DreamCatcher,прав си човече! Т`ва си е жива програмация. Вижте, аз мисля, че по този начин се създават привичките на хората: пускаш си хороскопа и чуваш, че днес за теб е лош ден; в общия случай(при повечето хора е така, защото информацията отива директно в подсъзнанието им)започват да те връхлитат съмненията, после идват тревожните мисли("Какво ще ме сполети, от кого да се крия и къде да вложа парите си, че да не ме прецакат")със всичките страхови неврози! Това се е превърнало в грандоманяшки ОПАСЕН навик! Т.е., когато чуеш какво ти е "подготвила" съдбата за деня, вече влизаш в егрегора на тази проекция(една от многото, но с тази разлика, че е манипулирана)!
Така че, по- добре НЕ слушайте какво ви приветстват да направите звездите.

Защото обикновено това са бутафорните звезди от сцената на театъра! Но представлението свърши...

>

Иначе не отричам, че хороскоп съществува- съществува, но не всеки може да го направи на всеки.

Има си надарени личности все пак(в това "пак" включвам изготвянето на индивидуален хороскоп).
Още нещо, не съм психолог, но ЕДИН от приомите за примамване на публиката е използването на общовалидни шаблони. Все пак те са мотиватора на желанието да "чуеш хороскопа си". Ако не се прилагат, няма да има овце тъй послушни и наивни. Във всеки(айде вече ми омръзна да го повтарям!)хороскоп се вижда грамадна прилика- дават информация, която има и без това голяма вероятност да се случи!

:'( Офф...
Нищо ново под небето!
За ТАЯ Алена не знам- тя наистина ми изглежда някаква украсителна фигура на фона на цялата дезинформация! ;D Струва ми се, че ИЗОБЩО не може да се сравнява с категорията МАГ(дайте инфо за това,че била черна магьосница,
please!).
Ако сами си направите някакъв вид нумерологичен хор...(уфф!), наистина ще има нещо вярно! Аз съм на ВИЕ с тези работи, но скоро им разбрах цаката- пък и не е трудно да си го направите! Има го и в нета-картата си я правите в БГ сайт, а тълкуването го има най- подробно в един руски сайт(аз не го разчетох докрай, зщ не разбирам много руски). Опитайте- интересно е(освен ако не сте абсолютни атеисти).

Ако се вгледате в себе си обаче, ще откриете всичко онова, което ви предоставя тълкуванието- нали отговорите са в нас!

За целта трябва пълно откровение пред себе си.

(ей, не се самозалъгвай! ;D

)

Това е...!