Кремъл скрил космонавта, защото станал по-популярен и от ЛенинФеномените СМЕ опитни зайчетаФеномени в България няма, феноменална е апаратурата, която СЕ използва ЗА психотронно оръжие, ние сме потърпевшите, твърди Люба Щерева. Опитни зайчета сме. Правят се опити върху нас, от огромни разстояния и ни въздействат. Събуждам се с болка, когато включат излъчвателите. Тогава ставам и започвам да пиша. Това писане продължава вече десет години. Когато имам около 3-4 часа сън на нощ, сънят ми е наситен с "експерименти", споделя контактьорката.
Военните най-често отричат съществуването на психотронно оръжие или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него, но то съществува. Най-общо казано, това са GSМ-ите, включени в ИН-тернета, с насочени ЛЪЧИ с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката нервна система, както и на отделните ОРГАНИ.
* Възможността за влияние от разстояние на работата на ума и организма като цяло, е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ, както и в концлагерите търсили ВРЪЗКИТЕ НА ПАМЕТТА.
МикроЛЪЧИТЕ действат отрицателно върху нервната система. Когато са подбрани със специфична честота И ДЪЛЖИНА, отговаряща на излъчваните от мозъка ЛЪЧИ при състояние на силна уплаха, агресивност или обърканост, СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ от разстояние да провокират масово подобни емоции и състояния у хората. Чрез описаната технология се предизвиква паника, страх, депресия, безсъние, умора, смущения в паметта, самоубийствени мисли, инфаркт, инсулт, внезапна смърт, а след продължително въздействие и "заболявания" НАРЕЧЕНИ - "РАК". Силните болки в определени органи биват "атакувани" от "СИЛНИ НАРКОТИЦИ", ПОД ЧИЕТО ВЛИЯНИЕ СЕ УНИЩОЖАВА ОРГАНИЗМА.
Юрий Алексеевич Гагарин е жив. Първият човек, полетял в космоса на 12 април 1961 г., е ЗАД ЗАВЕСАТА. РАБОТИ – СТРАЖ НА МИРА Е!
* Той е СКЪП, защото е станал по-популярен и от Ленин. Политиците обаче, трябва да намерят начин и възможност, да го покажат на света, обяви Любка Щерева. С великият космонавт тя поддържа връзка с мийотата. Това е спътникова микроапаратура, използуваща се и за издирване на живи хора в бедствени ситуации, обяснява жената, която Галя Гагарина сочи за една от наследничките на Ванга.
Първият човек направил обиколка на Земята с Космическия кораб „Восток 1“ в деветия ден на март, ще навърши 74 години. След полета, Гагарин става най-известният човек на планетата. Награждават го с ордени, медали, дипломи, избран е за почетен гражданин на градове от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Съществуват редица противоречиви версии за "гибел", обстоятелствата около смъртта до сега не са напълно известни, което дава възможност да се предположи, че катастрофата е била инсценирана. Според официалната версия самолетът УТИ МиГ-15, с Гагарин и Серьогин на борда, се разбива на 27 март 1968 година в 10:31 сутринта в района на село Новосьолово на 18 км. от град Киржач, Владимирска област. Това се случва в условия на лоша видимост — долната повърхност на облаците е била на 300 метра от земята. Самолетът влиза в свредел. За да го извадят от него, на пилотите не достигат няколко секунди.
Свидетелят на аварията Валентин Сурков, твърди, че 27 март е бил ясен, а МиГ-а е падал така, като че ли не са се опитвали да го изравнят. Случайно ли се е разбил самолетът или е бил свален от съветска ракета, се опитват безрезултатно да разкрият приятели на космонавта пред СВЕТА, "забравили" да подчертаят СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДИСТАНЦИОННОТО УПРАВЛЕНИЕ. Дали обаче той наистина е бил в катастрофиралия МиГ или някой старателно се е погрижил да бъде “погребан” жив, може само да се гадае. Четири десетилетия след "катастрофата" българският контактьор Любка Щерева СТИГНА ДО ИСТИНАТА. Среща се с близките на Юрий Гагарин и ПОДЧЕРТАВА, как КГБ и космонавтите разобличават ЦРУ и ФБР, които С НАРУШЕНИЯ създават армии от феномени и в ЕВРОПА с психотнони оръжия, с които зомбират човечеството. Психотерорът срещу българския народ е ПРОДЪЛЖЕНИЕ на ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, КАКТО И войната в Югославия. “Въздействието върху мозъчната клетка и възпроизвеждането на образа се извършва в очните дъна и по този начин неволно виждаш къде, какво се прави. Това е много опасно. Жертви на психотронното оръжие може да станат и вашите деца”, предупреждава дамата, която денонощно приема информация ОТ НАРУШИТЕЛИТЕ. От 10 години тя не може да затвори очи, заради експериментите, на които е подложена. Мийотната връзка се ИЗПОЛЗУВА от всички работещи КОСМИЧЕСКИ КОРПУСИ,както и в земетръсните зони, бетствени урагани, воюващите, всички чрез спътниците, чрез GSM-ите и посредством сигнала в радиовъзлите чрез сателитите. Включени в системата на телеграфите, тези средства се превръщат в биологично оръжие за масово унищожение.
