Автор Тема: Експериментите Филаделфия и Монтоук  (Прочетена 43622 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

 • Гост
Експериментите Филаделфия и Монтоук
« -: Декември 03, 2006, 09:01:46 am »
Експериментът Филаделфия

The Philadelphia Experiment

Официални източници

DEPARTMENT OF THE NAVY
NAVAL HISTORICAL CENTER 805 KIDDER BREESE SE
WASHINGTON NAVY YARD WASHINGTON DC 20374-5060

И така, Военноморският исторически център във Вашингтон дава следната информация по случая:

“Както се твърди, през есента на 1943 година, един боен кораб от Американският военноморски флот е направен невидим и е телепортиран от Филаделфия, щат Пенсилвания, в Норфолк, щат Вирджиния, по време на инцидент, познат като “Експериментът Филаделфия” (Philadelphia Experiment). Многократно са търсени документи и доклади в архивите на Военноморският исторически център, но до момента не са намерени никакви документи, които да потвърждават събитието, нито пък документи, удостоверяващи наличието на какъвто и да е интерес на Военноморският флот към подобни опити. Твърди се, че корабът, участвал в експеримента, е USS (US Ship) Eldridge.”

По-нататък следват пълни подробности от бордовия дневник на кораба за периода 27 август 1943 до декември 1943 г. От тях става ясно, че в този отрязък от време корабът изобщо не се е появявал във Филаделфия. Нещо повече, всеки може да се сдобие с копия от микрофилми на въпросния корабен дневник. Предполага се, че екипажът на гражданският търговски кораб SS Andrew Furuseth, е наблюдавал появяването чрез телепортация на кораба Елдридж във околностите на Норфолк. Само че, данните от бордовия дневник на този кораб също показват, че такова нещо няма. Просто двата кораба, USS Eldridge и SS Andrew Furuseth никога не са били по едно и също време в Норфолк във въпросния отрязък от време. Централата на Института за военноморски изследвания твърди категорично, че използването на силови полета, за да се направят един кораб и неговия екипаж невидими, противоречи на познатите физични закони.

Те заявяват също, че Общата теория на относителността на д-р Албърт Айнщайн никога не е била изцяло завършена. През 1943-1944, д-р Айнщайн е бил консултант на непълно работно време към Артилерийското бюро на Военноморскя флот, където се е занимавал с проучвания върху експлозиви и експлозии. Няма никакви доказателства или каквито и да било следи Айнщайн да се е занимавал с изследвания, отнасящи се до невидими обекти и телепортация. Екпериментът Филаделфия е бил наричан също така и “Проект Дъга” ("Project Rainbow”). Но всички търсения из архивите за следи от този проект, свързани с телепортация, са безуспешни. През 40-те години на ХХ-ти век, кодовото име RAINBOW се е отнасяло да оста Рим-Берлин-Токио. Плановете RAINBOW са били част от военните планове за поразяване на Италия, Германия и Япония. Планът RAINBOW V влиза в сила на 7 декември 1941, когато японците атакуват Пърл Харбър и неговото предназначение е било как да се разгромят силите на Оста. Някои изследователи погрешно заключават, че неутрализирането на магнитното поле има връзка с това да се направи един обект невидим.

Неутрализирането на магнитното поле е процес, при който една система от електрически кабели се монтира по цялата обиколка на корабния корпус - по цялото протежение от носа до задната част на кораба от двете страни. По тази система от кабели протича електрически ток с определена сила, който трябва да неутрализира магнитното поле на кораба. На всички кораби от Военоморския флот са били монтирани такива системи и те са били привеждани в действие, когато корабите са се намирали в близост до води, в които би могло да има магнитни мини. Може да се каже, че този процес, когато е осъществен правилно, прави един кораб “невидим” за сензорите на магнитните мини, но корабът, разбира се, остава видим за човешкото око, радарите и подводните подслушвателни устройства. Смята се, че корените на “мита” за Philadelphia Experiment се крият в публикуваната книга на Morris K. Jessup, The Case for UFO's през 1955 година. Друго възможно обяснение се крие в експериментите, провеждани на друг кораб, USS Timmerman. През 50-те години този кораб е бил част от експеримент, отнасящ се до генераторите на кораба, или по-точно, до изпитанията с един малък, но по-високочестотен генератор – 1000 Hz вместо стандартните 400 Hz. Този високочестотен генератор е предизвиквал дъгови изпразвания и други добре известни явления, свързани с високочестотните генератори. Никой от екипажа на този кораб обаче не е пострадал. Като заключение се посочва, че след дъли години на търсене, служителите на Отдел Архиви, както и независими изследователи, не са открили никакви официални документи, които да потвърдят, че е провеждан експеримент за невидимост или телепортация в околностите на Филаделфия или на което и да било друго място.


Други Източници

Така, дотук с официалните източници... Но както казва мъдрият български народ “Има си крушка опашка”. И е прав – не може да се говори и шуми за нещо, което никога не е ставало... Освен това винаги е малко подозрително, когато официални институции отричат нещо твърде категорично... прекалено категорично. Е, да, но Philadelphia experiment наистина е бил измислен, или по-скоро всичко това е било просто една дезинформационна схема, която е трябвало да отвлече вниманието на хората от... внимание!... от ИСТИНСКИЯТ експеримент, който е бил извършен. И разбира се, това не е станало в околностите на Филаделфия. Истинският експеримент е бил всъщност преместване от едно в друго измерение (или както аз предпочитам като терминология – от една в друга плътност). Нещо, което се извършва естествено на някои места по земната повърхност... Истинският експеримент е бил извършен в един склад в Канзас – отдалечено, пусто и необитаемо място. И при него, за съжаление, наистина е имало жертви - хора от обслужващия персонал. И за този експеримент, разбира се, НЯМА ДА ПРОЧЕТЕТЕ НИКЪДЕ НИЩО. При интензивния процес на компресия, който се извършва в центъра на Земята (в нейното ядро), се отделят енергийни лъчения, подобни на тези в 4-то измерение. Тези лъчения от време на време излизат извън земното ядро и причиняват проблеми като тези в Бермудският триъгълник например, където изчезват кораби и самолети. Да предположим, че веществото от 3-то измерение (плътност) временно “пообърква” своята вибрационна честота и преминава в състояние на 4-та плътност.

Но какво общо има това с Канзас? Ами... информация за това, как се извършва процеса на преминаване от една в друга плътност, е попаднала ОТ “ръцете” на не особено доброжелателни извънземни същества в ръцете на не особено доброжелателни хора. Да, обаче, не е предадена ЦЯЛАТА информация, а това в ръцете на тези хора (нали се досещате кои) е било гибелно. Преместването в 4-та плътност изисква нещо повече от бомбардиране на материята до момента на компресионно налягане. Изисква се ПЪЛНО преминаване от едната в другата плътност – както и при връщане обратно! Това означава изключително прецизно задаване на границите, които в най-общия случай включват химичния състав, молекулната структура и логичната обвързаност. Та, хората извършили експеримента, хич не са се интересували от това какво ще стане с обслужващия персонал и какви ще бъдат последствията върху този персонал. Служителите от обслужващия персонал, които са били затворени в метален контейнер, не са преминали изцяло в 4-та плътност – само част от тях, заедно с част от металния контейнер, са преминали в 4-та плътност. Те са загинали, но са останали свидетелите на експеримента. На всичко отгоре, експериментът е бил повторен, а резултатите са били доста сходни, само че при втория път има оцелели. Било е необходимо да се вземат мерки срещу изтичането на информация, а най-добрия метод за това е дезинформацията.

Още инфо


От Leo
« Последна редакция: Декември 04, 2006, 21:53:56 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #1 -: Декември 03, 2006, 18:58:51 pm »
Ох, ох - болната ми тема :D Еон-е как можа :P Хайде и аз да се включа на няколко порции:


Експериментът “Филаделфия” - кратка предистория

За да обхване по-добре изложения в интервютата материал, нека читателят се запознае накратко със същността на експеримента Филаделфия и проектите “Феникс” и “Монтоук”.

