Автор Тема: Сценарият се повтаря, кой ще яхне вълната на народното недоволство?  (Прочетена 11260 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Преместих темата тук.  В момента върви още една инсценирана истерия,  използването на една трагедия за политически цели. Естествено както можете да предположите редовните "играчи" са тук - Волен Сидеров е отново на гребена на политическите амбиции....
Справка: телевизия СКАТ


Мдаа, и  на мен това ми прилича на инициирана всенародна истерия, целяща да се симулира правене на нещо конкретно, развитие и т.н., като за двигател на внушението е впримчена отново масовата народна енергия... :-X
 Ей, сега прочетох за  "Шофьор на такси бе убит, колегите му блокираха София - От рани зори днес движението в центъра около Народното събрание е блокирано" - статия от Нетинфо. Сценария на реакциите е същия като преди години за убийството на едно дете, когато таксиметровите шофьори отново бяха използвани като вълна на недоволство, да бъдат яхнати от политически интриганти... :-\ Ето част от статията, изводите са ясни:


(...)
Председателят на Народното събрание Георги Пирински, който пристигна около 7,30 ч., предложи на демонстрантите десетина техни представители да влязат в сградата на НС на разговори, но бе освиркан и прекъснат от викове

"Боклуци!", "Оставка!" и "Мишки"

и се прибра в сградата на парламента. По-късно при шофьорите отиде депутатът Петър Берон, който секунди след това съжали, че въобще е излязъл при тях.

Берон обясни, че вътрешният министър е на среща с "браншовици", после ще дойде при протестиращите и след разговор с тях ще докладва пред Народното събрание.

Хората за малко да набият Берон, който се опитваше да обясни, че в момента нищо не може да направи.

Шофьор му предложи екзотичната идея да се сменят за един ден - Берон да "върти геврека" и да изкарва прехрана за семейството, а той да се чуди какво да прави по цял ден и да се вози на мерцедес.

Друг негов колега пък пита Берон с какви очи излиза при тях, като е сменил толкова партии, на което депутатът се засегне и тръгна да влиза обратно в парламента. Някой поде "Оставка" и тълпата изригна. Берон се шмугна между кордона от полицаи, оградили Народното събрание и се прибра.

Секунди след това при недоволните дойдоха лидерът на "Атака" Волен Сидеров и Димитър Стоянов.

Волен размяташе лист хартия и опитвайки се да надвика освиркванията, с които го засипаха, обясни, че протестът е незаконен, както "каза Пирински".

Той даде декларация на шофьорите и им обясни да отидат да я внесат при кмета Борисов, за да се узакони протестът.

Някои от шофьорите питаха какво прави той при тях, други пък му припомниха инцидента при магистрала "Тракия". Имаше и такива, които го потупаха по рамото.

Волен не трепна, дори когато го замериха с хартийки. Насред викове "Оставка", сам той поиска оставката на вътрешния министър.

В 10 ч. Народното събрание прекъсна заседанието си

заради протестите на таксиметровите шофьори. Прекъсването беше поискано от Иван Костов от ДСБ и от съпредседателя на БНС Красимир Каракачанов, които настояха да се събере председателският съвет на НС и да се обсъди ситуацията. :P

Министърът на вътрешните работи и зам.-министърът на транспорта да информират до края на днешния ден народните представители за мерките, които изпълнителната власт ще предприеме след убийството на таксиметровия шофьор, поиска Георги Пирински след извънредно заседание. :-X

Народното събрание е длъжно да приеме представители на протестиращите и да им съдейства да получат отговорите на своите въпроси от двамата министри, каза Пирински.

Депутатът от ОДС Яне Янев се обърна към таксиджиите с две предложения. Първото от тях беше да се избере инициативен комитет от таксиметровите шофьори, които да представят своите искания в пленарна зала.

Второто беше предложение, което таксиметровите шофьори одобриха с викове - пред сградата на Народното събрание да бъде монтирана видеостена, за да могат протестиращите да виждат всичко, което се случва в парламента в реално време.

