Автор Тема: Optimum Human Population Size  (Прочетена 20987 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Optimum Human Population Size
« -: Април 03, 2007, 23:00:44 pm »
1995 г. Сан Франциско. Среща на фондация “Горбачов”. Поканен е елитът на истинската световна власт – цялата Уол Стрийт, Трилатералната комисия, Световния икономически форум, института “Аспен”, Съвета за чуждестранни връзки, Римския клуб, Билдербергския клуб и други. 400 поканени, между които Джордж Шулц, Джеймс Бейкър, Маргарет Тачер, Збигнев Бжежински, Рупърт Мърдок, Тед Търнър, Бил Гейтс и др.

Горбачов: “Трябва да контролираме потребителските, културните (!) и духовните (!) нужди на човечеството”.
Барбара Хубърт – психоложка: “От целия спектър на човешкия род ¼ сама избира да умре, ¼ е разрушителна и с дефектно семе. В миналото на тези хора се позволяваше да умират от естествена смърт. Но сега нямаме време и тази ¼ трябва да бъде отстранена колкото се може по-бързо от общественото тяло”.
Сам Кийн – философ-хуманист: “Да се намали населението на света с 90%, така че на планетата да няма много хора, които да й нанасят екологични удари”.

. . . . .

Заключение:

Предвид настоящето нарастване на населението, трябва да бъдат отстранени 5-6 милиарда души. Много сериозна задача, която изисква мобилизация на голям и качествен научен и военен потенциал. За алтернативна няма да говорим, защото възможността, неподкрепена от силните, не може да бъде наречена алтернатива.
Като се вземе предвид голямата численост на “материала”, подлежащ на “саниране”, възможностите за реализация на “функцията”, се очертават сами:

1) Ядреното оръжие, поради опасност от замърсяване на средата за необходимата част на човечеството, може да се използва само за подготовка на действията, описани в следващите точки.

2) Снижаване на жизнения стандарт и здравеопазването до ниво, позволяващо на широко известните епидемии да реализират част от необходимата редукция.

3) Създаване и разпространяване на заразоносители, предизвикващи епидемии от нов тип (СПИН, луда крава и т.н.), борбата с които поради специфичните качества на причинителя (дълъг инкубационен период, съвършено нови механизми на поразяване на организма и оттам неприложимост на стандартните лечебни процедури, разпространение по хранителен или полов път и т.н.), е практически недостъпна за индивидите с ограничени финансови средства и култура, а на определен етап и от липсата на елементарна възможност за предприемане на някакви защитни действия.

4) Снижаване или ликвидиране на функционалната способност на формации от тип “държава”, които могат ефективно да организират действия на по-големи групи “обекти” с цел предпазване или противодействие срещу елементите от Програмата. Ефективно средство е поставянето на власт на индивиди, достатъчно мотивирани чрез предоставяне на материални гаранции за собственото им оцеляване и на които се оказва неограничена подкрепа до определен момент. Особено въздействащо е използването на момента на етническо противопоставяне и приложението му се препоръчва навсякъде, където това е възможно.

5) Създаване (чрез средствата за масово въздействие, като кино, преса, жизнено равнище и т.н.) на нация, способна психически, физически и материално да изпълнява в сравнително продължителен период действия, осигуряващи същинското изпълнение на Програмата. Индивидите на тази нация трябва да бъдат достатъчно свободни от морални “предразсъдъци”, да имат вътрешно убеждение в неизбежността и нуждата от провеждането на Програмата и да притежават необходимата подготовка и умения за употреба на необходимите средства (оръжия) за материално или психическо въздействие върху “реципиентите” на процедурата. Мотивацията “превъзходство” трябва да се съпровожда с убеждението “безопасност при действие” за колкото е възможно по-дълъг период от време.

6) Крупните огнища на съпротива с достатъчно силна централна организираща сила, сравнително лесно могат да бъдат вкарани в състояние на хаос, посредством филигранно по точност приложение на мощни средства, ликвидиращи комуникациите, снабдяването и транспорта и/или повлияващи пряко на психическото състояние на съставящите ги “екземпляри”. След преминаване в състояние на хаос, върху такава формация могат да бъдат приложени и всички други екологично чисти механизми за ефективно “редуциране на числеността”.

