Автор Тема: Дейвид Ървинг, наносредновековието и "избраните"  (Прочетена 6785 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Автор: Съгледвач

Британският историк Дейвид Ървинг (http://www.fpp.co.uk) беше примамен чрез операция на спецслужби във Виена през ноември миналата година и арестуван по обвинение в "отричане на "холокоста" за негови две лекции в същата държава през 1989 г., на които той е изразил съмнение в мащабите и средствата в избиването на евреите през ВСВ и то по закон, приет през 1992 г. Забележете само, гражданин на суверенна държава е арестуван в държава, чийто суверенитет е доста близък до тази на нашата.
Който е чел поне една негова книга - той е качил на сайта си всичките си книги в свободен достъп (Великобритания все още е относително свободна страна) - е разбрал, че Ървинг на практика е единственият историк на ВСВ, на когото са се доверили останалите живи и близките на загиналите от управлението на Германия за периода 1933 - 1945 г.
Накратко, Дейвид Ървинг беше подведен от адвоката си Кресбах - няма да споменаваме специфична информация за произхода му - да "си признае", че вече вярва в еврейската религия на име "холокост", за да получи само условна присъда.
Грешка от негова страна, и то крупна, но не знаем на какви психологически обработки е бил подлаган от едно от "най-хуманните следствия" в света, а именно австрийското, което има за принцип да наказва за постъпки, извършени преди въвеждането на закон, който да ги определя като престъпни, да не коментираме свободата на словото и на научно мнение, защото времето наистина се връща назад, към средновековието.
Той пристигнал в Австрия, за да изнесе лекция пред студенти.
Ървинг е обвинен, че в интервю, дадено в Австрия през 1989 г., е отрекъл съществуването на газови камери в концлагера в Освиенциум. Тогава историкът произнесъл и лекция с такова съдържание. На Ървинг се приписва и изречението "Повече жени са умрели на задната седалка на колата на Едуард Кенеди, отколкото в газовите камери в Освиенцим".
Той заяви, че е смешно да бъде арестуван заради изразяване на мнение. Според него става дума и за нарушаване на свободата на словото: "Мисля, че до 12 месеца този закон ще изчезне от австрийския наказателен кодекс". Адвокатът му Елмар Кресбах заяви, че ще пледира за снизхождение, тъй като лекцията е била произнесена преди 17 години. Кресбах добави, че клиентът му е британски гражданин и не живее в Австрия.
Законите за Холокоста в Австрия се прилагат доста често. През 2004 г. са осъдени 724 души, но много малко от тях са изпратени в затвора.


Ако не вярваш в холокоста - затвор

Съдът във Виена над световно известния писател и историк Дейвид Ървинг - автор на повече от 30 исторически труда - заради неговото неверие в холокоста, премина на фона на спорове за разбирането на свободата на словото в съвременната демокрация. Тя допуска омерзителни антиислямски карикатури и жестоко наказва всеки изказал мнение по исторически въпроси, в частност - за холокоста. Антиислямските карикатури в Австрия безнаказано препечатаха два големи вестника: "Der Standard" и "Kleine Zeitung". И демократичното австрийско правосъдие не повдигна никакви дела срещу тях, оправдавайки се лицемерно със свободата на словото.
Делото срещу английския писател започна с половин час закъснение, докато съдията се консултира с началството. Цялата зала беше препълнена. Свободни места нямаше. Престарелият 68 годишен старец беше въведен от полицаи. В затворническата библиотека той намерил множество свои книги, които по-късно били изхвърлени от началството. "И така - кой тук е фашиста?" - разумно пита Ървинг в писма до английската преса от затвора. На процеса имаше представители на почти цялата световна преса. Обикновени австрийци до залата просто не бяха допускани. Кореспондент беше изпратила дори "Ал Джазира", което предизвика "възмущението" на австрийските медии. Процесът премина при максимално засилени полицейски мерки за безопасност. Полицаите в залата бяха значително повече от слушателите. Целият район беше отцепен от "антитерористи".
Пред съда се събра огромна тълпа съчувстващи на Ървинг, не само австрийци, а и англичани, специално пътували от Англия. Една млада англичанка, блондинка, на което особено наблегнаха австрийските медии (въпреки, че да си блондин в Австрия все още не е престъпление) каза пред журналистите: "Аз смятам, че на Ървинг, който е известен историк, може се вярва." Заради присъствието на агентите на политическата полиция от "ведомството за охрана на конституцията и борба с тероризма" и страха от австрийските мерки към чужденците, тя не посмя да каже повече.
Възмутителното арестуване и съд на англичанин в Австрия предизвика бурно негодувание в Англия по чисто националистични причини. В поддръжка на учения и осъждане на разправата с него излязоха и видни политици, културни и научни дейци, даже и проповедници на холокоста.
В затвора най-крупния специалист по история на Германия през 30-40 години на 20 в. е получил над 300 писма от цял свят в поддръжка на неговото документално потвърдено и научно доказано несъществуване на холокоста. Той започна в затвора нова своя книга: "Войната на Ървинг".