1. Ал Биелек и Фил Шнайдер са два от най-добрите източници, разкриващи свръх секретна информация за черните проекти на американското правителство. - http://educate-yourself.org/ab/

2. Експериментът “Филаделфия”

Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 г. от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът “Елдридж” да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк. Първоначалният ръководител на проекта е Никола Тесла. Тесла настоява опитът да се проведе без екипаж на борда, но предложението му не е прието, поради което той прекратява участието си в него. Ръководител на проекта става Фон Нюман, използван е проектиран от него генератор, но създадените електромагнитни полета се оказват много нестабилни... Постигната е и радарна и пълна невидимост, но придружени със значително изкривяване на пространствено-времевия континуум, излизане на оборудването на кораба извън контрол и много други странични ефекти - те стават причина от борда му да скочат братята Дънкан и Едуард Камерън, които се озовават в 1983 година - тоест, в началото на втората фаза на същия експеримент, предприет на 12 август 1983 г., т.е. - 40 години след първия опит. Изкривяването става причина едно от присъстващите там НЛО да се измести в подземната база Монтоук от 1983 г. и да се заклещи там. Целта е единият експеримент да се “сключи” с другия - провеждан след 40 години. Получава се разкъсване на пространствено-времевия континуум. С помощта на извърземна технология, Камерън бива изпратен обратно във Филаделфия, за да спре по някакъв начин отказалото оборудване - той прави това. През 20 години в магнитното поле на Земята възникват пикове, по време на които се отварят портали към хиперпространството. Поредният такъв пик е през 2003 година. В резултат от тези експерименти, в пространствено-времевия континуум е пробита дупка, през която навлизат множество извънземни - нещо, което не е било предвидено от провеждащите експеримента - през така създадения тунел са навлезли масово в нашата галактика извънземните Сиви. Сегашното име на Ед Камерън е Ал Биелек.
Ал Биелек запазва спомените от живота и личността на Едуард Камерън, участвал заедно със своя брат Дънкан в експеримента Филаделфия. Според Ал, на тайното правителство е била дадена извънземна технология, с помощта на която човешко същество може да бъде регресирано до произволна възраст. Впоследствие това твърдение е потвърдено и от Стефани и Майкъл Релф, който също е работил на Марс и е бил подложен на продължила 20 години възрастова регресия.
За любителите на Индиана Джоунс: изглежда, една влакова композиция нацистко злато, мистериозно изчезнало от  транспортиращата го подводница някъде край бреговете на Монтоук, Ню Йорк, след войната е било открито погребано в тунел някъде в Европа.

3. Проект “Феникс”

Продължение на замразения през 1943 г. проект “Филаделфия”, предприето от националната лаборатория на САЩ в Брук Хейвън. Целта му е пробиване на тунели във времето. В хода на този проект е разработена Стелт-технологията и технологията за управление на климата - въз основа на устройството на Вилхелм Райх - с него могат да бъдат започвани или спирани проливни дъждове или бури. В него се използва принципа за регулиране на оргона - форма на фината енергия на атмосферата.

4. Проект “Монтоук” включва основания на травма контрол над ума на “Момчетата от Монтоук” и развиването на контрола над ума посредством микровълновата електроника, който сега се внедрява по целия свят. - http://educate-yourself
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 19:30:00 pm от Horus »

Eon

 • Гост
Re: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #2 -: Декември 03, 2006, 19:30:49 pm »
...Хиперпространството между другото е била също част от проектите Филаделфия/Дъга от 40-те години на 20. век и проектите Феникс/Монтоук от 80-те години на 20 век. Създаването на хиперпространствено поле, ако се помисли не е трудна задача, като то главно включва електромагнитно генериране и манипулация на магнитни и анти-магнитни полета. Фокусирането на такива полета за осъществяването на някакви задачи без гибелните странични ефекти, обаче е трудна задача.
 
Силите на Андро-Плеядианската Федерация под Долината на Смъртта според твърденията са били в контакт с Никола Тесла - чрез, който те направлявали експериментите Филаделфия. 40 години по-късно Драко-Орионските сили базирани под Аркулета Меса установили контакт с д-р Джон Вон Нюман, който е бил директор на проектите Монтоук от името на (Нацисткото) Общество Туле. Предателството на технологията на Флотата по проектите Филаделфия/Дъга на проектите на обществото Туле Феникс/Монтоук, е било осъществено от съвместна ЦРУ/НАС-СИРИУСКА-ДРАКОНИАНСКА "двойна агенция" наречена "Черните Монаси", които едновременно били замесени и в двата проекта (Филаделфия и Монтоук). Тази агенция е била под психическия контрол на Драконианско-Баварското сътрудничество и станала инструмент за инфилтрация на външните сили в Американските разузнавателни агенции и в действителност на всички нива на американското общество. Проектите Феникс (Монтоук) били провеждани от Нацисти, а Филаделфия (Дъга) от Американското разузнаване на Флота, респективно, към 90-те на 20 век това породило нещо като пространствено-времева война между Андро-Плеядианските-Флотски "Филаделфийски" агенти и Драко-Орион-Нацистките "Феникс" агенти.


Branton - Omega Files
« Последна редакция: Декември 04, 2006, 21:53:33 pm от Horus »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2007, 02:09:45 am »
Проект - експеримент "Филаделфия", официално известен като Проект "Дъга"

Практически почти всички проекти, свързани с всички строго секретни разработки водят началото си от 1947 година и както бе посочено по-горе, първите пряко свързани с феномена НЛО проекти са стартирани от Пентагона и ЦРУ. Това са проектите "Знак", "Гняв", "Робертсон" и "Синя Книга". Другите проекти като "Аквариус", "Сигма", "Алтернатива", "Феникс", "Проект Монток", "Проект МК - Ултра", "Синя Птица" и т.н, са стартирани  и се ръководят пряко от тайните общества и "МJ 12"                                   

Проект - експеримент "Филаделфия", официално известен като Проект "Дъга"

 Експериментът е проведен  през м. август 1943 година, от ВМС на САЩ във Филаделфия, въз основа на теоретичните разработки на Никола Тесла и Алблерт Айнщайн . Целта на експеримента е била малък кораб да стане невидим за радарите и да измине за съвсем кратко време разстоянието от Филаделфия до военно морската база в Норфолк. Според данни на астрофизика Морис Джесън, най-щателно изследвал мистерията около експеримента, моряците от екипажа са станали жертва на ужасяващи вторични ефекти. Някои от тях умрели други полудели. Имало такива, които са се изпарили по ужасен начин - телата им бавно изгорели. В някои от случаите, това е ставало дълго, след като опитът е проведен.

Разследването на д-р Джексън показва, че през 1943 година, военните наистина са провели този опит като мястото на действието е било строго контролирано от тях.

Още от началото на влючването на мощно електромагнитното поле, корабът "Елдридж", заедно с екипажа, с които се провеждал експериментът бил обгърнат от зелено сияние и той започнал да изчезва на части, докато изчезнал целия за няколко минути. Този спектакъл бил наблюдаван от някой си Каръл Ан, който бил на борда на товарен кораб, екскортиращ кораба "Елдридж".

Според някои слухове корабът се появил за кратко време, подобно на призрак, близо до Норфолк - на 400 км. в южна посока.

Според друга информация, когато корабът се появил отново, но изглеждал потресаващо ужасно, защото бил "окичен" с човешки части, дифузирали с металните части на кораба като някои членове на екипажа липсвали.

Твърди се, че  за ръководител на експеримента бил утвърден самият Никола Тесла, който бил личен приятел на президента Франклин Рузвелт, но поради възникнал конфликт между двамата, относно това, че Тесла настоявал  експеримента да се проведе без екипажа, докато Рузвелт бил непреклонен.

Тесла е освободен като ръководител на този експеримент, а девет месеца по-късно е намерен мъртъв при "загадъчни обстоятелства" в хотелската си стая в Ню Йорк.

За ръководител на проекта е назначен заместника на Тесла д-р Джон Вон Нюман, който поел поста на 20 юли 1943 г.

