една огромна клопка по пътя който трябва да извървим, но за съжаление много хора се хващат на нея.
Логиката тип "черно и бяло" и "добро и зло" не върши работа, точно така искат да мислим. Трябва малко повече от - да живеем безгрешно и да чкаме "края", където ще се преродим на по-добро място. Не е ли малко лесно ?

Поправете ме, но май повтарям за 3ти път !
"Армагедон" a.k.a. "The end of days" е тук и сега, краят е навсякъде и по всяко "време". Всичко е на индивидуално ниво, този тип преход или еволюция  (  :-\ ) не се случва "на този и ония след 2 седмици" - примерно  :)
« Последна редакция: Април 14, 2008, 00:53:34 am от P.E.A.C.E. »

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #9 -: Април 14, 2008, 02:54:43 am »
Това се връзва с версията на библията за армагедон - след доста години(след 2150 - ерата на водолея, в края и) антихриста ще слезе на земята - според основните конспиративни теорий самите извънземни от Сириус(Сатаната), на които елитните фамилий(рокфелер или някой над тях и т.н.) са си продали душата. Та когато светът е в пълна глобализация, всички ще бъдат маркирани със знака 666 - именно този чип според гореспоменатия текст. И малко след това ще настъпи унищожението на тази велика Земя, които са издържали на гоненията ще се преродят на някоя по-напреднала планета, а които не - не знам. Така ми изглежда най-вероятно.
Точно тези неща не ги пише в Библията. :P  Говори се за знака на Антихриста/666/, който е "число на човек", другото са тълкувания от други източници.
Което не ги прави непременно неверни . ;)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен pimeto

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 118
 • Kin: 159 ::: Sun: CAUAC
Относно: Последни новини за чип 666
« Отговор #10 -: Май 14, 2008, 12:14:53 pm »
Цитат
7. Чрез Digital Ангел , вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическият контрол на една сатанинско-технологична система удовлетворяваща интересите на господарите на новия световен ред начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Ангел представлява в същноста си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила която Господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Ангел, ще им даде свърхестествена демонична власт над човечеството.
8. Приемането на Digital Ангел като имплант във вашето тяло ще бъде най арогантния акт на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката душа!

Всичко споделено тук е от позицията ми на християнин: Първо защото съм християнин! И Второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията записани в Библията, в Откровение на Йоан 13гл. и много други Библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес, и ако подминем с присмех и неверие информацията и решенията пред които се изправяме днес и утре то отговорноста за предстоящия ужас ще си бъде само наша! Аз вярвам и се надявам че мнозина от вас, които прочитате написаното тук ще вземете правилното решение когато дойде момента.
това е от първия пост.
като прочета нещо такова и направо се отчайвам, как всеки параноик има достъп до компютър.
само като видя изразите с които си служи автора на тази статия и после си каже, че е християнин става ясно колко акъл има за да пише такива пропаганди!

но както и да е, това бе лично отклонение.

относно чиповете, идват!
за Испания знам, че там по нощните клубове им слагат чипове (не във всички разбира се) още от преди 3-4г. някъде.
сега за първи път чувам, че щели тотално да ги "чипират"!

в същата статия, която цитирам, човека говори за това, че от началото на имплантирането до края щели да минат 3,5години ?!
значи, ако мислиме логично с оглед на случващото се днес в световен мащаб, не мисля че която и да е държава едва ли не насилствено ще иска за една година да наложи чиповете!  ::)
това би било голяма грешка, всеки може да я предвиди!
веднага ще бъде отхвърлена тази идея, въпреки че доста хора ще се съгласят доброволно да ги жигосат!

прави ми впечатление едно нещо, че във всички тези новини относно чиповете се говори за една дата на тотално "чипосване", а именно дата преди 2012г.
това е нещо с което съм съгласен, мисля си че искат да зомбират колкото се може повече хора преди голямото просветление през 2012г.
има логика, слагат ти чип които тотално ти блокира главата в определена посока.

интересно ми е само какво ще стане с хората които откажат да си сложат чипове ? въпреки всички ограничения които ще им се наложат!
надявам се да не  идва момента в които да го видиме с очите си, но има време - малко!

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Re:Последни новини за чип 666
« Отговор #11 -: Юли 08, 2009, 11:55:52 am »
Цитат
интересно ми е само какво ще стане с хората които откажат да си сложат чипове ? въпреки всички ограничения които ще им се наложат!

Ще бъдат измъчвани,бити или убити.сатана иска всеки да го признае лично,това означава да си поставиш чипа.
Бог пази своите си,Той ще им даде сили и мъдрост да постъпят по Неговата воля.

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Re:Последни новини за чип 666
« Отговор #12 -: Юли 08, 2009, 13:08:48 pm »
Ее, стига с този негативизъм вече. ;)
Дайте дружно да извизуализираме една по- положителна картина. :) Може просто да не ни намерят. Толкова ли е трудно?!
« Последна редакция: Юли 08, 2009, 13:57:43 pm от Mirotvorec »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Последни новини за чип 666
« Отговор #13 -: Октомври 07, 2009, 15:50:37 pm »
Днес темата на Google е много подходяща :P

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Re:Последни новини за чип 666
« Отговор #14 -: Октомври 07, 2009, 15:57:09 pm »
Търсех и аз къде да я постна тая снимчица... тия свян нямат, вече падат всички задръжки  >:(
...water can flow, and water can crash...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27