Зная, че това е малко противоречива тема, както зная, че съм отворен към по-изчанчени области, но понякога това малко ме интересува Затова искам да разбера... и затова ще попитам смело.
Какво ВИЕ мислите или чувствате за нашата връзка с другите измерения... същества... планети и тн - връзката, която искаме или не искаме е и чрез нашите тела и енергии тук на Земята.
Повечето от нас в този форум (всъщност това е копи-пейст на темата ми от един друг форум, така че не се припознавайте ако не искате) имат своята връзка с душата, с други области на съзнанието и измерения. И това като че ли е малко забранена тема или най-малкото странна тема. Какво мислите за извънземните, за отвличанията, за които сме чели или гледали филми? И защо става?
Какво означава извънземно съзнание, не сме ли всички звездни семена, нямаме ли връзка чрез душата си към други звезди и други системи на живот. След като всички сме ЕДНО, защо има страх от тези теми и защо има толкова много литература и филми, които представят извънземните като лешояди или нашественици, това следствие от едностранния човешки ум ли е или какво? След като почти всеки, който се занимава с някакъв вид духовна работа, говори за тази връзка (чел съм интервюта на зулуски шаман, говорещ за извънземно присъствие в Африка, разкази и предания на индианци за техния звезден произход и срещи от по-близкото минало, описания на шинто свещеници и тн). При сливането с душата не е трудно да се усети известна доза объркване и усещане за нереалност около нас и проблясъци на други реалности.
Не е ли време да се освободим от мислите си, от страховете си
да спрем да ограничаваме сънищата и въображението си, познанието, което имаме, връзката, кодовете в гените си...?
Какво блокира тази тема в обществото и приемането на тази реалност?
Май зададох повече въпроси отколкото през последната година, но какво толкова