Здравейте, тук се регистрирах съвсем наскоро, защото се дискутират теми, които много ме интересуват.Бих искала да намеря отговор на въпроси, които ме смущават и често не ми позволяват да заспя...Искрено се надявам вие да ми помогнете.Животът ми се промени доста през последните две години. Започнах да се интересувам от здравословно хранене,приемане на хранителни добавки и суперхрани,органични храни, Аюрведа.Едновременно с това започнах и да медитирам, като съм изпробвала различни техники за медитации и визуализации /между другото напоследък, когато медитирам, усещам много странни вибрации, които преди определено ги нямаше/...Изчела съм доста информация по въпроса и мога да кажа, че съм доста запозната. Паралелно с това обаче, през последните две години, започнах често да боледувам - пневмонии, бронхити и всякакви простуди. Може и да се дължи на това, че децата често боледуват и носят вирусите вкъщи, но така или иначе това е факт...После интересите ми се прехвърлиха върху фън шуй и как това древно източно учение работи с енергиите, за да хармонизира околното пространство....За мен всичко това е странно, защото никога до този момент не съм се занимавала с такива неща и това не ме е вълнувало изобщо....После интересите ми се прехвърлиха върху екологията,замърсяването на нашата планета, Chemtrails, ГМО-храни, пестициди и т.н...
Разказвам всичко това, защото искам да поясня, че през това време в мен като че ли се извърши някаква трансформация на мирогледа ми, на цялостната реалност на живота....
....Незнам кога започна интереса ми към НЛО и към извънземни. Дори се чудя какво събуди този интерес. Предполагам, че беше един случай тази година...Бях със семейството си на море в Приморско. Вечерта, след като децата заспаха, излязохме със съпруга ми на терасата на хотела да изпушим по една цигара. Стояхме си на столовете и си говорехме нещо. Видяхме в небето една точка /много приличаше на звезда/, която обаче беше по-ниско от звездите и определено по-близо.Точката беше точно срещу нас. В първия момент я помислихме за звезда, защото стоеше абсолютно неподвижно. Беше единствена в небето, защото онази вечер нямаше звезди. Спряхме да се занимаваме с нея и продължихме разговора си. Изумлението ни беше голямо, когато 10-15 минути по-късно, когато ставахме от столовете си, за да влезем в стаята, звездата беше изчезнала от местоположението си /което беше срещу нас/ и се беше качила високо горе в небето, като си беше все така самотна....Тогава бях убедена, че съм видяла НЛО.
От този момент често започнах да поглеждам небето от терасите вкъщи...Мисля, че още веднъж видях нещо подобно...Точката се движеше в небето /казвам ви, изглежда си почти като звезда/, като очевидно следваше някакъв курс и сигурно бих я помислила за самолет, ако по едно време тя не спря и започна да се връща. Отново започнах да чета - ООН назначили главен преговарящ с извънземни, Франция и Англия разсекретили документи за НЛО, случаят Розуел, интервютата на проф. Лъчезар Филипов, Едгар Мичъл, Луната, подземните бази на Земята, житните кръгове, изгледах и "Сериозно за НЛО" на Пешо Симеонов и още много други неща. Има голям резон в мнението, че истината се скрива най-добре, като се изопачава или иронизира…Това предполагам обяснява голяма част от фалшивите снимки на НЛО и извънземни. И въпреки всичко смятам, че трябва да си ненормален /или много прост/, за да пренебрегнеш с лека ръка всички достоверни факти, които са изложени в интернет пространството /между другото от година вече някъде, почти не гледам телевизия – телевизията е грозна, с грозни новини и най-големия манипулатор в нашия свят/…
Веднъж бях поканила една приятелка на гости и й показах всички данни за НЛО, които съм събрала. Тя също беше много впечатлена. Седмица по-късно ми се обади по телефона, за да ми разкаже нещо, което е научила предния ден. Съпругът на нейна приятелка отишъл с няколко приятели в едно близко село /знам, че ще ме питате за името и обещавам да попитам/, за да правят зимнина. Месецът е септември, към края…. Направили си там хората лютениците и тримата приятели на съпруга на тази позната /той си е тръгнал малко по-рано/ отишли в задния двор на къщата, за да приберат казаните в някаква селскостопанска пристройка. Точно до тази пристройка виждат……….две извънземни….Нямали са колективна халюцинация, в това съм сигурна…Не са и излъгали за тази среща, защото тук говорим за трима 50 годишни мъже, сериозни и улегнали хора, които не се занимават с глупости. Няма да срещнете тази история никъде в интернет, защото участниците в тази среща просто не се интересуват от подобна популярност, а пък и както знаем, в нашето общество такива срещи се посрещат с недоверие и насмешка….Та 10-15 минути 3-ма мъже стоят и се гледат с двете извънземни…Не става дума за една-две минути, когато нещо е преминало просто и не си сигурен какво точно си видял…За 10-15 минути вече си съвсем наясно какво точно виждаш….Извънземните се изглеждали точно по начина, по който можете да ги видите в интернет. Невисоки, сиви на цвят, големи глави и големи очи. Това обаче, което ме озадачи най-много в разказа на моята приятелка беше, че извънземните не са имали маса, т.е….не са изглеждали като същества от плът и кръв, а по-скоро като някаква проекция, холограмен образ или етерно тяло….Незнам дали го обясних добре, но съществата не са изглеждали материални, поне не в смисъла, който ние влагаме в това понятие. След 10-15 минути те просто са изчезнали…Тази информация ме втрещи /меко казано/. Първо, защото аз съм сигурна, че тя е 100% достоверна. Второ, ТЕ са вече тук….За какви срещи след 20-30 години говорят учените? Че те срещите вече се осъществяват….И трето, след като те изчезват по този начин, значи могат и да се появяват така, което означава, че никой вече не може да бъде сигурен дори в дома си, защото за тези същества врати, стени и прозорци са просто една подробност, без особено значение….Оттогава интереса ми към извънземни стана още по-голям….Няколко пъти сънувах такива сънища. Веднъж сънувах, че се разхождам по улиците на нашия град, а над мен има много НЛО-та. И въпреки, че улицата беше пълна с хора, на никой не му правеше впечатление или не забелязваше….Друг път сънувах, че те си тръгват и аз ги молех да останат, а те ми обещаваха, че ще се върнат. Веднъж сънувах, че ме водят в нещо като болница или лаборатория…. Вътре имаше една жена, която лежеше на едно легло….Всеки път след такива сънища се събуждах през нощта, но всеки път си бях в леглото /слава богу/.
Извинявам се за дългия пост, който вероятно ви е отегчил, но за пръв път си позволявам да говоря открито за всичко това. Не случайно започнах поста си по този начин – здравословно хранене, суперхрани,простуди и бронхити, източни учения, медитации, екология, Chemtrails, енергии, НЛО, извънземни,тайни правителства, сънища….Чувствам, че всичко това има връзка помежду си. Че интереса ми към всичко това, така внезапно зародил се преди две години, не е случаен и не само че не е случаен, но всичко има някаква връзка помежду си, която все още не мога да разбера. В това се надявам да ми помогнете….Направило ми е впечатление, че хората, които се интересуват от тези неща, пишат по тези форуми, пускат клипове в VBOX7 или You Tube никога не се интересуват едностранчиво само от НЛО или извънземни, а се вълнуват комплексно от същите неща като мен. Очевидно аз не съм единствената, която намира връзка между нещата и това ми се иска да дискутираме тук.
Благодаря още веднъж, че имахте търпението да стигнете докрая на този така дълъг пост!