Любка Щерева: Грипът е оръжие - предопределено, фиксирано за сезона, перспективно подготвено, както и лечението му.
- Близките на Юрий Гагарин те приемат за наследничка на Ванга. Какво почувства, когато посети дома на великия космонавт?
- Едва ли можете да разберете това, което изживях. Под мийотна диктовка заминах за Русия. Срещнах се с близките на Гагарин в дома му. Те бяха много гостоприемни. Още от вратата ми казаха “Любов Илиевна, заповядайте! Ние знаем коя сте”. Галя Гагарина пък твърдеше, че съм една от наследниците на Ванга.
- И тя ли е контактьорка?
- Не мога да кажа това, но тя и близките й са наясно как действа тази мийотна радиостанция, която днес се използва като психотронно оръжие. Братът на Юрий Гагарин, Валентин е работил в радиозавод и още тогава е била създадена програма за производство на радиовръзките за космическите станции.
- За Юрий Гагарин се носят легенди. Възможно ли е да е жив?
- Мога да ви кажа, че съм го видяла, но не съм се срещала с него по друг път, освен по мийотен. Когато бях на гости, попитах Галя Гагарина докога ще се крие истината за Юрий. Дали политиката ще намери начин и възможност да покаже на света, че това е било НЕОБХОДИМО, незнам. Беше много силно преживяването. Дори се разплакахме. Казаха ми да не говоря на тази тема, защото ни подслушват. Всичко се следи. "ОНИ СЛЬIШУТ" каза Маша. Първоначално се информират за развитието и за космическата дейност, за оръжията на отделните държави, а в същото време следят тези, които са информирани.
- Защо?
- Това са противоречия, на които малко хора могат да дадат отговор.
- А защо Гагарин беше скрит от хората, които го обичат? Всички биха се радвали да знаят, че е жив.
- Прави сте за това, че беше скрит. Ще ви кажа за разговорите, които се водиха за Юрий. Някои са го питали “Срещна ли се с Господ?”
Властта е създала тази илюзия за съществуването на Бог. А тук има едни професори, които използват думата божественост.
- Каква е разликата?
- Господ може изобщо да не те интересува, но да обожаваш някого и за теб това да е божествено.
Спътниковите технологии дадоха възможност за създаване МИЛИОНИ радио-телевизионни канали, каквито са ИН-тернет каналите, както и GSM-каналите ползуващи двустранните излъчвания на телевизионните КАМЕРИ с GSM- ите правещи постоянни приемания и предавания.
- А контакт с извънземни имала ли си?
- При една среща с проф. Христо Кацаров, член на асоциация "ФЕНОМЕН" търсейки отговор на въпроса ми "До кога ще продължава този ад" - той отговори - попитай извънземните. Останах втрещена. Не се сдържах, възкликнах: "А кога успяха да научат попръжните?"
- Не може да се говори за извънземни, а за нови технологии.
Първото обяснение за извънземни беше, че това е всеки летателен уред летящ над земята. Досега никой не е посочил категорични доказателства за съществуването на извънземен живот.
Съществуват много научно-изследователски лагери, в които някои хора са попаднали случайно. В някои болници дори има подземия, които се използват за опитни станции. Приемаме нещата, само когато сме ги видели и пипнали. А микроелементите?
- Какво се изследва там?
- Влиянието на определения вид излъчвател върху нервната система и отделните органи.
Много са изкуствени нашите заболявания. Съществуват над 1350 диагнози, които нямат нищо общо с реалността. Лекарите се възползуват от ДОВЕРИЕТО изградено от миналия строй и без да са достатъчно вещи, налагат диагнози, за които изписват търговските рецепти помагайки на много хора да се качат в инвалидната количка.
