За да разбереш и да си сигурен дали е истина трябва да отидеш при тях и да наблюдаваш как си снимат сериите. Иначе съмнение винаги ще има.
Май този месец има маратон на сериала, всяка неделя мисля,че почват към 14ч. до 23.00.А stoicho85 нямам акаунт в замундата и не мога да видя дали е същият.Вчера на една от серията,бяха поканили някаква кеч звезда с тях по време на снимките,иначе като цяло не ми хареса много епизода,с изключение на стойките дето ги прави този,скачаше,като опарен
.Лошото е че не можах да гледам всички епизоди,само от части хващах по малко.На едната от серийте имаха водещ,който им задаваше разни въпроси и единият беше да направят класация на най интересните случай досега и на които не са могли да намерят обяснение.Този които бях гледал преди и най ме впечатли го бяха класирали на 2 място.Ставаше въпрос за някакъв фар в Щатите,от тези които насочват корабите.Случаят е за странни шумове,които се чували във него,появявали се сенки и такива работи.За шумовете намериха логично обяснение,но това което бяха заснели камерите ме озадачи,доста,и ако наистина е вярно просто не знам какво да си мисля.В средата на основата на фара бяха сложили камера,която снима нагоре,а до върха се стига с вити метални стълби.По време на разследването докато се качваха нагоре двамата водещи няколко пъти се питаха видя ли това,чу ли онова,и накрая на серията показаха какво е заснела камерата,на перилата на стълбите се появяваха някакви сенки,едната много приличаше на малко момиче и също така се чуваха и разни гласове.Извинявам се за дългият пост.Това е общо взето.
P.S. За този става въпрос
http://www.axnscifi-bg.com/shows/lovtsi-na-dukhove