http://novred.narod.ru/David_Irving.html
« Последна редакция: Декември 12, 2006, 23:36:30 pm от Horus »
musica universalis

Eon

 • Гост
Re: Дейвид Ървинг, наносредновековието и "избраните "
« Отговор #1 -: Декември 11, 2006, 14:18:57 pm »
Дааа, а интересното е, че държавите, в които е "проведен" холокоста са най-ревностните пазители на този мит.

Странно защо ли се получава така?

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Дейвид Ървинг, наносредновековието и "избраните "
« Отговор #2 -: Декември 11, 2006, 21:26:56 pm »
...Защото там са се провели и се провеждат най-щателни мероприятия концепцията за "Чистия арийски дух" никога да не вижда бял свят отново... Ционизмът се страхува от тази идея, която може да го помете само с дъха си...
Цитат
"ведомството за охрана на конституцията
и борба с тероризма"

Цитат
Ако не вярваш в холокоста - затвор

Конституцията по принцип представлява основата, bios-ът на една система, на един обществен ред. Тероризмът е най-кардиналната форма за оспорване на този ред, която форма за разлика от войната не се нуждае от твърде много ресурси и власт; тероризъм можете да предприемете и вие, още тази вечер - и то сериозен тероризъм. Тъкмо това е толкова страшното в тероризма за властта - тя бавно осъзна, че всеки може да намери аргумент, с който да й се противопостави. Цитирам горе два израза, които стоят еднакво нелепо, както и показват една нечувана същност: ние живеем в едно средновековие, дори по-лошо, защото днес, за разлика от тогава, официалната версия не е теоцентрична, а е безсрамно консуматорска и материална; днешните догми са "Демокрация", "Рационализъм", "Ресурси"; почти като масонските "Свобода, равенство, братство" прокламират привидно неотменими ценности, които нямат никаква друга цел, освен развращаването на човека, отдалечаването му от неговите ценности и въвличането му в гибелни заблуждения. Поставянето на думите "конституция" и "тероризъм" една до друга е абсурдно. Фактът обаче, че това се прави, показва, че е дошъл един от последните моменти в конвенционалната история: времето, когато самият bios на системата ще бъде застрашен. Не се очудвайте, прочея, ако планините започнат да се огъват като желе, а водата от моретата се вдигне на гигантски стълбове към небесата и остави празни долини под себе си. Триизмерният свят се hack-ва по начин, подобен на играта Conter-stricke: твърде много геймъри са се навъдили, които знаят всевъзможни пароли за аномалии в матрицата и сюжетът вече на нищо не прилича. Скоро може и да се разбере, че Втора св. Война не е имало, а Хитлер и дядо Коледа са измислици на Чаплин. Пиша това сериозно. Гневът, който австрийската правосъдна система проявява спрямо една подкрепена с аргументи теория, доказва моята сериозност. Предстои разпукването на нещо, което ще ни покаже, че май нещата далеч не са такива, каквито ни ги показват. "Светът е илюзия!", пее танцуващият в разрушителната Си страст индийски Бог, идващ да замете цялата опорочила съществуването си действителност и да постави основите на друга. Изходът предстои.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Rapsio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 399
Re: Дейвид Ървинг, наносредновековието и "избраните"
« Отговор #3 -: Декември 13, 2006, 01:15:10 am »
Сега нали има 2 конференции - едните защитават Холокоста, другите обсъждат дали е имало масово избиване.
А щом в толкоз много държави самото усъмняване че е имало такова нещо е подсъдно значи нещо се мъти - "Ти се съмняваш че са избити 6 милиона евреи? Затвор! "

