Автор Тема: За духовността и църквата като "нейния носител"  (Прочетена 48357 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
На стръвта на псевдодуховност са ни хванали отдавна, от около преди хиляда години. Но това се е случило не по наша вина и е наше нещастие. Нашите врагове тогава са били по-силни и по-добре подготвени. Те са използвали нестандартни технически средства, позволяващи им  незабележимо да зомбират почти всички земляни и дори още по-изхитряни социални технологии, подтикващи хората да паднат на ниво на кръвожадни животни.
Всичко това е било правено за да се унищожат най-добрите, най-силните и напълно да се подчинят останалите.
Слугите на Тъмнината са се стараели, много са се стараели. Те са предизвиквали безкрайни войни и революции, принуждавали земляни да се бият и да убиват един друг в едни случаи за свобода, равенство и братство, в други – за Божи гроб или за демокрация. В безсмислени кръвопролития са загивали милиони от най-добрите. Враговете са се стараели.
Но не се получи! И сега е дошло време да се събудим, да отворим очите си, да научим истината и да започнем да действаме...
Тези въпроси повдига Николай Левашов в статията си "Относно въпроса за духовността" article_23_bg.DOC
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 00:53:45 am от Liubo »

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re:За духовността и църквата като нейния носител
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2011, 16:57:57 pm »

Но не се получи! И сега е дошло време да се събудим, да отворим очите си, да научим истината и да започнем да действаме...
Тези въпроси повдига Николай Левашов в статията си "Относно въпроса за духовността" article_23_bg.DOC
Офф..пак ли ще ни"събуждат" ???..Аре стига толкова.Аман от будилници!
Искам да си спя,не да се опитват да ме събуждат,посредством лъжи и бълвочи.Заменят една доктрина с друга и стадото веднага тича от едната от едната ясла към другата..С по-прясното сено 8)
Църквата е напълно несъвместима с"духовността",камо ли пък да се разглежда като неин приносител!
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 16:59:45 pm от konstantin2007 »

Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Re:За духовността и църквата като нейния носител
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2011, 19:14:55 pm »
Така си е  :negative:
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #3 -: Февруари 24, 2011, 01:25:48 am »
Църквата е напълно несъвместима с"духовността",камо ли пък да се разглежда като неин приносител!

