Автор Тема: Кой и кога стъпи на Луната?  (Прочетена 61173 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Кой и кога стъпи на Луната?
« -: Септември 28, 2005, 00:56:53 am »
Дано не ми се разсърдят от СВРЪХестественото, но имат интересни, заслужаващи внимание теми.
http://www.supernatural-bg.hit.bg/KoistypinaLunata.htm

Разсекретено
КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?


Обитаема ли е Луната? Ако да, кога се е случило това и кой го е направил? Стъпвал ли е изобщо някой на нея, въпреки че видяхме по телевизията как горе космонавтите направиха малка крачка, която трябваше да се превърне в огромна стъпка за човечеството. Странно е, но въпреки доказателствата на тези, които вярват в това - скептиците са не по-малко подготвени по въпроса. Аргументите им за грандиозната измама, показала ни разходката по романтичното светило също са впечатляващи. Изглежда, че цялата ни история е замъглена от бели петна, запълвани със събития, които често са напълно измислени. Разните версии ни хвърлят ту към пълно безверие, ту към вяра, докато накрая се изморим и станем апатични, нещо, което вече се случи с НЛО.
Има и различни апетити към признаването на първенството при стъпването на Луната. Ако допуснем, че тя все пак е била посещавана прочетете и следващата хипотеза за това кой всъщност е бил на Луната преди американците.
На конференцията в Потсдам през август 1945 г. държавните глави на победителите във Втората Световна война - СССР, САЩ и Англия обсъждат разделянето на Германия. Сталин предлага разглеждането и на проблема за подялбата на Луната и подписването на документ за приоритета на СССР. Присъстващите не могат да повярват на онова, което чуват. Американският историк и военен преводач на Хари Труман Робърт Майлин си спомня: “Труман помисли, че неправилно съм превел думите на Сталин и попита: “Извинете, господин Сталин, вие, разбира се имате предвид разделянето на Германия?
- Не, господин Труман, имам предвид именно Луната. За Германия ние вече се разбрахме. Искам да разберете, че СССР има достатъчни технически възможности, за да докаже по-най-сериозен начин нашия приоритет”.

Аналитиците на американския президент тогава решили, че Сталин се е побъркал, което е отчасти потвърдено от разузнаването им. Но документът за “Приоритет на Съветския съюз при усвояването на Луната” е подписан.
Вече почти никой не се съмнява, че след обявения си полет до Луната американците пробутаха на света фалшиви снимки. Те са примитивно монтирани и за това вече се писа многократно. Нийл Армстронг, първият американски космонавт, стъпил горе, призна в последното си интервю: “…Луната е обитаема, при това обитаема отдавна… Лунните космически изследвания се водят само за отвличане на вниманието. Корабите летят към нея не за да картографират обратната й страна, да задействат луноход или да вземат проби от грунта. На Луната има много военни бази, при това не на извънземни и не американски”.
Слез излизането на скандалното интервю Нийл Армстронг е затворен в лудница, там е и до днес. Съдбата на другите американски космонавти, кацали на Луната е нелепа - почти всички загинаха при странни обстоятелства.
В излезлите си на Запад мемоари академик Фьодоров, участник в полярната експедиция на Папанин пише: “Имаше слухове, че в края на 30-те години при абсолютно секретност, Сталин е реализирал грандиозен космически проект. Говореше се, че по проекти на Циолковски е построено съоръжение за изстрелване на космически кораби”. Отпечатват се и разкази на хора, които твърдят, че техни близки са работили на Луната. В Комисията по аномални явления пристигат свидетелства на роднини, чули признанията на хора от семейството си пак за същото. Летецът-изпитател С. Анохин също преди смъртта си свидетелства, че още в 40-те години е пилотирал ракета.
Знае се, че тогава около Киев спешно е създаден суперсекретният проект “Киев-17”. На мястото на печално известната атомна централа в Чернобил за три месеца е построено военно градче, летище с няколко писти, осем завода, огромни хангари. Строителството е завършено през юни 1941 г., когато избухва Втората Световна война и от съображения за сигурност целият комплекс е взривен. Но остават действащи космическите централи в дълбокия Сибир и в Казахстан.

