Автор Тема: Моргелон в памука?  (Прочетена 19528 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен grzzz

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Моргелон в памука?
« -: Февруари 12, 2012, 15:54:04 pm »
Видях, че темата за моргелозата е засегната бегло в 1-2 други теми (например, тук: http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=1996.20;wap2) , но след всичко, което прочетох за нея в наши и чужди сайтове си мисля, че си заслужава специална тема. Не съм лекар или микробиолог, но пак на базата на прочетеното инфо, не ми прилича особено на психично заболяване. Как може 2-годишно дете да бъде параноик? Болестта вече е и в България („паразитоложката д-р Ина Бучкова...вече е регистрирала десетки подобни случаи у нас”, http://www.razkritia.com/106407/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0/).

Но ако отидете при личния си лекар с обриви и влакна като тези на снимките, най-вероятно ще ви насочат към някой психиатър и ще ви натъпчат с антидепресанти. Официалната медицина (дерматолозите) у нас няма да ви предложи адекватно лечение. А и в гугъл няма да откриете нищо на български за това как да се лекувате. В Америка засегнатите имат същите затруднения да убедят лекарите, че не са психичноболни, затова група съчувстващи, интелигентни и препатили заинтересовани без медицинско образование предлагат метод за облекчаване на страданията от болестта, който са изложили на сайта си и за който твърдят, че върши работа: http://www.lymephotos.com/.
По-долу ще постна мой превод на откъси от публикации в англоезичния интернет, с гледни точки и предположения, които не открих в българския. А в рускоезичните сайтове попаднах на съобщения, че хората в Украина се заразявали чрез закупени дрехи втора употреба, пристигнали от Западна Европа...гадните паразити били доста устойчиви на термична обработка и перилни препарати...


http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90052

„Това е инфото, което събрах относно Моргелоновите червеи...те могат да бъдат убити с таблетки чиста сол (не готварска сол) и витамин С...
Съобщава се, че Лаймската болест е често срещана при хора, развили Моргелоновата.
Внимание: памукът разпространява Моргелонови червеи!
Мнозина са запознати с така наречената „болест на фибрите” или Моргелонова болест. Вярвам обаче, че тя е нещо специално, нещо по-голямо от сбора на съставните си части. В търсене на отговори, изследвайки и наблюдавайки, бях воден неотклонно в посока, за която в началото на проучването си дори и не бях подозирал.
Самият аз в продължение на 3 години бавно губех битката срещу пораженията от болестта. Междувременно интензивно я изучавах. Преди няколко месеца поех в нова и тревожна посока.
Ако цялата истина излезе наяве, резултатът ще бъде значителна политическа, социална и икономическа дестабилизация. И така да е. Произходът на тази чума остава загадка. Причинителите се очертават като повече от един. Но както е при всички подобни случаи, веднъж отворена, вратата води до стая с много други врати, за които нямаме ключ.
Заключенията ми са подкрепени от множество медицински примери и доказателства. Това са наблюдения, които лесно може да извърши и читателят на тези редове.
Допускам, че съм открил само един от векторите на създанието. Този вектор сам по себе си обаче е способен да инфектира почти всяко човешко същество на планетата в рамките само на едно десетилетие.
Изглежда, съществуват и много други вектори.
Надявам се, че някой ден моето откритие ще помогне за откриването на „защо”-то на това проклятие, засега отваряме само вратата с надпис „КАК”.

Едно зло е на свобода. То е творение на най-мрачния ред и е паметник на човешката глупост. Сега то е тук, сред нас. Докато пиша тези думи и докато вие ги четете, това черно зло шества. Неканено, невидимо и вездесъщо. И в този момент то ни ограбва. Краде жизнените сили и флуиди от нашите тела, като ни дава в замяна единствено отчаяние, депресия, хронична умора и разбита имунна система.
Добре дошли в света на Фибърната Болест.
Някои я знаят като Моргелонова, но тя не е класическата Моргелонова болест от други времена и пространства. Това е ново, по-ужасно проклятие. Не бъдете така лековерни, че да си мислите, че това не ви касае. Вие и близките ви сте в опасност дори в този момент. Защото...Това е прословутият червей в ябълката, но в случая – още по-коварен.
Представям ви червея в памука.

