Скъпи приятели,искам да ви помоля да поговорим и да коментирате тук една тема-за интуитивните предчувствия.Мисля ,че могат да бъдат спокойно наречени "бели петна".А доколко едно създание е спяща душа,разбира се може да се спори.Поставил съм така именно определението в името на темата,поради причина,че всеки един от нас е спящ по отношение на друг вид по силно вибриращо съзнание.Аз и ние всички тук в това число,сме такива,нали?...Искам да поставя въпросите си:
1.Как да разграничаваме шепота на интуитивните си предчувствия?
2.Можем ли да загръщаме в конкретни думи и логически взаимосвързани словосъчетания какво усещаме интуитивно и откъде идва то?
3.Ако смятаме, че интуицията е правилен пътеводител,как да я развиваме?
4.Как да гадаем ситуациите "Дежа ву",които мнозина изпитват от нас.По точно как да попаднем в мисловно-причинното поле, когато настъпи"Дежа ву" и как да действаме или да не действаме правилно съобразно този знак?
5.Моля ,ако има хора ,които биха искали да разкажат тук такива свои преживявания с цел анализ от всички страни,да го сторят,защото мисля, че емпиричния опит от колективен анализ е най-пряк път към логично потвърждение на истинността на фактите на явлението "Дежа ву".