Съжалявам за грешката ми, бързах и пропуснах кавичките. Статията на Н.Левашов "Относно въпроса за духовността" article_23_bg.DOC  е точно за това, че църквата е напълно несъвместима с духовността.
Що се касае събуждането, то всеки е волен да спи. Само че ядем ГМО храни, децата ни имат алергии, стават стерилни - прочетете повече от сайта на Ирина Ермакова http://www.irina-ermakova.ru или статията на "24 часа" -"Скоро ще правим само секс, без потомство" - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=610997 , а по TV и радио ни пълнят главите с глупости, че някъде там на Запад е рай. А ни подготвят морално да свикваме, че усъновяването на деца е добро дело. А защо го правят??? А на Запад отдавна вече се тъпчат с ГМО-храни, много хора вече са бездетни. На тях им трябват нашите деца, да и осъновеното дете е по-изгодно да гледаш - родителите му и държавата плащат на приемното семейство обезщетение.
А що се касае духовността - тя не е в спането, нито в медитация или обичайното посрещане с семейството на църковните празници, нито в отбелязването на именните дни, когато си наречен с името на някой светец, когото самата църква го е измъчвала, докато не го убие. А духовността е според статията на Н.Левашов е в действия, от които човек става по-добър, като капка по капка изтисква от себе си роба и животното!
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 11:24:07 am от Liubo »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2011, 11:21:26 am »
Да не говорим за зоо-полицията в САЩ. Като че ли няма нищо лошо в това, да се защитават животните. Дори е много хубаво. Но... като гледах Animal planet, видях, че в крайна сметка добрият замисъл е превърнат в тих ужас, граничещ с лудостта. Как може нормален човек да направи при проверка по сигнал (забележете - това е доносничество) заключение, че гъските се гледат съгласно нормите, но ... тя (полицайката в случая) би ги гледала по друг начин - тя би им направила цветна ограда и би им насадила цветя, та да им се развива естетичният вкус. Забележете - става дума за гъските. Сега си представям бабичките на село и как те садят цветята за гъските си.
А никой не се замисля, че хубавите градинки в Европа не са хубави, защото някой така иска, защото душата му го желае, а защото за не поддържаните градинки западняците плащат огромни глоби.
А по новините водещите с прекрасния си глас ни вещаят, как хубаво и ние да сигнализиране  при необходимост и че в Европа това се приема за съвсем нормално.
Да, в САЩ, ако някоя бабичка види чуждо дете, оставено само в къщата си, няма да го почерпи с питка или баница, а ще извика полиция, да приберат детето, за да не стане беля. А родителите ще платят около 5 хиляди долара глоба, а още ще се повтори – то ще им вземат детето в приют и ще го дадат за осиновяване. Затова и филмът “Сам в къщи” е имал такъв успех в САЩ, защото това е невъзможно в САЩ – да бъде оставено само дете в къщи.
А у нас също вече е въведен вечерен час за децата. Само че в нашите училища децата се учат в две смени. След втората смяна се връщат много късно, обикновено сами. Значи те трябва да бъдат иззети от родителите им.
 А ние си спим, медитираме, гледаме филми, пляскаме ГМО и сме тихо щастливи. А някой съвсем не спи и мисли за нас, как да ни направи “добро”, което е добро според тях, а според нас - ?... И един ден ще се питаме – КАКВО СТАНА? КАК СТАНА ТАКА? А ще е късно...
А в училищата учителите вещаят на децата ни, какво те трябва да учат много добре, за да могат да отидат да следват в Европа или САЩ – “Земния рай”.
 А някой разказва ли на нашите деца или на нас самите, че след като децата ни ще поживеят на тази крехка тийнейджърската възраст в друга държава, те вече ще са с други ценности и хич няма да искат да се върнат в Родината си. А там ще са вечно чужди и ще плюскат ГМО, което в САЩ и не се контролира, т.к. е бил прокаран закон, че ГМО храна е почти идентична на натуралните продукти.
А баба Гинка, пратила децата си в Канада, обикаля самотно из улиците и като срещне родителите с малките деца, се опитва да ги заговаря, защото нейните внуци са много далеч. А време от време, когато, явно, й е съвсем самотно, тя влиза в Патиланци и безцелно се разхожда из между чуждите деца като си представя своите внуци и как тя ги води тук...
И само ако се събудим, ние ще можем да разберем, че раят винаги е бил до нас, раят е нашата България. Че духовността нашите предци са я имали, равно как и всички славянски народи. Духовността е била във ведическия мироглед на нашите предци. Когато не със закон се поддържат градинките, животните, безопасността на децата ни и т.н., а с възпитаването на хората от децката им възраст според ведическия мироглед, за да порастнат те духовно осъзнати. А духовно осъзнатите хора вършат  “реалните дела в полза на своя народ, за да бъдат децата щастливи, а възрастните сити и спретнати, за да богатее държавата, богатеят хората, богатеят не само материално, но и духовно, като се движат към светлината чрез просветление със знание!“ [виж http://www.levashov.byethost16.com/articles.html]
  А от нас зависи дали ще успеем да възродим духовността и да живеем щастливо в нашата България..
А който иска, нека да спи спокойно. Важното е, след като стане късно, да не се вайка.
 Със здраве!
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 11:27:12 am от Liubo »

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #5 -: Февруари 24, 2011, 11:35:37 am »
Цитат
А ни подготвят морално да свикваме, че усъновяването на деца е добро дело. А защо го правят??? 
Първо да те питам кое му е лошото да осиновиш дете?
Ти препочиташ ли да си един сирак ядящ всяка сутрин нишесте в някой изгнил дом за сираци, без родители ако си оживял, след като си бил изхвърлен в кофата за смет?
И още нещо ще те замоля да уточняваш, коя точно църква измъчва своите светци докато не ги убие. Коя? Католическата ли? Баптиската ли, Източноправославната ли? Коя?
Цитат
у нас също вече е въведен вечерен час за децата.

Ами да защо не...
АЗ не искам да бъда събуждан в 2. 00 ч. от група малолетни "ревящи животни" меко казано.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2011, 12:29:35 pm »
Църквата е напълно несъвместима с"духовността",камо ли пък да се разглежда като неин приносител!