Сега идва гадната част.
Памукът е наш спътник от люлката до гроба. Той е вездесъщ в живота на почти всеки човек на планетата. Няма къде да се скриеш от памука. Инфектирането на световните запаси от памук с паразитен симбиотичен червей/патоген би осигурило векторна матрица с невиждана ефикасност и невидимост.
Плътоядният червей се разпространява навсякъде – от клечките за уши (б. Пр.: авторът споменава известната в САЩ марка клечки за уши Q-tips) до фланелките. Той е сложен организъм, който често работи в съюз с различни патогени като Лаймската болест. Той е опортюнистичен и често използва защитните механизми на тялото срещу самото него.
Той е шейп-шифтър, променя формата си и имитира телесните секреции и кожата. Може да маскира подписа си по начини, объркващи и най-умелите лаборанти. Функционира на различни нива, както и в различни посредници. И идва онзи стадий, на който въпросният организъм (веднъж укрепил се надеждно в своята жертва) става просто нагъл в своята арогантност.
Плътоядният организъм използва слузната защитна система на самото тяло, за да се капсулира и да спечели контролиращ карт бланш.Тази негова функция преследва редица допълнителни цели, включително вторично външно векторизиране. На повече от един стадий от метаморфозата му, той присъства не само в обонятелната, слуховата и храносмилателната системи, но и в кръвта.
Няколко от стадиите му се манифестират чрез произвеждането на „фибри”. Споменатите съществуват в един куп разновидности. Големите, подобни на „косъм” фибри (предимно черни или тъмнокафяви на цвят) са продукт, произведен от нещо по-малко, което „избива” и нанася поражения от позиция вътре в човешкото тяло. Тези големи фибри често нападат нормалния космен фоликул и понякога могат да бъдат забелязани редом с обикновените косми. Могат да изникнат на мястото на нормалния косъм, след като са го унищожили.
Невероятната скорост, с която израстват тези „космоподобни” фибри е истинско чудо. Оказва се обаче, че ако сме бдителни и ги забележим и отстраним, в крайна сметка можем да постигнем зарастване на лезията или раната. В противен случай възстановителният процес ще бъде блокиран и раната ще остане отворена с месеци.
По-малките червени, сини, зелени и лилави фибри също се срещат навсякъде. Освен в телесните секреции, съм ги отлепвал и изкарвал навън като вълма или паяжини. Лесно се забелязват със силна бижутерска лупа.
Миниатюрната „космоподобна” „змия”, „памучният червей” се среща по-рядко. Среща се както в тялото, така и в своя вектор, памука.
Невероятната скорост, с която израстват тези „космоподобни” фибри е истинско чудо. Оказва се обаче, че ако сме бдителни и ги забележим и отстраним, в крайна сметка можем да постигнем зарастване на лезията или раната. В противен случай възстановителният процес ще бъде блокиран и раната ще остане отворена с месеци.
По-малките червени, сини, зелени и лилави фибри също се срещат навсякъде. Освен в телесните секреции, съм ги отлепвал и изкарвал навън като вълма или паяжини. Лесно се забелязват със силна бижутерска лупа.
Миниатюрната „космоподобна” „змия”, „памучният червей” се среща по-рядко. Среща се както в тялото, така и в своя вектор, памука.
Ако ви притесняват движенията им във въздуха, захлупете ги с буркан.
Не всеки памук е инфектиран, но голяма част е. Измежду последните 5 купени от мен кутии клечки за уши Q-tips 4 бяха пълни с тези паразити. На някои клечки открих по 3 или 4 паразита.
Смятам, че още един от векторите на паразитите са памучните чорапи и бельо, които не са били достатъчно качествено стерилизирани при производствения процес.
А какво можем да наречем „достатъчна стерилизация”? Тези организми са достатъчно устойчиви както на високи, така и на ниски температури. Малко са домакинските препарати, които им въздействат. Виждал съм ги да плуват в алкохол. Обикновено ги ликвидирам или с лакочистител, или с амоняк. Дори тогава те продължават да функционират за кратко след потапянето им в ацетона. Хич не са лесни!
Което е интересно, те могат да плуват в петрол, но явно реагират бурно и негативно на силни солни концентрати. Потта е постоянен стимул за активизацията им. Всяка физическа активност изкарва много от тях, както и твърдите черни „шушулки”, на повърхността на кожата. Не си падат и по амоняка.
Последно. Първият сигнал за инфекция обикновено е обрив, който сърби интензивно. Този обрив кърви при разчесване. Обривът се задържа от няколко дни до няколко седмици. Не се лекува с нищо. Често го взимат за краста. Не е известно лекарство, което да облекчава сърбежа. След известно време обривът изчезва толкова бързо, колкото се е появил. Може евентуално да се завърне за кратко за период, по-кратък от първоначалния. Това може да се случи по всяко време в разстояние на година от момента на първоначалната поява.
След обрива настъпва период на инкубация, който продължава от 3 месеца до 3 години. Тогва червеят излиза на повърхността и започва производството на фибри.
Червеят живее от телесните секрети. Хронична умора, отворени рани и депресия, срив на имунната система, водещ до други усложнения (СПИН по същия начин спомага за разни усложнения) са някои от видимите прояви в този стадий на болестта.
Някои хора, приложили метода на лечение, посочен на сайта http://www.lymephotos.com/, имат положителни резултати в борбата с болестта, други се оплакват от повишено кръвно налягане и диария.
По време на лечението се пие и повечко вода”.