7) Русия представлява определена опасност. Възможно е да се наложи нанасянето на парализиращи удари да бъде извършено с носители тип “Пършинг”, поради уязвимостта на балистичните носители. Проблем е само територията за базирането им. Европейските държави биха се съгласили базата да е разположена само в България. Преобладаващите западни ветрове и наличието на буферна зона – Югославия – ще намали до минимум радиоактивното замърсяване на териториите им при неизбежното ответно действие на Русия. Неудобството е причинено от възможността местното население да се поддаде на руско влияние. Сегашните власти успешно изпълняват операцията по прочистване на територията от славянското население. То вече не е в състояние да спре процеса и проблемът се приближава до благоприятното си решение. Властите са готови да окажат всяческо съдействие без оглед на предложената форма. Налага се ускоряване на развитието на събитията. Анализът на съответните институти показва, че бързото привеждане на Русия в състояние на способност за отбрана е невъзможно в кратки срокове. Новите им разработки трябва да бъдат изпреварени във времето. Същото се отнася и до Китай. Налага се съкращаване на етапа “нежно” третиране на “обектите”. Компютърният анализ на групата от Майкрософт показва, че това няма да доведе до сериозни затруднения.

8 ) Разсекретяването на част от Плана през миналото десетилетие се оказа оправдано. Западноевропейските държави попадат в квота за разрешена численост и ще окажат съдействие или както показва анализът няма да създадат значими препятствия.

. . . . .


<<Optimum Human Population Size>>
http://dieoff.org/page99.htm
Gretchen C. Daily University of California (Berkeley)
Anne H. Ehrlich and Paul R. Ehrlich Stanford University (July 1994)
« Последна редакция: Април 03, 2007, 23:01:32 pm от Horus »

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 759
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #1 -: Април 04, 2007, 15:21:00 pm »
Те тези не се ли научиха, че колкото повече народ избиеш по едно и също време 2пъти по-толкова се раждат след това...!!!Това е нещо като закономерност. Ще успеят само ако пуснат вирус убиващ децата още в зародиш. Нещо, което в Германия е вече доста често срещано явление, но не се говори много затова...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #2 -: Април 04, 2007, 17:40:56 pm »
Момчета неискам да ви обидя, ама със сила няма да се осъществи този план... в това съм 100% сигурен.
Друго нещо което немога да разбера напоследък (понякога мисля :D), защо им е толкова малко население ?!
Ако се притесняват за екологичната катастрофа...сигурен съм, че имат технологиите да я предодвратят.
Доста по удобно е да има население 6-7 милиарда, които само искат пиене и забава нощем (генерират определени енергии), а денем армия от роботи, които са готови на всичко за пари.
Просто не го проумявам това за "съкращаването" на населението, за сега го смятам за невярно.
peace

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #3 -: Април 04, 2007, 19:54:12 pm »
по принцип и аз съм против американските бази в България, но конкретно тези твърдения издишат доста.

а това:
Цитат
Компютърният анализ на групата от Майкрософт показва ...
е наивничко, като за деца :)

Нали майкрософт е символа на големите програмисти, та кой друг ако не те ще правят анализи колко и как ще се съкращава плана (за инсталирането и използването на ракети Пършинг) и до какви затруднения ще води.
Сигурно ще пуснат тестовете на новия Word i Excel 2007  laugh

Все пак няма да е Маргарет Тачър, я :) какво ли разбира тя от компютърни симулации  :P
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #4 -: Април 04, 2007, 23:06:52 pm »
Безспорно избиването на хора дори и за "хуманни" цели като "спасяването на планетата" не може да бъде толерирано. Това обаче не означава че няма проблем с пренаселеността - особено в някои части на света. И това огромно население на планетата, което продължава да расте води и до логична обезценка на човешкия живот - особено там където буквално "гъмжи" от хора. България е частен случай и при нас този проблем несъществува и дори имаме обратното явление на намаляване на населението, което от своя страна прави процента на българите в света още по- нищожен. И за съжаление докато някои хора неразберат, че немогат да се размножават като животни да имат по 10 деца, които и в огромната част от случаите не гледат а се отнасят към тях като с роби и като средства за изкарване на пари ще има и други, които пък да гледат как да се отърват от това "бреме" на свръхпренаселеност. И покрай едните ще изгорят и тези, които нямат никаква вина за тази пренаселност щото мерките които са взели тайните правителства няма да пощадят никой. И само за илюстрация на това което казах ето един материал:

В Индия децата се търгуват по-евтино от животните

actualno.com
В Индия децата се търгуват по-евтино дори от животните, алармираха представителите на хуманитарната организация "Движение за спасяване на детството", цитирани от Ройтерс.