Съжалявам за грешката ми, бързах и пропуснах кавичките. Статията на Н.Левашов "Относно въпроса за духовността" article_23_bg.DOC  е точно за това, че църквата е напълно несъвместима с духовността.
Що се касае събуждането, то всеки е волен да спи. Само че ядем ГМО храни, децата ни имат алергии, стават стерилни - прочетете повече от сайта на Ирина Ермакова http://www.irina-ermakova.ru или статията на "24 часа" -"Скоро ще правим само секс, без потомство" - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=610997 , а по TV и радио ни пълнят главите с глупости, че някъде там на Запад е рай. А ни подготвят морално да свикваме, че усъновяването на деца е добро дело. А защо го правят??? А на Запад отдавна вече се тъпчат с ГМО-храни, много хора вече са бездетни. На тях им трябват нашите деца, да и осъновеното дете е по-изгодно да гледаш - родителите му и държавата плащат на приемното семейство обезщетение.
А що се касае духовността - тя не е в спането, нито в медитация или обичайното посрещане с семейството на църковните празници, нито в отбелязването на именните дни, когато си наречен с името на някой светец, когото самата църква го е измъчвала, докато не го убие. А духовността е според статията на Н.Левашов е в действия, от които човек става по-добър, като капка по капка изтисква от себе си роба и животното!

Не виждам общото между написаното тук и доховността.Ти правиш ли разлика между дух и материя?!?Кво като има"гмо",кемтрейлс,войни,скаларни технологии..и т.н.Забравяш ролята на ДУХА въплътил се тук.Него нищо не може да го умори!!!!!!!
Разберете го.Тук сме не въпреки"лошите"работи които съществуват и се случват на тази планета,а именно заради тях.Съществуването на полярностите ни дава такава широка палитра от емоции за изживяване.
И отново преди всичко СТРАХ,СТРАХ,СТРАХ!!!Страх за"свещенната"торба с кокали,страх за мижавият ни животец..СТРАХ.
Да си чувал приказката"Ако ти е "писано"да се обесиш,няма да се удавиш!"
Знаеш ли кво значи това?Ако си решил да живееш до 100 години,нито доктори,нито гмо,нито ядрен холкост дори,НЕ може да ти попречи.Изборът е твой.Достатъчно е да го проумееш и да надживееш страха си от всякакви псевдо заплахи.
Това е "духовността".Да осъзнаеш силата и волята на собственият си ДУХ.Него не го бригат никакви страхове :hi:

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #7 -: Февруари 24, 2011, 14:27:49 pm »
Цитат
А ни подготвят морално да свикваме, че усъновяването на деца е добро дело. А защо го правят???  
Първо да те питам кое му е лошото да осиновиш дете?
Ти препочиташ ли да си един сирак ядящ всяка сутрин нишесте в някой изгнил дом за сираци, без родители ако си оживял, след като си бил изхвърлен в кофата за смет?
Не, разбира се. Но духовният човек никога не би изхвърлил детето си в "кофа за смет". Особено, ако има знание на протичащите в природата процеси. На тези процеси им е все едно, дали ние сме запознати с тях или не. Всяко действие има последствия, съвсем реални последствия, свързани със свойствата на материя (физически плътната и така наричаната "тъмна материя). Когато човекът знае, как протичат процесите и какви последствия следват от действията му, той няма да действа като "сляпо коте", а в пълно съзнание ще избере дали да прави нещо или не.
Например, ако една жена знае, какви са последствията от абортите, че при направилата аборт жена се нарушават структурите на Душата(Същността) й, което в последствие води до рак на матката и т.н., тя би се замислила дали да прави аборт. А мъжът, ако знае, че той при следващото си прераждане, може да бъде премахнат от утробата на изоставената от бащата му майка и при недостиг на потенциала може да стане храна за астралните животни (например, измрели динозаври, риби, които нямат подходяща генетика за да се преродят)и да изчезне в небитие. Не вярвам, че този мъж ще се отнася нехайно към което и да е момиче, носещо детето му. Още повече, той, загрижен за съдбата на своята Душа(Същност) и за Същностите на другите хора, ще се постарае и децата му да знаят законите на Природата, както и последствията от всяко действие.
Прочети повече за това в книгата на Николай Левашов "Същност и Разум". Засега на български език са преведени 1-ва и 2-ра глави на 1-ви том - Levashov-4bg.zip или директно от сайта на Н.Левашов http://www.levashov.byethost16.com/books.html#02

И още нещо ще те замоля да уточняваш, коя точно църква измъчва своите светци докато не ги убие. Коя? Католическата ли? Баптиската ли, Източноправославната ли? Коя?

