Автор Тема: Отвличания и Регресивна хипноза  (Прочетена 35963 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

 • Гост
Отвличания и Регресивна хипноза
« -: Януари 14, 2007, 07:48:41 am »
Като за начало ще ви пусна класическия случай на отвличане от Сиви, който е станал най-известен в уфологията. Текста по-долу се съдържа и в прикрепения документ. Има и твърдения, че на борда на чинията заедно с малките Сиви е имало и нацист. Дали това е вярно, може да се разбере ако се разследва по-сериозно случая. Ето го и него:

Отвличания и регресивна хипноза - Случай 1: Бети и Барни Хил


През септември 1961 г. Бети и Барни Хил, социална работничка и пощенски служител, се връщат през нощта от почивка в Канада. След като се насочват на юг през скалистите Бели планини към дома си в Нова Англия, те забелязват светлинен обект в небето с форма на банан. За миг това нещо се приближава и на тях им се струва, че виждат същества, които ги наблюдават през прозорците. Съпрузите се прибират безпрепятствено вкъщи или поне така смятат по онова време.

В действителност, върху боята на колата им имало странни петна, а те самите необяснимо са закъснели с повече от час при пристигането си вкъщи. Малко след това и двамата започват да сънуват екзотични кошмари с извънземни лица и медицински изследвания. Тъй като не са в състояние да овладеят последвалия стрес, те се консултират с д-р Бенджамин Саймън, психиатър от Бостън, който им прилага продължителна терапия с регресионна хипноза.

Сънищата и фобиите на съпрузите са проследени в миналото до онова съдбоносно пътуване. Тъй като д-р Саймън предполага, че лекува случай на кошмарно са-мозаблуждение, а не работи с истински процеси в паметта, той позволява на поразителната история да се разгърне по време на терапевтичните сеанси. В края на краищата, съпрузите излагат една свързана история за това, как били спрени на пътя от „космически кораб", как били качени против волята си на борда от дребни хора с ориенталски очи и бели лица и как след това били подложени на физически изследвания, и изплашенa от една процедура, при която вкарвали игла през пъпа й. Съществата й казали, че това е тест за бременност. Няколко години по-късно подобна процедура е въведена в клиниките за извличане на проби от околоплодната течност на бременните жени. Тези проби след това се проверяват за синдром на Даун. Съществата също така многократно взимали проби от коса и кръв от двете жертви. В един момент дори им показали „карта", на която било показано родното място на извънземните в междузвездните търговски маршрути.

Тази история предизвиква сензация, когато през 1965 г. писателят Джон Фулър публикува подробности за нея. Астроном-ката Марджъри Фиш дори взима рисунките на звездната карта, направени от Бети Хил, и възпроизвежда това, което биха могли да представят. Налага се да използва информация, която не би могла да е известна на Бети Хил през 1961 г., но е на разположение няколко години по-късно по времето, когато Фиш провежда своето изследване. Резултатите показват, че извънземните населяват една планета около звездата ге(а геНсиИ.

Спорът във връзка с този случай още не е затихнал сред уфолозите. Скептиците твърдят, че космическият кораб на семейство Хил е илюзия, породена от планетата Юпитер, която тогава е светела много ярко в същата част от небето. Обаче по същото време местната въздушна база е регистриралас радара си някакъв обект. Те подчертават още, че психиатърът чувства убедеността на очевидците в твърденията им, но смята, че те са плод на обща халюцинация. Дори да е така, семейство Хил не е показвало дотогава други симптоми за някакъв вид психоза. Каквато и да е истината, този забележителен случай отваря шлюзовете. Следва стремителен поток от отвличания.

Към началото на седемдесетте години няколко психиатри в САЩ използват регресионна хипноза, за да върнат очевидеца обратно към озадачаващо преживяване във всички случаи, когато има индикация за загуба или липса на памет. Някои очевидци заслу жават пълно доверие, макар разказваните истории да се възприемат доста трудно.
« Последна редакция: Януари 14, 2007, 07:59:04 am от Eon »

stiver

 • Гост
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #1 -: Януари 14, 2007, 20:27:02 pm »
Великолепна статия. Поздравления!

