Автор Тема: Хора или не-хора дърпат конците ?  (Прочетена 29401 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Chona

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Хора или не-хора дърпат конците ?
« -: Януари 16, 2012, 22:11:23 pm »
Може ли някой, който има физиологията на човек, или дори и други неща които го определят като човек да прокарва постоянно технологии, от които човек не се чувства добре. Това нещо хората го усещат всеки ден, после започват да го осъзнават.
По-специално технологиите. Говоря точно за тях, защото други конспирации като храни, лекарства, наркотици са нещо към което може да се подходи индивидуално.
Но от изкуствените сигнали които опасват земята и кръстосват градовете, както и се вграждат в домовете, няма спасение, защото и ако се каже че тези които стоят зад тях ги филтрират в домовете си например, ще трябва да не излизат от там.
Логично е тези технологии да са получени от не-хора, това не са човешки технологии.
Но защо тези за които се твърди, че са толкова умни и управляват света продължават да ги прокарват, досега биха разбрали, че това е вредно и за тях.
Значи, според мен хората, които стоят зад завесата са или безумни глупаци, много самозабравили се глупаци или са не-хора.

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #1 -: Януари 16, 2012, 22:37:50 pm »
Хора са, но са загубили човешкия си облик. Има много начини да се постигне и ти си я изброила. Вчера стигнах буквално до бой с Джи Пи-то на племенникът ми. Разболяли се две деца в класа от Хепатит А, и сега всички родители са се юрнали под ''ръководството'' на личните лекари да ги имунизират. А това е противопоказно, понеже инкубационния период на Хепатита е 40 дни, и може някое дете да е вирусуносител и ваксината е противопоказна. Просто трябва да се изчака. Ама панираните родители не разсъждават. И вместо да получат адекватен съвет от лекарите, те ги вкарват в беля. Та така и тези за които говориш ти. Те са хора, но вече са по ''различни'' от нас-НЕ МИСЛЯТ И НЕ РАЗСЪЖДАВАТ, а са като роботи с активирана програма ;).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #2 -: Януари 16, 2012, 22:51:37 pm »
ARRI, за съжаление май ще излезеш прав. Примера с ваксините е показателен. Все по-често срещам хора, които сякаш не се интересуват от това в каква среда живеят, какво ядат, дишат, пият и т.н. Много лесно се подават и на внушение от СМИ. Някакво безразличие ги е обхванало и нищо освен серияла или компютъра, да гледат картинки, не ги интересува. А иначе са интелигентни, с по едно-две висши, което разбира се не е определящо по принцип. Матрицата действа.
 Шона, не е задължително и тези, управляващите, да живеят на Земята. Виж "Глубинная книга " на Бофара

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #3 -: Януари 16, 2012, 23:28:22 pm »
bojinka, то да беше само ваксините :unknown:. Огледай се около теб и ще видиш хора-роботи, във всяка сфера :(. Както ти казваш, все са с по едно-две висши образования. Имах и друг случай с един банкстер. Работи в Кредитекс(магазин за кредити). Обясних му, че ''организацийката'' в която работи е напълно незаконна и нямат право да раздават пари на лихва, нито и да правят ипотеки. Доводът ми беше, че те са регистрирани по търговския закон. А по него нямат право да извършват тази дейност. Факт. Те и до ден днешен работят извън закона, но хората това не го знаят, ипотекират си имотите...болшинството ги губят и пр. И не само хората не го знаят, а и този банкстер, изобщо не можа да проумее за какво му говоря. Хем беше съгласен с мен, той е И юрист И икономист, ама така го беше засмукала матрицата, че изобщо не се призна за виновен. От една страна беше на моето, а от друга си защитаваше тяхните интереси за правилни. Зомбита :unknown: Ама някой тяхен клиент ще се усети и ще ги ''отнесе'' в съда ;). Та не са само дофффтурите и банкстерите. Всички висшисти са така. Явно, криво ги учат умишлено ;). То и АЗ уча де, ама много внимавам. И със сигурност, дипломата ще ми виси в рамка, на бабчето на стената(защото го правя заради нея). А най-смешното беше преди няколко дни, когато един с няколко дипломи ми каза , цитирам в прав текст - Колкото е по-голям дългът на САЩ, толкова рейтинга и е по-висок. Така трябва да бъде, и за това никога няма да фалира.
А АЗ от своя страна го попитах - Ами, ако АЗ дължа пари на няколко банки и не си обслужвам кредитите, какъв ще ми е рейтинга?
А умното юпи ми отговаря - Ти не си САЩ. Твойто е друго.
А кое му е различното м/у моята неплатежоспособност и тази на САЩ, идея си нямам. Явно нейната неплатежоспособност е с ферари, ролекс и Джолина Джоли на предната седалка(на кредит ). Разбираш ли? Всичко е фалш и рейтинг в този живот :). Така ни направиха, че на черното да казваме бяло, и обратното. Важното е рейтинга та ти е висок ;).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Chona