Според друга информация целта на проекта не била постигната, защото експериментът се провалил в крайната фаза, поради възникнали  вторични ефекти.

Друга, изключително важна и направо невероятна ситуация, съпътствала експеримен-

та е случаят с двама от членовете на екипажа, които скочили извън борда на кораба, когато започнали да се проявяват ефектите. Това били  братята Дънкан и Едуард Камерон, които искали да доплуват до брегаза да се спасят. И те действително се оказали на сушата, но не във Филаделфия, а в Лонг-Айлънд и не в същото време, а във 1983 година.

Те изплували на брега, когато се провеждал същия експеримент, но да повторим - през 1983 година. Да, тогава наистина се провеждал същият експеримент - неговото продължение, но под кодово наименование "Монтоукският експеримент" като втора фаза на "Филаделфийския експеримент".

"Монтоукският експеримент" се провежда  на 12 август 1983 година, точно 40 години след първия старт, защото магнитното поле на Земята има свой цикли, с пикове през 20 години.

Цикли, чиято сила се използва за да се проведе успешно експеримента, защото само по време на действието им може да се навлезне в хиперпространството и да се отворят коридори в него.

Твърди се още, че в резултат на експериментете е пробита огромна дупка в континуума "Пространство - Време", през която навлизат безпрепятствено извънземни посетители от различните измерения на ПВК. Точно тази фаза на експеримента, проведен през 1943 година, не могли да предвидят ръководителите на "Експеримента Филаделфия".

По-късно Грейовете признават, че се възползвали точно  от този "тунел" за да проникнат в нашите измерения.

Това наистина е потресаваща информация!


Въпроса ми е кое от всичко това е истина и кое не./
« Последна редакция: Октомври 05, 2007, 08:41:09 am от Guderian »

Eon

 • Гост
Re: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2007, 09:28:25 am »

Въпроса ми е кое от всичко това е истина и кое не./
И на мен това ми е въпроса.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Филаделфия и Монтоук
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2008, 14:58:31 pm »
ЕКСПЕРИМЕНТЪТ ФИЛАДЕЛФИЯ - ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ
интервюиращи: Лийдинг Едж Нюз
Ал Биелек е автор на книгата "Експериментът Филаделфия" и е бил в подземията на военната база в Монтоук.


ЛЕ: Разкажете ни историята на Експеримента Филаделфия. Вие и брат ви Дънкан сте били морски офицери на борда на кораба Елдридж, участвал в експеримент, целящ постигане на невидимост. Какво точно стана?

БИЕЛЕК: Имаше 2 теста - първият на 22 юли, 1943г. Апаратното оборудване работеше много добре и флотът постигна невидимост от радар, поглед и камера. Големият проблем беше, че персонала, който се намираше на кораба, се повлия много зле от огромната мощност на електромагнитната радиация. Бяха напълно дезориентирани. Нервната им система функционираще неправилно и се разболяха много зле.

ЛЕ: Как един предмет се прави невидим?

БИЕЛЕК: Чрез изместване във времето. Предотвратяваш отразяването на светлина, или на радарна енергия от него. Ако няма отразена светлина, или радарна енергия, няма да го видиш. Работеха с концепцията да манипулират времето, за да направят обекта невидим.

ЛЕ: Какво стана с вас и Дънкан?

БИЕЛЕК: По време на експеримента бяхме в контролната стая. Радиацията не оказа влияние на онези от нас, които бяхме под палубата, защото бяхме екранирани от стоманата.

ЛЕ: Въпреки проблема с персонала, флотът назначи датата за втория тест за след по¬малко от месец, така ли?

БИЕЛЕК: Да. Казаха: "Добре. Срокът е до 12 август. Направете каквото трябва, за да бъде завършен експеримента. Тестовете трябва да бъдат приключени към тази дата, или го забравете." Беше краен и окончателен срок. Не искаха оптическа и невидимост. Само радарна.

ЛЕ: По какво вторият тест се различаваше от първия?

БИЕЛЕК: Беше много успешен с това, че постигнахме радарна невидимост след 70 секунди. Неизвестно за онези от нас, които бяхме в стаята за управление, корабът станал невидим и изчезнал от пристанището /Филаделфия/. Останала хубава голяма дупка там, където корабът бил във водата. При това не забравяйте, че за втория тест не искаха оптическа невидимост, а само радарна.

ЛЕ: Без да се опитват да я получат, тя все пак стана, така ли?

БИЕЛЕК: Те искаха само невидимост от радар. Корабът става като мъгла и изчезва. Даже водната линия изчезва.

ЛЕ: Къде отива кораба?

БИЕЛЕК: В хипер пространството.

ЛЕ: Какво означава това?

БИЕЛЕК: Математически обяснено, това е област, която се намира извън нашата нормална триизмерна реалност. Всъщност, тя е извън реалността на 6¬то измерение. Съществуват три физически измерения, както ги виждаме ние, и три времеви измерения. И така, корабът беше извън нашата област, включително времевата. Хипер пространството е хубав математически термин, който означава, че е никъде от гледна точка на нашата реалност. Никой не може точно да посочи къде е.

ЛЕ: Добре. Корабът е в хиперпространството. Какво стана след това?

БИЕЛЕК: След около 30 секунди, оборудването полудя. Аз и брат ми наблюдавахме в стаята за управление странни ефекти.

ЛЕ: Какви точно?

БИЕЛЕК: Електронните лампи започнаха да примигват. Като на вълни, което беше много необичайно. След това започнаха високоволтови дъги, например много светещи болтове въпреки, че в стаята нямаше високоволтово оборудване, което да предизвика подобни ефекти. Опитахме се да се свържем с някого по радиото, но чувахме само пукане. Бяхме сами в ефира, затова решихме да изключим оборудването. Отидохме до шалтерите, но те бяха замръзнали. Тогава решихме да излезем навън и да се качим на палубата.

ЛЕ: Какво видяхте на палубата?

БИЕЛЕК: Зеленикава мъгла. Моряци, които се движеха наоколо. Цареше голямо объркване.

ЛЕ: Какво ставаше с другите моряци?

БИЕЛЕК: Тичаха в кръгове, сякаш бяха напълно дезориентирани. Не знаеха къде са и какво да правят... държаха се почти като луди, но не напълно. Очевидно бяха силно обезпокоени, или невротизирани. Дънкан и аз видяхме това и решихме да скочим от борда и да доплуваме до брега.

ЛЕ: Защо не останахте на поста си?

БИЕЛЕК: Защото не можехме да спрем оборудването. Качихме се на палубата, видяхме какво става и скочихме от борда. Само че така и не достигнахме до водата.

ЛЕ: По това време в хипер пространството ли плувахте?

БИЕЛЕК: Плувахме някъде. Имаш чувството, че падаш през тунел. Не знаехме къде сме и какво става. Като че ли пътувахме така около две минути (преценката ми е напълно субективна) и свършихме в една военна база - застанали на крака с метална ограда зад гърба.

ЛЕ: Как се казваше базата?

БИЕЛЕК: Базата Монтоук в Лонг Айлънд, Ню Йорк, но тогава не знаехме това. Веднага един хеликоптер ни освети. Тогава още не знаехме какво е хеликоптер - през 1943 година те бяха още на етап изпитания. Военната полиция дотича, хвана ни и ни вкара в сградата. Слязохме с един асансьор няколко етажа надолу под земята. Възрастен цивилен пристъпи към нас и каза "Господа, очаквах ви. Аз съм Доктор Фон Нюман."
Не му повярвахме.Казахме му, че това е невъзможно, защото Фон Нюман е много по¬млад и ние сме се разделили с него преди около час. Той каза "О, да. Наистина съм аз. За съжаление, вече не сте в 1943. Тук е 1983. Аз съм с 40 години по-стар. Добре дошли в Монтоук. Това е проектът Финикс." Все още не му вярвахме.


ЛЕ: Какво си мислехте?

БИЕЛЕК: Че човекът не е с всичкия си.

