Аз го разбирам по друг начин.Моята воля може да е да стана тотомилионер, но Бог да знае,че ако стана тотомилионер,ще стана лоша,ще се разболея,ще загубя нещо което е по важно за мен.Аз не знам какво ще стане утре ,а той знае.В този случай неговата воля е изпълнена с любов и съвършенна в творението.Например, всяка наша постъпка,ситуация,черта от характера,събитие,хора с който живеем и сме срещнали и тн,са съвършенни,те са ни довели тук където сме,научили сме някакви уроци,изживяли сме живота според божия план.В този смисъл грешката не съществува, ние не можем да сбъркаме,но това няма нищо общо с нашата воля.Нашата воля е продиктувана от ограничени знания и човешко его,ние не виждаме а той да.Обикновено най големите ни грешки са довели до най големите ну успехи и най напред в развитието ни,тогава когато сме правили "грешката" ние сме страдали,но именно тя ни е довела до сегашното състояние.Ако някой тогава ние е питал ти искаш ли да прекараш 5 месеца в мъка,депресия и болка,ние ще отговорим категорично - Не.Но Бог знае по добре от нас и ни поднася това изпитание защото знае че ще спечелим повече от колкото ще загубим.За това говоря в тази тема,за тази Негова воля и как се разпознава от нашата. Например искам да си сменя работата, ако реша да не използвам волята си,би трябвало да получа ясен сигнал,да ми се предложи възможност и тн,не сама да предприема действието.Но все пак вътрешния ми стремеж може да е продиктуван именно от Неговата воля,по какво да различа това моята воля ли е или Неговата?