Всичко е доста добре уточнено в статията на Н.Левашов, за която писах по-горе - article_23_bg.DOC

Цитат
у нас също вече е въведен вечерен час за децата.

Ами да защо не...
АЗ не искам да бъда събуждан в 2. 00 ч. от група малолетни "ревящи животни" меко казано.

Няма лошо. Но духовният човек, както и група малолетни няма да са "ревящи животни". Както пише Николай Левашов в статията си "Духовният човек поставя интересите на другите, интересите на нацията ПРЕД СВОИТЕ СОБСТВЕНИ и дори ПО-ВИСОКО ОТ СТОЙНОСТТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ! При това НЕ ОЧАКВА БЛАГОДАРНОСТТА ЗА ТОВА!"
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 15:03:22 pm от Liubo »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #8 -: Февруари 24, 2011, 14:49:12 pm »
Не виждам общото между написаното тук и доховността.Ти правиш ли разлика между дух и материя?!?Кво като има"гмо",кемтрейлс,войни,скаларни технологии..и т.н.Забравяш ролята на ДУХА въплътил се тук.Него нищо не може да го умори!!!!!!!
Разберете го.Тук сме не въпреки"лошите"работи които съществуват и се случват на тази планета,а именно заради тях.Съществуването на полярностите ни дава такава широка палитра от емоции за изживяване.
И отново преди всичко СТРАХ,СТРАХ,СТРАХ!!!Страх за"свещенната"торба с кокали,страх за мижавият ни животец..СТРАХ.


За да видиш общото "между написаното тук и доховността", трябва поне да прочетеш статията въз основа на която отворих темата - Статия на Николай Левашов "Относно въпроса за духовността" article_23_bg.DOC.
За да схванеш, че духът ти не те спасява, т.к. живееш в социална среда. С понижаването на духовното и образователното ниво на социалната среда, се понижава и твоето. Хоризонтите и представите се стесняват. Все по-малко души след смъртта си попадат на менталното ниво на планетата Земя (както са я наричали предците ни  - Мидгард-Земя), все повече души попадат в долния астрал, а там се намират душите на измрели животни, които нямат тела на Земята, в които да се преродят. Генетиката на динозаврите, например, е не съвместима нито с едно живо същество, живеещо сега на планетата ни. Те се хранят със слабите Души(Същности) или с потенциала на наркоманите. Наркоманите виждат динозаври и мислят, че това са глюки, а не са. А планът на Кисинджира за "Златния милиард"? В него славяните не присъстват.
Всичко върви по плана на Тъмните, неразумните хора радостно тичат към пропастта или птичка, не зная, че влиза в клетката, радостно влита в нея  ... А вратичката се затваря...
Ако искаш да разбереш за физика на процесите, трябва да напънеш сивото вещество. А нас ни ловят на лесните приказки за духовността.
Прочети повече за това в книгата на Николай Левашов "Същност и Разум". Засега на български език са преведени 1-ва и 2-ра глави на 1-ви том - Levashov-4bg.zip или директно от сайта на Н.Левашов http://www.levashov.byethost16.com/books.html#02

Когато ще имаме истински ЗНАНИЯ ЗА ПРОТИЧАЩИТЕ ПРОЦЕСИ, тогава няма да имаме никакъв СТРАХ!!!
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 15:07:41 pm от Liubo »

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #9 -: Февруари 24, 2011, 15:22:29 pm »
Аз питах теб Не лЕвашов.
ОК няма да споделям какво мисля за Левашов да не те обидя. Чети си го със здраве.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 15:31:10 pm от fishbone »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #10 -: Февруари 24, 2011, 16:16:10 pm »
Без знанията, без стройната теория за протичащите около нас и в нас самите процеси, има само въпроси без отговор. А псевдоученията са пълни само с празни приказки за духовността, зад които не стои нищо. Постулати., постулати...

Някога хората са вярвали, че земята се крепи на три кита... А Земята ни е “живяла” по свои закони без да и пука за нашето мнение.

Човек може да зарови главата си в псевдодуховност и да избяга от Просветление със знание, както може да не ходи на училище и да стои във вечната ваканция, ПРОЦЕСИТЕ СИ ТЕКАТ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА, а тяхното не знание, с извинение, само ни прави ОГРАНИЧЕНИ.