ЛЕ: Мислили ли сте някога, че някой може да ви е взел от кораба, да ви е промил мозъка и да ви е поставил в този необичаен сценарий?

БИЕЛЕК: Много неща си мислехме. Бяхме объркани и развълнувани. Фон Нюман ни разведе из подземията. Тогава видяхме всякакви компютри, магнетофони, големи дисплеи и др.

ЛЕ: Неща, които очевидно не са съществували през 1943?

БИЕЛЕК: В САЩ през 1943 нямаше дори магнетофон. Не разпознахме оборудването от този тип. Гледахме цветна телевизия на голям екран. Дотогава бяхме гледали само черно-бяла. Рекламите бяха интересни. На една видяхме реактивен самолет 747 - през 1943 ги нямаше.

Бяхме много развълнувани и си мислехме, че възрастният човек може би наистина е Фон Нюман и че може би наистина сме в бъдещето! Разведоха ни и горе из базата, но не ни дадоха да излезем от нея. Върнаха ни отново при него и той ни каза: "Господа, имаме проблем. Вашият кораб Елдридж е все още в хипер пространството и мехурът около него нараства. Ние можем да изключим оборудването тук в Монтоук, но оборудването на вашия кораб продължава да работи и да захранва мехура на хипер пространството. На борда има достатъчно гориво за работа на генератора в продължение на 30 дни, ако не го разрушите."


ЛЕ: Какво би станало, ако мехурът беше продължил да нараства?

БИЕЛЕК: Той ни каза, че може да стане толкова голям, че да обгърне цялата планета.

ЛЕ: Значи, Земята щеше да бъде в хипер пространството някъде отвъд шесто измерение?

БИЕЛЕК: Да, извън нашето нормално пространство. Кой знае какво щеше да стане тогава. Затова трябваше да се направи нещо, за да спре да нараства. Решиха да ни изпратят обратно на кораба, за да разбием оборудването. Казаха ни, че в Монтоук имат пълен контрол над пространството и времето и че могат да ни изпратят където и да е, в който и да е момент.

ЛЕ: Имаха машина на времето, в която да влезеш и която да те пренесе другаде, така ли?

БИЕЛЕК: Да. Имаха. Това беше тунел във времето - всъщност беше нещо повече от машина на времето. Не им повярвахме, но те ни изпратиха обратно на борда на Елдридж, с инструкции да разрушим оборудването по какъвто начин искаме, само и само да го накараме да спре.Върнахме се обратно на кораба за да разбием оборудването, без точно да знаем какво ще стане.

ЛЕ: Как разбихте машините?

БИЕЛЕК: Намерихме брадви и започнахме да разбиваме оборудването наред. Генераторът спря.

ЛЕ: И се върнахте в триизмерната реалност?

БИЕЛЕК: Преди корабът да се появи отново в пристанището, обаче, се качихме на палубата и видяхме моряците, закопани в стоманената палуба и преградата на кораба. Един от тях беше по-младия ни брат.

ЛЕ: Защо хората бяха заклещени в стените?

БИЕЛЕК: Поради процеса повторно материализиране от хипер пространството в нашата реалност. При разпадането на полетата, молекулярната структура на телата на моряците също се изместваше. Ако в този момент се движеха наоколо, а повечето от тях го правеха, докато се материализират отново те оставаха в течно състояние. И ако при това “плуване” наоколо по време на повторното материализиране се окажеха в близост до стена, се заклещваха в нея.

ЛЕ: Как вие с Дънкан избегнахте тази трагедия?

БИЕЛЕК: Не я избегнахме напълно. Малкият ни брат Джим умря по този начин (заклещен в стоманата). Дънкан не остана на борда. Скочи отново преди полетата да се разпаднат напълно и отиде в 1983, или някъде около този период.

ЛЕ: Защо Дънкан напусна отново - заради това което стана с Джим ли?

БИЕЛЕК: Да. Джим умря заклещен в преградата на кораба. Дънкан изчезна отново в бъдещето. Аз останах там (на борда на кораба) и полетата отново се материализираха.

ЛЕ: Вие също можехте да скочите през борда.

БИЕЛЕК: Можех. Дънкан очакваше да го направя. Не го направих по една причина. Видях там Джим, който плачеше ¬ главата и раменете му се подаваха от стоманата. Прегърнах го през раменете и умря по този начин.

ЛЕ: Изгубихте двамата си братя и пропътувахте 40 години във времето. Това е достатъчно, за да побърка един средностатистически човек.

БИЕЛЕК: Да. Ако е средностатистически. Аз останах нормален, вероятно поради тренинга си. Може би съм бил избран за тази работа от някой, който е знаел повече от мен самия. Често съм се питал, "Защо аз?"

ЛЕ: Как мислите, защо?

БИЕЛЕК: Вероятно заради баща ми. Бил е във флота. Занимавал се е с контрабанда на еврейски учени от Германия по време на Втората Световна Война. Един от тях е бил Херман С. Унтерман, който по¬късно става директор на проекта Монтоук за периода 1977-1983г.

ЛЕ: Когато бяхте в 1983, разбрахте ли кой е спечелил Втората световна война и занесохте ли обратно някаква военна информация?

БИЕЛЕК: Да. Казаха ни, че сме спечелили войната и сме в студена война с Русия и че сме ходили на Луната.

ЛЕ: Казаха ли ви нещо, което можеше да промени събитията?

БИЕЛЕК: Не. Има проблем във връзка с това - нарича се примка във времето. Това, че сме били там (в бъдещето), нарушаваше потока на времето и създаваше вълна във времето. Ако бяхме занесли със себе си познания, с които да променим историята на войната, или да ускорим нейния ход, можехме да предизвикаме времеви парадокс на затворената примка, при който достатъчно сериозна намеса в миналото може да промени бъдещето. При това положение лицето, което се намира в бъдещето, щеше да се промени там, където е.

ЛЕ: Когато пътуваш във времето кое се счита за настояще?

БИЕЛЕК: "Настояще" е там, където си. Отправната ти точка е там, където си роден. Там възниква "заключване във времето". Дори когато се движиш напред или назад по потока на времето, отправната ти точка си остава същата.

ЛЕ: Защо според вас се случи това с вас и Дънкан?

БИЕЛЕК: Никога не сме могли да си отговорим. Може да е било планирано, но не от нас, или от някой друг на кораба. Имаше още двама, които скочиха от борда, но те се разпаднаха.

ЛЕ: Когато се върнахте отново в 1943г, каква разлика открихте у себе си?

БИЕЛЕК: Драстично се промениха възгледите ми. Физически нямаше разлика.

ЛЕ: Бяхте ли свидетел на извънземна намеса?

БИЕЛЕК: През 1943г не съм виждал извънземни. След това разбрахме, че са били там. Имам снимка на Валиант Тор (същество идващо от под-повърхността на Венера), направена на Елдридж. Смятам да покажа тази снимка в Ашвил, на изложението в Северна Каролина. Извънземните бяха сериозно ангажирани в Монтоук. Бяха там - видимо - предимно между 1973 до 1983, когато помагаха във връзка с тунелите във времето.

ЛЕ: Каква полза имаха те от това?

БИЕЛЕК: Те бяха онези, които определиха крайната дата 12 август 1943 при работата по Експеримента Филаделфия. Когато стана пътуването във времето, то предизвика пукнатина в пространство¬времевия континуум, но без да го разруши. Тази пукнатина позволяваше да преминават през нея извънземни космически кораби от други места ¬ много на брой и с големи размери. Пукнатината беше образувана, когато експеримента Монтоук се свърза с Експеримента Филаделфия. Но те (правителството) нямаше да могат да направят това без помощта на извънземните, особено от гледна точка на оборудването.

ЛЕ: Затова ли правите извода, че извънземните са участвали в проекта през 1943?

БИЕЛЕК: Да. За да могат двата експеримента да се свържат един с друг.
ЛЕ: Според вас тези извънземни негативни ли бяха по природа?

БИЕЛЕК: Основно да.