Ако някой има „силна бижутерска лупа”, може да изследва родните памуци... :-X
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 16:10:39 pm от grzzz »

Неактивен grzzz

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Re: Моргелон в памука?
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2012, 15:57:12 pm »
Други хипотези, които събрах из нета относно причинителя и способстващите за заболяването фактори:

- "Причинител на дискомфорта вероятно е  т.н. „агробактерия”,  която води до злокачествени образувания в растенията в растителната тъкан чрез имплантиране на целулозни фибри"

- "Според ентомолога Ричард Фагерхунд, причинители на заболяването са т.н. „еко-токсини” или замърсители на околната среда като пестицидите, които предизвикват в хората алергична реакция"

-  "Анализът на фибрите показва, че те имат растителна ДНК".
ГМО могат да бъдат свързващото звено с тази растителна ДНК на фибрите, растящи под кожата на човека (http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90034).

- Chemtrails

- Слаба имунна система, диабет, бъбречни заболявания - по-голяма уязвимост

- В кожата има ензим, компрометиран от проблеми като киселините дъждове; отравянето на почвата с токсични метали води до отслабване на имунната защита на кожата

- Недостиг на мелатонин и сбой в циклите на съня ("This then st[r]ains the glutathione, superoxide dimutase, and 2-5A RNase L enzyme cascade linked to mitochondria function") http://www.rumormillnews.com

- Раните на пациентите са определени като „самонаранявания“, които не са предизвикани от външни фактори. Когато изследователите анализират влакната от кожата на пациентите, учените откриват предимно памук и найлон. Това предполага втриване в дрехите.

- Нанотехнологична инвазия в човешката тъкан (потърсете в youtube поредицата MORGELLONS HORROR SHOW): "Не всички фибри при Моргелон са сензори, повечето са бактериални или гъбични, но са открити и сензори, несъмнено направени от хора".
"Хората имат отворени рани по кожата си, от които всеки ден излизат артроподи (мравки, оси, червеи, молци, стоножки и други). Това са видовете, чиято ДНК е била декодирана".

- Паразитите са от извънземен произход

Източници:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90052
http://www.lymephotos.com/
http://www.health.bg/7768/bolestta-na-morgelons
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90034
www.morgellons.org
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=26656
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=120&aid=3096
http://www.puls.bg/health/mind/news_9432.html
http://www.razkritia.com/106407/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0/
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=JXBWpmFTzDY
Morgellons Worm found in lesion Video Capture w Celestron Handheld Microscope"

„Sort of cute, in a non-existant sort of way…”.