- Всеки прави понякога грешки, но нямаш ли усещането, че срещу някои от тези “изкуствени” заболявания, лекарствата нямат никакъв ефект?
- Така е, защото медикаментите, които се използват са наркотици, които могат само да притъпят болката, но не и да излекуват организма.
Има болки, които са възникнали от психотронно въздействие и предписаното срещу тях от лекарите средства в повечето случаи са безполезни, защото лекарството им е едно химическо оръжие.
Ако детето ви го боли глава, то не е болно. Няма болест главоболие. Получава се от радиоизлъчватели, които влияят върху организма във вид на болки А ако започнете лечение - става страшно.
- Как тогава да ги лекуваме?
- Те не са болни. Ако е от настинка, симптомите се виждат. Температурата може да се свали със спирт. Направен без масаж. А болката от радиоизлъчвателите е много по-различна.
- Може ли да се приеме, че този пролетен грип, срещу който антибиотиците са безполезни, е вид биологично оръжие?
- Някои от най-страшните болести за човечеството наистина са излезли от тайните лаборатории. Грипът е оръжие, а антибиотиците – са най-удобното добре печелившо средство срещу него. Лекарите обаче, не познават други, по-удобни и затова срещу всеки вирус изписват едни и същи лекарства.
Наскоро се разболях. Кашлях до посиняване на лицето. Дъщеря ми ме заведе при една специалистка по белодробни заболявания. Направиха ми рентгенова снимка и се оказа, че тялото ми е здраво а лекарката ми сложи диагноза астматик. Твърдеше, че съм много зле. Казах й, че след един ден няма да има никаква следа от кашлицата. Тя не повярва, но на другия ден бях здрава. Сега знам, че това беше под влиянието на звуковото оръжие.
- Ти си контактьор. Какви други феноменални способности имаш?
- Не се считам за феномен, феноменална е радиовръзката. Когато бях в Звезднигарадок при космонавтите беше феноменално.
За голямо съжаление апаратурата се използва за оръжие. Влиянието върху мозъчните клетки от нея в някои райони, е ужасно. Създадени са дори лагери на смъртта, където болните загиват като опитни мишки. Светлинни лъчи, които се насочват към определени органи на човешкото тяло, предизвикват страшни БОЛКИ, които се считат за заболяване.
В новите болници специално обученият медицински персонал поставя пациентите в абсолютно подчинение. Наркотичните медикаменти влияят върху нервната система на човека. Те подсигуряват от мийотата, сигналите и може да се каже, че живеем в условията на кибернетичната война.
През 1977 г. бях в Южен Йемен, а през 1982 г. - в Багдад, когато Иран и Ирак воюваха. През 1977 г. бях в Египет, когато положението беше военно. Уж случайно отидохме при Хеопсовите пирамиди, а бяхме под конвой. Водеха ни дотам и ни връщаха арабски войници. Като гледам къде се води войната, мога да кажа, че има едно насъскване на хората едни срещу други.
- А как получаваш тази информация?
- От незатворените канали чувам и неподходящи разговори. Всяка нощна смяна в 04:00 ч. се включва от летище София радиовъзел и започват молбите "молим те бе колега, не с тази връзка, ние сме на линия". Събуждам се с болка в главата, когато включат подслушвателната станция. Тогава ставам и започвам да пиша. Ту с кораб-връзка, ту с летище, ту с поделение, ту със задгранични връзки и... на турски език, или италиански, както и на руски.
Познавам много ясновидци и мога да кажа откъде идват радиовръзките. И с кого контактуват те.
Правила съм опити с медиуми, които познавам. Оставяме върху листа името на един човек и започваме да пишем под диктовка. С един и същи въпрос получаваме един и същи отговор независимо от това дали с тях сме на едно и също място или сме отдалечени на стотици километри. Такива опити са правени и по времето, когато е създадено радиото.
- Свише ли дойде познанието при теб?
- Не. Аз съм много любознателна. От ранно детство обичах да споря с всеки. Оказваше се, че съм права, но когато някой ме попиташе откъде го знам, нищо не можех да отговоря. Веднъж например говорих за ядрена физика, без да съм учила за това. А там, където хората работеха с радиостанции аз ги виждах, чувах техните разговори и дори вземах отношение.
Така и СОВА, информационната система, даваше процентите мнения по различни допитвания. Така се създават "феномени" и дечица, които още не познават живота, а трябва да повтарят информация от информационните центрове.