Те казаха, че няма си тръгнат, а ще стоят до вечерта, когато е другият протест - за осъдените български медицински сестри в Либия. В знак на солидарност сложиха на реверите си трикольорните лентички с надпис

"Не сте сами!"
:o

През това време кметът на София Бойко Борисов отиде при недоволните и им даде разрешение за продължаване на протеста.

 Протестирайте си свободно :D, искам само да ви помоля да освободите движението на градския транспорт, допълни Борисов.

Шофьорите имат разрешение за протест до 17 ч. След това могат да останат само 100 коли.

Министър Петков пое ангажимент  :-\ ( като за сестрите Белнейски ли?)за най-бърза промяна в Закона за автомобилните превози, заяви в кулоарите на парламента председателят на Националното сдружение на таксиметровите шофьори Стефан Боснов, който присъства на срещата с министъра.

Той се е съгласил още да се вземат предвид абсолютно всички нужни мерки за приемане на "едно реално законодателство, което да касае таксиметровия бранш".

Вън пък таксиметрови шофьори поискаха делегацията, влязла в парламента, да излезе, защото тя не е от техни представители.

С едноминутно мълчание и падане на колене

те почетоха паметта на убития техен колега.
 

Към 11,40 ч. Петков и Пирински отидоха при протестиращите.

Днешните събития в София напомнят за 16 март 2001 г., когато сградата на парламента и целият център бяха блокирани от таксиметрови шофьори, протестиращи заради убийството на Петър Терзийски - син на техен колега. Тогава имаше искания за оставка на правителството на Иван Костов и за извънредно заседание на Народн
ото събрание.
  8)
 
Тотална манипулация навсякъде и за всичко, това е истината. Матричното мислене се изразява и в това, да бъдат обхванати реакциите и впримчени, а юздите си ги дърпат все едни и същи хора. >:(

Наблюдавайте развитието на сценария!!! :P 
Това което се случва е развихряне на масово недоволство - мощен енергиен генератор на лоша енергия. Сега ще забележите как постепенно ще се обединяват различни идеи за протести срещу това, онова, и все пак рано или късно мощният фактор на разрушителни сили ще се насочи към политически апетити - я сваляне на сегашното правителство, я още по сериозни или цели, за които в момента просто не се сещам... Това, което се развива изобщо не е случайно, а е създадено вероятно като план от малцина "умове"  с перспектива, към цели, които нямат нищо общо с конкретните днешни поводи в момента. Това е според мен! 8) Върви кампания с вложени много големи апетити, може би и подкрепа  ;) "ОТ ДАЛЕЧЕ' :-\

             
                                                                                                 ***
И още нещо се сетих сега, а забелязали ли сте как изглеждат нашите сънароднички в Либия? Ами на мен това винаги ми е правило едно много противоречиво впечатление и досега не успях да се реша да взема определено отношение към тях, по простата причина, че те изглеждат по-поддържани от една обикновена жена в момента у нас. Човек се чуди фризьорски салон ли имат под ръка, винаги са прясно боядисани косите им, грима им е безупречен и само на една от тях ми е направило впечатление страдание да е наистина изписано на израза и. Не зная, честно си произнавам, някак не мога да мисля за тях като за хора в окаяно положение, те самите нямат това излъчване, това е странно, но повярвайте ми, наистина имат неадекватна визия на фона на всички терзания, които уж преживяват.... :-X Това си е моето впечатление и не ангажирам никого с него.

« Последна редакция: Февруари 09, 2007, 19:44:09 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Да, точно тях имах превид -  лицата им отразяват страданието им ,  измъчени са,  от самото начало са така :( А другите са ми малко странни...
« Последна редакция: Февруари 09, 2007, 20:28:51 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Май Сидеров ще се окаже прав за мнимия заловен убиец.