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Re: Дейвид Ървинг, наносредновековието и "избраните"
« Отговор #4 -: Декември 14, 2006, 12:51:52 pm »
Бях чел някъде че в газовите си камери фашистите са използвали отровният газ "Циклон Б". Това е газ който оставя жестоки поражения по кожата каквито на снимките от тези деяния не са констатирани по телата на убитите в газовите камери. Също така този газ е толкова смъртоносен, че след като е пуснат остава смъртоносен за определено време. Телата обгазени с този газ също са опасни и трябва да се изнасят с защитни костюми нещо което също не е видно на филмовия и снимков материал.  :-\ :-\ :-\ :-\ :--- :--- :--- :---
It' oil stupid.

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Отнещата които съм чел относно холокоста,Хитлер ВСВ, политиката и т.н. оставам с убеждението че:
Бидейки четвърт евреин и с определени ораторски и други качества,той е поканен и живее една година в дома на Ротшилд в Лондон. Там мозъка му е промит до неузнаваемост и негова братовчедка която описва в книга срещите си с него след завръщането от Ландон твърди че просто не може да го познае.Той вече не бил той. Вследствие на придобитите нови знания,информации и убеждения Хитлер вземайки властта започва белязването на етническите евреи,защото това е време когато евреите започват да се асимилират от народите сред които живеят.
По време на войната има лагери,но те не са за унищожение,а за спасяване на евреите от загиване по фронтовете. В същото време евреите в лагерите са работили за военната индустрия и за фронтовите нужди.
Разбира се това е война и има известно недохранване,болести и в резултат на това и смърт. Съвсем естествено е за предпазване останалите концлагеристи да се изгарят труповете на умрелите от болести. Доколкото си спомням има доста публикации че газовите камери са оборудвани като такива след войната с определена цел в интерес на индустрията холокост.

georgi_nz

 • Гост
Газовите камери са били с цел обезпаразитяване. Престави си люта зима и всички пълни с бълхи. А бълхите носят смъртоносния тиф. Как да се очистят хиляди хора, освен като престоят 10-тина минути в помещение е несмъртоносна концентрация на газ. Лагерниците покашлят малко, текнат им сълзи и в крайна сметка бълхите измират. Бързо и ефикасно за хиляди на ден.

Това са били газовите камери - с хуманна цел и правилно е казал Ървинг за загиналите на задната седалка. Е, все пак някой асматик може да не е издържал, но това е в технологичните допуски.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
31 Отговора
26755 Прегледи
Последна публикация Октомври 30, 2012, 11:37:01 am
от Гален
0 Отговора
8433 Прегледи
Последна публикация Май 01, 2006, 17:33:08 pm
от fisk
51 Отговора
41911 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
14 Отговора
16514 Прегледи
Последна публикация Декември 19, 2006, 03:33:03 am
от Ford_Prefect
43 Отговора
27379 Прегледи
Последна публикация Ноември 05, 2012, 23:28:53 pm
от blade

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27