ЛЕ: Какви доказателства имате за извънземна намеса?

БИЕЛЕК: Правителството има снимки. Физически аз видях извънземни, когато бях в подземията на Монтоук.

ЛЕ: Казвате го доста свободно. Защо според вас не ви пречат?

БИЕЛЕК: Може би заради пътуването във времето, което направихме с Дънкан и възникналият в резултат от това камшик на времето. Те (правителството) няма да смеят да ни пипнат преди 2003 година.

ЛЕ: Защо точно 2003та?

БИЕЛЕК: Тогава се навършват 20 години от инцидента. Времевите уравнения показват, че поради биоритмите на Земята, са необходими 20 години, докато всичко по цялото трасе отново се стабилизира и то отново стане такова, каквото е било преди всичко това да се случи. Няма какво да се притесняваме за миналото. Само за бъдещето. Ако тази дупка във времето не затихне от нещо през 2003 година, тя може да се активира отново и да стане по-лошо.
 
ЛЕ: Вие с Дънкан ли сте "фактора за затихването й"?

БИЕЛЕК: Да.

ЛЕ: Какво ще стане, ако умрете преди 2003 година?

БИЕЛЕК: В зависимост от това колко близо се случи то до 2003 година, ефектът може да бъде много дестабилизиращ и да окаже "разместващ" ефект върху Земята.

ЛЕ: Това е сериозно изявление. Значи ако си отидете вие, ще си отиде и Земята?

БИЕЛЕК: Правителството няма да ни остави да умрем.

ЛЕ: Да приемем, че вие и Дънкан сте живи на 12 август 2003 година. Какво би могло да стане с тази пукнатина във времето?

БИЕЛЕК: Цялото нещо се стабилизира и вероятно се затваря, освен ако някой не създаде оборудване, за да я принуди да остане отворена.

ЛЕ: Има ли награда за главата ви след 12 август 2003?

БИЕЛЕК: Теоретично погледнато, би могло да има награда за главата ми сега, защото говоря толкова открито за проектите Монтаук и Филаделфия. Но никога не ме е закачал никой. Други са ги заплашвали, но мен не.

ЛЕ: Защо според вас правителството ви оставя да говорите толкова открито?

БИЕЛЕК: Не мога да си обясня това. Казах достатъчно неща заради които други са били разпъвани, но на мен никой не ми е казал дори "бау".

ЛЕ: Защо хората трябва да вярват на вашата история?

БИЕЛЕК: Свършете си работата и разследвайте. Има достатъчно документи на разположение.

Leading Edge News
« Последна редакция: Февруари 25, 2008, 15:03:59 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Филаделфия и Монтоук
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2008, 15:01:31 pm »
АЛ БИЕЛЕК ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ШПИОНИТЕ, КОСМОСА И ПРАВИТЕЛСТВОТО
ВЪПРОС: Как става програмирането/депрограмирането, регресията?

ОТГОВОР: По химично-електронен път. Методично изтриват цялата личност и памет; след това правят възрастова регресия, при която могат да свият физически тялото; могат да го направят по-старо или по-младо, но обикновено го правят по-младо, защото ако кажеш на някого, който е на 65: "Свършихте толкова работа за нас, бихме искали да продължите да го правите още 10 години. Знаем, че сте стар, но какво ще кажете да ви направим отново млад - да речем на 25 години. Няма да загубите нищо от спомените си. Просто отново ще сте млад." Е, кой би се отказал от такава възможност? Правителството прави това непрекъснато с избрани хора. Това е много внимателно пазена тайна.

ВЪПРОС: Как някой на 65 внезапно става на 25 и се връща и продължава нормалния си живот?

ОТГОВОР: Как става целият процес не знам. Очевидно губиш някои от приятелите си, освен онези, на които можеш да се довериш и които могат да пазят тайна.

ВЪПРОС: При това изтриват ли им паметта за онова, което са вършили за правителството?

ОТГОВОР: Не, защото правителството иска те да си продължат работата още 10-20 години.

ВЪПРОС: Значи нашето правителство може да прави хората по¬млади?

ОТГОВОР: Да. Това започна през 1947 г по една програма в Маями, Флорида при някакво изследване във връзка със стареенето. Хауърд Хъгиз се заинтересува и купи института, който се превърна в “Медицински институт Хауърд Хъгиз”; той продължи работата и я осигури финансово. Разбира се, Хауърд Хъгиз правеше почти всичко за ЦРУ, както и за частни проекти и проведе 92% от проектите на ЦРУ в продължение на доста дълъг период от време. И те и правителството се интересуваха много от проекта свързан с подмладяването. Това е само един аспект от проекта. Могат да направят това и с ума ти, след като си приключил с даден проект, но не искат да те терминират - могат просто да ти изтрият спомените за това, което си правил за правителството. Правеха го още през 1947 въпреки, че по това време все още не бяха много добри в изтриването.

ВЪПРОС: Кажете ни нещо за вашия личен контакт с извънземни?

ОТГОВОР: В Монтоук един от първите ми проекти беше да помогна да бъде разглобено едно НЛО, което се беше хванало в подземията на Монтоук поради свързването на двата проекта - Филаделфия и Монтоук. На кораба Елдридж имаше три НЛО. Аз не съм ги виждал, но други са ги виждали. Две от тях избягаха, но третото беше някак хванато като в капан в полетата, създадени около кораба и те повлияха на оборудването им. То се опита да премине през времето, за да избяга, но нещо с тяхното оборудване се обърка и така се оказаха в подземията на Монтоук напълно обездвижени. И така, бях "нает", за да работя по проекта Монтоук.
Отначало се опитах да разпитам членовете на екипажа, които бяха живи и в добро състояние. Бяха 7 на брой, високи по около 6 фута. Исках да преведа и разбера техните наръчници за кораба. Джак Прюит, ръководителят на станцията, искаше да знае дали бяха включени като участници в някакъв проект, или в нещо друго. Искахме да узнаем всичко възможно. Наръчниците им, например. Исках да ги прочета. Исках да разпитам тези момчета и да ги накарам да проговорят. Не проговаряха. Накрая трима от тях започнаха. Другите четирима, включително капитана, не говореха. Тримата, които проговориха, вероятно бяха убити от капитана, или от екипажа заради това, че са проговорили. Разглобихме големи части от техния кораб: оръжейната система, таблата за управление, задвижващата система. Мисля, че устройствата за запазване на храната оставихме непокътнати. Захранващата система също, защото не я разбирахме и предположихме, че ако я отделим, кой знае, може да се превърне в атомна бомба, или в нейния еквивалент.


ВЪПРОС: Според вас, наистина ли когато Дж.Ф.Кенеди е казал "Ще стъпим на Луната до края на това десетилетие", ние сме използвали извънземна технология за да го направим?

ОТГОВОР: Вече я притежавахме. Разработвахме наши собствени антигравитационни системи, които Германците по време на Втората Световна Война вече бяха и разработили и използвали на някои от немските космически кораби. Германците нямаха достатъчен брой от тях, за да променят изхода на войната, но въпреки това разработиха антигравитационни двигатели и напуснаха планетата Земя през 1945 и през 1946 с един или два космически кораба. Притежаваха космическа технология и ние я наследихме от тях (след войната). Виктор Шаумберг беше работил по тази технология като част от Германската програма и чрез проучването на НЛО¬та се сдобихме с космическа технология за да си направим наше собствено НЛО. Имам предвид нашето правителство, на САЩ. Имаме технологията, защотоq когато астронавтите от Аполо 2 пристигнаха на Луната, това се чу по радиото и радиолюбителите в Европа го прихванаха.
Ето какво беше казано, когато астронавтите уведомиха Космическия Център в Хюстън: "Хюстън, имаме посетители тук горе"--"
         Да, знаем за тях
         "--"Оо?
         Извънземни ли са?
         "--" Не "--"
         Руснаци ли са?
         "--" Не "--"
накрая един от астронавтите попита центъра Хюстън:
        "Американци ли са?" От Хюстън отговориха: "Да". Американците бяха вече там, на Луната, и очакваха нашите (американските) астронавти да пристигнат със своите задвижвани с гориво ракети, които очевидно по това време бяха станали вече съвсем старомодни!