ЖЕСТЬ!!!НОВАЯ БОЛЕЗНЬ МАССОВОГО ПОРАЖЕНИЯ
По състав Моргелоновите фибри, взети от различни хора, са идентични.« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 16:01:19 pm от grzzz »

Неактивен grzzz

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Re: Моргелон в памука?
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2012, 03:44:59 am »
Най-правдободобна според пострадалите от болестта и изследователите е хипотезата за връзката с ГМО, и по-специално с ГМ памука.
http://www.gmo-compass.org/eng/agri_biotechnology/gmo_planting/343.genetically_modified_cotton_global_area_under_cultivation.html

Страните-най-големи производителки на ГМ памук са:
1. САЩ (2008 г. - 3.2 млн. хектара, 88% от общото количество памук, произведен в САЩ за 2008 г.)
2. Китай (2009 г. - 3.7 млн. хектара...60% от общото количество памук, произведен в Китай за 2009 г.)
По-нататък са: Индия, Аржентина, Австралия, Индонезия, Колумбия, Мексико, Южна Африка, Буркина Фасо и Бразилия.

http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-epidemiology.htm
Предполага се, че моргелонозата е произведена от пестицидната индустрия в САЩ преди около 20-30 години, бавно се е разпространила чрез урагани, наводнения, хора, животни, насекоми и е пренесена в Европа чрез туристи и износ на американски стоки. За разпространението й е допринесъл растящият брой хора с компрометирана имунна система - наркомани, хоспитализирани пациенти и други.
Известно е също така, че американската армия е пръскала кокаиновите и марихуанови плантации в Южна Америка с хербициди, състоящи се от гъбични патогени: Fusarium oxysporum, Pleospora papaveracea и др.
Най-новите случаи на заразени в Европа и САЩ се свързват с внос на памучни изделия от Виетнам, Индия и Китай.
Официално инфектираните от болестта в целия свят са около 100 000 души, неофициално - около 10 000 000. Статистиката показва, че моргелонозата е по-скоро болест на бедните, които си купуват евтини генномодифицирани заразени текстилни продукти от страни от Третия свят.
Alternatively, if we assume the pesticide industry as distributors, dispersion is accomplished by industrially manufactured hollow or porous fibers (light- and pH-sensitive polymers) of plastic, lignin, cotton, or cellulose that are used to carry or to coat and protect unstable bio-insecticides against UV-light, heat, etc.

Способна ли е науката да сътвори такива "чудеса"? Да, тя не го и крие, и не е необходимо те да идват от космоса.

...Влизаме в интернет, търсим нещо на български и що да видим?

Щеше да е  ;D  ;D  ;D,  :lol:, ако не беше  :o  :o  :(...

"Според медиците, пациентите си внушават, че са заразени, започват да се чешат, с което предизвикват рани по тялото си. Затова няма лечение срещу тези „паразити” – те са в главата на пациента, който обаче отказва да се лекува с антидепресанти" (http://www.razkritia.com/106407/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0/).

"Когато изследователите анализират влакната от кожата на пациентите, учените откриват предимно памук и найлон. Това предполага втриване в дрехите".
"Според версиите на някои дерматолози, тези власинки всъщност се имплантират в малки ранички по кожата, а техният произход  има изкуствен произход – от дрехите или чантите, които носим".
(елитни извадки от бг пресата) :writer:
Както и:
„Не се чеши, мий се!“ Или: „Тупай си чаршафите, за да не те лазят буболечки!...”

