Според мен духовете умеят да въздействат най-лесно в/у електрическите уреди. По този начин се опитват да ни кажат нещо. Аз лично имам съвсем реален опит, с моята майка.
Тя почина преди 2 год. от рак. Беше в пълно съзнание до края и знаеше, че й остава малко. Тъй-като с нея си говорехме често за паранормалното, за живота след смъртта и т.н., помолих я след като си отиде да ми даде знак, че съществуването на душата не приключва след физич.смърт. За някои звучи жестоко да молиш болен за такова нещо, но при нас нямаше скрити неща и всичко споделяхме открито. Майка се усмихна /до колкото можа в това състояние/ и ми каза "Добре, но какво да направя за да ме разбереш?" . "Ами нещо бутни, хвърли, каквото можеш направи, аз ще се сетя" - й отговорих. Тя ми обеща.
След като почина и отидохме с брат ми в болницата. Още докато събирахме багажа й и се опитвахме да приемем нещата, по телефона ми звънна една нейна съседка /майка живееше сама/, че нещо шуртяло в апартамента. Много й се ядосах и й се троснах дори. Нямах никакво желание в момента да отида в апартамента.Брат ми обаче настоя. Когато влязохме вътре чухме първо радиото, което беше пуснато и не беше на станция,а в тоалетната шуртеше вода, все едно някой току що я беше пуснал. Естествено изобщо не се замислих какво се случва. Бяхме безкрайно погълнати от мъката и стреса. След около час когато си тръгнахме, изведнъж нещо ми светна, че всъщност майка беше спазила обещанието си... Споделих го с брат ми, а той каза, че току що си е помислил същото. Така че за мен съмнение вече няма.