   

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #11 -: Февруари 24, 2011, 16:19:25 pm »


Е...мерси за"безценните"съвети.Сивото ми в-во"(сякаш от него зависи кво да мисли,ма карай...подробности) обаче е на мнение,че няма нужда да бъде спасявано!От никой!Камо ли пък от псевдоспасители,поставящи"обществото","нацията"и т.н.кухи понятия"над"самите себе си.Та всичко това е част от мен и в този спект е неделимо(камо ли пък подлежащо на класифициране  като "под"и"над").Кой стои в основата на тези понятия?!?Не съм ли именно АЗ(респективно всеки един от нас)?Е тогаве за кво ми е това разделяне?Аааа..сетих се..Готино е да си мислиш,че си моного велик"само защото си раделил цялото и си поставил една част от него над друга.Готино е да се изживяваш като"спасител"па макар и никой да не те е молил да го спасяваш ;DЕгото на"псевдодуховниците"е онова което се самозадоволява с ролята на"спасители".Едно развито съзнание,не поставя нищо над или под някакво равнище.Не спасява света а му помага да се види и самоосъзнае такъв какъвто е.Черен и бял.Свят на контрасти.И тези дето се"борят"за "спасение" от"злото"не с нищо по-различни от онези които са от другата страна на бариерата!
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 16:21:14 pm от konstantin2007 »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #12 -: Февруари 24, 2011, 17:04:25 pm »
Човек може колкото си иска да мандахерца сивото си вещество, да говори за духовност и псевдодуховност, за черно и бяло, да обвинява някой в манията на величие, от това няма полза.  
Празни приказки.
Да приемеш черно и бяло в себе си и в другите, а ще приемеш ли черно, когато купуваш на децата си ГМО-плодове, ГМО-сокчета, ГМО-витамините, като мислиш, че правиш добро на децата си, а в същност ги правиш стерилни, ще приемеш ли черното, когато изнасилват детето ти, сестрата ти, ще приемеш ли черно и ще кажеш ли тогава, че “това е просто светът на контрастите”??? Ще кажеш ли и тогава, че “И тези дето се"борят"за "спасение" от"злото"не с нищо по-различни от онези които са от другата страна на бариерата!”???
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 17:06:02 pm от Liubo »

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #13 -: Февруари 24, 2011, 20:09:30 pm »

Да приемеш черно и бяло в себе си и в другите,
Да приемеш и позволиш на полярностите да се"случват"(то не,че биха съществували без позволението ти де..)е в основата на пътя ни тук.В основата на"духовността".Естествено,вече съм наясно ,че написаното от мен не може да бъде разбрано от теб,но е възможно на някой друг да му"просветне".И това е причината да пиша..
Наскоро в една много яка книга прочетох следното"Да си дух и  да искаш да бъдеш духовен,не е ли като да си златен и да искаш да бъдеш позлатен?" 8)

п.с.Айде да бъда конкретна..
... а ще приемеш ли черно, когато купуваш на децата си ГМО-плодове, ГМО-сокчета, ГМО-витамините, като мислиш, че правиш добро на децата си, а в същност ги правиш стерилни, ще приемеш ли черното, когато изнасилват детето ти, сестрата ти, ще приемеш ли черно и ще кажеш ли тогава, че “това е просто светът на контрастите”??? Ще кажеш ли и тогава, че “И тези дето се"борят"за "спасение" от"злото"не с нищо по-различни от онези които са от другата страна на бариерата!”???

Може и да не ти се вярва..отговорът е Да.Колкото и да боли.
Да не говорим,че примерът с изнасилвеното е не на място(пък макар и да е нагледен приемер за тъмен поляритет),тъй като подобен акт,едва ли би могъл да се случи без съгласието на детето ми или сестра ми.Но отново не очаквам да бъда разбрана.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 20:19:38 pm от konstantin2007 »

Неактивен Liubo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re:За духовността и църквата като "нейния носител"
« Отговор #14 -: Февруари 25, 2011, 11:36:07 am »