ВЪРОС: Значи нашето правителство е излъгало собствените ни астронавти...

ОТГОВОР: Излъгаха ги и много от тях (астронавтите) след това бяха страхотно вбесени.

ВЪПРОС: Това е било лъжа и спрямо хората от нашата страна...

ОТГОВОР: Това е само едно от многото неща, които се случиха. Много неща се замитат под килима - много от нещата, които нашето правителство не иска да се знаят от обществеността, но информация все пак изтича, защото има хора, които я знаят и които говорят, както и хора, на които вече им писва от правителството. Днес на много хора им е писнало от правителството и започват да говорят. Някои от тях оцеляват след като са го направили, други не.

ВЪПРОС: Според вас, празидентите на САЩ знаят ли какво става?

ОТГОВОР: Повечето от тях знаят.

ВЪПРОС: Знаят, но го пазят в тайна, така ли?

ОТГОВОР: Буш знаеше всичко, защото беше директор на ЦРУ. Рейгън, според мен, знаеше. Клинтън - в началото може би не, но след това, с оглед на положението, което заемаше и на отговорностите си, включително и прикриването, вероятно е знаел всичко. Той е може би най¬добрият експерт по прикриванията от всички, които сме имали в Белия Дом.

Leading Edge News


« Последна редакция: Февруари 25, 2008, 15:02:20 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #7 -: Февруари 26, 2008, 10:11:58 am »
Интервюто си го бива, и според мен дава много поводи за размисъл над процесите, които текат в момента...musica universalis

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #8 -: Февруари 26, 2008, 18:42:38 pm »
ultrafutur,
Първата  снимка е от базата, много е качествена. А другите две, какво са?

И мисля, че това е мястото на полуострова.

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #9 -: Март 19, 2008, 21:46:12 pm »
нашумя преди едно интервя с анди перо(продукт на монтоук) - дали неможе някой да го изрови - ще е интересно за публиката :)
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #10 -: Март 19, 2008, 21:48:49 pm »
Щеше да се превежда, но няколко човека ми казаха, че повечето му спомени са имплантирани. 50% mind control, 50% фантазия. Иначе историята е невероятна... По-добра от всичко за Монтоук ако питаш мен :)

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #11 -: Март 19, 2008, 21:58:37 pm »
о да така е - завладаяващ разказ.Имам цялото интервю в една книга - тайни проекти на някоя си Манолева но просто нямам време да го кача тук :(
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #12 -: Март 19, 2008, 23:05:03 pm »
Те интервютата са 2-3. Но ето тва, което имаш ти. И единственото на български мисля. Това е нищожна част от историята.


Проектът “Монтоук”
Проект “Супермен”


Иив Френсиз Лоргън, M.A.


Интервю с Анди Перо, оцелял след участието си в проект за контрол на съзнанието, насочен към създаването на свръхвойници с пси-способности.

Анди Перо е бил подложен насила на въздействия по програмата за контрол на съзнанието “Проект Монарх” - една програма за контрол над ума, основана на травмата и подобна на онова, което Кати О`Брайън описва в своята автобиография, написана от Марк Филипс, озаглавена "Транс-Формиране на Америка".
Анди Перо твърди, че е бил създаден чрез комбинация от генетична манипулация, базиращ се на травмата от контрол над съзнанието и обучение по метода за умствен контрол на Хосе Силва - това е довело до неговите свръхчовешки постижения и пси-способности. В допълнение към това, г-н Перо утвърждава, че е бил насилствено използван като наемен убиец за извършването на тайни убийства, както и в мисии, свързани с проекта Монтоук, като например за извършване на пътувания във времето.
За пръв път Анди Перо представи пред публика своята история през август 1998 г. като специален гост на Престън Никълс по време на поредица лекции с домакин Боб Юре от Филаделфия, Р.А. Аз бях толкова изумена от разказаното от Анди, че го интервюирах лично, така че неговата история да бъде споделена с читатели на списание “Ънноун” (Unknown). За онези, които не знаят нищо за мен самaтa ще кажа, че съм работилa 10 години по проучването на преживявания на хора, оцелели от различни видове аномални травми, например при ритуално малтретиране и контрол над съзнанието. Поради опита, който имам с отвличане от извънземни, с паранормалното, с окултните и аномални травми, разпознах в Анди човек, като по чудо оцелял от базиращия се на травмата умствен контрол, чиято история не бива да остане скрита.


ЕЛ: Анди, откъде си по произход и кога започна твоето обучение?

АП: Роден съм във Фалон, Невада през ноември, 1969 г. По това време, баща ми беше командир лейтенант в Морската въздушна база на Фалон, Невада. Първите ми преживявания датират от времето, когато бях на две и половина години. На 5-годинки бях - семейството ми живееше в Мюнхен, Германия и си спомням, че посещавах два отделни класа в детската градина - един с немски, който беше във, или близо до военната база “МакГрю Арми Трууп” и друга детска градина - с английски.
Имам проблясъци в паметта за измъчвания още на двегодишна възраст, по време на които бивах подлаган на шокови манипулации с игли, вкарани в ушите и гениталиите ми. Това, което те (контролиращите) правят е, че използват травма, за да отделят ума от тялото и да разделят ума на няколко части, които по-късно могат да бъдат програмирани да правят неща от класа на свръхчовешките постижения. По принцип, те изключват всички нормални мозъчни импулси, емоции и онова, което обикновено е там, а след това ги препрограмират отново. Това се прави с цел да се отстрани страха така, че когато ти програмират нови способности да не реагираш с обичайното и инстинктивно "Не мога, страхувам се...". Програмират те да действаш, а не да мислиш. Основното е, че те третират и програмират ума ти така, сякаш е компютър.

ЕЛ: Кои са хората, които движат секретни програми като “Монарх” и “Монтоук” и къде осъществяват своите дейности?

АП: Това е нашето собствено правителство. Един от моите манипулиращи, който се опита да промие мозъка ми и да ме накара да повярвам, че ми е баща, беше по принцип нацист. Аз му дадох прякора “Адолф”, защото изглеждаше като ариец. След Втората световна война много нацистки учени бяха доведени в САЩ чрез нашата “Интелиджънс Къмюнити”, която преди това работеше във връзка с контрола над съзнанието в концентрационните лагери. Вярвам, че те са останки от нацистката партия, която работи съвместно с различни клонове на американското правителство и военните.
Голяма част от обучението ми и тези сесии, по време на които ме измъчваха, бяха провеждани в университета на Рочестер, Н.Й. Обикновено ме водеха в уединена стая на тавана, или на последния етаж на библиотеката. Голямата библиотека, където проведоха по-голямата част от програмирането ми, беше в Римската Национална Въздушна База в гр. Рим, Н.Й. Използван бях също така и в стола на Монтоук, докато бях в Кемп Ниъроу  Монтоук, Л.Й., както и в стола в Атланта, G.A. във въздушната база Добинс.
Устройството в Монтоук, намиращо се в Кемп Хиъроу, беше активирано отново от Министерството на военоморските сили и функционира до ден днешен.
Има подземни бази, разположени на различни места в страната. Всяка от тях има различни функции и специалност.

ЕЛ: Какво представляваха някои от нещата, които програмистите на съзнанието ви караха да правите?