Има един момент в тези отвличания, който винаги ме е озадачавал и не мога да намеря логичното му обяснение. Например в следния случай:

Анди Колинс и Бари Кинг. Двамата очевидци разказват, че са били на борда на НЛО, който очевидно бил скрит под зелената димна завеса. Те описват как цялата кола била „засмукана" на борда на обекта. След това изпаднали в състояние, при което напуснали телата си и започнали да кръжат из вътрешността на обекта с усещането, че телата им са все още в колата. Били подложени на медицинско изследване от дребни космати създания, под надзора на по-високи, човекоподобни същества в сребристо облекло.

Напоследък все повече се приема тезата, че отвличанията стават в друго измерение. Така само може да се обясни повтарящите се съобщения за парализа, усещанията за излизането от тялото, минаването през стени и т.н. Ако това действително е така, как се обясняват чисто физическите възприятия за  медицински изследвания? Ако отвлечените бяха в състояние извън тялото, те биха могли само да наблюдават отстрани тези манипулации. Много изследователи говорят и за това, че самите извънземни идват от други измерения, а не от други планети. Тогава наистина ми е трудно да си обясня създаването на хибриди. Дори в нашите 3Д условия е невъзможно кръстосване на видовете, а кръстосване на екземпляри от различни измерения - това звучи твърде фантастично дори за мен. Някой има ли някакво обяснение?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #2 -: Януари 14, 2007, 23:23:01 pm »
Кръстосването е трудно, но не и невъзможно  ;) Самия сегашен човек си е също кръстоска отвсякъде. Това че има и извънземни от други измерения или пък ултраземни не пречи и на другите , които са в 3Д да си действат.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #3 -: Януари 14, 2007, 23:51:07 pm »
защото имаме едно нещо наречено етерно тяло и то може да бъде манипулирано и изследвано, както и същото то съдържа оригиналното днк, от което се отпечатва върху физическото тяло (в орязан вид). етерното тяло също така подлежи на насилствено кодиране при определени обстоятелста, най-вече ако съществува на вибрацията на страха и някои кристали от него могат да бъдат заменени с импланти (определен начин на поведение и определен вид съзнание и опитност)
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 13:41:37 pm от WhiteRider »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #4 -: Януари 15, 2007, 00:33:05 am »
Хмм тва за имплантирането на етерното тяло и аз съм го чел. При това някои сичтат че още при раждането напрактика всички имаме такива импланти, които определят "кармата" на човека.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #5 -: Януари 15, 2007, 00:44:14 am »
всъщност да, така е, всички имаме, някои повече, други по-малко импланти, които ограничават съзнанието по някакъв начин, повечето от тях са сложени от самите нас, за да можем по-пълно да преживеем тази три измерна реалност, други са сложени от доброжелатели, за да останем в нея по-дълго време и да потънем още понадълбоко.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #6 -: Януари 15, 2007, 08:39:27 am »
Ако в етерното тяло се намират кодовете за живота, може ли да се твърди, че чрез менталното тяло те могат да се променят? Имам предвид чрез хипноза, внушение и самовнушение.
Не мисли като човек!-Крион

Eon

 • Гост
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #7 -: Януари 15, 2007, 10:04:31 am »
Не съм чувал много за отвличания като тези които споменава stiver. Възможно е според мен да има и такива отвличания, при които самото отвличане да става под формата на отвличане на етерното тяло/душата/soul-matrix на човека. Но това вече са съвсем друг тип отвличания, които още по-трудно могат да се изследват, разучат и обяснят (най-малкото целите на похитителите).

В класическите случаи на отвличания отвличането става както знаете от малките Сиви (1,10-1,30 см). Ако отвлечените се намират в превозно средство то спира да работи (поради електромагнитното въздействие на чинията върху електрониката на автомобила), часовниците също и отвлечените в последствие имат дупки в паметта, липсващо време, охлузвания натъртвания и в някои случаи дори подкожни импланти (най-често вкарани през носовата кухина, което обяснява и последващото кръвотечение).

Възможно е отвличанията наистина да се извършват от Сивите, но има и доста отвличания, в които се твърди, че заедно със Сивите са били наблюдавани и хора (военни?), Нордици и т.н. същества.