Валентин Рангелов


Ново двайсе....  ???
Кой, в края на краищата е бил първи?
« Последна редакция: Ноември 02, 2007, 01:17:57 am от H. »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #1 -: Септември 28, 2005, 01:16:49 am »
Аз смятах да отварям тема за Луната и кой е стъпил там първи и как, защото има противоречива информация...
Склонен съм да вярвам, че това са нацистите още през 40-те години, чрез обществата "Врил" и "Аненербе", които чрез Грейовете предават телепатично схемите на "Врил"-машините (не случайно се казва така), а по-късно те се осъвършенстват в "Хаунебу" 2 и 3. А после и в "Андромеда". В началото на диска на Стаменов се обяснява добре.
Това за руснаците за пръв път го чувам. Не знам дали е възможно... Все си мисля, че има други преди тях там...
Наскоро пък подочух (от филма на Текс Марс за Илюминатите и Луната), че самият Армстронг е 33-ти ранг посветен и всичко е игра, а истината е отново под 9 планини... Но със сигурност долната картинка е вярна :P

Eon

 • Гост
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #2 -: Септември 28, 2005, 17:10:54 pm »
хехе
то е ясно, че хамериканците не са първи....
виж вече дали са били германци или руснаци те тва е друг въпрос...
аз залагам на извънземните... те са били преди всички...  ;)

според мен хамериканците са кацнали няма спор, но снимките им са фалшиви...
или пък не са фалшиви, но са ни пробутали безобидните снимки....на които няма нищо интересно....

мама им....

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #3 -: Септември 28, 2005, 17:51:50 pm »
Определено не хората са първи там.
За мен е много вероятно първи да са германците. А русите, като са пленили некои неща от тях, са си помислили, поне в началото, че са хванали Господ за ...... ;)
Авно, че на по-високите нива работят заедно.
-----
Хм... изплува ми един спомен от преди доста години, повече от десеттина.
Един познат, овладял преди мен астралните пътувания, ми разказа кошмарна ситуция. Ако искате я вземете за .... каквото искате.
При едно от пътуванията, се шматкал из любимите му тогава САЩ. Натресъл се на една огромна красива сграда, по-точно в асансьора и който пътувал надолу. Не помня описанието му за долните нива, но се измел бързо-бързо отново в асансьора, който потеглил нагоре. Но не се спрял на кота 0, а продължил още по-високо. На горните етажи го видели от персонала, но преди да реагират асансьора се отправил още по-високо. Когато спрял, приятеля ми се измъкнал крадешком и се озовал на върха на някаква метална конструкция (скеле) посред осеяна с кратери повърхност. "Приличаше на Луната" ми каза той. Любопитко по природа, той отишъл до ръба на големия кратер, до който била констрекцията-скеле. На отсрещната страна видял некакви машини, подобни на бъгита, които просто се катерили по почти отвесен участък от кратера и вече по равна повърхност се насочвали към него. Изтръпнал от ужас си помислил "Ами сега на къде?" В този момент до него спрял човек с лек скафандър яхнал нещо като двуместин мотор. По късно го оприличихме на спидерите от "Междузвездни воини", защото не се докосвал до повърхноста. Оня му викнал (за да го чуе май е имало отмосфера?) "Скачай, че след малко ще са тук!". И отпрашили. Но на къде? Не помни.... Но си записал всичко.
След време направихме асоциация за сградата с асансьора. Висока в голям град. И когато срутиха "кулите", си рекохме "Дали???".
Но след време той, или се отказа от тези опитности или беше хванат и контролиран. Вече не може да излиза от тялото си.
----
Не знам колко е реално това. Може и да е от развинтена фантазия. Дали и други са имали подобни преживявания?
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #4 -: Септември 29, 2005, 00:01:53 am »
Много интересно! А ти преди време ми каза нещо, което ме смути. Каза, че WTC, било едно от местата, което ползвали за пътуване през времето, чрез тайм гейт. Къде го чете това, никъде не съм го срещал.

