Накратко през май месец 1997ма година се случи следният крайно неприятен инцидент:
По време на слушане на американската дет-метъл група Morbid Angel - албумът Covenant(1993) се чу изръмжаване източната стена на стаята ми. Не беше халюцинация защото след 5 месеца през октомври викнах приятел-екстрасенс. Непосредствено след сеансът му отново се чу същото изръмжаване и този път го чухме трима човека. Трима човека не могат да получат идентична халюцинация в един и същи момент.
За да разбера какво е било това нещо в стаята ми което възпроизвело този зловещ звук трябва логически да проследя точно какво го е провокирало?
1.На обложката на дискът има нарисувана сцена на колизеума в Древния рим където християни са разпънати на кръстове.
2.Текстовете конкретно на този албум са на английски, но има и древни заклинания вероятно на шумерски език, а последната песен е богохулна.
3.На обложката на дискът има модифицирана пентаграма.
4.На обложката на дискът и на самия диск има изобразена сцена как хората посрещат доброволно Сатаната.
5.Самият звук на албума(саундът) притежава магическо звучене. При слушане на албума на заспиване това съвсем ясно се усеща от подсъзнанието ми.
Следователно:
има определена вероятност да се счита, че въпросните изръмжавания са свързани или са следствие на древна свръхестествена сила съществувала още от римско време. Времето от преди Христос от най-сатанинските времена....