Да приемеш и позволиш на полярностите да се"случват"(то не,че биха съществували без позволението ти де..)е в основата на пътя ни тук.В основата на"духовността".Естествено,вече съм наясно ,че написаното от мен не може да бъде разбрано от теб,но е възможно на някой друг да му"просветне".И това е причината да пиша..
Наскоро в една много яка книга прочетох следното"Да си дух и  да искаш да бъдеш духовен,не е ли като да си златен и да искаш да бъдеш позлатен?" 8)Когато чета подобни разсъждения, ми става тъжно.
Защото разбирам, колко много хора са вече пробудени поради настъпилите процеси, свързани с навлизането на планетата в нееднородност на пространството, неподвластна на космическите паразити. Времето на преминаването на планетата през тази част на пространството се нарича още - ерата на Водолея.
 За съжаление на Земята са останали още и земни паразити. Те в агонията си вече престават да действат скришно, свалят маски. Именно те -  социалните паразити (Тъмното правителство, масони, илюминати – все названия на едно и също нещо) са прекрасно знаели за навлизането на планетата ни в нова ера и последствията от това.
Знаели са, че ще се пробудят много хора и за да не разберат пробудилите се хора за престъпленията, които са правили и правят социалните паразити, те (социалните паразити)са подготвили за пробудените множество капани в вид на различни духовни течения,  красиви книжки, в които може и да има 5 процента истина, а всичко останало са празни приказки за духовността от пита: черно и бяло, сливането с абсолюта, красивите притчи от типа “ за Малката Душа и Слънцето” от “Разговори с Бога”, “обединяването на колективно-единното ни променено съзнание в правилната насока” или “положителен колективен и единен- чист като водата разум” и други подобни.
 
При това никой не се замисля, че демокрацията е фалшива, че журналистите в университета учат как да манипулират съзнанието на хората. Че ние живеем в псевдодемокрация, където е норма да има двойни стандарти, когато един лидер (например – Милошевич, Саддам Хюсеин ит.н.) се обвиняват в престъпления, а други – Саакашвили, Буш след като са изтрепали хиляди хора в Северна Осетия, Ирак и т.н. спокойно си живеят и други подобни примери. Никой не се замисля защо при тази псевдодемокрация и глобализация едните книги се популяризират и излизат в милионни тиражи, а другите се забраняват, както стана с книгата на Николай Левашов “Русия в криви оглядала”http://www.levashov.byethost16.com/books.html#09. Разпространяването, печатането или съхраняването на тази книга с цел разпространение е било забранено от обнинския съд през декември 2010г. (виж http://st.levashov.name/)
А защото някой много иска да отвлече вниманието на хубавите, силните хора, хора с потенциал, гладни, жадуващи за знания, за да потънат те в тресавището на измислената духовност, да не правят нищо,   да медитират, да разсъждават за двойственост на света, да приемат висшата воля, докато някой се смее над тях и ги използва, незабележимо унищожава чрез медицина (страничните действия на всяко лекарство и не само) и чрез ГМО-храни.
Тъмните се смеят, защото познават истинските закони на природата, добре знаят психология и са се постараели ние да знаем колкото се може по-малко и интелекта ни да е на нивото на разумни животни, подчиняващите се на правилата им.
Тези смеещите сеса Тъмното правителство, Социалните паразити, въоръжени със знания. Те са ни насадили робска философия или просто съзерцателна философия на Изтока.  
А някой запита ли се - добре ли живеят съзерцателите в Индия? А какво правят отшелниците, затворили се в дупките на скалите в опита да се слеят с Абсолюта, а Абсолют иска ли да се слива с тях или бяга от тях със страшна сила, защото те вонят, потънали в собствените си изпражнения. А кой ще има полза от сливането им с Абсолюта? А ако всички ще се сливаме с Абсолюта, кой ще ни носи храната през дупката? Кой ще продължава рода???

Тъмните знаят истината и умело манипулират съзнанието на хората, за да паразитират върху тях и да трупат капитали. Само че те са глупави, защото не могат да осъзнаят едно, че в случай на разрушаването на планетата ни ще загинат всички и медитиращите в това число, и самите социални паразити заедно с тях, а Същностите на хората (Души) ще спрат еволюционното си развитие до тук и ще парят в мястото, където някога е бил техен дом, освен ако някой от другите планети не им помогне, за да отидат да се прераждат на другите планети....
Докато хората не разберат, че само РЕАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ, основани на познаването на природните закони, МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ СВЕТА КЪМ ПО-ДОБРО, ние ще сме на това дередже. Но там където сме тръгнали ( войни, екологични катастрофи – в детството ми водата не се купуваше в магазини ...), утре може да е вече късно.....
Със здраве!
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 14:26:57 pm от Liubo »

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
39819 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
1 Отговора
9676 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
13822 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
7276 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
9026 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27