Остава ни само да гадаем какви са целите и кой стои зад всичко това.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #8 -: Януари 15, 2007, 13:40:29 pm »
Ако в етерното тяло се намират кодовете за живота, може ли да се твърди, че чрез менталното тяло те могат да се променят? Имам предвид чрез хипноза, внушение и самовнушение.
може би, макар че моят опит показва друго. като вибрация телата се нареждат така: физическо, емоционално, ментално, етерно, електромагнитни полета, духовно...
част от духовното тяло е каузалното тяло, или духовното тяло осветлява каузалното (висшето ментално). чрез определени мантри или янтри е възможно (не винаги, но е възможно) да се работи с каузалното. тогава е възможно. но да премахнеш имплант с мисли, си е малко сизифова работа.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #9 -: Януари 15, 2007, 15:08:02 pm »
При отвличанията наистина един от основно разглежданите проблеми е поставянето на импланти на "отвлечения" субект. Някои даже твърдят че са вадили такива от телата си. От друга страна  аз си мисля че съвсем спокойно можем да приемем, че нанотехнологията  на тези които поставят "устройствата" е доста напреднала така че те да са толкова нещожни като размер че дори да не могат да бъдат видяни с казуалните земни технологии.
Що се отнася до имплантирането на етерното тяло там едно от "решенията" беше поставяне на "неутрален" имплант, който премахва действията на всички останали. Колко е вярно това обаче е отделен въпрос  :P

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #10 -: Януари 13, 2008, 21:46:52 pm »
Присъединявам се с това, че статията наистина е много добра и изразявам благодарност за нейното споделяне! Разгледани са няколко много интересни отвличания, с доста добра проследеност и засеченост между получените данни от показанията, следите и направените анализи на посочените случаи. Ценно е задаването на един вид "граматика" на отвличанията, при което се установява сравнително устойчив ред за типичното в този род инциденти.

По отношение на имплантантите в етерното тяло бих искал да направя един паралел с енергоинформационните паразити и по-специално с мафлоците, за които се проведе дискусия преди няколко месеца. Струва ми се, че започването на разговор относно имплантанти в по-ефирните части от човешкия организъм ще доведе до плавно преминаване към анализ на над-телесната комуникация и обмен, към изследване на високоенергийните взаимодействия, които по принцип са доста по-интензивни, отколкото можем да си представим на относително статичното 3D ниво във веществения свят. Такова последствие ще се окаже от съществена важност за израстването на съзнанията към "срещите от третия вид" във всичките значения на това понятие, което със сигурност надхвърля конвенционалната комуникация "човек-човек", "актуален_проблем-актуален_проблем".

/Под "актуален" разбираме такъв, който се счита от обществото или от някакво разумно прието мислене за съществен, струващ си да бъде обсъждан./
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #11 -: Януари 14, 2008, 04:55:28 am »
като вибрация телата се нареждат така: физическо, емоционално, ментално, етерно, електромагнитни полета, духовно...
Аз имам малко по-различно инфо за подредбата и същноста на телата. Но това е подробност.
Чрез мантра или янтра може да се справим с подобни проблеми. С мантра (личното ми име като Атман) успях да се освободя от представител на сивите. Наблюденията ми показват, че въздействията и манипулациите от всякакъв вид произтичат от нива по-ниски сравнени с човешката троичност. Може опита ми да е недостатъчен но вмешателства от ниво на кой да е Атман или от по-високо не съм наблюдавал.
Не мога да дам препоръка за мантра, защото познанието ми в областа е в началния етап. Рисковано е да се ползват случайни мантри. Не се знае в какви сфери ще ви отведе. Дори предалият мантрата да твърди, че е личната ви мантра (името ви като Атман) то няма гаранции за истинност. Всичко зависи от целите на този, който ви я казва. Но дори и да е добронамерен не е сигурно дали познанието отговаря на убеденоста в собствената му правота. Аз рискувах на собствена отговорност и за сега не се оплаквам (то и няма смисъл от оплакване).
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #12 -: Януари 14, 2008, 13:23:49 pm »
Аз съм застъпник на идеята, че мантра (или "свещен звук") човек може и е в състояние да постигне най-добре, като го потърси сам в себе си. Добър път за това е собственото дишане, практикувано в тишина - и ментална, и физическа... Слушайки дишането си, човек постепенно може да започне да изпява издишванията си и да въвлече в тях тоналност, каквато му резонира... Не е нужно да бъде музика, която е чул, нито пък да съдържа някакви определени думи. Едно

"Хъъъъъъъъъъммммммммммммммммммммммм.........."