Децата често пъти са купувани подобно на биволи и после препродавани за слуги, за работници в килимарската индустрия или принуждавани да проституират, предупреждават от организацията.

Хуманитарните работници казват, че в Индия един бивол струва 15 000 рупии /350 долара/, докато едно дете се продава на цена между 500 и 2000 рупии /12-45 долара/.

Най-фрапантен пример е неотдавнашната продажба на двама братя, които били изтъргувани от собствените си родители за по 6 долара всяко едно.

Според хуманитарната организация децата представляват между 40 и 50 процента от жертвите на трафик на хора в Индия. БТА

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #5 -: Април 05, 2007, 18:15:22 pm »
Ресурсите са едни и същи и следователно колкото повече хора има толкова по малко ще има за всеки. Разбира се ако не се тръгне да се колонизира "космоса".

Но интересно как животинското размножаване да не е проблем ? Това е проблем номер 1 за планетата !!! И то не толкова заради броя на хората. А точно защото количеството е за сметка на качеството! Тези деца ги раждат не за да са обичани и възпитани с любов ,  а за да служат да изкарват материални средства! В България специално дори и при тази обща ниска раждаемост има едно съсловие от хора, които го правят същото това нещо! Те правят децата си за да могат да извлекат полза от това! Правят ги по много,  нямат ресурс да ги гледат и възпитат а използват самите деца като ресурс за доходи! И съвсем естествено е че като си народиш 10 деца няма как да ги отгледаш. Дори да имаш материалния ресурс да го направиш, няма да можеш да им отделиш необходимото внимание! И пак казвам не е толкова важно колко ще са хората, а какви са! А големия брой на децата в семейството е автоматическа предпоставка на тези деца да не им бъдат давани необходимите им грижи. И за съжаление децата в повечето случаи се раждат за да им е добре на родителите им - не се гледа интереса на детето, а на родителите.
В България така или иначе при тази масова емиграция и ниска раждаемост не е проблем да има семейството и 3 и 4 деца, но това е просто частен случай! Човешкият живот се обезценява силно от тази свръхпопулация и заедно с това спада и самото качество на хората като личности, защото биват родени не за да са те щастливи а за да са щастливи родителите им!
« Последна редакция: Април 05, 2007, 18:17:26 pm от Alien »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #6 -: Април 05, 2007, 19:14:17 pm »
Цитат
и аз бих си родила 10 дечица и да отда в някое китно селце д си гледам

Това за да се радват на прекрасния свят в който живеем ли ? Трябва да се разбере огромната отговорност която е необходимо да носят хората като решат да имат деца. Дали ги правят за това самите те да се почувстват добре и да се усещат пълноценни или както трябва да е - самите деца да се чувстват добре? Ако всеки реши да има неограничен брой деца не прецаквали тяхното бъдеше ? Не ограничава ли ресурсите им ?  Откъде да дойдат всичките тези напреднали души в тези деца ? Почват да идват домашните любимци......

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #7 -: Април 18, 2007, 23:19:39 pm »
Цитат
Alien, напълно те разбирам и не се срамувай да ги наречеш тези хора с истинското им име

Аз не се срамувам  ;) ама като ги наречеш и им кажеш проблема почват да се правят на дискриминирани вместо да вникнат в сериозността на  този проблем.

Евророма се ядоса на Масларова за изказването й за "майките инкубатори" и "кукувици"

http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=162846

Изказването на социалния министър Емилия Масларова "Стоп на майките инкубатори и кукувици", в което тя изрично фиксира раждаемостта сред ромите, е безотговорно. То е израз на открита дискриминация и етническа нетърпимост, заявяват от ръководството на "Евророма".


Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #8 -: Април 19, 2007, 13:03:18 pm »
Абе, Евророма ги видяхме на последните избори изкараха 1% (http://www.accessdemocracy.org/library/1976_bg_roma_011806.pdf стр. 11):
"On election day, Evroroma received only 45,637 votes (1.25 percent)". Или, "В денят на изборите, Евророам получи само 45, 637 гласа (1.25%).
Евророма с лидерите му изобщо не представляват ромите. Няма какво да говорят от тяхно име. По-скоро може да се направи аргумента, че БСП имат правото да си позволят да говорят от името на ромите, въпреки че като цяло последните гласуват за "койт' дойди" (ибид, стр. 6):

ФИГУРА: Ромските гласове по партии
Party/Coalition                                 Рома vote
Coalition for Bulgaria...........................28.18%
ДПС______________________________________________20.33%
НДСВ..............................................7.86%
БНП______________________________________________4.34%
ОДС..............................................3.79%
ДСБ______________________________________________1.8%
Атака............................................0.54%
ИЗТОЧНИК: http://www.accessdemocracy.org/library/1976_bg_roma_011806.pdf

По-скоро те се опитват да ударят някакъв келипир сега с това изказване на Масларова, като се опитват да изкривят фактите (сега дано да съм прав). От една страна предполагам, че Масларова разполага с някакви данни, че да прави такова изказване. Предполагам, че ако ги сравним броят на членовете в бедните семейства между етносите в бг, у ромския етнос ще има повече хора в едно семейство, ако и да не биха могли да ги издържат в сравнение с останалите семейства от другите етноси. Сега, това би било безотговорност, а не изказването за "безотговорни[те] синове и дъщери, които изоставят своите бащи и майки на издръжка на държавата", защото последните го правят от бедност. Ако говорехме за материално по-напреднали държави, тогава можеше да се направи този аргумент. Сега, трябва да намерим и статистика за този аргумент, да видим как е реално.

Сега, тука малко spin ударих. Естествено, от друга страна, изказването й може да се разтълкува и като за опит да се привлече по-националистическия електорат. Но то е съмнително, защото основния електорат ще се лови с подготвяната чалгарска евро-кaмпания за евро-изборите. Освен това, има много други ромски организации в БСП, които ще ги подкрепят. Щом не са се показали - и не го направят в скоро време - значи няма проблем.« Последна редакция: Април 19, 2007, 13:05:37 pm от RedGuy »

ipnovst

 • Гост
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #9 -: Април 29, 2007, 18:46:52 pm »
 Дали някой би бил така добър да ми каже каде мога да намеря повече информация за тази среща провела се през 1995г.?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #10 -: Април 30, 2007, 14:11:17 pm »
Няма повече информация.

ipnovst

 • Гост
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #11 -: Април 30, 2007, 14:40:01 pm »
 А наличната от каде е взета?

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #12 -: Април 30, 2007, 14:53:20 pm »

<<Optimum Human Population Size>>
http://dieoff.org/page99.htm
Gretchen C. Daily University of California (Berkeley)
Anne H. Ehrlich and Paul R. Ehrlich Stanford University (July 1994)
А наличната от каде е взета?

ipnovst

 • Гост
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #13 -: Април 30, 2007, 15:50:05 pm »
 :)

captain caveman

 • Гост
Re: Optimum Human Population Size
« Отговор #14 -: Май 06, 2007, 14:27:00 pm »
Цитат
Alien, напълно те разбирам и не се срамувай да ги наречеш тези хора с истинското им име

Аз не се срамувам  ;) ама като ги наречеш и им кажеш проблема почват да се правят на дискриминирани вместо да вникнат в сериозността на  този проблем.

Евророма се ядоса на Масларова за изказването й за "майките инкубатори" и "кукувици"

http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=162846

Изказването на социалния министър Емилия Масларова "Стоп на майките инкубатори и кукувици", в което тя изрично фиксира раждаемостта сред ромите, е безотговорно. То е израз на открита дискриминация и етническа нетърпимост, заявяват от ръководството на "Евророма".проблема за раждаемостта и циганите  са две различни неща.всяка една държава е на далавера от увеличаване на населението.друг е проблема,че циганите не са социално адаптирани и тва е следствие от политиката на някой лобита в управляващите среди да държат определено ниво на расово напрежение в страната,което да бъде използвано при нужда.
    погледнато от държавен интерес тая армия от потенциални пролетарии,която се бълва от циганските гета може ноо лесно да се впрегне за евтина работна ръка,като се побазикат със социалните лостове.преди до 90-те всички цигани как бачкаха като улави за 150-200 лева,не крадеха и квото земеха изпиваха и изяждаха-от тва по-голема далавера за една държава,здраве му кажи!
   иначе в личен план е по сложно,но моят принцип е,колкото повече деца,толкова по-весело...не виждам какво толкова повече един родител трябва да даде на едно дете от добро домашно възпитание и да налее в мозъците им,че квото и да става трябва да си дават гръб един на друг ин аче живота ще ги отвее на майната им

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27