А за американците ми се върти такава мисъл - отиват на луната, видяло им се много сиво, космонавтите се шашнали (уж). Правят некадърен филм, който знаят, че ще бъде обявен като фалшив, поради умишлено некадърната направа. Обществото пламва и обявява, че не сме стъпили на Луната. Така въпреки "срама", прикриват главното - че Луната е населена от време оно...

Какво мислите?

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #5 -: Септември 29, 2005, 00:33:39 am »
Ами точно чрез този мой приятел. И малко размисли. Истината никога не е на едно и също място.
Той е попаднал в низходящ, а после във възходящ поток или поле-тунел, което мозъка му е сравнил с нещо близко и познато - асансьор. А за този тунел е необходима съответна структура - станции в различните точки (скелето). Че това е много вероятно ме навежда и инфото от NASA за прекратяване мисиите на совалките, и замяната им с нова система която ще глътне $104 млрд. Комбинация от Аполо на стероиди и совалка.
Ако намериш инфо, дали често са се случвали масови проблеми с електрониката в, и около WTC, то ще сме на път да докажем това.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #6 -: Септември 29, 2005, 00:56:41 am »


А за американците ми се върти такава мисъл - отиват на луната, видяло им се много сиво, космонавтите се шашнали (уж). Правят некадърен филм, който знаят, че ще бъде обявен като фалшив, поради умишлено некадърната направа. Обществото пламва и обявява, че не сме стъпили на Луната. Така въпреки "срама", прикриват главното - че Луната е населена от време оно...

Какво мислите?

Тва е 100% мойто мнение за нещата. Всички тези филми дали сме стъпили на Луната са за заблуда на хората да си мислят дали изобщо сме стъпвали а не какво има там. Тва че филма е фалшив е не защото не можем да отиден до Луната а защото не искат да покажат какво има там.

По отношение на астралните преживявания за Луната не мога да се сетя но определено веднъж бях в няква секретна  база и целия персонал ме гонише, а след като успях да се измъкна се включи полицията Само че имаха кофтия късмет че като стана напечено се усетих че съм в астрала и голяма част го отнесаха ... след което доволен се събудих

Атила

 • Гост
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2005, 19:40:21 pm »
гледах преди много години интервю с вторият ни космонавт (Александров се казва ако не се лъжа) и там го питаха следното:

- Вярвате или в съществуването на извънземен разум?
и той отговори
- О, не вярвам, а знам че има.

... каде бяхме преди 30г. в космонавтиката каде сме сега - просешка тояга за насъщният.

Поздрави и да се надяваме че някой ден и ние ще кацнем на луната

Атила, бич божи

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #8 -: Август 30, 2007, 10:33:03 am »
Откакто се помня си е загадка дали бяха щатите на луната, за армстронг бях чувал,че го обявили за луд,но не знаех че го държат цял живот вътре, и в щатите и в Русия има подземни военни градове,това го знам от човек работил там по времето на елцин

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 570
  • Сериалът Heroes
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #9 -: Август 30, 2007, 22:55:45 pm »
Че има нещо/някой на луната - има. Но както каза Хорус не се опитват да отречат, че има нещо, а ни карат да мислим в друга насока.