е доста добър стадий, макар че в дадения пример аз ви подвеждам с предпочетеното от мен равно и дълго затихване... Можете, ако предпочитате, да се спрете на друг ритъм, други букви или дори да излезете от буквите... Бъдете като животни - просто издавайте своя звук и не се влияйте нито от настоящия post, нито от каквито и да било предписания... Поне на мен тази практика ми дава много дълбочина и цялост - сигурен съм, вие няма да бъдете изключение!

Практикуването на личен звук пречиства съзнанието, лекува го и го заздравява, а също повишава вибрацията му и го прави недостъпно за посегателства. Често ми се случва да усещам зложелателни твари около себе си, които с някой такъв звук (какъвто звук практикувам) биват доста бързо разпръснати и на тяхно място идва ведрина... Но нека се съсредоточим върху "граматиката на отвличанията"!
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 13:30:10 pm от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #13 -: Януари 18, 2008, 04:24:26 am »
   Не претендирам, че мога да осветля граматиката на отвличанията.
   Ще опитам да споделя мнение повлияно от лични перипетии.
   Енергийните импланти от различен порядък (вибрационно ниво) могат и се поставят и без отвличане. За мен те представляват клъстерни конфигурации. Структури, които се самоподдържат. Някои от тях проявяват белези на съзнания. Близки са по родство с егрегори, мафлоци и подобни. Някои са продукт на технологии а други на съзнания. Вече имплантирани те могат да внасят инфо с желаната насоченост. Тя може да е в това, че обекта е отвлечен и е преживял някакви събития или пък е бил участник в откровения на светли, извисени и благонамерени създания от различен, дори и божествен порядък.

   Как да разграничим истините от внушенията?

   Не е лесна работа. Дали контакта е със светли или тъмни все светещи се виждат. С малки изключения когато обекта цели чрез стрес и събуждане на страх да получи достъп и контрол. Вариант е ако се изисква определено действие или поведение да се съмним в искреното отношение. Друг вариант е да сравним нашето инфо или преживяване с това на друг човек. Но и тогава не е сигурно защото не е пречка на по-израстналото съзнание да вмени на друг човек или група хора същото както при нас. Дори не е нужно да се познават лично един с друг. Въпрос на съзнание. Ключ би могло да бъде усещането, чувството но не и емоцията. Критерия "Без вреда за никого" не е за изпускане.

   Дали реално сме били отвлечени или не, дори физическите белези не могат да са основание. Те се появяват и като психо-емоционално следствие.

   Сещам се за неудобството на някои извънземни, които били изненадани, че хората на различно ниво са уплашени, неазинтересовани или напълно съгласни с процедурите, които им се прилагат. Но това са техни, на извънземните думи. А дали е така? Кой да ни каже? Това ме навежда на мнението, че те не са заинтересовани от цялостно изградени личности (триединни). Явно не ги засяга това, че една част от човека е против манипулацията. Нарушава се свободата на избора и принципа "Без вреда за никого" и "Ненамеса в чуждите работи". Излиза, че поначало отвличането не е за а против личноста.
   Не съм чувал за отвлечен, който е наясно със себе си. Да е запознат със собствената си същност, структура, произход. Почти винаги се самоопределят след отвличането, според подаденото им инфо. "Ти си избран/а, извисен/а, ти си бил/а еди кой си в предишен живот, трябва да направиш това и онова, да кажеш това и онова, имаш мисия за изпълнение...."

   Извеждането на граматиката ще да е сложна операция май.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re: Отвличания и Регресивна хипноза
« Отговор #14 -: Януари 19, 2008, 11:30:54 am »
   Не претендирам, че мога да осветля граматиката на отвличанията.
   Ще опитам да споделя мнение повлияно от лични перипетии.
Казвайки, че изказваш мнение повлияно от лични перипетии, това означава ли, че си бил отвличан или си участвал в подобни на тези преживявания, за които говориш?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27