АП: Спомням си, че майка ми ме записа в курс по контрол на съзнанието по метода на Хосе Силва, с цел постигане на самолечение, релаксация, визуализация, огъване на лъжици със силата на ума и др. подобни. Това е и времето, когато видях двамата военни, които периодично ме посещаваха в детството ми, особено по време на спортни събития. Аз се представях изключително добре в курса по контрол на съзнанието по метода на Силва (и спорта), и то до такава степен, че двамата военни се приближиха до мен и казаха: "Разбрахме, че имаш много специални способности. Някой ден ще работиш за нас." По онова време нe разбрах какво имаха предвид, но впоследствие двамата се появяваха през цялото ми обучение, през всичките години в колежа. Разбира се, аз не осъзнавах това, докато спомените ми не се върнаха. Справях се много добре със спорта и демонстрирах гениални резултати на теста за интелигентност, но когато бях около двайсетте заеквах толкова зле, че всеки мислеше, че съм тъпак и половина - заекването се дължеше на електрошоковата терапия.
Спомням си, че бях подлаган на електрошок много пъти, когато ме поставяха в затворен воден резервоар и ме караха да дишам под водата. В резултат се давих няколко пъти и се възстановявах единствено поради това, че си бях изградил мислено басейн за лекуване. Научих се да изграждам своя собствена умствена лаборатория по метода на Силва - натъпкана със свръхмощен басейн за лечение, който можеше да излекува всяко нараняване. Бях принуждаван да продължавам страданията отвъд всичко, което можете да повярвате, за да постигна свръхчовешки постижения с оглед на силата и способността за оцеляване.

ЕЛ: Разкажи ми нещо повече за различните свръхчовешки способности, които откри, че имаш.

АП: Треньорите ме въвеждаха в транс в който ми казваха, че мога да скоча от стълба с минимална височина. В ума си вярвах, че скачам само от табуретка или ниска стълба. В действителност, постепенно ме караха да скачам от все по-големи височини – стигна се дотам, че успешно скачах ог сгради и дори от самолет без парашут. Когато контролираха съзнанието ми, можех да правя това, което ме инструктираха, докато им вярвах. Можех да направя 200 или повече набирания в перфектна форма, понякога в продължение на около половин час, или докато ми кажеха да спра. Вдигах тежест 545 либри* в колежа и много повече (500-1500 либри), докато бях с контролирано съзнание в тренировъчната лаборатория, недалеч от Рочестер, Н.Й. При скоковете, които правех, беше сякаш падах като котка - спокойно и хладнокръвно, без никакъв страх, фокусиран като лазерен лъч единствено върху приземяването.

ЕЛ: Има ли други като теб, които са имали подобно обучение и преживявания?

АП: Мисля, че има хиляди други деца и хора, които са използвани като мен и много от тях изчезват - мнозина умират по време на процеса на обучение. Тях ги считат за предвидена фира. Онези, които успеят да оцелеят на най-безпощадното програмиране, живеят, за да се превърнат в това, което се нарича Момче от Монтоук. Дънкън Камерън е подобна личност. Като общо, момчетата и младежите ги обучават за куриери, помощници и свръхвойници и дори за психо-убийци. Жените ги използват предимно за секс-агентки - пример за това е историята на Кати О`Брайън.

ЕЛ: В какви видове специални мисии или експерименти свързани с пътуването във времето си спомняте, че сте участвали?

АП: Имаше периоди, в които помня, че съм на малкото летище в Рочестер и ме взема един бомбардировач Ф-16 - отиваме в някакъв югозападен пустинен терен, или такъв за специализирано военно обучение и курсове по преодоляване на препятствия или специални наемни мисии. Помня, че видях и други мъже в черни тениски и панталони поне веднъж. В други случаи, се оказвах на някакъв самолетоносач в морето. След мисията ме откарваха обратно и се връщах в колежа след един-два дни, или дори часове, без дори да си спомням какво се е случило. Всички тези мисии се осъществяваха по времето, когато бях на 15 години до 1988-1992 г. под въздействието на дълбинно хипнотично програмиране**, с изтрити спомени, но впоследствие някои от спомените ми да започнаха да се връщат.
Също така бях обучен да боравя с различни видове оръжия - как да ги зареждам, почиствам, специалните характеристики на всеки модел и стрелба по точни цели, непрекъснато и перфектно - без да мисля - просто действах.

ЕЛ: Разкажи ми повече за твоето участие в проекта Монтоук?

АП: Бях включен в част от проекта Монтоук, наречен “Столът на Монтоук”. По принцип той беше разработен, за да осигурява на човека и духа му нулева отправна точка, и с това да улесни пътуванията във времето. Това, което по принцип прави столът, е да отделя ума от тялото. Мислите и вибрационната енергия на седящият на стола оператор се улавят от подобни на чадър антени, разположени над стола, изпращат се към компютър, обработват се с процесор, след това се усилват няколко стотин пъти, а информацията се изпраща до мрежа от кристали за свободна енергия, подредени в кръг. След това, когато съответните мисли се усилват, т.е. след известно време, в стаята се отваря една дупка - тя е с големина 16-18 фута в диаметър и достатъчно голяма, за да премине дори камион през нея.
В Кемп Хиъроу, Монтоук, мястото е пресечна точка на биоритмите на Земята – това е точка от Земята, откъдето пътуването във времето се осъществява най-лесно - отправна точка е Земята.
Моята част от проекта със стола в Монтоук беше да използват моите умения за фокусирана визуализация – способността ми да мисля за специфични времеви точки от историята, които биваха присвоявани към мен. Столът е свързан към съвременна компютърна система и усилвател на мисли така, че когато бъдат визуализирани дадена мисъл или времеви период, компютърът симулира портал във времето, базиран на тази точка във времето. Правят поредица от времеви портали, докато се натрупа библиотека от времеви периоди и портали.
Освен това, столът се използва и за да усилва изключително фокусирани мисли, за създаването на триизмерни материализации въз основа на мислите на операторите. Престън Никълс написа няколко книги на тема проекта “Монтоук” и в тях описва един случай, при който Дънкън Камерън, докато е бил в стола на Монтоук е създал чудовище.
Една подобна мисия, свързана с пътуване във времето, беше наречена проект “Южен Кръст”. Този проект бше използван за спечелване на Втората Световна Война в полза на съюзниците. Това, което американското правителство направи използвайки пътувания във времето, беше да се върне обратно в периода до 1940 г., за да помогне за спечелване на войната. Ние доставяхме устройства за комуникации, оръжия и технологии, направени от части, съществуващи през 1940 г. Те биваха доставяни в 1940 г. заедно с пълен комплект чертежи, свързани с това как да ги изработят от частите, налични през 1940 г. Аз лично взех участие в няколко от тези доставки - веднъж бях изпратен в Германия, друг път в Англия. Не ми беше позволено да говоря на никого там, освен да оставя поверения ми пакет и бързо да се върна в нашето време. Всичко това се правеше под въздействието на дълбинно хипнотично програмиране така, че аз нямах свободата да проучвам каквото и да е. Доставките ми отнемаха не повече от два часа.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #13 -: Март 19, 2008, 23:05:33 pm »
ЕЛ: В някой от спомените си за преживяното в подземната база, срещали ли сте някой от космоса, или виждали ли сте някакви извънземни?

АП: Доколкото разбирам, Министерството на военоморските сили има споразумение с извънземните Сиви за обмен на технологии срещу човешки жени и деца, с цел провеждането на ужасяващи експерименти за получаване на нови видове. Точно това става сега в подземната база, недалеч от Маями, Флорида. Един от моите най-кошмарни спомени е, че ме придружават по коридора в тази подземна лаборатория и виждам клетки, оградени с мрежа като за пилета, а в тях жени и деца, които пищят за помощ. Виждал съм извънземните Сиви (високи 4 фута с големи черни очи), както и 7 фута високи влечугоподобни същества. Беше ми казано, че имам много деца от експериментите по отглеждане на хибриди, провеждани от извънземните. Освен това съм преживявал и отвличания от Сиви.
В един от случаите, докато бях в подземната база някъде към 1989-90 г. бях представен на някакво влечугоподобно същество. В началото видях един 7-футов човек, с вид на ариец. Той вървеше към мен и забелязах, че неговото изображение излиза от фаза, сякаш нещо се намесва в енергийното му поле. Той направи нещо на едно устройство, поставено на колана му и ми каза: "Добре, ще ти покажа". След това натисна някакво копче и видът му се промени на 7-фута висок гущер, който като че ли тежеше над 400 либри (180 кг).
Бях представен и на група същества, които твърдяха, че са от подгрупа на илюминати. Това беше група от 40-50 мъже, всички 6'2'' високи или повече, бели, на неопределима възраст - средно около 70, но подозирам, че бяха много по-възрастни, като се имат предвид технологиите, до които имат достъп. Те се събират в стая за срещи, която според мен се намира в подземната база “Кемп Хиъроу” в Монтоук. Седяха около голяма маса с формата на футболна топка, направена от дърво. Всеки от столовете с висока облегалка имаше лампа и на всяка седалка имаше екран, подобен на телевизионен, и пулт за управление, който излизаше от самата маса. Имаше и голям екран, разположен в предната част на стаята. Имам основание да смятам, че не всички от групата илюминати са хора и че всъщност са извънземни, които изглеждат като хора.