http://www.dldewey.com/morgel.htm
"Изследване, проведено от Центъра за контрол и превенция на заболяванията а САЩ, има за цел да внесе яснота по повод сравнително новото заболяване"...изследване, което, въпреки милионите долари, предоставени на CDC от държавата, не е довело до никаква яснота*, за разлика от направените от Dr. Hildegarde Staninger тестове на стойност...$30 000, платени от...частни лица.
*Американският Център за контрол и превенция на болестите CDC  преди 1-2 седмици публикува резултатите от своето изследване върху моргелонозата, започнало през 2006 година, в което са вложени около 1 милион долара. Заключението е, че „повечето събрани от кожата на пациентите материали са съставени от целулоза, с вероятен източник памукът”.
Д-р Staninger е убедена в наличието на истински наноботи в пробите (от тъканите и костите). Степента на пораженията при различните болни се определят от генетичната предразположеност на заразените и други фактори.
Hildegarde Staninger interview – part 1
Hildegarde Staninger Interview - Part One
Interview mit Dr. Hildegarde Staninger über Morgellons - deutsch synchronisiert - Teil 1_2
Morgellons | Chemtrails: Hildegarde Staninger 3/3
Dr. Hildegarde Staninger, RIET-1, Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Integrative Medicine. "Far-Infrared Radiant Heat (FIR RH) Type Remediation for Mold and Other Unique Diseases" © October 18, 2006, at the NREP Annual Conference in Nashville, TN for the National Registry of Environmental Professionals, P.0. Box 2099, Glenview, IL 60025 Phone: 847-724-6631, Fax: 847-724-4223
Пробите показват, че външната обвивка на фибрите се състои от полиетилен с много висока плътност. Този материал обикновено се използва при производството на фиброоптика.
Интересно, какъв ще да е този косъм или влакно (от каква да е дреха) от органичен произход, на който му няма нищо след 30 секунди в пламъка на горелка?
Фибрите горят при 927 градуса по Целзий - но не се топят. Подобен материал се използва при бионанотехнологиите, за да енкапсулира някои вирусни протеини. Тъканната биопсия на заразените показва наличието на тръбички от силициев двуокис (silica) със следи от силикон. Някои от изследваните са деца. Странните силиконови обекти са открити при хора, които никога не са имали силиконови импланти от какъвто и да е вид.
Staninger открива сини фибри със златист "връх"...

...тя предполага, че това е вид наномеханизми, които могат да бъдат програмирани да изпълняват специфични функции.
И още: учените вадят за проба някои от влакната от неразкъсана кожа (няма как да са се имплантирали от дрехите, нали?). Други фибри пък са успели да пробият кожата, растейки вертикално нагоре от епидермиса.
Фибрите отгоре на всичко автофлуоресцират.
Има ли аналог всичко това в разработките на официалната наука или все пак то е паднало при нас от космоса и е дело на "извънземни"? Съществува, например, така нареченият проект M00-MD03 на биолабораторията на Колежа Дартмут на тема Development of Bio-Active Fabrics. Целта на експеримента е създаването на тъкани, които буквално "изяждат" миризмите, самопочистват се, регенерират водата и отблъскват прахта.
http://www.ntcresearch.org/pdf-rpts/AnRp00/m00-d03.pdf
...Описани са памучни фибри с куха сърцевина, в които чрез вакуумна система се зареждат бактерии, някои от които произвеждат автофлуоресцентен протеин и излъчват зелена светлина...всяка прилика с проявите на моргелонозата е чиста случайност. "Материалите, от които се произвежда облеклото, - пише в доклада - по принцип са щадящи и съобразени с нуждите на биоорганизмите; те са източник на топлина, влага и дори хранителни вещества за клетъчните микроприбори - и всички тези неща им се предлагат от човешкото тяло".
...и други проекти като горния:
http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-disease-factors.htm
*
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread469576/pg1
"В основата на всичко е текстилната индустрия - въпреки че тези биоактивни фибри нямат текстилен произход. Съдържайки целулоза, те са генно модифицирани в най-висока степен. В тях има генно манипулирана бактерия e-coli, нематоди, химикали, протеини и растителна ДНК...имаме сложно модифициран генетично памук. Автофлуоресценцията на фибрите се дължи на генно променената бактерия e-coli, чиито автофлуоресцентни компоненти са заимствали тази си особеност от нематоди и други създания със същата".
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 05:45:31 am от grzzz »

Неактивен grzzz

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Re: Моргелон в памука?
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2012, 04:00:47 am »
Ето защо съветът: "Тупай си чаршафите!" не помага. Болестта се развива не отвън навътре, а отвътре навън. Какво се случва "отвътре"?

