P.E.A.C.E., цивилизованият протестен вот не означана непускане на бюлетина, а пускане наневалидна такава. По този начин хем не гласуваш за никого, хем, обаче, заради тебе, не започват да тежат повече гласовете на Шабан и Асан. Но за да го установи човек това, трябва да мисли и да поема отговорност, а на кой му се занимава с такива трудни неща. Особено когато има на тоя свят Биг Брадърфетболни ,мачове, Мюзик Айдъл, кИфтета, кебапчета, силикон, перхидрол,Азис и други фундаментално-екзистенциални неща, значително по-важни от някакво си там гласуване!
Може да прозвуча цинично, но аз нямам нищо против негласуващите да се закопават, дори и това закопаване да завърши за тях само с обрязване, а и с някои манипулации, отново хирургичести, но не в гащите, а в областта на шията. Всичките да измрат, не ми дреме. Естественият отбор е велико нещо !!! Лошото е, че, закопавайки себе си, те закопават и мен. Което, по понятни причини, никак не ми харесва.
Иначе казано, нямам нищо против негласуващите протоплазмени единици да докарат турчина с ножа при себе си, но не искам да го докарат и при мене.