Free your body and soul
Unfold your powerful wings
Climb up the highest mountains
Kick your feet up in the air
You may now live forever
Or return to this earth
Unless you feel good where you are
На мен подобно нещо вече ми е идвало на ума(преди да прочета това тук), дори бях написал едно такова стихотворение:
Така обичаше ги той жените,
игриви да са им очите,
огнени сърца да имат те в гърдите.
Бойна трябва да е тя -
и е най добрата на света.
Черни или руси къдри, лъскава косата,
а и бели зъби, алена устата,
шарени да са очите лукави,
лукави - да, може сини, зелени, кафяви,
и хубав задължително да е носът -
може би е най-добрата на светът.
Е, нали е с хубава душа и плът?
?
С. И.
За съжаление, илюминати са една крачка пред мен, защото просто са по-стара в десетки пъти институция. Но, така де, аз не съм им вземал идеите, просто стигнах до същото нещо по друг път.
А сега по темата: Програмирането на съзнанието се използва най широко именно в модата и шоу бизнеса, защото по този начин идеите на мафията на "посветените" достигат до по-широка публика. Щом те контролират и програмират "каналите за информация", "връзката" към хората (артистите), какво им пречи да манипулират и информацията. Щом веднъж са обработили "идолите" (които са поставили), последните ще могат да продължат "делото" със същите методи върху народа и ефектът ще е стопроцентов. На принципа на римско-юдейската максима "разделяй и владей" (с на пръв поглед различни лица и също така противоречива информация) хората ще станат слаби и така лесни за управляване (както и обърканите и разкъсани, противоречиви съзнания на жертвите на програмирането).