ЕЛ: Кой или кои групи смяташ, че движат това шоу в САЩ, или дори на Земята? И по какъв начин се вместват извънземните във всичко това?

АП: Много е сложно, но по принцип има 4 основни версии или групи на Новия Световен Ред, всички с леко вариращи планове. Първата група се състои от САЩ и Западна Европа (т.е. Англия, Германия, Франция и САЩ).
Втората група е Източна Европа, слята със Западна Европа и САЩ. Третата група е от страните от Ориента, а четвъртата – от страните от Средния Изток - елементи от Саудитска Арабия и всички пари от добива на нефт. Има също така и групи извън света (извънземни и бъдещите човешки същества от нацистки тип, наричани Зарданийци, както и Влечуги, Сиви и Дракони), които също имат пръст в плановете за Нов Световен Ред. Засега старите, притежаващи пари групи на Европа и Англия, са се групирали с нацистките фракции, евреи и американци, образуващи групата, която винаги е била известна под името илюминати и присъединени тайни общества. Тази голяма международна група контролира медиите, полицейските сили, военните и т.н. Групата илюминати също е част от плана за Нов Световен Ред, който включва членове като Джордж Буш, Принц Чарлз и други восокопоставени хора.
Що се отнася до извънземните, мисля, че повечето извънземни Сиви са или под влиянието на, или в сътрудничество с Влечугите, Драконите и илюминати, въз основа на някои от моите преживявания и спомени, които все още се връщат при мен. Някои групи от Сивите са в конфликт с плановете на Влечуги/Дракони и си вършат своето (програма за създаване на хибрид между човек/Сив), така да се каже. Техните планове имат връзка със силно духовни неща, които са свързани с придобиване на емоционално тяло и на способност за преминаване в по-висши измерения. Те използват хора, за да осъществят това посредством хибриди между хора/извънземни. Хората имат ключа от гледна точка на това, че притежават триизмерна същност, или единството на съществуване - физическо, емоционално и духовно. Други извънземни са изгубили това единство на съществуването (поради изгубването на Божията милост), което не им позволява да се изкачат до по-високи измерения, или да се издигнат до по-високи нива. Таки стигаме до бунта на Луцифер, падналите ангели и различните конфликти между видовете.

ЕЛ: Кога започваха да се възстановяват спомените ти? Как успя, или можеше ли да разбиеш програмирането, което са ти направили?

АП: Някои от първите ми спомени изплуваха на повърхността, докато живеех със съквартирант в Атланта през 1996 г. Отидохме в боулинга и там видях голям знак с формата на човек облечен като носорог, рекламираща "Играйте с топките на Рино".
Това ме отключи и ме накара да си спомня, че "Рино" е името, с което моите нацистки обработващи ме наричат. Съквартирантът ми ме чу да казвам на глас: "Аз съм Рино, наричат ме Рино". Той се развълнува и незабавно ме попита: "Къде чу това?" Имаше сериозно изражение на лицето и продължи да ме разпитва. По неговата реакция установих, че през цялото време е бил един от наетите програмисти и обработващи. Първоначално, задействаната памет, която изплува на повърхността беше проблясък, свързан с мен - обвит с електрически проводници, шокиран и пищящ от болка по време на една от многобройните сесии за причиняване на болка.
След този първи спомен, започнаха да изплуват и другите. Беше сякаш умът ми е бил заприщен като с бент и подсъзнателните спомени започнаха да изтичат. Моите програмисти по умствен контрол нарочно изградиха стена около моите спомени така, че да не си спомня. Когато започнах да си спомням части и откъслеци, си пишех бележки и ги криех. След това си намирах бележките, след като вече бях забравил всичко, защото моят съквартирант прихващаше това, което си спомнях. Затова той непрекъснато ме вкарваше в транс, изтриваше ми спомените и аз забравях това, което току-що си бях спомнил. Но после всичко това се сриваше, защото аз нарочно скривах бележките и се преструвах, че не си познавам съквартиранта. Мислех, че той ми е приятел, а той се оказа просто нает като контрольор и обработващ, за да ме държи в програмата.
Спомням си, че в миналото дори не си помнех сънищата за периода от тези 10 години, но сега нещата се връщат. Работя по пречистването на тялото, за да си прочистя ума, и да си възвърна способностите.

ЕЛ: Как контролират онези хора, които са били и все още са в проектите за контрол на ума?

АП: Основното в тяхната тактика за контролиране на ума е в разделянето (разцепването) му в млада възраст. Това става вследствие на подлагане на травма, мъчения, унижаване на обекта. Процесът при всеки е различен, но по принцип, те влизат в подсъзнанието ти и откриват най-личните части от теб. Случва се следното: човек, притежаваш специални умствени способности, се избира в много млада възраст (Много често те са от семейства на военни или от семействата на потомствени сатанисти, които се занимават с малтретиране при сатанински ритуалиЕЛ). След това ги подлагат на различни нива на терор и ужас, за да започнат да ги отделят от умовете им. Това е процес на прогресивно дисоцииране и разделяне на части на ума и личността.
Те контролират ума чрез различни сложни техники за хипноза и команди, докато създадат идеалния наемен убиец. (Виж Речта на Грийнбаум от Д. С. Хамънд.) Програмират ви да направите нещо, след това ви изтриват паметта. По принцип програмират ума ви като компютър. След като инсталират магическата дума, трябва само да я кажат и сте под техен контрол. Това се случва в ранна възраст, затова е по-лесно да ги контролират, ако са кондиционирани и дисоциирани на няколко личности.
Друг метод за контрол е, че изпращат специални хора в живота ви - обработващи и контролиращи, които ти се представят за приятели, учители, "депрограматори", съквартиранти, любовници и т.н., докато всъщност работят по проекти, свързани с контрол над съзнанието. Някои са спящи обработващи, които до известна степен даже не знаят, че ги използват. Така ти става трудно да повярваш в когото и да било по този въпрос.

ЕЛ: Има ли нещо друго, което можете да кажете във връзка с тези проекти, или като съвет към другите, които са преминали през подобни преживявания - като например как могат да се освободят от неговото влияние?

АП: За онези, които се измъкват от влиянието на програмите за умствен контрол - трябва да имаш силен борчески инстинкт, за да направиш това, което е правилно, независимо от онова, което правят другите. Вашата единствена клетка е онази, която сами сте изградили за себе си. Трябва да се свържете със своя Висш Аз, за да победите злото, което е навсякъде около нас, за да не се подчинявате и да вършите зло единствено поради това, че всеки друг го прави. Запазете своя основен усет за правилно и погрешно.
Всичко произтича от основния конфликт между добро и зло. Свързано е със стремежа на Силите на Мрака, които управляват сега тази планета и се стремят да проникнат с хитрост в Рая или в по-висшите измерения.

- - - - - - - - - -

* 1 либра = 16 унции; 1 унция = 28,3 грама.
** дълбинно хипнотично програмиране – програмиране на дълбоките слоеве на подсъзнанието в състояние на хипноза.


Из "Тайни Проекти"

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: Експериментите Филаделфия и Монтоук
« Отговор #14 -: Март 20, 2008, 18:27:47 pm »
Ако разглеждаш нещата откъм страната на официално налични технологии, няма начин, да. Но още 50-те години американците са получили технологии, които няма да покажат официално, още десетилетия...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27