Кокаина не ме кефи, а е и много скъп
Естествено, че си права че наркотиците не са хубаво нещо, никога не съм твърдял обратното и естествено, че не съм баща. Нито пък се опитвам да се успокоя, че взимам наркотици. В тази тема не става въпрос за мен а за DMT. Знам, че и в този случай аз съм лошия понеже се друсам и така нататък, но както казах темата не е за мен. Можеш ли да ми кажеш кой е по ефтин наркотик от хапчетата (предполагам говориш за екстази) и амфетамините ? Това е най-масовото. Не знам с какво са се друсали твоите приятели, но тук става въпрос за определени видове наркотици. Главното при тяхното вземане би трябвало да е ефекта. Предполагам знаеш, дори и да не си вземала, че кокаина има повдигащо въздействие. По ефтин негов заместител от амфетамина няма. Ако твоите приятели са пазаряли хапчета от аптеката с фалшиви или никакви рецепти това вече е съвсем отделно. Там дори не ги знам напълно всички, но вдигащи от тях няма и са за лекуване на болести. Вземат се по едно-две, а не по цяла опаковка и да се смесват. Още в първия си пост казах не го правете ако не сте достатъчно запознати какво може да ви причин. Пак казвам.
Деца не взимайте наркотици. Това е лошо нещо !!!! Зарибяваш се и после убиваш и обираш хора. Аз съм закоравял наркоман и е много гадно. Живота ми е пълен провал. Неработоспособен съм и по цял ден търся пари за да се надрусам. НАРКОТИЦИТЕ СА УЖАСНО НЕЩО !!!! Тук пиша само за да се успокоя, че вземам наркотици. Чакам още някой с провален живот да каже някакво впечатление от DMT от първа ръка. А не филмчета. Инак аз ще се жертвам в тази кауза.
Ето от това по голямо успокоение здраве му кажи.
Няма да продължавам да дискутирам със теб тази тема повече защото предизвикваш написването на изключително дълги постове, които и никой няма да ги прочете сигурно. Освен това искам да дискутирам тази тема, която се отнася за това дали DMT ще отвори портал към ада, а не за вземането на наркотици от мен, с някой който е запознат със спецификата и е чел достатъчно по темата.Не си вземала и не знаеш нищо за DMT и не правиш нищо друго освен да изтъкваш виждате ли, колко лоши са наркотиците и как не трябва да се взимат. Естествено, че не трябва !!!! Това е повече от логично.
Твоите представи за нещата не са изкривени защото не си вземала наркотици и имаш дете за което те е страх да не започне да взема наркотици. Представата ти за "нещата" е абсолютно некомпетентна и не по темата според мен.
пс: забравих да обърна внимание на това за заравянето на деца. Виж сега за да си заровиш детето живо първото и основно нещо е да имаш причина за да го направиш. Не знам защо са го правили цитираните от теб племена, но причината едва ли е някаква неоснователна за тях и основателна за теб. Определени хора "чуват" определени неща в определени състояния. Тези неща не винаги се "казват" от ...... така да ги нарека същества, които мислят доброто на хората на които "приказват". Същата е и случката с явяването на Яхве във формата на горящ храст пред Моисей. Има и хора в Япония, за които крайният етап на обучението им като войни е техният най-добър учеинк да им отреже главата със меча си за да излезе чи-то му от там. >
Ти не би направила това нали. Само, че има хора, които го правят. Както и има хора като мен, които вземат наркотици и са с изкривена представа за нещата.