Младежи админи и модератори:)))
Имам огромната молба, в правилата на Форума, да се внедри следната точка:
n. Всеки има право на различно мнение. Когато някой оспорва дадена теза, потребителят, пуснал въпросната теза няма право да ОБИЖДА, НАДСМИВА, ИЗОПАЧАВА думите на спорещия с него. Нито да дава лични оценки, ако не познава ЛИЧНО потребителя, с когото спори. Това го казвам съвсем сериозно! За какво духовно извисяване иде реч тука, за какви 144 000 души, за какви кристални решетки, за какъв фотонен пояс, след като не можем да си говорим нормално. Толкова ли е трудно да се разбере, че хората имат различни виждания. Излкючение правеше ochakvane, той имаше само едно виждане

Когато нещо се струва някому, че е така, то не задължително да е 100% истина. Тук спорим за да се обогатим един друг, за да почерпим иден, да разберем истината, да се опитаме да живеем по-добре, нали ме схващате? Тук не спорим да се направим на всезнаещи, да покажем колко много сме чели, щото аз и Космос съм чел, и Вазов съм чел, и хиляди други неща съм чел и видял, но не правя констатации кой колко разбира, и какво е чел, нали брат Каруцар? И изразявам лично виждане, а не пращам хората по разни линкове ( поне не винаги ). Когато някой наистина е убеден в нещо, нека се постарае да убеди и другите, а не когато не сме съгласни един с друг, да се квалифицираме. Щото много ни бива в думите, това го знам. Повече ни е трудно да се сдържаме, и да правим компромиси. Един потребител преди време ми говореше за смиреност, но същия този потребител, рядко се сдържаше да не захапе, ако ме разбирате:)
Ей, всички тука сме хора нали? И ако се видим наживо, и се запознаем, и дръпнем по бира-две, после ще си говорим нормално, това поне го знам със сигурност, от дългогодишния си опит из чатовете.
Давам примери за някои потребители, които наистина знаят как да водят конструктивен спор:
Gnostic
Lampyridus
Albinoni
Ultrafutur
и някои други, сега не се сещам.
Живи и здрави:)
Handle the Dwarf