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #4 -: Януари 16, 2012, 23:32:54 pm »
Да ви разочаровам, че не съм момиче, ника се чете Чона :)
Божинката е прав, че може да не живеят тук, и те наистина не живеят тук, но не може да нямат представители, а и те са много отдавна тук и не мисля, че откак са открили тази планета са я оставяли без надзор. А може и наистина тези останали тук да са "заточеници". Въпрос е какво търсят на Земята и явно имат технологията да се разправят с хората но не го правят.
Ясна ми е и гледната точка за квантовите скоци, обаче тези технологични скоци, очевидно не са земни - технологията е против природата на Земята. Както и против човешката природа. От което трябва да следва, че човек е земен по произход.
Друго, което е очевидно, че човек се чувства по-добре сред природата, ако наистина имаше извънземен произход, не мисля, че това щеше да е така.
Оставете хората как се тровим, и индианците са полудяли по огнената вода навремето, която не е била тяхна технология.

Неактивен Chona

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #5 -: Януари 20, 2012, 18:44:14 pm »
Не ви е интересна ли темата - очаквам да видя някакви аргументирани антитези иначе какъв е смисъла.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #6 -: Януари 20, 2012, 19:17:00 pm »
Не ви е интересна ли темата - очаквам да видя някакви аргументирани антитези иначе какъв е смисъла.

Ами щом никой не пише по темата, значи не им е интересна на хората и наистина няма смисъл. Мислиш, ли че като ги подканяш така ще тръгнат да пишат.

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #7 -: Януари 20, 2012, 21:23:20 pm »
Няма какво да пишем по темата. Нито знаем какви ни управляват, нито нищо. Можем само да гадаем, да разтегляме локуми и мненията ни да започват с-може би...., ами ако.....с две думи, никаква конкретика. Пък и темата е дъвкана и предъвквана много пъти в различни раздели у форума. Като започнем от Тайни общества, Исторически конспирации......Геополитика /Политически Конспирации и Нов Световен Ред....Здравни конспирации......Извънземен разум........Контрол над Съзнанието.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Chona

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #8 -: Януари 20, 2012, 22:25:53 pm »
Така е. Но иначе е много важно за да си даде сметка човека като човек.
И другата тема за произхода, която е и още по-важна и там е същото.
Иронията е, че сигурно още съществуват хранилища, като в Тибет, където ще има много по-достоверни неща от поредният ченълинг.
Според мен, докато не излезе това като знание за пред хората, човека ще се мята както и досега насам-натам, понеже просто не знае откъде идва и какъв е точно на този свят и както е казано цветът е цвят, не е корен.
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 23:42:33 pm от Mirotvorec »

Неактивен larabum

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #9 -: Февруари 04, 2012, 19:26:11 pm »
Хора много- Човеци малко ,едно е сигурно че конците не се дърпат от човеци.
Когато дълго гледаш в бездната, бездната се вглежда в теб. Ницше