Независимият изследовател Clifford E. Carnicom ("MORGELLONS: PATHOGENS & THE GENERAL POPULATION") открива патогенни форми, характерни за моргелонозата в проби от кожата, слюнката, венците и ушната кал на лица, нямащи никакви видими физически симптоми на болестта. Всички участници в експеримента, без изключение, имат в организма си въпросните характерни патогени. Броят на тестваните е достатъчен за една валидна статистическа извадка. Повече подробности тук:
http://www.carnicominstitute.org/html/articles_by_date.html
Патогените се забелязват на фотографии, направени под увеличение 7000х, на границите на видимата микроскопия. Така че инфектираните трябва да са много повече от онези, развили видими рани по повърхността на кожата. По една или друга причина (добро състояние на имунната система, балансирана хормонална система, липса на силни стресови и травмиращи ситуации, по-слаба генетична предразположеност) голяма част от заразените не са развили напреднали фази на болестта и са само нейни латентни преносители.
Може би след много години, когато имунната им система отслабне, поради стресови или травмиращи преживявания, или когато настъпи промяна в телесната им химия по време на менопаузата или андропаузата (понижени хормонални нива), те ще развият симптоми на моргелоноза (http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-epidemiology.htm).
Питали ли сте се защо комарите предпочитат да хапят вас, а не човека до вас? Те хапят и него, но, когато имат избор, предпочитат онзи, чиято химия намират за по-подходяща (например, с недостиг на желязо). Те засичат подходящата жертва още преди първия контакт с кръвта й, според телесните изпарения (hosts’ chemical evaporations). Почти всички паразити имат нужните за това обонятелни рецептори.
Без самата тя да е психосоматично заболяване, моргелонозата е по-лесно да бъде активирана, ако вече имаме налично такова.
В напредналите фази болните спят по 10-16 часа на денонощие и продължават да се чувстват изтощени. Често имат ниска телесна температура: в някои случаи до 34.7 градуса по Целзий.
*
Нанотехнологиите не се регулират от FDA, EPA, OSHA, FIFRA и други регулаторни агенции в САЩ преди да излязат на пазара в състава на някои диетични добавки и биологични пестициди - поради простата причина, че са твърде миниатюрни. Конвенционалните лабораторни регулаторни методи не разполагат с оборудване, способно да измерва 9 десетични дроби под нулата. Те боравят с ppm, ppb и ppt (3-4 десетични дроби под нулата) (Staninger, Dr. Hildegarde, ibid.)

*
http://members.shaw.ca/rolfwitzsche/canada/morgellons_fibre_disease.html

Още една интересна хипотеза: имаме си работа с базирани на силикона форми на живот, съществували в латентно състояние на Земята от хиляди години и активирани от нов елемент в средата, каквито са и изменените чрез генно инженерство бактерии и нематоди, взаимодействащи си с радиацията от въздуха. Нематодите са се превърнали в симбиотичен гостоприемник за бактериите, генно модифицирани да синтезират фибри за текстилната индустрия.
*
"За" (връзка с) кемтрейлс:
Real Death From Above: The Morgellons Epidemic
Morgellons In Chemtrails PROVEN
http://www.bariumblues.com/chemtrail_illness_protocol.htm
http://www.voltairenet.org/Morgellons-Victims-Across-the-US


Доводи "против" ролята на кемтрейлс:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread439093/pg2
„Трафикът на Гражданска авиация трябва да бъде информиран, когато военните са решили да действат в даден район, така че да могат да избягват техните самолети. Трябва да разполагат предварително с тази информация, за да си съставят план на полета”.
(Пилот от гражданска авиация)

http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-epidemiology.htm
"...в САЩ, откъдето тръгва болестта, явно се употребява нещо, което не се употребява в Европа. Поради това смятам, че кемтрейлс не са причина за нея, но могат да допринасят за разпространението й чрез електростатични полимери, привличащи всякакъв вид патогени в природата (почвата или небето)".

