Нещо не мога да се съглася с твърденията за кабалс и галактическата федерация (а и за мноо други)
Това ли ви е доказателството ? "Четох че...галактическата федерация... анунаки...Нибиру...шифъра на... баба ми.."
Някакви доказателства да имате, поне за едно нещо от написаното ? Имайте предвид, че нещо, което е написано не доказва нищо друго освен, че някой има развито въображение. Вместо само да пускате статии с твърдението, че "това е истина и факт" дайте едно доказателство. Едва ли съм много интересен с писанията си, но поне те са 100% истина (проверима и доказуема при това). Дори и съмненията ми са такива, тъй като не твърдя нищо с тях, а само оспорвам изказвания, които са подкрепени единствено с "така пише" и "аз имам доказателства ама няма да ги покажа на никой"
Въпреки, че в повечето неща не вярвам съм напълно съгласен с това, което каза flyDragon, че
извънземните форми на живот и разум далеч не са по необходимост така антропоморфни
Ако метеоритът не беше избил почти всички динозаври не се знае кой щеше да е доминиращия вид. Затова ние сме просто едно стечение на обстоятрелствата и съм убеден, че е почти невъзможно извънземна раса да прилича на нас.
Една част от хората тук(форума) са убедени в автентичността на писанията си точно толкова, колкото аз в обратното. Предизвкивам ги да ми докажат на 100% (не 99) поне едно от следните неща:
Анунаки, Галктическа федерация, извънземни на земята и в слънчевата система.
Докато това не стане ще продължавам да маркирам в съзнанието си всичко, което пишат като "художествена литература"