Неактивен Blue|_Star

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 639
Re:Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #10 -: Февруари 04, 2012, 22:08:53 pm »
 А ти знаеш ли, какво е човек?
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 23:42:57 pm от Mirotvorec »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен fD

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 65
Re: Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #11 -: Април 07, 2012, 23:56:36 pm »
За да се разсъждава "хора или не-хора дърпат конците" в събитията на Земята, логично, трябва първо да се помисли що е това човекът. Няма нужда да се спираме на неговите биологични характеристики, но ще обърнем внимание на неговите духовни качества, подбуди, намерения. От това може да се направи извод доколко е възможно човекът - със своите духовни качества, подбуди и намерения - да "дърпа конците" точно по начина, по който го забелязваме около нас.

Как е възникнал човекът и какво се е случило ние не знаем със сигурност, макар да имаме известни догадки за това. Още по-малко знаем относно причините, които са направили възникването на човека необходимо. Няма да се спираме на определени доктрини по този въпрос, всяка от които придърпва чергата към себе си и към своите обяснения. Общото обаче е, че човекът в някакъв момент е започнал да бъде факт и е започнал да си взаимодейства със заобикалящата го действителност. Какво е правил човекът през вековете - и особено през по-далечните от нас векове - е трудно да кажем, но за част от епохите разполагаме с определени свидетелства. За по-близките епохи разполагаме и с по-голям материал, а благодарение на съвременните изследвания върху човешкия дух, съзнание и склонности, можем да достигнем до заключението, че съществуват универсални за хората особености, които до голяма степен са били валидни винаги. Така извеждаме архетипите, проявяващи се еднакво на различни географски места, през различни епохи и в контекста на различни култури; извеждаме общи образци на културата и изкуството, на етнографията, на антропологията като цяло; установяваме сходни концепции за устройството на света, смисъла на живота, взаимовръзките с околните същества. Съвременната хуманитарна наука е прозряла, че привидно различаващи се и несъвместими символи обслужват едни и същи "човекоидни" концепции и задават механизмите, по които човекът се отнася към околния свят.

Какво е общото за хората? Тук е трудно да предадем цялостни хуманитарни концепции, но ще се задоволим с примерни предложения за размисъл.

Общо между хората е на първо място разбирането за една "всечовешка история", пресъздадена в легендите на всички народи, представена във всички религии и отразена във всички изкуства. Тази история започва с безначалното и безметежно съвършенство (Бог, рай, паринирвана и др.). Следва катаклизъм, който "изхвърля", "отделя" човека от състоянието на съвършенство (раждане, грехопадение и др.). Следва труден период, в който човекът се сблъсква с ужасни стихии, борейки се за своето оцеляване. Следва "низхождане на знанието", което поражда светлина и надежда, и повежда човека по дълъг път на трудни самодисциплинирани упражнения, за да се пречисти. Следва своеобразен "върхов сблъсък", в който човекът се среща с "абсолютно нечовешкото" и напряга всичките си сили, за да не бъде победен. Следва оттласкване на "абсолютното нечовешко" и тържествено завръщане към първоначалното съвършенство. По-дълбоко погледнато, тази история разказва съдбата както на отделния човешки индивид, така и на човечеството като раса. Хората просто имат такава съдба и я изживяват многопластово, постоянно, повсеместно.

Общо между хората е чувството за геометрична йерархия и осмислен ред. Където и да са, в каквото и културно равнище да са, когато и да било, хората притежават и използват едно своеобразно чувство за "горе" и "долу", "вътре" и "вън", "напред" и "назад", и т.н. Човешките общества се структурират съобразно определени роли и функции, както се структурират домовете на хората, ежедневните им занимания, връзките им с околните. Хората са склонни да под-РЕД-ят заобикалящата ги среда, за да могат да се отнасят към нея по достъпен и продуктивен начин. Независимо какви са, хората развиват представи за устройството на света и го обясняват съобразно описаната по-горе легенда. Чрез същата легенда те осмислят и връзките си с ближните, където едни биват разпознавани като "пораждащи светлина и надежда", а други - като свързани с "ужасните стихии". По същия начин биват интерпретирани и явленията, и всичко останало. Светът се превръща в структурирана и осмислена реалност.

