7. Чрез Digital Ангел , вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическият контрол на една сатанинско-технологична система удовлетворяваща интересите на господарите на новия световен ред начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Ангел представлява в същноста си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила която Господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Ангел, ще им даде свърхестествена демонична власт над човечеството.
8. Приемането на Digital Ангел като имплант във вашето тяло ще бъде най арогантния акт на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката душа!
Всичко споделено тук е от позицията ми на християнин: Първо защото съм християнин! И Второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията записани в Библията, в Откровение на Йоан 13гл. и много други Библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес, и ако подминем с присмех и неверие информацията и решенията пред които се изправяме днес и утре то отговорноста за предстоящия ужас ще си бъде само наша! Аз вярвам и се надявам че мнозина от вас, които прочитате написаното тук ще вземете правилното решение когато дойде момента.
това е от първия пост.
като прочета нещо такова и направо се отчайвам, как всеки параноик има достъп до компютър.
само като видя изразите с които си служи автора на тази статия и после си каже, че е християнин става ясно колко акъл има за да пише такива пропаганди!
но както и да е, това бе лично отклонение.
относно чиповете, идват!
за Испания знам, че там по нощните клубове им слагат чипове (не във всички разбира се) още от преди 3-4г. някъде.
сега за първи път чувам, че щели тотално да ги "чипират"!
в същата статия, която цитирам, човека говори за това, че от началото на имплантирането до края щели да минат 3,5години ?!
значи, ако мислиме логично с оглед на случващото се днес в световен мащаб, не мисля че която и да е държава едва ли не насилствено ще иска за една година да наложи чиповете!
това би било голяма грешка, всеки може да я предвиди!
веднага ще бъде отхвърлена тази идея, въпреки че доста хора ще се съгласят доброволно да ги жигосат!
прави ми впечатление едно нещо, че във всички тези новини относно чиповете се говори за една дата на тотално "чипосване", а именно дата преди 2012г.
това е нещо с което съм съгласен, мисля си че искат да зомбират колкото се може повече хора преди голямото просветление през 2012г.
има логика, слагат ти чип които тотално ти блокира главата в определена посока.
интересно ми е само какво ще стане с хората които откажат да си сложат чипове ? въпреки всички ограничения които ще им се наложат!
надявам се да не идва момента в които да го видиме с очите си, но има време - малко!