*

"За" връзката с агробактерията:
http://www.i-sis.org.uk/agrobacteriumAndMorgellons.php
Agrobacterium & Morgellons Disease, A GM Connection?

http://www.morgellons-disease-research.com/Morgellons-Message-Board/morgellons-theories-speculations/3912-gm-crops-organophosphates-morgellons-there-connection.html


Д-р Vitaly Citovsky, професор по биохимия и клетъчна биология към университета Stony Brook в Ню Йорк е идентифицирал агробактерията Agrobacterium Tumafaciens в кожата на пациенти, болни от моргелоноза. Той също така е констатирал, че фибрите от тези пациенти се състоят от полизахариди (дълги вериги от захари).
Изглежда малко странно, че при моргелоноза тялото образува фибри от полизахариди – изглежда странно, докато не вземем под внимание факта, че агробактерията образува полизахаридни фибри като част от самата си природа.
Описани са много случаи на употреба на агробактерията за производство на вариации от нормалните целулозни фибри, които се получават също и от памука.
Памучните фибри са всъщност целулоза, а целулозата е полизахарид. Агробактерията се прилага широко за генетично модифициране на памучните растения, така че те да започнат да произвеждат неестествени фибри, смятани за по-полезни в определени случаи.
Доказан факт е, че агробактерията може да инфектира хора.
Можем да се заразим като ядем ГМ храни, все още съдържащи агробактерия, останала от ГМ процес или храни, „случайно” замърсени от близкорастящите ГМ култури. Ние не само можем да носим на гърба си дрехи, съдържащи активна агробактерия с всички чужди гени, на които тя е носител, но и да поглъщаме храни, произведени със и от агробактерията.

Още линкове:
http://www.morgellons-disease-research.com/Morgellons-Message-Board/
http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellons-epidemiology.htm
http://www.rense.com
http://www.bariumblues.com/chemtrail_illness_protocol.htm
http://www.flickr.com/photos/morgellons/
http://members.shaw.ca/rolfwitzsche/canada/morgellons_fibre_disease.html
http://www.carnicominstitute.org/html/articles_by_date.html
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread469576/pg1
http://www.dldewey.com/morgel.htm
Scientific study Links MORGELLONS Disease to GM crops, food !!! 'Fibers' contain plant GENES


.....
На фона на тази песимистична информация е добре да знаем нещо. Има начини да се препазим и е по-добре да ги знаем, отколкото да се преструваме, че такова животно нема, шот не може да има. Да вземем някои хигиенно-санитарни мерки, да укрепим имунната си система, да консумираме силна храна, например съдържащата желязо, ако то не ни достига, и да избягваме прекалено пикантната, и да знаем, че заболяването се лекува, че има хора, които отново могат да водят нормален живот, след като са се отървали от симптомите на болестта.

Една индианска пословица ни предупреждава: “Чак когато и последното дърво бъде отсечено, последната река бъде отровена и последната риба бъде уловена, ще разберем, че не можем да ядем пари".  :nea:

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Re: Моргелон в памука?
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2012, 10:09:42 am »
Аз пък препоръчвам да се убиват със запера на Хулда Кларк.

http://zaper.artcom.bg/

Не се лъжете да си го купувате. Прави се за общо 5лв, но ще ви трябва електротехник.
http://www.spiralata.net/kn_bul/huldaklark.zip
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 10:19:59 am от sidewinder »

Неактивен revolume1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re: Моргелон в памука?
« Отговор #5 -: Май 01, 2012, 16:32:59 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=00FSSGAGYQQ

Според различни статии моргелозата е или от земен или от извънземен произход, или на психическа или (и) на основателно физическа основа. Но по всички информации и дезинформации ме навежда на мисълта заключението от видеото към горния линк, че това заболяване е в резултат на Chemtrails с някаква цел.
« Последна редакция: Май 01, 2012, 21:05:31 pm от Mirotvorec »

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re: Моргелон в памука?
« Отговор #6 -: Май 02, 2012, 14:23:54 pm »
Май че имаш право. Ето руската статия и премахнатото видео:

http://mir-zdorovya.com/?p=3222 , http://youtu.be/N8LWRrjOYkQ   

http://mir-zdorovya.com/?cat=346  -  http://www.1tv.ru/sprojects_edition/si5685/fi13634


Английско инфо:


http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons , http://www.healthsciences.okstate.edu/morgellons/index.cfm


Официалната медицина е скептична, че става дума за болест, определят състаянието като въображаема паразитоза. Болните пък отдават становището им на безсилието на медицината.

http://www.lechitel.bg/lechitel/data/File/MORGELLONOZATA.pdf

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27