На едно следващо ниво хората надхвърлят себе си в своите разбирания и започват да мислят за човешкото като абстракция. Това е например обстоятелството, че вие сега сте се зачели в моя пост и някак сте забравили за местоположението на тялото ви, за заобикалящото ви пространство, за компютъра дори. Разбира се, като споменавам тези неща, вторачвам вашето внимание в тях, но извън подобно споменаване вие (както и аз) сте склонни да насочите вниманието си изцяло в темата и да "изключите" своя "Аз" от там. Докато оперирате в такъв "Аз-изключен" режим, вие обаче продължавате да изхождате от посочената по-горе легенда и от посочения след това геометрично йерархизиран, осмислен ред. Това са двете конструкции, които ви дават навигация в "смисловото пространство" и ви позволяват да мислите, да осмислите какво ви казвам. Казано конкретно по нашата тема, абстракцията позволява на човека да мисли, да говори и да действа във всичко, изхождайки от един, вече универсален по своя характер, принцип. Независимо каква е темата, тя се "пречупва" през призмата на "легендата" и на "реда" - това я прави човешка по характер.

Хора или не-хора дърпат конците?

За да се отговори на този въпрос, след като имаме вече някаква база относно това "какви са хората", трябва да потърсим база и за още един компонент - за "конците" и за това накъде биват "дърпани". Ако "конците" се "дърпат" към нещо, което по своята природа е човешко, тогава очевидно можем да направим извода, че те се "дърпат" от хора. Ако нещото, към което се "дърпат" не е човешко, ще направим противоположен извод.

Нагоре в постовете вече стана дума за това, че съвременните технологии не се отразяват много добре на хората, на екологията и на баланса като цяло. Възможно е това да е последица от неумелостта на хората, от слабо развития научен потенциал или от обективно неизбежни причини. Истината обаче е друга. Ние знаем, че отдавна са изобретявани и предлагани технологични модели, които дават успешно решение на много от проблемите, стоящи пред нашето лице и до днес. Ние знаем, че има сравнително прост за конструиране генератор за неограничени количества електричество; че има евтина и достъпна технологична възможност за построяване на водородни двигатели; че има евтини и достъпни лекарствени възможности за много от "нелечимите" болести... Всичко това обаче не се позволява да бъде приложено. Нещо повече - напълно съзнателно се налагат вредни и неефективни технологии, които са в очевидно противоречие с интересите на обществото и на отделния човек. Дори да допуснем, че тези технологии са от частен корпоративен интерес, този, който се съгласява да преследва интересите си по подобен античовешки начин, дори и да е човек, просто служи на нечовешки цели или си служи с нечовешки методи.

В горните постове не стана дума за това, но много важно и изобличаващо би било да проследим накъде се движи културното развитие на хората днес. Преди малко стана дума за "легендата". Който се занимава с хуманитарни науки, ще потвърди, че днес съществува огромен масив от информация за старите знания на народите, за техните вярвания, обичаи и култура. Независимо от това, няма реална воля за поглеждане на събраните знания "отгоре", нито има желание да бъдат предложени "ключовете" за директно разбиране на тези знания. Такива "ключове" съществуват и те биха позволили пряко осмисляне значението на "легендите". Това не се допуска, защото подобно осмисляне ще хвърли изобличаваща светлина върху нашето историческо минало, върху държавно-устройствените фалшификации и върху същността на човека, която е свободна, могъща и плашеща за властта. Така университетите и научните академии се задръстват с неизползваеми доктрини, задължително в полза на определени икономически или политически кръгове и насочени към това - да обременяват потенциалните учещи умове и да не им позволят да се домогнат до "ключовете". Подобно организирано и целенасочено разпространяване на невежеството не служи на човешки цели и не използва човешки методи.