За астралната реалност ми е интересно Alien можеш ли да ми кажеш туй-онуй. Аз като фен на фантастиката винаги съм се кефил на такива изпълнения( пък и вярвам в излизането на духа от тялото и такива подобни), но още прохождам в конспирациите и различните явления.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re: КОЙ И КОГА СТЪПИ НА ЛУНАТА?
« Отговор #10 -: Ноември 09, 2007, 10:40:03 am »
;)
« Последна редакция: Септември 17, 2008, 11:21:40 am от Peacekeeper »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Кой и кога стъпи на Луната?
« Отговор #11 -: Септември 19, 2008, 22:28:30 pm »
http://nepoznannoe.org/HTM/Luna2.htm  -

Били ли са американците на Луната.

http://nepoznannoe.org/HTM/Luna.htm -

Чуждите са вече на Луната.

http://nepoznannoe.org/HTM/Luna3.htm -

Колонизация на Луната.

http://nepoznannoe.org/HTM/luna13and14.htm -

13 и 14 не се върнаха от Луната.


Неактивен Disinfo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 114
 • Дисинформатор
Относно: Кой и кога стъпи на Луната?
« Отговор #12 -: Септември 25, 2008, 11:46:13 am »
Обратно на това,в което мнозина вярват, сцените не са заснети в пустиня, Холивудско студио или Район 51. Има някои странни снимки, направени в Район 51 и няколко от Аполо 17, които са направени в някоя отдалечена пустиня, но по-голямата част от снимки и видео са разиграни в Изследователския център Лангли, Хемптън, Вирджиниа. Учените от НАСА са знаели още в началото на 60те, че мисия до луната с човек в рамките на 8 години е невъзможна. И план да изфалшифицират кацанията на луната е бил вкаран в действие. Фалшивите снимки на наса са направени на различни места като KSC, JSC, LRC, и разбира се странните от пустинните местности.Също бих искал да кажа за онези, които вярват че мисиите Аполо са били истински, че изкуството да се манипулират снимки и филм е толкова старо, колкото и самата фотография.През 1930 година, филмът „Кинг Конг” показва как огромна горила се катери нагоре по Емпайър Стейт билдинг. Това, че е на лента означава ли че трябва да го смятаме за истина ?Не, разбира се че не,но точно това твърдят онези, които вярват в мисиите Аполо.

Лангли е тайното изследователско съоръжение на НАСА, всички файлове свързани с мисиите Аполо се държат там, заедно с други артефакти, включително изгорялата Аполо капсула, която уби Грисъм, Чафе и Уайт. Те имат съоръженията да пресъздадат всичко: Фалшиви фонове,симулиране на престой в орбира и т.н. Първото парче доказателство е огромния 76 метров кран показан на снимката. Забележете изкуствената лунна повърхност под него

Този кран целенасочено е бил построен през 63/64 г. за да изпълни кацането на луната възможно най-реалистично. Използван е за да спуска ЛМ-а(Лунния Модул) и астронавтите.Позволявал движението им във всички посоко, т.е. нагоре и надолу, ляво и дясно, напред и назад. Пробните опити били много добри и с НАСА напълно съзнаващи точно колко невъзможна е била такава мисия, са избрали да ги използват за създаването на фалшивите кацания на луната.

Неактивен 3 in 1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Относно: Кой и кога стъпи на Луната?
« Отговор #13 -: Септември 25, 2008, 19:13:55 pm »
Всяка сянка на Луната е минус 180 градуса, а всяка осветеност е плюс 180. Няма филмова лента, която да издържи тези разлики. При много по-малки разлики филмовата лента прави прекрасен конденз. От 30 на 10 градуса вече е кондензирала.
Спрете Земята, искам да сляза!

Неактивен alfaom

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Относно: Кой и кога стъпи на Луната?
« Отговор #14 -: Януари 28, 2009, 16:31:28 pm »
Във вселената няма стационарно тяло освен системите.Стационарно може да бъде единствено Космическа станция.Планетите нямат никъде във Вселената естествен сателит.Когато е живял Исус Христос /Ристо/,нямало е Луна.Оста на Земята е била в друга позиция.
Никой не е стъпвал на Луната.Там се намират други които ни облъчват редовно за да променят строежа на кръвта ни.Така те ще бъдат прикрити тук на Земята.Радиестезистите могат да кажат същото.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27