Убиецът на Емил Емилов не е Георги Пейков, твърди очевидец на престъплението


13 февруари 2007 | 09:58 | Агенция "Фокус"   
         
София. Чухме шум и удар на кола, приближихме се и видяхме две момчета. Таксиметровата кола се беше ударила в нещо. Видяхме две момчета, които бягаха, едното от които се връщаше в обратната посока през блоковете, а другото пресичаше улицата и тръгна към Пети микрорайон. Бяхме на 10-15 метра от тях. Това разказа в предаването на Нова телевизия “Здравей, България” единият от двамата очевидци на инцидента с убийството на таксиметровия шофьор Емил Емилов в “Люлин” 5, станал в петък.
Този, който тръгна към Пети микрорайон, беше добре облечен не съм много сигурен, но мисля, че съм го виждал и друг път. Но това не е Георги Пейков, който направи самопризнание за убийството на таксиметровия шофьор, поясни очевидецът.
Двамата очевидци не посмели да се приближат до колата, но от разстоянието, на което се намирали, видели убития шофьор, наведен надолу. Решили, че нещо не е наред и решили да си тръгнат. Последно те видели друг таксиметров шофьор, който е отишъл да види какво става с блъсналата се кола.

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Сидеров единствен говори смело истината и най-вече за да се преодолява все повече страха от това да се говори за престъпленията на дпс -ДАНЕ ВЗЕМЕМ ДА ГИ ОБИДИМ-заслугата е негова изцяло -
СИДЕРОВ РАЗБУДИ ЗАСПАЛИТЕ БЪЛГАРИ-ТОВА Е ИСТИНАТА И КОЙТО НЕ ГО ПРИЗНАВА,ГО ПРАВИ ОТ ЗАВИСТ-типичната ни черта
« Последна редакция: Август 24, 2007, 20:21:52 pm от търпелив »

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
друг е въпроса вече кой колко се интересува от истината и я обича,там всеки за себе си вече да се оправя

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
кой колко се интересува от истината, там всеки за себе си вече да се оправя

Като стана популярен Сидеров и аз бях като теб, смятах го за спасителя на нациатя, на нейния обединител. Да, ама ма не. Сега вече съм на мнението, че чисти хора в Парламента няма и не може да има. Такива там не се допускат, колкото и да си честен и добър съвсем бавно и неустено ставаш част от маста за***ци. Самият път до там те разваля, много плавно и неустено залепващ в калта. Пък, я си помисли, ако якой е толкова опасен за властта на негодниците, дали ще го допуснат да набере популярност, да влезе в парламента и от там да се борят с него? Ако има такива индивиди, просто не им се разрешава да направят нищо. Колко му е да се инсценира една автомобилна катарстофа, още докато нещата са в зародиш или да го облъчат за да му "сменят" идеите и нагласите? Това те кара да се замислиш, че щом е допуснат до там, значи не е чак такава заплаха и даже може да служи по някакъв начин на плана и статуквото? Може и самият той да не го осъзнава, за което се съмнявам вече. Трябват различни начини за противодействие, но не знам кои.
« Последна редакция: Ноември 09, 2007, 17:55:06 pm от H. »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен deso

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Re:Сценарият се повтаря, кой ще яхне вълната на народнот
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2012, 15:37:25 pm »
Цитат
Наблюдавайте развитието на сценария!!! :P 
Това което се случва е развихряне на масово недоволство - мощен енергиен генератор на лоша енергия. Сега ще забележите как постепенно ще се обединяват различни идеи за протести срещу това, онова, и все пак рано или късно мощният фактор на разрушителни сили ще се насочи към политически апетити - я сваляне на сегашното правителство, я още по сериозни или цели, за които в момента просто не се сещам... Това, което се развива изобщо не е случайно, а е създадено вероятно като план от малцина "умове"  с перспектива, към цели, които нямат нищо общо с конкретните днешни поводи в момента. Това е според мен! 8) Върви кампания с вложени много големи апетити, може би и подкрепа  ;) "ОТ ДАЛЕЧЕ' :-\
         


 Мдаааааааа сценарият наистина се повтаря. Шистов газ,АСТА следтова сваляне на правителството.  :--- :---     
                                                                               


Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
Re:Сценарият се повтаря, кой ще яхне вълната на народнот
« Отговор #7 -: Февруари 07, 2012, 18:42:42 pm »
Ами че кой им е виновен на управляващите, след като вършат глупост след глупост /но едва ли е случайно/. После извинения, уж уволнения и наказания, и други простотии. Изобщо националните интереси не се защитават. Нито външната ни политика, нито вътрешната ни е цвете. За икономика изобщо не се говори. Само контрабандата процъфтява и шуробаджанащината. То и от ЕС ни го казват по повод мерака за Шенген. И там ги виждат тези неща. Просто сега се търси или подготвя заместника/чката на ББ, който да продължи лъжата и сценарият наистина ще се повтори.

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 810
Re:Сценарият се повтаря, кой ще яхне вълната на народнот
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2012, 23:42:28 pm »
Отначало едни обещаваха, избрахме ги и не изпълниха нищо, нанесоха вреди, след това дойдоха такива който заявиха, че не обещават нищо и ние затова ги избрахме, но и те нанесоха вреди. Пак ще ви кажа, че от хората зависи, положението е според хората.

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Жалкото е,че повече от 3 години след като ги "избраха" ГЕРБ,много хора още вярват,че ГЕРБ са нещо по-различни от комунистите. И затова е твърде възможно да спечелят отново.

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 810
Жалкото е,че повече от 3 години след като ги "избраха" ГЕРБ,много хора още вярват,че ГЕРБ са нещо по-различни от комунистите. И затова е твърде възможно да спечелят отново.
Това ви е проблема явно все още има хора които да сравняват всичко с "комунистите". Изобщо имате ли си идея такива, колко сте промити.

Неактивен Пурку

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 317
 • Ти 'ше си лягаш ли?
Хората трябва да излезат от този омагьосан кръг - ГЕРБ, комунисти, БСП, десничари и т.н. Една голяма част от процесите, които се развиват в държавата са резултат не от гореспоменатите, а се налагат от Европейския съюз под формата на директиви и регламенти. Докато хората се чепкат на комунисти, гербери и седесари, други институции извън държавата (Европейска комисия, Европейския парламент и др.) вземат и налагат решенията.

Въпреки че темата е от 2007 година, заглавието е актуално и към настоящата дата - Сценарият се повтаря, кой ще яхне вълната на народното недоволствто? Има два варианта:
1. С наближаването на изборите, ще започне поголовно помпане на рейтинги, чрез ПиАр и социологически агенции и г-жа Меглена Кунева, ще се въплати в ролята на новия спасител с мотото - България на гражданите
2. Ако не се получи номера с поредния спасител, ни чака някаква политическа полюция - коалиране на три, четири партии измежду - ГЕРБ, България на гражданите, БСП, ДПС и другите по-малки мижитурки.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен gm67

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Жалкото е,че повече от 3 години след като ги "избраха" ГЕРБ,много хора още вярват,че ГЕРБ са нещо по-различни от комунистите. И затова е твърде възможно да спечелят отново.
Това ви е проблема явно все още има хора които да сравняват всичко с "комунистите". Изобщо имате ли си идея такива, колко сте промити.
Може би ти си промит приятел?

Какво зависи от хората както казваш преди 2 поста. Ти можеш ли да извършиш работата на следователя,прокурора,съдията? Май не можеш. И как зависи от хората?

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Една голяма част от процесите, които се развиват в държавата са резултат не от гореспоменатите, а се налагат от Европейския съюз под формата на директиви и регламенти. Докато хората се чепкат на комунисти, гербери и седесари, други институции извън държавата (Европейска комисия, Европейския парламент и др.) вземат и налагат решенията.
Това е точно така. Ние нямаме суверенитет.
Вчера гледах Томислав Дончев:ние сме държава,която не създава проблеми и затова трябвало да получим еди колко си и еди какво си...
Много верно го каза: Кой каквото им каже и те са готови да изпълняват. На народа майната му. Като ги гледам са като наплашени нашите величия,които се пъчат пред нас и ни назидават. А навън са като мишоци.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27