Още един пласт от значения, на който ще се спра, е устройството на съвременния политико-социален ред. Днес във все по-голяма степен се внедряват електронни технологии за контрол, манипулират се "демократични" процеси и се навлиза в едно "безалтернативно" състояние, в което хората не могат да не се подчиняват - поради икономическа, политическа и социална принуда. Такова заробване на хора, съчетано с унищожаване на естествената им среда, не може да се представи като човешка дейност. Хора, които притежават достатъчно, за да живеят те и децата им добре, продължават да грабят безмилостно и хора, които имат достатъчно власт, за да положат здравословна основа за своите ближни, умишлено причиняват войни, "терористични атаки" или дори разпръскват изкуствени заболявания или продукти с очевидни пагубни последици, за да приковат хората към зависимост и да ги принудят да се подчиняват. Нещо повече - такива власт-имащи хора предприемат целенасочени мерки за унищожаване разсъдъка на обикновените себеподобни, за изтръгване на волята, изкривяване на ценностите и цялостно личностно съсипване, което да не позволи обикновените хора никога повече да могат да формулират мнение или да възнамерят някаква самостоятелна цел. Подобни братоубийствени дейности, които рушат хората и ги превръщат в програмируеми био-роботи, не могат да служат на човешки цели и със сигурност не използват човешки методи.

Хора или не-хора дърпат конците?

Ще се опитам да стоя настрана от определени езотерични концепции, които отговарят на този въпрос по категоричен и обоснован начин - доколкото не всички читатели биха възприели подобен отговор. По-материалният, по-логичен и по-обвързан с конкретни аргументи отговор, е свързан - както стана дума по-горе - с изясняване на това какво е човешкото у човека и как, накъде отиват нещата, които според въпроса биват "дърпани" за "конците". От описаните реалности (засегнах технологии, хуманитарна наука и политически ред) се вижда, че ние днес сме си устроили цивилизационен модел, който ни разрушава. Независимо от това кой физически стои "на върха на пирамидата", той очевидно не си служи с (про)човешки методи и не преследва (про)човешка цел. Културата прогресивно се вулгаризира, природните системи се разбиват, обществата се разлагат и развращават, жизнено необходими технологии се отказват и прикриват, а хората биват тровени и убивани с ненужни и вредни "решения". Този, който подпомага протичането на такива процеси, не може да е човечен. Дори и да пребивава "на върха на пирамидата" в човешко тяло, дори и да би могъл да се определи от медицината, физиката, биологията и т.н. като "истински човек", то той вътре в себе си, по една много съществена причина, не може да носи името "човек". Както се казва в една книга: "По делата им ще ги познаете".

Съществува много информация, свързана с обяснението за "замъгляване на съзнанията" на тези, които стоят във върховете на властта и от които реално зависи какво ще се случва. Дори от съвсем конвенционална гледна точка се знае, че човек не може просто така да стъпи на властовия пиедестал и да започне да управлява. Преди това той бива подготвян. Освен това, когато застане "на трона", човек не е независим - около него стоят цели армии от "служители", които просто го задължават да вземе "правилните" решения. Лично съм проследявал много пъти образа на лица, които придобиват някаква власт и първоначално добрите им (човешки) намерения се сблъскват с хладната стена на управленската реалност; разбират, че просто няма да им бъде позволено да правят каквото си искат, ако правенето е във вреда на определени интереси; разбират, че могат или да си затворят очите и да ползват за себе си благата на властта, или да предприемат борба с почти сигурен изход, който съвсем не е благоприятен за тях; разбират, че да седиш в "управленския стол" всъщност не означава да разполагаш с власт, а означава да бъдеш изпълнител (послушен изпълнител) на онези управленски решения, които логиката на системата, за която работиш, предполага; разбират, че те всъщност нямат право на свое мнение, а са длъжни да казват мнението, което произтича от представляваната от тях институция. В такъв момент най-често човешките намерения приключват. Другият възможен вариант в повечето случаи води (в най-меките варианти) до отказ или до изхвърляне от властовата позиция.

И преди да завърша - още едно разсъждение. Днес корпоративният модел е наложен като основна схема за вземане на каквито и да било съществени управленски решения. Корпоративният модел се изразява в това - създават се определени институции, в които се установяват функции, позиции и длъжности, и хората се поставят по съответните места, за да вършат работата. Отделният човек има точно дефинирана функция, заема точно определена позиция и това му налага да обслужва следващата се длъжност. Човекът не може да излиза от така очертаната му роля, ако не иска да си изгуби работата, ако не иска да бъде освиркан или ако не иска на следващите избори да получи слаб резултат. По-отговорните роли са описани в закона и хората, които ги изпълняват, са длъжни да знаят какво е казано в закона и да се подчиняват на това. Така се оказва, че хората биват впримчени в една корпоративна система, която "тече" по свои собствени правила и принуждава работещите в нея хора да й служат. Тези хора не могат да проявяват своята (човешка) воля, ако тази воля влиза в противоречие с "волята" на корпорацията. А както всеки ще се съгласи, корпорацията очевидно не е човек! На фона на това - дали ни управляват хора във физически тела, или някакви извънземни, крокодили или дяволи, е по-формалната страна на въпроса и не е чак толкова съществена. Достатъчно е ясно да се види, че самото намерение, самият подход не е човешки, от което следва и неизбежният отговор на многократно задавания в тази тема въпрос.
Този пост достига до вас чрез Tor Project org

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 581
Re: Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #12 -: Април 08, 2012, 02:54:23 am »
fD, не можа ли просто да напишеш с едно изречение, че "не-хора" (каквото и да значи това) дърпат конците?
Аз се насилих да прочета, но вярвай ми думата е ... насилих!
Моля те, пробвай да пишеш по-кратки и смислени неща. От сърце и душа ти се моля!
Човекът бил Факт, разбирате ли, и той няма как да се справя, освен да се подчинява и бля бля.
Ок. Аз съм Факт. Не си знам инкарнациите и историята, през която съм минала, но въобще НЕ се усещам като дърпана с конци.
Ако някой иска да докаже подобно нещо и да го оправдае, нека го направи по-ясно. Аз не разбрах нито с кои конци и кой ме дърпа, нито защо пък аз да не задърпам някой.
По-кратичко и по-смислено. Лекциите са за докладите в БАН или на други места.
 
ХОРА дърпат конците. Така е логично. Така е разбираемо. Не-хората дърпат ... завеси, въжета или ряпата на Дядо. Но няма как някой да ме убеди, че утре като се събудя или по принцип, аз изпълнявам някакви `нареждания` или постановки от висш-мега-неразбираем разум Не-човек.
Ако някой убие, много лесно ще се отрази като повлиян от нещо нечовешко. Ако някой спаси- или същият този преди това, значи от човешкото се движи.
Какво въобще значи не-човек да ми дърпа конците? Кучето ми или котката? Айде, друг път и Не нам!
« Последна редакция: Април 08, 2012, 02:59:31 am от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 256
Re: Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #13 -: Април 08, 2012, 10:43:45 am »
Fd,много готин пост.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re: Хора или не-хора дърпат конците ?
« Отговор #14 -: Април 08, 2012, 11:33:10 am »
Fd,много готин пост.
         Наистина  много  мисъл  има  в  написаното!   Ако  някой  мисли,  че  е  във  възможностите  му  да  се  опълчи  еднолично  срещу  системата,  то  той  е  обречен!
        "Най-лесно  се  управлява  роб  който  се  мисли  за  свободен"
        Аз  си  мисля - конците  се  дърпат  от  хора,  които  са  забравили  че  са  човеци  и  че  всеки  се  ражда  в  гадости  и  че  ни  изяждат  едни  и  същи  видове  червеи   
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27